Sådan Bliver Du En Aircraft Loadmaster I 5 Trin

Sådan Bliver Du En Aircraft Loadmaster I 5 Trin

Hvis du er interesseret i at rejse og har fremragende matematiske færdigheder, så overvej en karriere som flylastmester. De i denne rolle bruger matematiske beregninger til at holde et fly afbalanceret og sikkert. Aircraft loadmasters tjener som vigtige medlemmer af flybesætningen på militære, kommercielle eller private fly. I denne artikel forklarer vi, hvad en flylastmester gør, giver trinene til at blive flylastmester og besvarer nogle ofte stillede spørgsmål om stillingen.

Hvad er en flyloadmaster?

En flylastmester er ansvarlig for sikker lastning, transport og losning af last og passagerer i fly. Deres primære opgave er at forhindre skader på last og sikre passagerernes sikkerhed før, under og efter en flyvning. Aircraft loadmasters arbejder normalt for det amerikanske luftvåben. Kommercielle flyselskaber ansætter dog også flyloadmastere som en nyttig del af deres flyrejseteam.

Relateret: Militære karrierer: En endelig guide

Hvad laver en flylastmester?

Aircraft loadmasters er eksperter i at bevare roen i nødstilfælde og kommunikere tydeligt med piloter, andre medlemmer af flybesætningen og passagerer for at sikre sikkerheden og beskyttelsen af ​​alle om bord på flyet. Aircraft loadmasters udfører følgende opgaver:

 • Beregn vægten af ​​et flys last og planlæg placeringen af ​​last og passagerer for at holde flyet afbalanceret
 • Installer og overvåg stropper, låse og andre begrænsninger for at sikre, at lasten er sikker og forhindre skade under transport
 • Betjen airdrops af tropper, udstyr, ammunition, mad og medicinske forsyninger
 • Test flysikkerhedsudstyr før og efter flyvning for at sikre, at det fungerer
 • Informer passagerer om brugen af ​​livredningsudstyr og nødudgange
 • Hold passagererne godt tilpas ved at uddele ting som mad og tæpper under flyvningen

Re** lated: [ Top efterspurgte verbale færdigheder: Definitioner og eksempler**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/career-development/verbal-skills)

Sådan bliver du flylastmester

Du kan blive flylastmester ved at følge disse fem trin:

1. Uddannet gymnasiet

For at opnå en stilling som flylastmester skal du have en gymnasial eksamen eller GED. Det kunne også være nyttigt at tage kurser i matematik, computerprincipper, maskinskrivning, tale og engelsk for at være mere forberedt til rollen.

Relateret: Grundlæggende matematiske færdigheder: definition, eksempler og hvordan man kan forbedre dem

2. Tilmeld dig med en rekrutterer fra Air Force

Besøg US Air Force hjemmeside for at starte processen med at melde sig til at blive flyver. Efter at have udfyldt og indsendt online ansøgningsformularen, vil en Air Force rekrutterer kontakte dig for at guide dig gennem de næste trin.

Et af disse næste trin er en National Agency Check with Local Agency and Credit Checks (NACLC), som er en type baggrundstjek, der kræves i USA for at få en hemmelig sikkerhedsgodkendelse.

3. Tag ASVAB-testen

For at kvalificere dig til loadmaster-rollen i luftvåbnet skal du opnå en generel score på mindst 57 på Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) testen. Denne test dækker aritmetisk ræsonnement, arbejdsviden, paragrafforståelse og matematikviden og hjælper med at bestemme de bedste karrierer i luftvåbnet for dig.

Efter at have taget ASVAB, vil din rekrutterer lave en aftale for dig på en Military Entrance Processing Station (MEPS) for at vurdere din fysiske og mentale kondition baseret på standarder fastsat af US Air Force, Department of Defense og føderal lovgivning.

4. Gennemfør Air Force BMT

Når du er fuldt optaget til det amerikanske luftvåben, skal du gennemføre otte en halv uges Air Force Basic Military Training (BMT), almindeligvis kendt som boot camp, ved Lackland Air Force Base i San Antonio, Texas. Før du starter BMT, er det en god idé at forbedre din fysiske sundhed og kondition for at forberede dig på intensiteten af ​​programmet.

5. Bestå flylastmesterkurser

De sidste trin i at blive flylastmester involverer at bestå en række relevante kurser, der varierer i emne, placering og længde:

 • Aircrew Fundamentals Course på Lackland Air Force Base (AFB) i Texas (2 uger og 3 dage)
 • Basic Loadmaster Course (BLM) på enten Altus AFB i Oklahoma eller Little Rock AFB i Arkansas (5 uger)
 • Combat Survival Training Course på Fairchild AFB i staten Washington (2 uger og 3 dage)
 • Vandoverlevelse-faldskærmsudspringskursus på Fairchild AFB i staten Washington (4 dage)
 • Et flyspecifikt træningskursus på et sted, der afhænger af din militære opgave (12 uger)

Ofte stillede spørgsmål om at blive flylastmester

Her er nogle almindelige spørgsmål om at blive flylastmester:

Hvilken slags matematiske færdigheder har flylastmastere brug for?

For at kunne indlæse et fly korrekt, bør flyloadmastere forstå grundlæggende algebra og noget geometri. De har også brug for stærke logiske evner og evnen til at fortolke diagrammer og diagrammer.

Læs mere: De bedste måder at styrke dine logiske tænkeevner på

Hvor meget koster det at blive loadmaster i et fly?

Da militæret typisk tilbyder denne stilling, koster det ikke noget at blive flylastmester. Du kan tage ASVAB-testen gratis, og så snart du melder dig ind i US Air Force, modtager du træning, løn og fordele. Luftfartøjslastførere kan også modtage andre former for kompensation, herunder grundtillæg til bolig og grundtillæg til underhold.

Hvor lang tid tager det at blive flylastmester?

Efter at have modtaget et gymnasium eller en GED og opfyldt de indledende krav, vil uddannelse til at begynde at arbejde som flylastmester tage omkring seks en halv måned.

Er en loadmaster et godt karrierevalg?

En flylastmester kan være et godt karrierevalg for folk, der nyder at lave præcise beregninger. Aircraft loadmasters er vitale dele af flybesætninger, fordi de sikrer sikkerheden for passagerer og fragt. De får også konkurrencedygtig løn og goder, muligheder for at rejse og ekstra former for kompensation.

Hvad er kravene for at være flylastmester?

Før du starter processen med at blive flylastmester for det amerikanske luftvåben, skal kandidaterne sikre, at de opfylder alle de grundlæggende krav, herunder:

 • Være mellem 17 og 39 år
 • Vær amerikansk statsborger eller lovlig fast bopæl
 • Vær mellem 64 og 77 tommer i højden
 • Kunne løfte 70 pund eller mere
 • Har normal dybdeopfattelse

Mark Madsen
Mark Madsen Hvis du er interesseret i at rejse og har fremragende matematiske færdigheder, så overvej en karriere som flylastmester. De i denne rolle bruger matematiske beregninger til at holde et fly afbalanceret og sikkert. Aircraft loadmasters tjener som vigtige medlemmer af flybesætningen på militære, kommercielle eller private fly. I denne artikel forklarer vi, hvad en flylastmester gør, giver trinene til at blive flylastmester og besvarer nogle ofte stillede spørgsmål om stillingen.