Sådan Bliver Du En Fysioterapeutdirektør

Fysioterapiområdet giver fagfolk mulighed for at udvide deres karriere til specialområder og lederroller. Fysioterapeutdirektører fører tilsyn med et team af fysioterapeuter og opretholder patientplejestandarder på hospitaler eller rehabiliteringsfaciliteter. At undersøge, hvordan du opnår en stilling som fysioterapeutdirektør, kan hjælpe dig med at bestemme det næste skridt i din fysioterapikarriere.

I denne artikel definerer vi stillingen for en fysioterapeutdirektør, fremhæver deres vigtigste jobansvar, skitserer, hvordan man bliver fysioterapeutdirektør og giver yderligere jobdetaljer om ønskelige færdigheder, lønforventninger og jobudsigterne for fysioterapeutdirektører.

Relateret: Hvad er fysioterapi?

Hvad er en fysioterapeutdirektør?

En fysioterapeutdirektør er en autoriseret fysioterapeut, der fører tilsyn med fysioterapeutiske afdelinger på hospitaler, genoptræningsfaciliteter og idrætsmedicinske klinikker. De overvåger afdelingens forbrugsbudget og inventar eller udstyrsbehov for at sikre, at fysioterapeuter har det, de har brug for til korrekt at vurdere og genoptræne deres patienter. Afhængigt af størrelsen af ​​deres afdeling kan fysioterapeutdirektører også se patienter ud over deres administrative opgaver.

Hvad laver en fysioterapeutdirektør?

Fysioterapeutdirektører har både administrativt og klinisk ansvar for at sikre, at deres afdeling kører effektivt. Her er nogle eksempler på en fysioterapeutdirektørs jobansvar:

 • Ansættelse og onboarding af autoriserede fysioterapeuter, fysioterapiassistenter og receptionspersonale til at bidrage til afdelingen
 • Sikring af, at deres afdelings praksis er i overensstemmelse med sundhedslove og -regulativer
 • Møde med patienter til indledende konsultationer og fysioterapi sessioner
 • Møde med patienter fra andre fysioterapeuter i deres fravær
 • Vedligeholde opdateret viden om fysioterapipraksis, terapimuligheder og nyt udstyr, der kan gavne deres afdeling
 • Fungerer som et kommunikationspunkt for fysioterapeuter til at brainstorme ideer om en patients behandlingsbehov
 • Markedsføring af deres faciliteters tjenester til lokalområdet ved at arbejde med marketingfolk for at udvikle trykte og digitale annoncer
 • Kommunikere med andre læger, der ønsker at henvise patienter til deres tjenester
 • Parring af nye patienter med fysioterapeuter baseret tilgængelighed eller specialekspertise
 • Planlægning af udstyrsreparationer og afgivelse af ordrer på forsyninger, herunder medicinsk tape, hygiejnepapir, rengøringsmidler eller ortopædiske seler

Relateret: Fysioterapeut Arbejdsmiljøer

Sådan bliver du fysioterapeutdirektør

For at blive fysioterapeutdirektør skal du opnå en række faglige erfaringer og uddannelse. Sådan bliver du fysioterapeutdirektør:

1. Få en bachelorgrad

Deltagelse i en fire-årig bacheloruddannelse er et krav for dem, der overvejer en karriere i fysioterapi eller lederstillinger. Fordelagtige uddannelsesmuligheder for potentielle fysioterapeutdirektører omfatter træningsvidenskab, biologi, kinesiologi eller sundhedsvidenskab.

2. Få en doktorgrad i fysioterapi

Efter at have afsluttet en bacheloruddannelse, skal de studerende søge ind på en doktorgradsuddannelse for fysioterapi. Disse doktorgradsprogrammer tager normalt tre år at gennemføre, hvor det første år fokuserer på undervisning i klassen. I løbet af denne tid lærer de studerende om de grundlæggende områder af fysioterapi, herunder træningsfysiologi, træningsvidenskab, anatomi og fysiologi, patientvurderinger, behandlingsplanlægning og biomekanik.

Efter at have afsluttet et eller to års undervisning i klassen fuldfører fysioterapistuderende resten af ​​deres uddannelse ved at gennemføre kliniske timer under opsyn af en autoriseret fysioterapeut.

3. Tag National Physical Therapy Examination (NPTE)

Efterhånden som studerende afslutter afslutningen af ​​deres doktorgradsprogram, skal de tage den nationale fysioterapi-eksamen, der tilbydes af Federation of State Boards and Physical Therapy (FSBPT) ved at tage og bestå denne eksamen, studerende kvalificerer sig til at ansøge om et opholdsprogram efter endt uddannelse .

4. Gennemfør et fysioterapeutophold

Fysioterapeutophold varer i et år og giver nyuddannede fysioterapeuter mulighed for at praktisere med en fysioterapiklinik eller rehabiliteringscenter. Afhængigt af opholdsudbyderen kan fysioterapeuter muligvis fortsætte deres ansættelse hos dem efter afslutningen af ​​et opholdsprogram.

5. Undersøg statens licenskrav

Efter at have gennemført et opholdsprogram, bør fysioterapeuter undersøge de statslige licenskrav for den stat, hvor de ønsker at praktisere. De skal muligvis udfylde en ansøgning, tage en ekstra eksamen og bestå nøglekriterier for at opnå en statslicens til at praktisere.

6. Gennemfør flere års erhvervserfaring som fysioterapeut

For at blive fysioterapeutdirektør skal enkeltpersoner gennemføre omkring fem års erhvervserfaring som fysioterapeuter. I løbet af denne tid finpudser nye fysioterapeuter deres færdigheder og lærer, hvordan det er at opretholde en fysioterapipraksis eller et rehabiliteringscenter.

Relateret: Sådan bliver du fysioterapeut

Kompetencer til fysioterapeut direktør

Fysioterapeutdirektører skal være i stand til at anvende deres viden om fysioterapi til en lederrolle. Gennemgå disse eksempler på færdigheder for at afgøre, hvordan de kan gavne fysioterapeutdirektører i deres daglige arbejde:

 • Ledelse: I en fysioterapeutdirektørrolle har fagfolk ansvaret for at føre tilsyn med fysioterapeutpersonalet og selve anlægget. På grund af dette bør fysioterapeutdirektører have gode lederevner for at opretholde kvalitetsstandarder inden for deres afdeling.
 • Budgettering: Fysioterapeutdirektører sætter budgetter i mindre faciliteter eller private praksisser og modtager et afdelingsbudget, når de arbejder for hospitaler eller store rehabiliteringsklinikker. Deres evne til at overvåge et afdelingsbudget og træffe vigtige beslutninger om, hvordan de skal bruge det, kan påvirke deres afdelings ressourcer som avanceret udstyr og fysioterapiforsyninger, der gavner patienterne.
 • Medfølelse: Fysioterapeutdirektører interagerer med patienter, der har midlertidige eller kroniske skader, sygdomme og handicap. På grund af dette bør de udvise medfølelse over for deres patienter. Denne færdighed gør dem i stand til at forbinde med deres patienter og hjælpe dem til at føle sig værdsat og forstået. Derfor kan en fysioterapeutdirektørs evne til at vise medfølelse for patienterne påvirke deres afdelings patientvolumen.
 • Sundhedsretlig ekspertise: Sundhedsretlig ekspertise er en vigtig færdighed for fysioterapeutdirektører, da de har et ansvar for at anvende og håndhæve sundhedslove og -regler inden for deres faciliteter. Dette betyder at forstå lokale, statslige og føderale sundhedspolitikker. Ved at forstå, hvordan sundhedslovgivningen påvirker deres praksis, kan fysioterapeutdirektører sikre sig, at deres team og faciliteter er i overensstemmelse med disse love.
 • Proaktivitet: Fysioterapeutdirektører bør have proaktive tankegange, der påvirker de typer fysioterapiudstyr, de køber til deres faciliteter. Dette hjælper deres facilitet med at forblive veludstyret med det nyeste fysioterapiudstyr til deres patienter.
 • Interpersonel kommunikation: Interpersonel kommunikation er den proces, hvorved individer kan forbinde sig med andre ved at justere deres kommunikationsstrategier. Fysioterapeutdirektører skal tilpasse deres kommunikation for at hjælpe deres patienters forståelse af deres helbredstilstande og hvordan visse behandlingsmetoder kan gavne dem.

Relateret: Fysioterapeutfærdigheder: Definitioner og eksempler

Lønforventninger til fysioterapeutdirektører

De nationale gennemsnitlige lønforventninger for fysioterapeuter i USA er $82.419 om året , mens den nationale gennemsnitlige løn for medicinske direktører i USA er $216.588 om året . Ud fra disse løngennemsnit kan fagfolk vurdere, at lønforventningerne til fysioterapeutdirektører er ens.

Jobudsigt for fysioterapeutdirektører

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) kan jobudsigterne for fysioterapeuterhverv forvente at se en stigning på 18 % mellem 2019 og 2029, hvilket er en meget hurtigere vækstrate sammenlignet med lignende erhverv.

Magnus Laustsen
Magnus Laustsen Fysioterapiområdet giver fagfolk mulighed for at udvide deres karriere til specialområder og lederroller. Fysioterapeutdirektører fører tilsyn med et team af fysioterapeuter og opretholder patientplejestandarder på hospitaler eller rehabiliteringsfaciliteter. At undersøge, hvordan du opnår en stilling som fysioterapeutdirektør, kan hjælpe dig med at bestemme det næste skridt i din fysioterapikarriere.