Sådan Bliver Du Distriktsadvokat

Hvis du er interesseret i en advokatkarriere, så overvej at blive distriktsadvokat. Selvom jobbet har mange uddannelseskrav, giver det en lukrativ løn og mulighed for at sikre trivslen for et samfund og dets borgere. At forstå, hvad rollen indebærer, kan hjælpe dig med at afgøre, om den passer til dig. I denne artikel forklarer vi en distriktsadvokats rolle, forklarer løn- og jobudsigterne, lister de nødvendige færdigheder, forklarer, hvordan man bliver distriktsadvokat og besvarer ofte stillede spørgsmål.

Relateret: 15 typer af juridiske karrierer, du kan forfølge

Hvad er en distriktsadvokat?

En distriktsadvokat er en ledende anklager, der repræsenterer delstatsregeringen i et lokalt område. De er også advokater, der repræsenterer staten i en række straffesager. Afhængigt af deres jurisdiktion kan distriktsadvokater føre tilsyn med advokater og forskellige administrative medarbejdere.

Relateret: Hvad er en anklager?

Hvad laver en distriktsadvokat?

Distriktsadvokater repræsenterer deres stats regering i deres lokalområde gennem en række forskellige opgaver. Her er nogle almindelige distriktsadvokatopgaver:

  • Retsforfølge kriminelle overtrædelser og lovovertrædelser.
  • Uddanne offentligheden og retshåndhævelsen om forebyggelse af kriminalitet.
  • Yde juridisk rådgivning til statslige embedsmænd.
  • Revidere eller oprette lovgivning og uddannelse med statens lovgiver.
  • Rådgive lokale retshåndhævende myndigheder om undersøgelsesprocedurer og indgivelse af de rigtige sigtelser.

Relateret: Lær om at være anklager

Løn til distriktsadvokater

Advokater tjener en national gennemsnitsløn på $95.811 om året. Husk, at dette tal kan variere for distriktsadvokater. Din løn som distriktsadvokat kan også afhænge af din geografiske placering.

Jobudsigter for distriktsadvokater

Det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS) forventer en beskæftigelsesvækst på 4 % for advokater fra 2019 til 2029. Denne vækst stemmer overens med gennemsnittet for alle andre erhverv i arbejdsstyrken.

Sådan bliver du distriktsadvokat

Da distriktsadvokater også er advokater, skal de opfylde flere uddannelseskrav, før de ansøger om deres statslicens som advokat. At forstå kravene, og hvad de involverer, kan forbedre dine chancer for at sikre dig ansættelse som distriktsadvokat. Brug disse trin til at forfølge en karriere som distriktsadvokat:

1. Få en bachelorgrad

Start din uddannelsesvej mod at blive distriktsadvokat ved at forfølge en bachelorgrad. Selvom du ikke behøver at gennemføre en specifik bacheloruddannelse til jurastudiet, omfatter nogle almindelige hovedfag for dette erhverv engelsk, historie, strafferet, filosofi og statskundskab. Disse hovedfag omfatter generelle studier og både kerne- og valgfrie hovedkurser. For at få optagelse på jurastudiet skal du sørge for at vælge et uddannelsesprogram, der er anerkendt af American Bar Association.

2. Få en praktikplads

Overvej at få erfaring ved at gennemføre et praktikophold i løbet af dine bachelorår. Selvom det ikke altid er påkrævet, giver et praktikophold på et advokatfirma eller et regeringskontor, såsom distriktsanklagemyndigheden, dig oplevelse i den virkelige verden og en forhåndsvisning af, hvad du kan forvente efter jurastudiet.

3. Tag Law School Admissions Test (LSAT)

Inden du tager LSAT, skal du overveje at tilmelde dig et forberedende kursus. Du kan også hyre en underviser til at hjælpe dig med at forberede dig. Når du føler dig forberedt, skal du tage LSAT. Hvis du ikke er tilfreds med din score, kan du tage testen igen.

4. Søg på jurastudiet

Ansøg til en jurastudie og sigt på at bevare et stærkt omdømme. Selvom det hjælper at få en uddannelse fra en velrenommeret skole, afgør det ikke din fremtid, hvis du vælger en mindre prestigefyldt skole.

Husk, at American Bar Association ikke akkrediterer alle juraskoler. Nogle skoler tillader kun kandidater fra akkrediterede juraskoler at tage advokateksamenen. Gennemgå din stats politik, hvis du planlægger at deltage i en ikke-akkrediteret juraskole.

5. Forfølge en Juris Doctor (JD) grad

Få en JD-grad. Dette uddannelsesprogram involverer dig grundlæggende kurser i bar-testede emner, samt en række valgfag. Sørg for at præstere godt i klasser som straffesager og retssagspraksis. Du kan medtage dine høje karakterer på dit CV, når du søger job senere.

6. Få erfaring under jurastudiet

Se efter måder at få professionel brancheerfaring under jurastudiet. Arbejdsstyrken giver dig mange muligheder for at få praktisk erfaring og udvikle dit professionelle netværk.

For eksempel kan du tage i praktik for et offentligt kontor eller et privat firma, arbejde på en klinik, forfølge en dommerstand, melde dig ind i en klub eller en forening eller skrive til din skoles lovanmeldelsesjournal. At skabe forbindelser gennem disse veje kan føre til jobtilbud eller henvisninger efter din juraskoleeksamen.

7. Få adgang til advokateksamenen i din stat

Tag advokateksamenen i din stat. Mens du skal have en juragrad for at blive distriktsadvokat, skal du også bestå baren for at praktisere jura i din stat. Du kan tage advokateksamenen i februar eller juli. Det varer typisk i to eller tre dage, men denne tidsramme afhænger af din tilstand. Overvej at tage et barforberedelseskursus for at hjælpe dig med at forberede dig. Husk, at hvis du ikke består eksamen, kan du prøve igen.

8. Opfyld andre jurisdiktionskrav

Ud over at bestå advokateksamenen er du underlagt andre krav fra din jurisdiktion. Hver jurisdiktion gennemgår din moralske karakter og egnetheden af ​​hver advokatansøger. Den gennemgår også eventuelle kriminelle spørgsmål, ubehandlede sygdomme som stofmisbrug eller psykisk sygdom, dit økonomiske ansvar og din sandfærdighed. Husk disse, når du forbereder dig på at komme ind i feltet. Nogle jurisdiktioner kræver også, at du tager Multi-State Professional Responsibility Examen eller en juridisk etisk eksamen.

9. Få erhvervserfaring

Få professionel erfaring for at forberede dig til en karriere som distriktsadvokat. Typisk bliver distriktsadvokater valgt eller udnævnt som assisterende distriktsadvokater, der har arbejdet sig op på deres arbejdsplads. Tilstræbe at sikre ansættelse som assisterende distriktsadvokat i et distriktsadvokatkontor. Husk, at du muligvis har brug for mindst 10 års erfaring som assisterende distriktsadvokat, før du bliver distriktsadvokat.

Hvis du ikke kan sikre dig ansættelse som assisterende distriktsadvokat, skal du få juridisk erfaring inden for et beslægtet område som kriminelt forsvar og fortsætte med at søge job i distriktets advokatkontor.

10. Bliv valgt eller udnævnt til distriktsadvokat

Afhængigt af din jurisdiktion kan du blive valgt eller udnævnt til distriktsadvokat. Skab en platform, der adresserer vigtige spørgsmål til offentligheden. Skræddersy dit budskab til vælgerne, og lad dem vide, hvorfor det er vigtigt for dem at stemme på dig.

Indgiv derefter den lokale valgbestyrelse og kør en stærk kampagne. Husk, at din stat og dens statsbar har forskellige kampagneregler. Kontakt din lokale valgbestyrelse for at gennemgå disse regler.

Afhængigt af din jurisdiktion skal du muligvis henvende dig til distriktsadvokatens kontor for at få overvejet en udnævnelse. Kontakt kontoret eller den person, der planlægger at lave en aftale for deres vejledning og instruktion.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om at blive distriktsadvokat:

Hvordan kan du forbedre dine chancer for at få ansættelse som distriktsadvokat?

Der er mange måder, hvorpå du kan øge sandsynligheden for at blive ansat som distriktsadvokat. Du kan for eksempel fokusere på at få forsøgserfaring eller sigte mod at få tildelt højprofilerede sager. At få retserfaring kan hjælpe dig med at argumentere for en dommer og jury, mens frivillige højtprofilerede sager kan få dit navn anerkendt i samfundet.

Hvor ofte stiller distriktsadvokaterne op?

Distriktsadvokaterne stiller op hvert fjerde år. Deres valg afholdes samtidig med valget til guvernør i et lokalområde.

Hvordan er arbejdsmiljøet for en statsadvokat?

Distriktsadvokater tilbringer det meste af deres tid på distriktsadvokatens kontor. De bruger også tid i retssale, på juridiske biblioteker og på forskellige juridiske kontorer.

Villads Johannsen
Villads Johannsen Hvis du er interesseret i en advokatkarriere, så overvej at blive distriktsadvokat. Selvom jobbet har mange uddannelseskrav, giver det en lukrativ løn og mulighed for at sikre trivslen for et samfund og dets borgere. At forstå, hvad rollen indebærer, kan hjælpe dig med at afgøre, om den passer til dig. I denne artikel forklarer vi en distriktsadvokats rolle, forklarer løn- og jobudsigterne, lister de nødvendige færdigheder, forklarer, hvordan man bliver distriktsadvokat og besvarer ofte stillede spørgsmål.