Sådan Bliver Du En Luftfartselektroniktekniker

Hvis du er interesseret i at melde dig ind i militæret og har en interesse i fly, så overvej den militære vurdering af en luftfartselektroniktekniker. At forstå denne militære vurdering, og hvad den indebærer, kan hjælpe dig med at afgøre, om du vil arbejde hen imod at opfylde jobkravene og have dette som en karriere. I denne artikel forklarer vi opgaver, færdigheder og arbejdsmiljø for flådens luftfartselektronikteknikere, forklarer, hvordan man bliver en luftfartselektroniktekniker og lister relaterede karrierer.

Relateret: Tilmelding til militæret: Faktorer at overveje

Hvad er en luftfartselektroniktekniker?

Søværnets luftfartselektronikteknikere reparerer avancerede elektroniksystemer. De kan udføre fejlfinding i flight deck for et elektronisk våbensystem på et fly eller skifte computerkredsløbskort i en butik. Flyelektronikteknikere kan også melde sig frivilligt til at flyve som en del af en Naval-flybesætning. Når de melder sig frivilligt, bruger de radar- og våbensystemer, der findes i helikoptere og fly, der bruger propeller.

Relateret: 18 job i luftfartsindustrien

Hvad laver en luftfartselektroniktekniker?

En luftfartselektroniktekniker udfører en række opgaver, der i høj grad afhænger af, om de er på mellem- eller organisationsniveau. Inden du gennemgår pligterne for hvert niveau, skal du overveje jobbets generelle pligter:

 • Fejlfinding og reparation af komplekse elektroniksystemer
 • Udfør inspektioner på fly for at sikre funktionalitet
 • Brug nyt testudstyr og -procedurer
 • Brug reparationssystemer som navigation og infrarøde detektionssystemer
 • Udfør vedligeholdelse af flyudstyr
 • Arbejde med radar-, laser- og fiberoptiske systemer
 • Reparation af digitale computere og flyelektroniksystemer
 • Forbedre testsystemer for større arbejdseffektivitet

Her er et kig på opgaver på mellem- og organisationsniveau for en luftfartselektroniktekniker i flåden:

Mellemniveau

Dette er nogle af en luftfartselektronikteknikers opgaver på mellemniveau:

 • Arbejd på individuelle printkort i en komponent
 • Forbind komponenter til en testbænk for at stimulere et fly
 • Fejlfind og reparer dette udstyr efter behov

Organisationsniveau

Luftfartselektronikteknikere på organisationsniveau udfører følgende opgaver:

 • Fejlfinding af forskellige foranstaltninger for at lokalisere fejl i et fly
 • Differentér flyledningsproblemer fra systemproblemer
 • Reparer problemer med flyledninger

Relateret: De bedste teknikerjob

Færdigheder

Flyelektronikteknikere udfører mentale og fysiske opgaver i en teknisk kapacitet. For at kunne udføre opgavens opgaver har du brug for en række forskellige færdigheder. Her er nogle færdigheder og ekspertise, du har brug for som luftfartselektroniktekniker:

 • Testfærdigheder: Luftfartselektronikteknikere skal forstå, hvordan man udfører test for at evaluere funktionaliteten og den overordnede sikkerhed af forskellige fly og udstyr. De bruger også deres testfærdigheder til at fortolke testresultaterne.
 • Analytisk tænkning: Luftfartselektronikteknikere har brug for stærke analytiske tænkningskompetencer for at identificere kilden til tekniske fejl. Denne færdighed giver dem mulighed for at fejlfinde lettere.
 • Opmærksomhed på detaljer: Luftfartselektronikteknikere bruger deres opmærksomhed på detaljer til at finde forkerte indstillinger eller overophedning på elektronisk udstyr. Deres stærke opmærksomhed på detaljer giver dem mulighed for at forhindre katastrofer og hjælper dem i det væsentlige med at arbejde med større præcision og nøjagtighed.

Relateret: 12 militære færdigheder at sætte på et CV til ethvert job

Arbejdsmiljø

Flyelektronikteknikere arbejder både til søs og i land. For eksempel kan de have opgaver på en flyveskadron på land eller ombord på et hangarskib. Luftfartselektronikteknikere kan også arbejde i en butik eller på et kontor og arbejde sammen med andre med lidt overvågning.

Sådan bliver du en luftfartselektroniktekniker

For at forfølge dette militære erhverv skal du opfylde strenge retningslinjer og kvalifikationer. Hvis du gør det, forbedrer du dine chancer for at opnå titlen som en luftfartselektroniktekniker. Brug disse trin for at blive en luftfartselektroniktekniker:

1. Forstå kvalifikationerne

For at få dette job eller "rating", som det omtales i militæret, skal du opfylde og forstå følgende kvalifikationer:

 • amerikansk statsborgerskab
 • Søtjenestekvalifikation
 • Kombineret score på 222 på visse dele af Armed Services Vocational Aptitude Battery tests
 • Hemmelig sikkerhedsgodkendelseskvalifikation fra forsvarsministeriet

2. Opfyld de tiltrådte kvalifikationer

Husk på, at du ikke kan vælge bedømmelsen af ​​luftfartselektroniktekniker i din optagelseskontrakt med flåden. Hvis du er frivillig til denne stilling, melder du dig til som luftfartssejler og bliver valgt til denne bedømmelse eller til bedømmelsen af ​​en luftfartselektriker, når du er færdiguddannet fra et teknisk uddannelsesprogram.

For at blive en hvervet sømand skal du afslutte gymnasiet og få dit gymnasieeksamen eller tilsvarende. Dette kvalificerer dig til at blive en hvervet sømand i søværnets flyvestøttefelt. Det er også vigtigt at have en passion for luftfart og mekanik. At have denne interesse sikrer, at du nyder dit arbejde i dette erhverv.

3. Gennemfør uddannelse

Når du er en hvervet sømand og på vej til at blive flyvestøtte, skal du fuldføre den syv-ni-ugers rekruttuddannelse, også kendt som boot camp. Når du har gennemført denne uddannelse, får du både praktisk erfaring og klasseværelsesstudie.

Du kan også udvikle dine færdigheder under avanceret teknisk og operationel "A"-skoleuddannelse i luftfart. Denne uddannelse forbereder dig til forskellige civile karrierer.

Relaterede karrierer

Hvis du er interesseret i at arbejde i en lignende kapacitet, kan du finde mange lignende stillinger i militæret. Her er nogle job relateret til en luftfartselektroniktekniker:

 • Elektroniktekniker: Elektronikteknikere i Søværnet vedligeholder, reparerer og justerer elektronisk udstyr. De arbejder med udstyr, der bruges til en række forskellige formål, herunder detektion, sporing og elektroniske modforanstaltninger.
 • Flytekniker: Flyteknikere i militæret, opmåling og reparation af flyelektroniksystemer til forskellige funktioner, herunder kommunikation og målopsamling. De udfører operationelle test på forskellige flykomponenter og reparerer og udskifter systemer efter behov.
 • Flymekanik: Denne rating inspicerer og udfører reparationer på militærhelikoptere og fly. Flymekanikere fejlfinder og vedligeholder også et flys forskellige komponenter som dets missionskritiske funktioner.
 • Flymekaniker: Flymekanikere i den amerikanske hær vedligeholder hærens fly. De arbejder på flyets avionik, flyvekontrol og kryptografisk udstyr. De fejlfinder og vedligeholder også flysystemer.
 • Flyelektriker: Flyelektrikere i Hæren overvåger, inspicerer og vedligeholder flyets elektriske systemer. De identificerer funktionsfejl, bruger forskellige værktøjer og vedligeholder faciliteter til opbevaring af farlige materialer.

Magnus Antonsen
Magnus Antonsen Hvis du er interesseret i at melde dig ind i militæret og har en interesse i fly, så overvej den militære vurdering af en luftfartselektroniktekniker. At forstå denne militære vurdering, og hvad den indebærer, kan hjælpe dig med at afgøre, om du vil arbejde hen imod at opfylde jobkravene og have dette som en karriere. I denne artikel forklarer vi opgaver, færdigheder og arbejdsmiljø for flådens luftfartselektronikteknikere, forklarer, hvordan man bliver en luftfartselektroniktekniker og lister relaterede karrierer.