Sådan Bliver Du En Henvisningsagent

En ejendomsmægler sælger ejendom som en ejendomsmægler, men arbejder ikke direkte med kunder. Det er et ideelt job for personer, der ønsker at arbejde i fast ejendom uden at opføre ejendomme eller forhandle salg. Henvisningsagenter kræver stadig en licens og gode interpersonelle og salgsevner. I denne artikel forklarer vi, hvordan man bliver en henvisningsagent og deres jobopgaver, løn og udsigter.

Hvad er en henvisningsagent?

En henvisningsmægler, også kendt som en ejendomsmægler, er en autoriseret ejendomsmægler, der finder folk, der leder efter boliger, og henviser dem til andre mæglere for at fuldføre boligkøbsprocessen. Henvisningsmægleren optjener et honorar, hvis personen køber en bolig gennem den pågældende ejendomsmægler. Folk arbejder med henvisningsmæglere, fordi disse fagfolk kan forbinde dem med de bedste ejendomsmæglere til deres behov. Ejendomsmæglere arbejder med og giver en procentdel af deres kommission til henvisningsmæglere for at få nye kunder.

Hvad gør en henvisningsagent?

En henvisningsagent markedsfører deres tjenester for at finde boligkøbere, der leder efter ejendomsmæglere. De parrer derefter den boligkøber med den rigtige ejendomsmægler. Hvis denne agent sælger kunden et hus, modtager henvisningsagenten et henvisningsgebyr for deres service. Deres typiske arbejdsopgaver omfatter:

 • At finde potentielle boligkøbere eller kundeemner
 • Markedsføring af sig selv online og personligt
 • Møde med boligkøbere for at bestemme deres behov
 • Henvisning af boligkøbere til den rette ejendomsmægler
 • Netværk med branchefolk
 • Forsker i ejendomsmæglere, det aktuelle ejendomsmarked og typer af ejendomme
 • Opfølgning hos ejendomsmæglere og kunder

Henvisningsagenter arbejder typisk for en ejendomsmægler. De kan tjene kunder på mange markeder, der leder efter forskellige typer ejendomme. Nogle henvisningsagenter er semi-pensionerede eller arbejder deltid og kombinerer deres ejendomsopgaver med en anden karriere. Andre arbejder på fuld tid, også nogle aftener og weekender, for at finde og henvise så mange kunder som muligt.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

Løn

Den gennemsnitlige grundløn for en henvisningsagent er $48.930 om året. Dette beløb varierer afhængigt af regionen og typen af ​​fast ejendom mægleren er involveret i. Fordi de arbejder med gebyrer og provisioner, tjener henvisningsagenter flere penge for hver klient, de forbinder med en ejendomsmægler, hvilket resulterer i et salg. Også nogle ejendomsmæglere betaler henvisningsmæglere større gebyrer end andre. Jo dyrere ejendom en klient køber, jo større provision kan henvisningsagenten modtage.

En henvisningsagents indkomst svinger afhængigt af antallet af succesfulde henvisninger, de foretager. Henvisningsmæglere med flere års erfaring og større netværk af kunder og ejendomsmæglere tjener typisk mere end dem, der lige er startet på deres karriere.

Relateret: Finders gebyrer vs. henvisningsgebyrer: Hvad er forskellen?

Jobudsigt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes job for henvisningsagenter at vokse med 2 % mellem 2019 og 2029. Beskæftigelse og efterspørgsel efter deres tjenester afhænger af ejendomsmarkedets styrke. Efterspørgslen efter henvisningsagenter vokser typisk i tider med økonomisk stabilitet og vækst, hvor flere mennesker køber ejendomme.

Sådan bliver du en henvisningsagent

En henvisningsagent kræver typisk ikke en formel uddannelse såsom en bachelorgrad. De har dog brug for en ejendomslicens og stærke salgs- og interpersonelle færdigheder for at arbejde i branchen og få succes. Følg disse trin for at blive en henvisningsagent:

1. Optjen en ejendomsmæglerlicens

Det første skridt til lovligt at henvise kunder til ejendomsmæglere er at få din ejendomslicens. Mens licenseringsprocessen varierer mellem stater, inkluderer den normalt:

 • At tage præ-licenskurser online eller personligt for at lære de oplysninger, du skal bruge for at bestå licenseksamenen
 • Bestå din stats licenseksamen, som typisk omfatter 80 til 100 multiple-choice spørgsmål om forskellige områder og typer af fast ejendom
 • Bestå et baggrundstjek
 • Ansøgning om licens og betaling af de tilhørende gebyrer

Du skal være mindst 18 år for at få din ejendomsmæglerlicens.

Relateret: Sådan får du din ejendomslicens

2. Overvej at få en grad

Selvom det ikke er nødvendigt at arbejde i fast ejendom, foretrækker nogle mæglere og agenturer at ansætte henvisningsagenter, der har associerede eller bachelorgrader. Mange universiteter og community colleges har kurser eller programmer i fast ejendom. Andre klasser, der kan være til gavn for henvisningsagenter, omfatter emner som finans, marketing, økonomi og forretningsadministration. En erhvervsrelateret uddannelse kan være særlig nyttig, hvis du håber at eje dit eget ejendomsselskab.

3. Find et mæglerhus

Tilmeld dig en ejendomsmægler i dit ønskede område. En mægler fører tilsyn med dit arbejde, sikrer, at du følger lokale regler og betaler dine gebyrer, når dets ejendomsmæglere gennemfører salg baseret på dine henvisninger. Du kan tilmelde dig forskellige typer mæglervirksomheder:

 • Små, regionale butiksmæglere
 • Veletablerede og genkendelige nationale mæglerselskaber
 • Virtuelle mæglerselskaber, der gør al deres forretning online
 • Ejendomshenvisningsmæglere, der kun omfatter henvisningsagenter

Hvert mæglerhus har regler for møde med kunder og modtagelse af henvisningsgebyrer. Sørg for, at du forstår og accepterer disse, før du tilslutter dig virksomheden.

4. Markedsfør dig selv

Du skal markedsføre dine henvisningstjenester for at få kunder og begynde at tjene penge på deres ejendomstransaktioner. Måder at finde kundeemner på omfatter:

 • Sociale medier og online markedsføring
 • Oprettelse og promovering af en personlig hjemmeside eller blog
 • Netværk med potentielle boligkøbere i samfundet
 • Koldkaldende potentielle købere
 • Deltager i lokale og lokale ejendomsmæglerorganisationer

Når du har fået et kundeemne, skal du mødes med dem for at indsamle oplysninger, lære om deres behov og afgøre, om de sandsynligvis vil købe et hjem. Denne proces kaldes leadkvalificering.

Relateret: 12 tips til at få succes med fast ejendom

5. Foretag henvisninger

Når du finder kunder, der er seriøse med at købe bolig, så henvis dem til ejendomsmæglere, der matcher deres behov og har erfaring med at sælge den type ejendom, de leder efter. For at lave effektive henvisninger skal du også have et bredt netværk af ejendomsforbindelser. Byg dit netværk ved at melde dig ind i ejendomsforeninger og udvikle relationer til ejendomsmæglere i dit område. Nogle stater har henvisningsnetværk, der kan hjælpe med at matche dine kundeemner med ejendomsmæglere.

Når du foretager en henvisning, skal du få kunden til at udfylde en ejendomsmægleraftale og give denne formular til din mægler og den ejendomsmægler, du har anbefalet.

6. Hold din licens opdateret

Nogle stater kræver, at henvisningsagenter tager fornyelseskurser for at opretholde aktive ejendomslicenser. Din stat kan også kræve, at du tager efteruddannelse eller uddannelse efter licens. Kontakt din stat for at bekræfte disse krav, og betal gebyret for at forny din licens. Afhængigt af hvor du bor, skal du muligvis forny den hvert andet til fjerde år.

Vidar Vestergaard
Vidar Vestergaard En ejendomsmægler sælger ejendom som en ejendomsmægler, men arbejder ikke direkte med kunder. Det er et ideelt job for personer, der ønsker at arbejde i fast ejendom uden at opføre ejendomme eller forhandle salg. Henvisningsagenter kræver stadig en licens og gode interpersonelle og salgsevner. I denne artikel forklarer vi, hvordan man bliver en henvisningsagent og deres jobopgaver, løn og udsigter.