Sådan Bliver Du En Føderal Kriminalbetjent

En føderal kriminalbetjent kan være en gavnlig, men udfordrende stilling. Som føderal medarbejder kan du have adgang til specifikke fordele og ansvar, der adskiller dig fra en standard kriminalbetjent stilling. At forstå detaljerne ved at være og blive en føderal kriminalbetjent kan hjælpe dig med at afgøre, om stillingen er den rigtige for dig. I denne artikel forklarer vi detaljerne om at være en føderal kriminalbetjent, og hvordan du kan forberede dig til en karriere i stillingen.

Læs mere: Sådan bliver du politibetjent

Hvad er en føderal kriminalbetjent?

En føderal kriminalbetjent er en betjent med ansvar for at bevogte indsatte, håndhæve regler i fængsler eller fængsler og overførsel af indsatte fra fængsel til fængsel eller fra retssale til fængsel. De kan blive pålagt at fastholde fanger under skænderier, samt være involveret i flugteftersøgning. Denne stilling kræver fremragende fysisk styrke, mental styrke og sund dømmekraft selv i udfordrende situationer med høj risiko.

Læs mere: Lær om at være politibetjent

Hvorfor blive en føderal kriminalbetjent?

Som føderal kriminalbetjent vil dit arbejde i et fængsel næsten helt sikkert gøre en forskel. Forfremmelse er mere end ofte gennemsigtig på en fængselsarbejdsplads, hvilket gør forfremmelse opnåelig og præstationsbaseret. Nogle andre fordele ved at arbejde i et fængsel omfatter:

 • Sikkert arbejdsmiljø
 • Karrierevækstmuligheder
 • Føderale regerings løn og fordele
 • Omfattende sundhedspleje
 • Retshåndhævende pensionering
 • Rekrutteringsincitamenter
 • Fleksible arbejdsmuligheder
 • Fleksibelt placeringsvalg

Som et fysisk krævende job kan en føderal kriminalbetjents daglige opgaver holde dig i sund form. Arten af ​​kriminalbetjentens arbejdsplads afhænger af, hvilket fængsel betjenten arbejder under. Men veldesignede og nye fængsler er behagelige for de indsatte og derfor behagelige for alle. Minimal sikkerhed og maksimal sikkerhed fængsler giver en række muligheder for det stressniveau et arbejdsmiljø kan byde på.

Hvor arbejder føderale kriminalbetjente?

Føderale kriminalbetjente arbejder i fængsler, der huser forskellige indsatte i forskellige længder af tid. De har også til opgave at transportere indsatte fra forskellige omgivelser og steder. Steder, føderale kriminalbetjente arbejder, omfatter:

 • Fængsler med indsatte med lange eller livstidsdomme
 • Fængsler med indsatte med korte domme
 • I byer eller stationer, hvor fanger skal overføres

Når de bliver ansat, har føderale kriminalbetjente ofte et valg mellem mange steder i hele landet, da mange har ledige stillinger. Som føderal arbejdstager kan du, når du ansøger, have dit valg mellem flere steder, når du bliver udvalgt.

Læs mere: 12 typer politijob

Løn og jobudsigt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics (BLS) forventes de føderale kriminalbetjente jobudsigter, under kategorien kriminalbetjente, at falde med 7 % frem til og frem til 2029. Statslige og lokale budgetbegrænsninger, såvel som den gennemsnitlige fangepopulation , kan påvirke denne vurdering. Den nationale gennemsnitlige løn for en føderal korrektionsmedarbejder er $34.291 om året. Fordelene ved en føderal kriminalbetjent inkluderer:

 • Sygdom og årlig ferie
 • Føderal lovhåndhævelse pensionsplan
 • 10 betalte feriedage om året
 • Søndagsløn

Læs mere: 5 populære retshåndhævende job

Hvordan man bliver en føderal kriminalbetjent

Kravene til at blive en føderal korrektionsbetjent adskiller sig fra at blive en standard korrektionsofficer. Forudsætninger relateret til alder, uddannelse, træning og status er forskellige mellem de to stillinger. For at begynde din karriere som føderal kriminalbetjent skal du overveje følgende trin:

1. Sørg for, at du opfylder minimumskravene

Ud over at være amerikansk statsborger skal du opfylde visse krav for at kunne arbejde som føderal kriminalbetjent. Disse krav omfatter:

Under 36 år på ansøgningstidspunktet

Fordi føderale kriminalbetjente arbejder med fanger hver dag og overvåger potentielt prekære situationer såsom fangeoverførsel, skal føderale kriminalbetjente være under en specifik aldersmargen. Mens en føderal kriminalbetjent skal være under 36 år for at ansøge, skal en kriminalbetjent kun være mindst 20 år.

Generelle bløde færdigheder

En føderal kriminalbetjent skal ikke kun arbejde med fanger under højspændte situationer, men de skal også være i stand til at udfylde formularer og relateret papirarbejde som en del af deres opgaver. Organisatorisk bevidsthed og generelle skrivefærdigheder anbefales til en karriere som føderal kriminalbetjent. Når du arbejder med fanger og andre betjente, kræves grundlæggende mundtlige kommunikationsfærdigheder og menneskelige ressourcer.

Stresstolerance

Fordi en føderal kriminalbetjent kan støde på situationer med høj stress, skal de have et vist niveau af stresstolerance. Dette aspekt er vigtigt på grund af de potentielt højrisikosituationer, som en føderal kriminalbetjent kan støde på, og de vil have brug for sund dømmekraft parret med høj stresstolerance for at kunne træffe optimale beslutninger.

2. Overvej at få en bachelorgrad

Mens det at være en føderal kriminalbetjent ikke strengt taget kræver en bachelorgrad, kan det fremskynde processen at have en. Der findes to niveauer af positionen: GS-06 og GS-05. Der er tre måder at blive betydelig for begge positioner:

Saml erfaring

For at komme i betragtning til en GS-05 uden en bachelorgrad inden for noget område, skal du have minimum tre års fuldtids, generel erfaring, der svarer til et GS-04 niveau. Et års specialiseret erfaring akkumulerer også nok erfaring til denne rolle, men kan variere afhængigt af indhold.

Få en hvilken som helst bachelorgrad

For at komme i betragtning til en GS-05 uden tre års akkumuleret GS-04-erfaring kræves fuldførelsen af ​​en hvilken som helst 4-årig grad i ethvert studie. Denne bachelorgrad skal komme fra et akkrediteret college eller universitet.

Få en bachelorgrad eller betydelig erfaring inden for et beslægtet område

For at komme i betragtning til en GS-06 skal ansøgeren have gennemført en bachelorgrad i en af ​​følgende koncentrationer eller relaterede koncentrationer:

 • Strafferet
 • Kriminologi
 • Samfundsvidenskab
 • Lov

Ansøgere kan også ansøge om en GS-06-ansøgning ved at gennemføre et års specialiseret uddannelse i en føderal tjeneste.

3. Bestem placeringsområdet for fængsler, du gerne vil arbejde for

Når de accepteres, har føderale kriminalbetjente ofte et valg, hvor de forskellige fængsler de gerne vil arbejde for. Ifølge Federal Bureau of Prisons har de ofte åbninger i fængsler over hele landet. Overvej at studere, besøge eller ringe til ethvert fængsel, du måtte være interesseret i, for at afgøre, om det ville være et godt sted for dig at starte din karriere.

Aksel Sloth
Aksel Sloth En føderal kriminalbetjent kan være en gavnlig, men udfordrende stilling. Som føderal medarbejder kan du have adgang til specifikke fordele og ansvar, der adskiller dig fra en standard kriminalbetjent stilling. At forstå detaljerne ved at være og blive en føderal kriminalbetjent kan hjælpe dig med at afgøre, om stillingen er den rigtige for dig. I denne artikel forklarer vi detaljerne om at være en føderal kriminalbetjent, og hvordan du kan forberede dig til en karriere i stillingen.