Sådan Bliver Du En Domstol

Sådan Bliver Du En Domstol

Der er flere forskellige opgaver, der går ud på at sikre, at en domstol kører effektivt. Et særligt vigtigt job på det juridiske område er en fuldmægtig, da disse juridiske fagfolk kan bistå med forskellige aspekter af retsprocesser. Du kan trives i en karriere som retsbetjent, hvis du kan lide kontorarbejde og er interesseret i at arbejde i den juridiske branche. I denne artikel undersøger vi trinene til at starte din karriere som retsbetjent.

Relateret: 4 erhverv, der ligner en advokatfuldmægtig eller juridisk assistent

Hvad er en dommer?

En fuldmægtig eller retsfuldmægtig er en administrativ professionel, der tager sig af præstedriften for domstolene. Retsfunktionærer kan arbejde mange steder, herunder distriktsretter, appelretter eller endda højesteret. Mange job som domstolsfuldmægtig kvalificerer sig også som statslige eller føderale jobs, da domstolsfuldmægtige kan arbejde for domstole, der opererer på stats- eller føderalt niveau. Mens de fleste opgaver, som dommerne er ansvarlige for, finder sted uden for retssalen, kan retssekretærer også arbejde under retssager og assistere med retssalen.

Relateret: Lær om at være retsbetjent

Hvad gør en dommer?

En fuldmægtigs job indebærer primært at bistå advokater ved at udarbejde papirarbejde og vedligeholde gejstlige operationer i et retshus. Retssekretærer kan føre retsoptegnelser, føre vidner og nævninge ved at aflægge eder og autentificere dokumenter til retskendelser og domme, der kan distribueres til offentligheden. Under en retssag kan en domstolssekretær også føre tilsyn med planlægningen af ​​afsættelser og møde i retssalen, forberede dokumenter som stævninger og påbud og gennemgå vejledninger og retssager, som klienter indgiver til en domstol.

En retsfuldmægtig kan nogle gange også deltage i transskribering af retssalsarrangementer, men dette er typisk kun, hvis en juridisk transskriptionist ikke er tilgængelig.

Færdigheder for en dommer

Fordi retsassistenter arbejder inden for det juridiske område, kræver deres job et sæt specialiserede færdigheder. Nogle vigtige færdigheder, som en dommer har brug for, omfatter viden om retssystemet og retsprocesser, der kan ruste dem til opgaver som at forberede specifikt papirarbejde til forskellige formål. En fuldmægtig bør også have fremragende kommunikationsevner, da mange retsfunktionærer fungerer som facilitatorer af kommunikation mellem klienter og advokater. Retssekretærer har typisk også stor opmærksomhed på detaljer, da meget af deres job involverer at sikre nøjagtigheden af ​​forskellige typer papirarbejde.

Her er et par flere færdigheder, som du muligvis har brug for som dommer:

  • Kendskab til juridiske procedurer
  • Kendskab til retssalsprotokol
  • Kendskab til kontorteknologi og -udstyr
  • Tidsadministration
  • Interpersonelle færdigheder
  • Grundlæggende matematiske evner
  • Kunde service
  • Tekstbehandling

Hvordan bliver man en dommer

Her er nogle trin til at starte din karriere som dommer:

1. Afslut gymnasiet

Optjen dit gymnasieeksamen eller GED. Mens mange stillinger for retsassistenter ikke kræver en grad, beder de fleste arbejdsgivere om mindst et gymnasieeksamen eller GED-ækvivalent. Dette skyldes, at det at afslutte dit gymnasieeksamen eller GED kan give dig en basisuddannelse, der kan hjælpe dig med at forberede dig til arbejde inden for et professionelt område. At have dit gymnasiale eksamensbevis eller GED, før du søger job som domstolsfuldmægtig, kan også bekræfte over for arbejdsgiverne, at du er mindst 18 år gammel, hvilket typisk er minimumsalderen for jobbet.

Relateret: 14 offentlige job, du kan få uden en grad

2. Overvej at tage en uddannelse

Overvej at tilmelde dig et program på et akkrediteret college eller universitet. Mens mange entry-level jobs som en domstolsfuldmægtig kun beder om et gymnasieeksamen eller GED, har du muligvis brug for en universitetsgrad for at kvalificere dig til mere avancerede domstolssekretærstillinger med specialiserede jobopgaver. For at opfylde dette krav tilmelder sig mange håbefulde retsfunktionærer sig til associerede grader eller bacheloruddannelser i strafferetspleje for at få et grundigt kendskab til juridiske processer og retssalsprotokol. Andre undersøgelsesområder, som dommere kan have hovedfag i, omfatter virksomhedsledelse, menneskelige ressourcer eller forretningsadministration.

3. Få certificering

Ansøg om certificering som fuldmægtig. Mens nogle organisationer kan ansætte dommere uden certificering, kan det øge dine chancer for at blive ansat ved at få dig til at skille dig ud som kandidat. Da certificeringskravene kan variere fra stat til stat, kan du foretage nogle undersøgelser af din stats krav, før du vælger, hvilken certificering du vil søge efter. Mange retsfunktionærer ansøger om certificering gennem International Institute of Municipal Clerks (IIMC), som tilbyder certificering på forskellige erfaringsniveauer.

De fleste certificeringer for dommere involverer at opnå ekspertise gennem professionel erfaring, registrering af arbejdstimer og betaling af et gebyr til den certificerende organisation. Her er to IIMC-certificeringer, du kan se nærmere på som dommer:

  • Certificeret kommunal kontorist (CMC)
  • Kommunalbetjent (MMC)

4. Gennemfør et træningsprogram

Tilmeld dig et uddannelsesprogram for dommere. De fleste uddannelsesprogrammer for dommerfuldmægtige kan gennemføres inden for et semester og undervise i de færdigheder, dommere har brug for for at få succes på området. Mange retssekretæruddannelsesprogrammer fokuserer også på at forberede kandidater til certificering, hvilket betyder, at de nogle gange kan involvere at udføre de professionelle opgaver som en retsfuldmægtig og registrere tid brugt på faglig udvikling.

Gennemførelse af et uddannelsesprogram kan hjælpe dig med at finde flere jobmuligheder som retsfuldmægtig, da det kan forberede dig til at arbejde professionelt og informere dig om protokoller og processer, du kan bruge i dit job.

5. Søg arbejde som fuldmægtig

Find ledige pladser til entry-level jobs som fuldmægtig og søg dem. Nogle håbefulde retsassistenter tager først gejstlige job i advokatkontorer eller andre miljøer, der giver dem mulighed for at udvikle deres gejstlige færdigheder og vænne sig til at arbejde i den juridiske industri. En anden mulighed er at søge job som fuldmægtig, der fungerer som fuldmægtig for retsfuldmægtige, for at få erfaring, som du kan bruge til at kvalificere dig til stillinger som retsfuldmægtig.

Når du har arbejdet som retsfuldmægtig i et stykke tid, kan du også søge stillinger som overretssekretær for at fremme din karriere yderligere. Dette kan resultere i, at du tjener højere løn og er i stand til at udføre arbejde på et højere niveau som fuldmægtig.

Marius Søndergaard
Marius Søndergaard Der er flere forskellige opgaver, der går ud på at sikre, at en domstol kører effektivt. Et særligt vigtigt job på det juridiske område er en fuldmægtig, da disse juridiske fagfolk kan bistå med forskellige aspekter af retsprocesser. Du kan trives i en karriere som retsbetjent, hvis du kan lide kontorarbejde og er interesseret i at arbejde i den juridiske branche. I denne artikel undersøger vi trinene til at starte din karriere som retsbetjent.