Sådan Bliver Du En Kautionsagent I 5 Trin: Med Ofte Stillede Spørgsmål

Borgerhåndhævende agenter hjælper med at sikre, at personer, der er mistænkt for en forbrydelse, møder op i retten som planlagt. Selvom de ikke er retshåndhævere, har disse agenter lignende ansvar og spiller en vigtig rolle i retssystemet. Hvis du gerne vil overveje en karriere inden for dette felt, er det vigtigt at forstå det ansvar, de krav og de kvalifikationer, der forventes af dig.

I denne artikel definerer vi rollen og ansvaret for en kautionshåndhævende agent, diskuterer de færdigheder og personlighedstræk, der kræves til jobbet, beskriver de trin, du kan tage for at komme ind i feltet, ser på løn- og jobudsigterne for erhvervet og svarer nogle yderligere ofte stillede spørgsmål.

Hvad er en kautionist?

En kautionshåndhævende agent, også kendt som dusørjæger eller inddrivelsesagent, er en ikke-lovhåndhævende professionel hyret af en kautionsagent til at fange og returnere en person, der har overtrådt en kautionsaftale. En kautionsagent er en person eller virksomhed, der tager ansvar for en person, der er mistænkt for at begå en forbrydelse, og giver dem kaution - penge eller ejendom givet til en domstol for at frigive den tiltalte fra fængslet og sikre, at de møder op til deres retsdato. Hvis den tiltalte udebliver, sender kautionsagenten en kautionsagent for at spore og arrestere den nu flygtede.

Relateret: 15 job du kan få med en strafferetlig grad

Hvad gør en kautionist?

Agenter, der håndhæver kaution, forfølger primært flygtninge for at returnere dem til retten og inddrive kautionen stillet af den lejende kautionsagent. Udførelsen af ​​dette prioriterede ansvar kan kræve en af ​​følgende aktiviteter:

 • Interagere med obligationsagenter for at påtage sig opgaver
 • Gennemgang af detaljerne i en opgave og flygtningen for at få en forståelse af målet
 • Udførelse af et baggrundstjek af flygtningen og interview af kendte medarbejdere for at bestemme potentielle bevægelser
 • Indsamling og undersøgelse af beviser for at afsløre placeringen af ​​en flygtning
 • Udførelse af overvågning af områder, der frekventeres af flygtningen
 • Samarbejde med retshåndhævende agenter for at lette forfølgelsen af ​​flygtningen
 • Undersøgelse og overholdelse af love og regler for de områder, der er gået ind under forfølgelsen
 • Anholdelse af flygtningen og transport af dem til den relevante myndighed

Væsentlige færdigheder for kautionshåndhævende agenter

Jobbet som en kautionshåndhævende agent kræver en bred vifte af hårde og bløde færdigheder, der er nyttige til at lokalisere, pågribe og returnere flygtninge. Disse færdigheder omfatter:

Forskning

For at lokalisere en flygtning udfører kautionshåndhævende agenter forskning for at forstå emnet. Baseret på denne information kan agenten drage konklusioner om potentielle bevægelser og destinationer. Forskningsfærdigheder indebærer at vide, hvilke kilder der er nyttige, og hvordan man får adgang til dem. Hvis den flygtninge har en tidligere straffeattest, kan agenten søge i offentlige registre for at afdække oplysninger om tidligere flygtningehandlinger, som kan afsløre detaljer om deres psykologi og mulige hensigter. Agenten kan også se på flygtningens konti på sociale medier for at spore deres bane.

Interview

Interviews med familiemedlemmer, venner og associerede til flygtningen afslører oplysninger, der fører til, hvor de befinder sig. En dygtig interviewer ved, hvilke spørgsmål der sandsynligvis vil give nyttige svar og kan få emnet til at føle sig godt tilpas med spørgsmålet. I tilfælde af et usamarbejdsvilligt emne, bør de være i stand til at bestemme faktuelle oplysninger ved at læse nonverbale signaler.

Relateret: Din guide til, hvordan man bliver en god interviewer

Fysisk styrke og udholdenhed

Forfølgelse på flugt er en fysisk bestræbelse, der kan involvere omfattende rejser. Styrken og udholdenheden til at opretholde den fysiske anstrengelse er nødvendig for at sikre, at den flygtende ikke løber over midlet. Styrke kan også spille en rolle i pågribelsen af ​​flygtningen. I tilfælde af et modstandsdygtigt forsøgsperson kan agenten udøve deres begrænsede anholdelsesrettigheder for at undertrykke den flygtende efter behov.

Selvforsvar

Der er farer forbundet med at forfølge og støde på flygtninge, så evnen til at beskytte sig selv mod fysisk skade er en nødvendighed for kautionshåndhævende agenter. Kaution håndhævende agenter har almindeligvis en vis uddannelse i selvforsvar taktik, kampsport og skydevåben operation. Disse færdigheder giver dem mulighed for at pågribe flygtninge, mens de sikrer sikkerheden for alle involverede parter.

Meddelelse

Fredelig pågribelse af en flygtning er at foretrække frem for en voldelig konfrontation, og effektive kommunikationsevner kan hjælpe med at frembringe det ønskede resultat. Den kautionshåndhævende agent bør have evnen til at fortælle den flygtede, hvorfor det er i deres bedste interesse at vende tilbage til retten, så forsøgspersonen kan indse, at det er en mere udfordrende vej at flygte. Agenten kan også drage fordel af kommunikationsevnen ved forhandling, som kan hjælpe med at overtale en modstandsdygtig subjekt til at overholde.

Relateret: Konfliktforhandling: Strategier og færdigheder

Personlighedstræk ved kautionshåndhævelsesagenter

Bortset fra et varieret kvalifikationssæt, besidder succesfulde kautionshåndhævelsesagenter visse personlige egenskaber, der letter deres arbejde. Disse omfatter:

Vedholdenhed

Med udholdenhed kan en kautionshåndhævelsesagent håndtere de strabadser og skuffelser, de kan opleve under forfølgelsen. Falske spor og andre forhindringer er almindelige i dette erhverv. En vedholdende holdning er afgørende for at bevare tilliden til, at agentens indsats kan føre til succes. Dette kan være det mest essentielle personlighedstræk for agenter, fordi det er det, der får dem til at bevæge sig mod deres mål, hvilket giver dem mulighed for at fortsætte, indtil de har returneret den flygtende for retten.

Opfindsomhed

Opfindsomhed kan hjælpe med udholdenhed. En ressourcestærk person kan udtænke innovative løsninger eller bruge dine ressourcer på smarte måder. For eksempel kan en agent blive venner med flygtningens venner på sociale medier, udgive sig for at være en bekendt og bruge dem som kilder til at lokalisere flygtningens nøjagtige opholdssted. Hurtig tænkning af denne art kan hjælpe med at føre til hurtigere pågribelse og tilbagevenden.

Advarsel

Forsigtighed refererer til tendensen til at nærme sig situationer omhyggeligt efter at have overvejet de potentielle resultater og forberedt sig på dem. De emner, som kautionshåndhævende agenter forfølger, kan reagere på deres situation på forskellige måder. Nogle kan være samarbejdsvillige, men andre kan reagere uforudsigeligt. En forsigtig person kan forvente det sidste under alle omstændigheder og gøre, hvad de kan for at være forberedt og forblive sikker.

Tilbageholdenhed

En person med tilbageholdenhed er i stand til at kontrollere sine følelser og opføre sig passende. En agent kan bruge magt til at pågribe et emne, men overdreven magt kan resultere i alvorlig skade på begge parter. Anholdelsessituationer involverer potentielt høje følelser, så at være i stand til at tøjle disse og bevare professionalismen er med til at sikre, at både agenten og flygtningen vender sikkert tilbage.

Hvordan man bliver en kautionist

Du kan følge disse trin for at blive en kautionshåndhævelsesagent:

1. Få en gymnasieeksamen eller tilsvarende

Generelt er der ikke noget formelt uddannelseskrav for at blive en kautionshåndhævelsesagent. De fleste stillinger kræver en gymnasieeksamen eller GED. Denne kvalifikation bekræfter, at du besidder grundlæggende akademiske færdigheder, såsom læse- og regnefærdigheder.

Relateret: GED vs. High School Diploma: Forskelle, ligheder og hvordan man vælger

2. Overvej en universitetsuddannelse

Selvom en universitetsuddannelse ikke er nødvendig for at komme ind i faget, kan den forbedre din viden, færdigheder og indtjeningspotentiale. En Bachelor of Science i strafferetspleje med vægt på retshåndhævelse er den mest anvendelige disciplin. Dette er et fireårigt program, der dækker emner som konfliktløsning, efterforskning, patruljering, bevisindsamling, rapportskrivning og førstehjælp. Der kan også være to-årige associerede uddannelser tilgængelige, så undersøg nærliggende institutioner for at afgøre, hvilket program der er passende for dig.

3. Opfyld uddannelses- og licenskravene

Kravene for at blive dusørjæger varierer fra stat til stat. De fleste stater kræver specialiseret uddannelse i håndhævelse af kaution, før du kan få en licens. Undersøg de specifikke krav til din stat. Hvis du skal gennemføre et træningsprogram, kan du rådføre dig med National Association of Fugitive Recovery Agents, eller NAFRA, for at få oplysninger om dets lærlingeprogram, som kan forbinde dig med et velrenommeret program eller et velrenommeret agentur for den nødvendige uddannelse. Træningsprogrammer er også tilgængelige online.

Licenskrav varierer også fra stat til stat. Søg online efter kravene til din stat, eller tal med et lokalt retshåndhævende organ for at finde nyttige ressourcer. Fælles licenskrav for de stater, der giver dem mandat omfatter:

 • En minimumsalder, normalt fra 18 til 21
 • Lovlig amerikansk opholdstilladelse
 • Uddannelse og læreplads

4. Få nødvendige tilladelser og andre kvalifikationer

Der kan være yderligere krav, du skal opfylde afhængigt af din stat, og hvordan du ønsker at opføre dig i dit erhverv. Hvis du ønsker at bære et skydevåben, kan træning og en tilladelse være nødvendig i din stat. Du skal muligvis også anskaffe dig visse forsikringer, såsom arbejdsskadeforsikring.

5. Skab forbindelser i branchen

Som en kautionsfuldbyrdende agent afhænger din indkomst af, at du er fortrolig med de opgaver, der stilles til rådighed af kautionsbureauer. For at etablere dig selv som agent, netværk med kautionsrepræsentanter i dit område. Ved at opbygge relationer til fagfolk i din branche kan du sikre dig, at du får fast arbejde og måske får fast ansættelse hos et bureau.

Relateret: Professionelt netværk: Hvad det er, og hvordan man mestrer det

Løn og jobudsigter for kautionshåndhævere

Kautionshåndhævende agenter tjener et gennemsnit på $60.728 om året, men specifikke lønninger afhænger af forskellige faktorer. Agenter modtager betaling for hver opgave, de udfører, og undladelse af at returnere en flygtning kan resultere i manglende betaling. Derudover vil faktorer såsom erfaring sandsynligvis påvirke, hvor meget du tjener pr. opgave, så dit indtjeningspotentiale afhænger af antallet af opgaver, du har til rådighed, det antal, du har gennemført, og det erfaringsniveau, du har.

Det amerikanske Bureau of Labor Statistics, eller BLS, grupperer kautionshåndhævelsesagenter under kategorien private detektiver og efterforskere. BLS forudsiger 8% jobvækst i denne sektor i år 2029, hvilket er meget hurtigere end gennemsnittet. Ifølge BLS kan denne vækstrate tilskrives skiftende samfundsmæssige faktorer.

Ofte stillede spørgsmål om kautionshåndhævelsesagenter

Følgende er nogle ofte stillede spørgsmål om jobbet som en kautionist:

Arbejder kautionshåndhævende agenter som entreprenører?

De fleste kautionshåndhævende agenter arbejder som uafhængige entreprenører. De indgår aftaler om detaljerne i opgaver med udlejningsbureauet. Når de returnerer en flygtning, modtager de typisk en provision på det samlede beløb af den stillede kaution.

Hvem ansætter kautionshåndhævende agenter?

Kaution agenturer er den mest almindelige arbejdsgiver af kaution håndhævelse agenter. De ansætter dem typisk på en per-sag basis. Ansættelsesbureauet betaler ikke håndhævelsesagenten, før de returnerer den tildelte flygtning.

Skal jeg have en licens for at være en kautionist?

Behovet for licens afhænger af, hvor du opererer. 22 stater kræver en licens eller registrering for kautionshåndhævende agenter:

 • Arizona
 • Colorado
 • Connecticut
 • Delaware
 • Georgien
 • Indiana
 • Iowa
 • Kansas
 • Louisiana
 • Mississippi
 • Missouri
 • Nevada
 • New Hampshire
 • New Jersey
 • Ny mexico
 • New York
 • South Dakota
 • Tennessee
 • Utah
 • Virginia
 • Washington
 • West Virginia

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Tage Jepsen
Tage Jepsen Borgerhåndhævende agenter hjælper med at sikre, at personer, der er mistænkt for en forbrydelse, møder op i retten som planlagt. Selvom de ikke er retshåndhævere, har disse agenter lignende ansvar og spiller en vigtig rolle i retssystemet. Hvis du gerne vil overveje en karriere inden for dette felt, er det vigtigt at forstå det ansvar, de krav og de kvalifikationer, der forventes af dig.