Sådan Bliver Du En Homeland Security Agent

Sådan Bliver Du En Homeland Security Agent

Hvis en karriere, der involverer lederskab, problemløsning og servicering af dit land, appellerer til dig, så kan du overveje at blive agent for hjemland. Som hjemlandssikkerhedsagent kan du hjælpe med at beskytte og beskytte USA og hjælpe civile i nødsituationer. For at blive agent for hjemland er det vigtigt at forstå, hvilken slags uddannelse, baggrund og erhvervserfaring du skal bruge for at kvalificere dig. I denne artikel undersøger vi, hvad hjemlandssikkerhedsagenter gør, deler vigtige færdigheder for at hjælpe dig med at komme videre i din karriere og lister de trin, du kan tage for at blive en agent for hjemlandsikkerhed.

Hvad er en hjemmeværnsagent?

En homeland security agent er en person, der beskytter sikkerheden og frihederne i USA. Hjemmeværnsagenter kan bruge deres karriere inden for administration, efterretninger eller feltarbejde. De kan også arbejde for en række forskellige agenturer inden for Department of Homeland Security, herunder:

 • Transportation Security Administration (TSA)
 • US Citizenship and Immigration Services (USCIS)
 • US Immigration and Customs Enforcement (ICE)
 • US Customs and Border Protection (CPB)
 • USA's kystvagt
 • US Secret Service
 • Federal Emergency Management Agency (FEMA)
 • Uddannelsescenter for føderalt retshåndhævelse

Relateret: Lær om at være grænsepatruljeagent

Hvad laver en hjemmeværnsagent?

Homeland Security-agenter kan arbejde i en bred vifte af specialiserede områder og roller, der arbejder sammen for at holde USA sikkert. Afhængigt af hvilket agentur du arbejder for i Department of Homeland Security, kan dette omfatte at hjælpe med at sikre landets grænser, lufthavne, søhavne eller vandveje. Fælles områder, indenlandske sikkerhedsagenter kan specialisere sig i, omfatter:

 • Retshåndhævelse: Homeland security-agenter, der fokuserer på retshåndhævelse, kan have en rolle i at beskytte præsidenten, vicepræsidenten, deres familier, statsoverhoveder eller andre udpegede personer. Retshåndhævelsesroller kan også omfatte sikring af landets grænser, ydelse af tværfaglig uddannelse i retshåndhævelse, håndhævelse af økonomisk transport og infrastruktursikkerhed.
 • Immigration og rejsesikkerhed: Homeland Security-agenter, der fokuserer på immigration og rejsesikkerhed, beskytter nationens transportsystemer og overvåger immigration til USA.
 • Missionsstøtte: Agenter for hjemlandssikkerhed, der fokuserer på missionsstøtte, kan have karrierer inden for en række forskellige områder, såsom menneskelige ressourcer, indkøb, efterretningstjenester, borgerrettigheder, afsløring af svindel, sundhedspleje, videnskab og teknologi, uddannelse og mere.
 • Forebyggelse og reaktion: Homeland Security-agenter, der fokuserer på forebyggelse og reaktion, beskytter offentligheden, miljøet og USAs økonomiske og sikkerhedsmæssige interesser mod terrorangreb og naturkatastrofer.

Relateret: Sådan bliver du en Secret Service Agent: Trin og ofte stillede spørgsmål

Vigtige færdigheder for hjemmeværnsagenter

Her er nogle af de vigtigste kompetencer inden for hjemmesikkerhedsagenter, der kan hjælpe dig med at komme videre i din karriere:

 • Kritisk tænkning: Homeland security-agenter skal have fremragende kritisk tænkningsevner til nøjagtigt at vurdere situationer, løse problemer, udvikle planer og analysere resultater.
 • Kommunikation: Hjemmeværnsagenter skal være dygtige aktive lyttere for at indsamle efterretninger under interviews eller overvågning. De kræver også stærke kommunikationsevner for at udstede klare kommandoer i feltet.
 • Empati: Hjemmeværnsagenter arbejder med mennesker fra en bred vifte af baggrunde. At vise empati og forståelse kan hjælpe disse fagfolk med at deeskalere anspændte situationer og kommunikere effektivt med civile og andre teammedlemmer.
 • Lederskab: Stærke lederskabsevner gør det muligt for agenter for hjemlandssikkerhed at tage den nødvendige kontrol i situationer med høj stress. Dette kan give tryghed til civile i nødsituationer.
 • Perceptiveness: At have en stærk fornemmelse af perceptiveness hjælper hjemlandssikkerhedsagenter med at foretage nøjagtige vurderinger baseret på realtidsobservationer. Det kan også hjælpe dem med at opdage potentielle trusler og træffe forebyggende foranstaltninger. Denne færdighed kan hjælpe med at deeskalere situationer og redde liv.

Krav for at blive hjemmeværnsagent

Homeland Security-agenter har ofte adgang til klassificerede oplysninger, som offentligheden ikke har, for at beskytte USA mod forskellige trusler, såsom spionage, kriminelle virksomheder og terrorisme. På grund af dette har Department of Homeland Security etableret et sæt minimumskrav, som agenter for hjemmesikkerhed skal opfylde, før de bliver ansat. Selvom hvert enkelt agentur, der ligger under Department of Homeland Security, kan have yderligere krav, omfatter minimumskravene for alle agenturer:

 • At være amerikansk statsborger
 • Bestå et kriminelt baggrundstjek
 • Bestå en lægemiddelscreening
 • Kvalificerer til hemmelig eller tophemmelig sikkerhedsgodkendelse
 • Bestå en polygrafundersøgelse
 • Opretholdelse af en høj grad af fysisk kondition
 • Modtagelse af en konkurrencedygtig score på en version af embedseksamenen
 • At være mellem 21 og 37 år

Sådan bliver du en agent for hjemmeværn

Du kan følge disse trin for at begynde din karriere som hjemlandssikkerhedsagent:

1. Gennemfør en bacheloruddannelse

Selvom en grad ikke altid er nødvendig for at blive agent for hjemland, kan det give dig en bedre chance for at få det job, du ønsker. At gennemføre en Bachelor of Arts i Criminal Justice kan hjælpe dig med at få succes i ansættelsesprocessen. Andre studieretninger du kan være interesseret i inkluderer:

 • Hjemmeværn
 • Psykologi
 • Forensics
 • Kriminologi

Efter at have afsluttet en bachelorgrad, kan du overveje at forfølge en Master of Arts in Criminal Justice eller en beslægtet grad på højere niveau. Selvom det ikke er påkrævet, kan en kandidatgrad hjælpe dig med at adskille dig fra andre kandidater, som måske kun har en bachelor.

2. Få praktisk erfaring

Prøv at få erfaring med at håndtere beviser, udføre undersøgelser og analysere data under eller efter eksamen fra college. Disse færdigheder kan hjælpe dig med at blive en stærkere kandidat og forberede dig til dine opgaver inden for hjemmesikkerhedsagent. For at få denne form for erfaring kan du gennemføre et praktikophold hos et lokalt retshåndhævende organ, tilmelde dig politibetjentuddannelse eller gennemføre et militært træningsprogram i dit område.

Mange ansøgere til Department of Homeland Security har forudgående uddannelse og erfaring inden for retshåndhævelse, ofte som politibetjent eller korrektionsbetjent, så dette kan give et godt grundlag for at komme i gang. Alternativt tilbyder Department of Homeland Security betalte og ulønnede praktikophold i specifikke afdelinger, herunder sundhed og videnskab, efterretningstjeneste og analyse og retshåndhævelse.

3. Opret et detaljeret CV

Før du kan søge job som hjemmeværnsagent, skal du oprette et detaljeret CV, der fremhæver din uddannelse og arbejdserfaring. Mens de fleste CV'er normalt er en eller to sider lange, indeholder CV'er for føderale stillinger ofte meget flere detaljer og er ofte mellem fire og seks sider lange.

Ud over at angive tidligere erhvervserfaring, uddannelse, aktiviteter uden for pensum og præstationer, kan Department of Homeland Security også bede dig om at inkludere oplysninger som:

 • Statsborgerskabsstatus
 • Føderal lønklasse
 • Sikkerhedsgodkendelse

Vær grundig, når du udfylder dit CV for at sikre dig, at det viser hver af de nødvendige elementer afhængigt af det specifikke bureau og den rolle, du søger. At tage sig tid til at udarbejde et velkonstrueret CV kan hjælpe dig i ansøgnings- og interviewprocessen.

Læs mere: Sådan skriver du et føderalt CV

4. Søg job

Begynd din jobsøgning ved at finde ledige stillinger opført på Department of Homeland Securitys hjemmeside. Brug søgeværktøjerne til at filtrere stillingerne efter bureau, jobkategori og type arbejde, såsom fuldtids- eller deltidsstillinger.

Når du har valgt et job at ansøge om, skal du gennemgå de nødvendige kvalifikationer og uddannelse for at sikre, at du har fremhævet dem på dit CV. Fortsæt derefter med at indsende dit CV, følgebrev og eventuelle yderligere dokumenter, som Department of Homeland Security måtte anmode om for den specifikke rolle.

Department of Homeland Security kan også bede dig om at besvare et sæt spørgsmål for at bestemme dine færdigheder, evner og kvalifikationer. Giv ærlige og grundige svar for at sikre, at personalespecialisten har alle de oplysninger, de har brug for, når de modtager din ansøgning. Dette kan være med til at fremskynde din ansøgningsproces og give dig en bedre chance for at blive kontaktet til en samtale.

Relateret: Sådan skriver du følgebreve til offentlige job (med skabelon og eksempel)

5. Samtale til stillingen

Når du har indsendt din ansøgning, kan en personalespecialist fra Department of Homeland Security kontakte dig for at arrangere en samtale. Du kan forberede dig ved at følge nogle interviewtips, herunder:

 • Undersøgelse af almindelige interviewspørgsmål: Brug en søgemaskine til at undersøge almindelige interviewspørgsmål til agenter for hjemlandssikkerhed. Rekrutter derefter en ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig med at øve dig i at besvare interviewspørgsmålene. Dette kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålene klart og kortfattet i dit egentlige interview.
 • Planlægning af din interviewpåklædning aftenen før: Vælg et outfit, der er professionelt, rent og rynkefrit. Planlægning af din påklædning aftenen før kan give dig ekstra tid næste dag og hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og forberedt.
 • Udskrivning af papirkopier af dit CV: Selvom du allerede har sendt en digital kopi af dit CV sammen med din ansøgning, er det stadig en god idé at udskrive mindst fem papirkopier. Under dit interview skal du henvise til dit CV for at fremhæve dine præstationer, færdigheder og tidligere erhvervserfaring. Dette kan hjælpe dig med at guide samtalen under dit interview.

6. Bestå flere runder med gennemgang

Efter din indledende samtale kan du forvente flere yderligere runder af gennemgang, som kan omfatte baggrunds-, kriminel- og sikkerhedsgodkendelsestjek. Denne screening kan tage op til tre måneder at gennemføre, så prøv at være tålmodig. Når du har bestået sikkerhedsgodkendelseskontrollen, kan Department of Homeland Security godkende dig til ansættelse. Hvis du bliver udvalgt til en rolle som agent for hjemland, kan ansættelseschefen eller personalespecialisten kontakte dig med din officielle startdato.

7. Gennemfør uddannelse

Når du har accepteret dit første job som hjemmeværnsagent, kan din orientering og træning begynde. Du kan forvente at blive betalt under din uddannelse, som kan tage cirka 22 uger at gennemføre og involvere kurser, der er skræddersyet til din specifikke rolle og agentur i Department of Homeland Security. Når du har afsluttet din uddannelsesperiode, kan du begynde at arbejde som hjemmeværnsagent.

Lars Krog
Lars Krog Hvis en karriere, der involverer lederskab, problemløsning og servicering af dit land, appellerer til dig, så kan du overveje at blive agent for hjemland. Som hjemlandssikkerhedsagent kan du hjælpe med at beskytte og beskytte USA og hjælpe civile i nødsituationer. For at blive agent for hjemland er det vigtigt at forstå, hvilken slags uddannelse, baggrund og erhvervserfaring du skal bruge for at kvalificere dig. I denne artikel undersøger vi, hvad hjemlandssikkerhedsagenter gør, deler vigtige færdigheder for at hjælpe dig med at komme videre i din karriere og lister de trin, du kan tage for at blive en agent for hjemlandsikkerhed.