Sådan Bliver Du En Human Service Specialist

Sådan Bliver Du En Human Service Specialist

Karrierer i socialt arbejde kan være givende og betale konkurrencedygtige lønninger. En populær karrierevej inden for socialt arbejde er som en menneskelig service specialist eller en person, der hjælper folk med sociale ydelser. Du kan trives i en karriere som menneskelig servicespecialist, hvis du har fremragende interpersonelle færdigheder og nyder at arbejde sammen med andre og hjælpe mennesker. I denne artikel definerer vi, hvad en human service specialist er, og udforsker en liste over trin, der kan hjælpe dig med at blive en human service specialist.

Relateret: 15 typer af socialt arbejde

Hvad er en human service specialist?

En human service specialist er en type socialrådgiver, der hjælper mennesker ved at tilbyde en række forskellige sociale tjenester, der kan bidrage til at forbedre deres liv. Folk klassificerer ofte human service specialister under den bredere kategori af børne-, familie- og skolesocialarbejdere, da mange human service-specialister betjener klienter med børn eller med udfordringer i en familiedynamik. Human service specialister kan arbejde med klienter, der har brug for hjælp til at finde et job, skabe stabile miljøer for børn i hjemmet, udvikle praktiske livsfærdigheder og meget mere.

Relateret: Hvad er en socialrådgiver? Typer af socialrådgivere og sociale arbejdsmiljøer

Hvad laver en menneskelig servicespecialist?

En menneskelig servicespecialist kan hjælpe deres kunder i mange forskellige aspekter af deres liv. For eksempel kan klienter med børn ansætte en human service specialist til at fastslå faderskab eller for at få medicinsk støtte til børn uden sundhedsdækning. Human service specialister kan også udvikle planer for deres kunder for at guide dem gennem at finde beskæftigelse og udvikle de færdigheder, de har brug for for at få succes som professionelle i en arbejdsstyrke. En anden almindelig jobpligt for specialister i menneskelig service er at holde styr på kundernes økonomiske stilling, ansættelsesberettigelse og psykologiske og medicinske optegnelser for at hjælpe dem med at sikre finansiering fra statslige og føderale regeringer.

Arbejdsmiljø for human service specialister

De fleste menneskelige servicespecialister arbejder på fuld tid og er nogle gange nødt til at rejse for at mødes med kunder. Der er også mange forskellige indstillinger, som en human service-specialist kan arbejde i. Her er et par almindelige arbejdsmiljøer for human service-specialister:

  • Friplejeboliger
  • Psykiatriske faciliteter
  • Boligforeninger
  • Rehabiliteringsfaciliteter
  • Fødevarebanker
  • Skoler og gymnasier

Hvordan man bliver en menneskelig service specialist

Her er nogle trin til at starte din karriere som menneskelig servicespecialist:

1. Optjen en grad

Fuldfør en grad på et akkrediteret college eller universitet. Mens nogle kandidater kan finde entry-level stillinger med et gymnasium eksamensbevis, de fleste arbejdsgivere af human service specialister beder om kandidater til at have mindst en associeret grad. Mange håbefulde menneskelige servicespecialister beslutter at forfølge en bachelorgrad, der giver dem fire års træning og uddannelse i menneskelige tjenester. Dette skyldes, at der er flere forskellige færdigheder og begreber, der relaterer sig til at arbejde som menneskelig servicespecialist, som studerende kan lære på en uddannelse.

Nogle gymnasier og universiteter kan have programmer, der giver studerende mulighed for at tage hovedfag i menneskelige tjenester, men du kan også vælge et nært beslægtet hovedfag såsom socialt arbejde, ungdomskorrektioner eller ungdomsudvikling.

Relateret: Hvad er en Human Services Associate Degree? Plus 12 potentielle job

2. Få en licens

Få licens som menneskelig servicespecialist. Det er almindeligt, at licens- og certificeringskrav for socialarbejdere varierer fra stat til stat, men alle stater kræver, at specialister i menneskelige tjenester har en form for legitimationsoplysninger, før de begynder at arbejde i feltet. En af de mest populære måder at få en licens inden for menneskelige tjenester på er at besøge din stats licensagentur og bestå en eksamen om begreber inden for menneskelige tjenester, der kan opstå på jobbet.

For at afgøre, hvilken licens du muligvis har brug for, kan du kontakte din delstatsregering og spørge om deres licenskrav til human service specialister

3. Meld dig ind i en faglig forening

Prøv at melde dig ind i en professionel sammenslutning for specialister i human service. Selvom det typisk er obligatorisk at blive medlem af en professionel forening, kan det forbedre en jobansøgning ved at identificere kandidater med et stærkt engagement i feltet. Faglige sammenslutninger for human service-specialister kan tilbyde faglige udviklingsressourcer, holde fora for diskussioner og afholde arrangementer, der forbinder forskellige typer af professionelle inden for socialt arbejde med hinanden. Her er et par foreninger, du kunne overveje at melde dig ind i som menneskelig servicespecialist:

  • National Organisation for Human Services
  • Socialrådgivernes Landsforening
  • American Public Human Services Association

4. Opbyg professionel erfaring

Udvikl dine færdigheder og ekspertise ved at få noget professionel erfaring. Fordi en menneskelig servicespecialist typisk udfører flere vigtige jobopgaver, kan det at have et eller to års erfaring på området hjælpe med at forberede dig til at arbejde med kunder og støtte dem, uanset hvad de måtte have brug for. Nogle entry-level jobs, der relaterer til menneskelige tjenester, omfatter en menneskelig assistent, menneskelige ressourcer assistent eller socialt arbejde assistent. Du kan finde entry-level jobs i human services ved at kontakte faciliteter, som du er interesseret i at arbejde for, eller ved at udføre en uafhængig søgning online ved hjælp af jobwebsteder.

Relateret: 23 sociale arbejdsfærdigheder, der skal fremhæves på dit CV (med eksempler)

5. Søg job som specialist i human service

Se efter jobåbninger for menneskelige servicespecialister, og søg til dem, der interesserer dig. Du kan finde job til specialister i menneskelige tjenester på steder som socialt arbejde, skoler, plejefaciliteter og rehabiliteringscentre. Hvis du beslutter dig for at melde dig ind i en professionel forening, kan du måske finde støtte og anbefalinger til job gennem det netværk af fagfolk, du opbygger i din organisation. Du kan dog også kigge efter åbninger for menneskelige servicespecialister online ved at bruge søgemaskiner eller websteder, der sender jobannoncer efter stilling.

Løn og jobudsigter for human service specialister

Der er ikke en aktuel national gennemsnitsløn for human service specialister. Bonjoures angiver dog gennemsnitslønnen for supportspecialister, som ofte arbejder som human service-specialister. De angiver, at den nationale gennemsnitsløn for supportspecialister i USA er $41.388 om året, hvilket kan betragtes som en konkurrencedygtig startløn. De fleste supportspecialister kvalificerer sig også til fordele bortset fra deres løn, såsom refusion af undervisning, betalt fri og kilometergodtgørelse.

Ifølge United States Bureau of Labor Statistics forventes antallet af personer, der er ansat som social- og menneskelige serviceassistenter, en type human service-specialist, at vokse med 17% fra 2019 til 2029, hvilket er en usædvanlig hurtig vækstrate. Bureauet tilskriver denne vækst en stigning i voksne, der har brug for hjælp til sociale ydelser, såsom at finde job og modtage hjemmepleje.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Jasmin Hansen
Jasmin Hansen Karrierer i socialt arbejde kan være givende og betale konkurrencedygtige lønninger. En populær karrierevej inden for socialt arbejde er som en menneskelig service specialist eller en person, der hjælper folk med sociale ydelser. Du kan trives i en karriere som menneskelig servicespecialist, hvis du har fremragende interpersonelle færdigheder og nyder at arbejde sammen med andre og hjælpe mennesker. I denne artikel definerer vi, hvad en human service specialist er, og udforsker en liste over trin, der kan hjælpe dig med at blive en human service specialist.