Sådan Bliver Du En Embedded Systems Engineer: Med Ofte Stillede Spørgsmål

Indlejrede systemer er kraftfulde værktøjer inden for almindelig teknologi, der sikrer, at en enhed eller applikation er pålidelig og opfylder driftsstandarder. At forfølge en karriere som indlejret systemingeniør kan kræve omfattende viden om forskellige aspekter af teknik, software og teknologi, så det er vigtigt at forstå, hvilke kvalifikationer du skal bruge for at blive det. I denne artikel diskuterer vi indlejrede systemer, hvad en indlejret systemingeniør er, jobopgaverne og væsentlige færdigheder i stillingen, hvordan man bliver en indlejret systemingeniør og nogle ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig med bedre at forstå rollen.

Relateret: Hvad gør ingeniører? Typer af ingeniører og ansvar

Hvad er et indlejret system?

Et indlejret system er et mikroprocessorhardwaresystem i computere og andre teknologienheder, der bruger specifik software til at udføre en opgave pålideligt og funktionelt. Dette system er afgørende for, at teknologien fungerer korrekt og sikrer, at en realtidsforbruger kan bruge enheden eller stole på, at enheden kan udføre visse opgaver. For eksempel bruger en bil et indbygget system til at udløse airbags eller implementere blokeringsfrie bremser.

Hvad er en indlejret systemingeniør?

En indlejret systemingeniør er en person, der designer, udvikler, tester og vedligeholder et indlejret system. Du kan finde disse systemer i biler, telefoner og andre teknologiske enheder. En indlejret systemingeniør kan også bruge disse fire trin til effektivt at udvikle eller forbedre et indlejret system:

 1. Definer målet for det indlejrede system. Dette inkluderer at undersøge behovene for et system i en bestemt branche og at kommunikere med virksomhedsledere for at forstå den teknologi, virksomheden ønsker at udvikle.
 2. Lav en plan. En plan for udvikling omfatter ofte en visuel model af systemets design, og hvordan ingeniøren kan sikre, at det fungerer med en enhed eller applikation. Dette kan hjælpe en ingeniør med at forberede sig på forhindringer i et design og skabe potentielle løsninger, hvis forhindringerne opstår.
 3. Designe og udvikle systemet. En indlejret systemingeniørs mål er at skabe et effektivt indlejret system eller forbedre en enheds nuværende system. De dokumenterer ofte alle processer for at skabe et system, der skal refereres til, når et indlejret system skal videreudvikles for at øge funktioner såsom hastighed og systembelastning.
 4. Test og afslut. For at identificere, om et system opfylder dets mål og fungerer effektivt, tester en ingeniør dets funktionalitet ved hjælp af software til præstationstest. Dette kan hjælpe med at evaluere, om systemet opfylder operationelle standarder, eller om det har brug for forbedringer for at opfylde disse standarder, hvorefter de kan afslutte dets udvikling med virksomhedsledere eller kunder.

Relateret: 15 Embedded System Interview Spørgsmål

Hvad laver en indlejret systemingeniør?

En indlejret systemingeniør er ofte ansvarlig for alle aspekter af indlejrede systemer, der relaterer til driften af ​​en enhed eller en applikation. De kan bruge forskellige typer softwareværktøjer til at teste et systems ydeevneniveauer og optimere systemets output. Deres opgaver kan også omfatte:

 • Undersøgelse af software og udstyr for at optimere systemer og implementere opgraderinger
 • Vedligeholdelse af dokumenter gennem alle faser af skabelsen af ​​et effektivt indlejret system
 • Risikoanalyse og udvikling af løsninger
 • Evaluering af pålideligheden af ​​et system og dets operationer
 • Identificering og eliminering af problemer i systemet for at forbedre ydeevnen
 • At være en kilde til teknisk support til deres teammedlemmer

Relateret: Embedded Software Engineer CV Samples

Sådan bliver du en indlejret systemingeniør

Hvis du er interesseret i at blive en indlejret systemingeniør, kan du overveje at gennemgå følgende trin:

1. Forfølge en relevant uddannelse

Videregående uddannelser kan give den viden og de færdigheder, du har brug for til at forstå indlejrede systemer og lære at udvikle dem. Nogle majors at overveje for dette omfatter ingeniørvidenskab, datalogi og informationsteknologi. Ansættelsesledere foretrækker måske, at du kun har en bachelorgrad, mens andre kan bede om mere avanceret uddannelse, som en kandidatgrad. Her er et par uddannelsesveje, du kan overveje, hvis du forfølger en karriere som indlejret systemingeniør:

 • Associeret grad: Denne grad kan hjælpe dig med at blive fortrolig med grundlæggende computerfunktioner og softwareudvikling. Det tager ofte et til to år at opnå en associeret grad.
 • Bachelorgrad: En bachelorgrad er ofte et minimumskrav for ethvert softwarerelateret job. Visse uddannelser kan lære dig computerprogrammeringssprog og gøre dig bekendt med komponenterne i software- og hardwareudvikling.
 • Kandidatgrad: Afhængigt af ansættelseslederen og det erfaringsniveau, du muligvis har brug for til en specifik stilling, kan en kandidatuddannelse give dig yderligere uddannelse og forbedre din viden om softwareteknik. En kandidatuddannelse kan tage to eller tre år at gennemføre.

2. Få erfaring gennem træning

Det kan være en fordel for dig at gennemføre et praktikprogram eller yderligere kurser, der involverer software engineering. Et praktikophold kan give dig mulighed for at implementere læringsmateriale fra en akademisk uddannelse og forbedre din viden om kodningssprog. Det er også vigtigt at kende kodesprog, så du kan overveje at tage ekstra kurser for at lære, hvordan man korrekt koder og bruger forskellige sprog. Dette skyldes, at indlejrede systemer ofte består af flere typer kode.

Relateret: 11 af de mest efterspurgte kodningssprog

3. Vælg en branche at specialisere sig i

Indlejrede softwareingeniører kan specialisere sig i forskellige industrier. Hvis du identificerer, hvilken branche du ønsker at specialisere dig i, kan du få indsigt i specifikt udstyr eller sprog, som branchen kan bruge til at udvikle deres teknologi. For eksempel kan byggebranchen have brug for en indlejret systemingeniør, der er fortrolig med computerstyret byggeudstyr, eller en bank kan kræve, at en ingeniør er fortrolig med finansterminologi for at hjælpe med at udvikle deres mobilbankapplikation.

4. Overvej at opnå certificeringer

Certificeringer kan give specialiseret viden om visse aspekter af et indlejret system for at hjælpe dig med at strømline design-, udviklings- og teststadier. Certificeringer kan også hjælpe dig med at forstå og bruge programmeringssprog til at generere kode og give dig mulighed for at understøtte andre områder af softwareudvikling. Visse virksomheder eller ansættelsesledere kan kræve, at du har certificeringer for at vise færdigheder i kode og indlejrede systemer.

Ofte stillede spørgsmål om indlejrede systemingeniører

Her er almindelige spørgsmål vedrørende indlejrede systemingeniører og deres job:

Hvad er jobudsigten og årsløn for embedded systems ingeniører?

Indlejrede systemingeniører kan tjene en gennemsnitlig løn på $97.456 om året. Det amerikanske Bureau of Labor Statistics forventer, at jobudsigterne for softwareudviklere inden for systemdesign vil stige med 22 % i 2029, hvilket er meget hurtigere end gennemsnittet. Denne vækst kan tilskrives behovet for nye apps til teknologiske enheder og en stigning i antallet af produkter, der bruger software.

Hvad er nogle af de færdigheder, der kræves til jobbet?

Indlejrede systemingeniører kan bruge forskellige bløde og hårde færdigheder for at få succes i rollen. Post-gymnasial uddannelse og certificeringer kan hjælpe en kandidat med at udvikle disse specifikke færdigheder. Visse industrier kan bede en kandidat om at have tidligere erfaring på området for at vise kompetenceudvikling. Nogle eksempler på bløde færdigheder for en indlejret systemingeniør kan omfatte:

 • Analytisk tænkning
 • Problemløsning
 • Samarbejde
 • Tidsadministration

Her er nogle eksempler på hårde færdigheder for en indlejret systemingeniør:

 • Forståelse af teknologienheder og softwareværktøjer
 • Kendskab til internetbaserede teknologier
 • Kendskab til alle komponenter i computerarkitektur, såsom mikroprocessorer og hardware
 • Flydende i computerkodningssprog som C og C++

Hvor arbejder embedded systems ingeniører?

Ingeniører af indlejrede systemer kan arbejde i en række forskellige industrier, der producerer, bruger og sælger teknologi eller applikationer. Nogle arbejdsgivere kan bede en kandidat om at have erfaring eller viden inden for en specifik branche for bedre at forstå de projekter, de kan forventes at opfylde i rollen. Du kan ofte finde systemingeniører, der arbejder i følgende brancher:

 • Informationsteknologi
 • Sundhedspleje
 • Mobil applikationsudvikling
 • Luftfart
 • Automotive
 • Konstruktion

Eksempel på jobbeskrivelse for embedded systems engineer

Her er et eksempel på en stillingsoptegnelse for embedded systems engineer, inklusive jobopgaver og foretrukne kvalifikationer:

Craft og Carmichaels systemingeniørafdeling søger en erfaren indlejret systemingeniør til at hjælpe med at designe en ny telefonapplikation. En kandidat skal have en vilje til at lære, stærk opmærksomhed på detaljer og flydende computerprogrammeringssprog som C og C++. En kandidatgrad i datalogi er en fordel, selvom det ikke er afgørende for jobrollen.

Dine opgaver som systems embedded engineer inkluderer:

 • Design, udvikling og test af indlejrede systemer for at sikre effektiv funktionalitet af applikationen
 • Analyse af systemer ved hjælp af algoritmer til fejlfinding og eliminering af forhindringer
 • Kommunikere med teammedlemmer for at fuldføre projekter og overholde deadlines
 • Brug af C og C++ til at skabe høj kvalitet og pålidelig kode
 • Skrivning af mikrocontroller-firmware til telefonprocessorer

Kvalifikationer

 • Bachelorgrad i datalogi eller et beslægtet område
 • Mindst fem års erfaring i en softwareudviklingsrolle eller lignende stilling
 • Forståelse af computerarkitektur, programmeringssprog og interfaceteknologi

Niels Iversen
Niels Iversen Indlejrede systemer er kraftfulde værktøjer inden for almindelig teknologi, der sikrer, at en enhed eller applikation er pålidelig og opfylder driftsstandarder. At forfølge en karriere som indlejret systemingeniør kan kræve omfattende viden om forskellige aspekter af teknik, software og teknologi, så det er vigtigt at forstå, hvilke kvalifikationer du skal bruge for at blive det. I denne artikel diskuterer vi indlejrede systemer, hvad en indlejret systemingeniør er, jobopgaverne og væsentlige færdigheder i stillingen, hvordan man bliver en indlejret systemingeniør og nogle ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig med bedre at forstå rollen.