Sådan Bliver Du En Indholdsudvikler

Sådan Bliver Du En Indholdsudvikler

Indholdsudvikling er et blomstrende felt, der giver kreative individer mulighed for at fremvise deres skrive- og designfærdigheder. Indholdsudviklere forbedrer og skaber digitalt marketingindhold til virksomheder for at opnå specifikke forretningsmål. Ved at udforske, hvad en indholdsudvikler gør, kan du afgøre, om dette er den rigtige karriere for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad en indholdsudvikler er, hvilke færdigheder de bruger, og de trin, du kan tage for at blive det.

Hvad er en indholdsudvikler?

En indholdsudvikler er typisk en marketingprofessionel, der skaber digitalt og fysisk indhold, herunder blogindlæg, artikler, videoer, podcasts, indlæg på sociale medier, whitepapers, e-bøger, infografik og andre aktiver for at informere, overtale eller underholde en virksomheds målgruppe. . Afhængigt af rollen kan indholdsudviklere være en del af et team, eller de kan arbejde alene. Virksomheder hyrer ofte indholdsudviklere til at skabe indhold med en ensartet stemme på tværs af deres hjemmeside og sociale mediesider.

Hvad laver en indholdsudvikler?

Her er nogle af de fælles ansvarsområder for indholdsudviklere:

  • Skriv og rediger artikler, blogs, indlæg på sociale medier og digital kopi
  • Undersøg tildelte emner til blogs og artikler, som kan omfatte baggrundsforskning om produkter og måldemografi
  • Kilde fotografier, grafik eller videoer til at ledsage indhold
  • Optimer indhold til søgeord, der klarer sig i de bedste søgeresultater
  • Opdater og vedligehold hjemmesideplatform
  • Læs korrektur på alt indhold for at overholde den interne stilguide og brandets stemme

Hvor arbejder indholdsudviklere?

Fordi udvikling af onlineindhold er afgørende for en virksomheds vækst i dag, kan indholdsudviklere arbejde i næsten enhver branche. De kan også arbejde i et bureau eller som freelancer for at arbejde for flere virksomheder på én gang, eller de kan arbejde som ansat for en enkelt virksomhed.

Hvad er lønnen for en indholdsudvikler?

Da indholdsudviklere ofte går efter andre jobtitler, da deres roller er skræddersyet til deres arbejdsgivers behov, er der ingen løndata for denne specifikke titel. Men i det følgende finder du løndata for relaterede job, der deler mange af de samme pligter. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

  • Indholdsforfatter: $50.513 om året
  • Webindholdsspecialist: $51.830 om året
  • Indholdsmarketingspecialist: $65.854 om året

Hvilke færdigheder er nødvendige for at blive indholdsudvikler?

Indholdsudviklere har en bred vifte af bløde og tekniske færdigheder, der giver dem mulighed for at producere den højeste kvalitet af arbejdet. Nogle af disse færdigheder omfatter:

Forsker

Indholdsudviklere har brug for fremragende researchfærdigheder for at sikre, at de oplysninger, de inkluderer i deres kopi, er nøjagtige og opdaterede. Brug af grundige forskningsfærdigheder forbedrer troværdigheden af ​​ethvert onlineindhold, de udvikler.

Relateret: Forskningsfærdigheder: Definition og eksempler

Skrivning

Det er vigtigt for indholdsudviklere at have stærke skrivefærdigheder, fordi de måske skal skrive om komplekse emner eller subtilt overtale en læser til at købe et produkt. Det er vigtigt at være i stand til at skrive indhold, der er nemt og behageligt at læse, og som også stemmer overens med virksomhedens brandstemme.

Relateret: Indholdsskrivningsfærdigheder: Definition og eksempler

Redigering

Redigerings- og korrekturfærdigheder er nødvendige for at være en succesfuld indholdsudvikler. For at kopien skal være effektiv og overbevisende, skal den være letlæselig, nøjagtig og fri for tastefejl og fejl. Gode ​​redaktører bør have stærk opmærksomhed på detaljer, tidsstyringsevner og kommunikationsevner.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering eller SEO betyder at skrive og redigere indhold for succes på søgemaskinens resultatsider. Hvis du for eksempel skriver en artikel om fremstilling af stearinlys, vil du gerne skrive den på en måde, der tilskynder søgemaskiner til at placere artiklen i en af ​​de øverste søgeresultatpositioner for søgninger relateret til fremstilling af stearinlys.

Så hvis folk søger efter "stearinlysfremstilling" eller "hvordan laver man stearinlys", vil din artikel blive vist øverst i søgeresultaterne. Enhver digital- eller webindholdsudvikler bør vide, hvordan man skriver og redigerer SEO-indhold for at tjene organisk trafik til deres virksomhed eller klient.

Computerfærdigheder

Indholdsudviklere har fremragende computerfærdigheder, da de ofte bruger ny software og digitale programmer. De skal muligvis forstå grafisk designsoftware for at skabe logoer og billeder, eller de skal muligvis bruge tekstbehandlingssoftware til at skrive kopi.

Læs mere: Computerfærdigheder: Definition og eksempler

Hvordan bliver du indholdsudvikler?

Brug disse trin til at hjælpe dig med at blive indholdsudvikler:

1. Optjen en grad

De fleste indholdsudviklingsjob kræver, at kandidater har en associeret eller bachelorgrad inden for et område relateret til reklame, kommunikation, journalistik, engelsk eller grafisk design. Mens du er på college, tilmeld dig kurser, der styrker de nødvendige færdigheder til indholdsudvikling, såsom at skrive, designe og redigere kurser.

2. Gennemfør et praktikophold

At gennemføre et praktikophold giver dig værdifuld erfaring og giver dig mulighed for at etablere forbindelser inden for indholdsudviklingsområdet. Som praktikant kan du få indsigt i at skabe indhold til hjemmesider, mens du observerer andre indholdsudviklere. En god måde at finde praktikpladser på er ved at undersøge virksomheder, hvor du gerne vil arbejde, og derefter tjekke deres hjemmesider for at se, om de har åbne praktikpladser.

Relateret: Definitiv guide til praktikophold

3. Opret en portfolio

En portfolio viser arbejdsgivere dit tidligere arbejde på andre websteder og projekter, såsom artikler og blogs, du har skrevet.

For at oprette en portefølje skal du begynde med at vælge dit bedste arbejde. Sigt efter at inkludere en række forskellige formater, såsom blogs, artikler og hjemmesidetekst. Inkluder nok prøver i din portefølje til klart at repræsentere dit færdighedsniveau og rækkevidde, men ikke så mange, at porteføljen ikke hurtigt kan scannes. Efterhånden som du får mere erfaring, gør det til en vane regelmæssigt at opdatere din portefølje.

4. Netværk med indholdsudviklere

De forbindelser, du får ved at netværke, kan gøre det nemmere for dig at finde et job som indholdsudvikler. Du kan møde andre indholdsudviklere under college eller gennem et praktikophold, eller du kan slutte dig til professionelle organisationer, der giver dig mulighed for at netværke med folk inden for dit felt.

5. Bliv ved med at forbedre dine færdigheder

Webindhold ændrer sig konstant, efterhånden som teknologien udvikler sig, så det er vigtigt at holde sig opdateret på nye software- og indholdstrends. Du kan deltage i konferencer eller webinarer, der giver information om de seneste trends og software.

6. Tilpas dit CV

Tilpas dit CV til hver indholdsudviklerstilling, du søger, så du specifikt kan adressere kvalifikationerne for hver rolle. Det er også nyttigt at inkludere nøgleord fra jobbeskrivelsen i dit CV for at fange ansættelseschefens opmærksomhed.

Indholdsudvikler jobudsigt

På grund af onlinemediernes voksende popularitet har jobudvikling i indhold et positivt jobudsigt. US Bureau of Labor Statistics forventer, at job for webudviklere og digitale designere, som er den tætteste relation til indholdsudvikling, vil vokse med 8 % fra 2019 til 2029, hvilket er en sund stigning.

Christopher Lorentzen
Christopher Lorentzen Indholdsudvikling er et blomstrende felt, der giver kreative individer mulighed for at fremvise deres skrive- og designfærdigheder. Indholdsudviklere forbedrer og skaber digitalt marketingindhold til virksomheder for at opnå specifikke forretningsmål. Ved at udforske, hvad en indholdsudvikler gør, kan du afgøre, om dette er den rigtige karriere for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad en indholdsudvikler er, hvilke færdigheder de bruger, og de trin, du kan tage for at blive det.