Sådan Bliver Du Direktør For Salgsaktiviteter

At øge salget er et af de vigtigste mål for en virksomhed. Af denne grund er direktøren for salgsoperationer et afgørende teammedlem, som ikke kun evaluerer fremskridt hen imod nuværende salgsmål, men også sætter nye mål. At kende de pligter og den uddannelse, du har brug for for at arbejde som direktør for salgsoperationer, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er den rigtige karrierevej for dig. I denne artikel diskuterer vi det daglige ansvar for en direktør for salgsoperationer, samt den nødvendige uddannelse og færdigheder, arbejdsmiljø og den gennemsnitlige årsløn for denne karriere.

Hvad er en salgsdirektør?

En direktør for salgsoperationer er ansvarlig for at spore og øge salget for et brand. Ud over at identificere nye måder at øge salget på, gennemgår direktøren for salgsoperationer også nuværende salgsaktiviteter for forbedringsområder. De er ofte ansvarlige for et team af salgsrepræsentanter, der giver dem den uddannelse og de ressourcer, de har brug for for at nå salgsmål.

Relateret: Hvad er salgsoperationer?

Hvad laver en salgsdirektør?

Direktøren for salgsoperationer er en vigtig del af en virksomheds salgsstrategier. De kan have følgende opgaver:

 • Identificer teknikker og strategier til at øge salget
 • Gennemgå tidligere kvartals salg
 • Opret salgsrapporter og præsentere dem for ledelsesteamets medlemmer
 • Analyser tidligere salgsrapporter
 • Rådgive aktionærer om branchetendenser, der påvirker salget
 • Opret træningsprogrammer for nye salgsrepræsentanter
 • Led et team af salgsrepræsentanter for at nå virksomhedens salgsmål
 • Indstil og spor fremskridt hen imod salgskvoter

Relateret: Direktør vs. VP: Hvad er forskellen?

Sådan bliver du direktør for salgsoperationer

At opfylde visse uddannelses- og træningskrav kan hjælpe dig med at blive direktør for salgsoperationer. Du kan blive direktør for salgsoperationer med følgende trin:

1. Gennemfør en bacheloruddannelse

De fleste virksomheder kræver, at salgsdirektøren har minimum en bachelorgrad. Den mest almindelige grad at forfølge er en Bachelor of Business Administration. Du kan dog også vælge at tage hovedfag i emner som salg, marketing eller økonomi.

Relateret: 93 nyttige bachelorgrader til de fleste brancher

2. Få erfaring med salg

De fleste salgsdirektører har mange års erfaring med salg. Mens den specifikke mængde erfaring, du har brug for, varierer fra arbejdsgiver til arbejdsgiver, har direktør-niveau professionelle salgsoperationer typisk mindst seks års erfaring. Nogle arbejdsgivere leder også efter ledererfaring inden for salg. Nogle kan arbejde som senior salgsrepræsentant, før de forfølger ansættelse som direktør for salgsaktiviteter.

En succesfuld track record med at forbedre salgskvoter er en vigtig del af at finde beskæftigelse som direktør for salgsaktiviteter. Du kan arbejde hen imod en forfremmelse på din nuværende stilling eller opfylde og overgå salgsmål og ansøge til en anden virksomhed.

Relateret: Sådan får du et salgsjob (selvom du ikke har erfaring)

3. Overvej at gennemføre en kandidatuddannelse

Nogle håbefulde direktører for salgsoperationer gennemfører også en kandidatgrad. En Master's of Business Administration (MBA) giver dig de færdigheder, du har brug for til at planlægge og spore salg. Udover at gøre dig til en mere konkurrencedygtig kandidat, giver en kandidatuddannelse dig også mulighed for at fremme din erfaring gennem praktikophold.

4. Forfølge certificeringer

Certificeringer er en anden god måde at skille sig ud på, når du ansøger om en stilling som direktør for salgsoperationer. Hvis du har tidligere erfaring, kan du være berettiget til at ansøge om visse certificeringer. Her er et par certificeringer at overveje:

 • Certified Professional Sales Person (CPSP): CPSP-certificeringen forbereder dig til salg med fokus på at flytte købere gennem salgsprocessen. Denne certificering er tilgængelig gennem National Association of Sales Professionals (NASP).

 • Certified Inside Sales Professional (CISP): CISP giver salgsrepræsentanter yderligere træning i internt salg. Denne certificering er tilgængelig gennem Global Inside Sales Association (AA-ISP).

 • Certified Sales Executive (CSE): CSE er en certificering, der forbereder salgschefer til at sælge med bedre marginer og nå mål. Denne certificering er tilgængelig gennem International Sales and Marketing Council (ISMC).

 • Project Management Certification (PMC): PMC er en certificering, der lærer dig, hvordan du effektivt administrerer projekter. Denne certificering er tilgængelig gennem Project Management Institute.

Arbejdsmiljø for en salgsdirektør

En direktør for salgsoperationer arbejder normalt på fuld tid. De bruger måske meget af deres arbejdsdag på et kontor, gennemgår salgstendenser og planlægger nye teknikker. De bruger også tid på at interagere direkte med salgsrepræsentanter og evaluere salgsteknikker. Mange direktører rejser ofte, enten lokalt eller nationalt.

Direktøren for salgsoperationer modtager normalt specifikke nøgleresultatindikatorer. Disse KPI'er er typisk salgsmål, der måler ting som salgsmål eller strategiske mål. Mange af deres daglige opgaver involverer at arbejde hen imod at nå disse mål. Direktøren for salgsdrift arbejder ofte tæt sammen med andre salgsteammedlemmer, herunder salgsrepræsentanter, driftsdirektøren og regnskab og økonomi.

Færdigheder hos en direktør for salgsoperationer

Visse hårde og bløde færdigheder kan hjælpe en salgsdirektør med at klare sig godt i deres stilling. Her er nogle af de vigtigste færdigheder at udvikle:

 • Analytisk: Gode analytiske evner er fordelagtige som direktør for salgsaktiviteter. Direktører bruger analytiske færdigheder til at gennemgå tidligere salgsrapporter, fortolke data og dele dem med aktionærer.

 • Problemløsning: Direktører for salgsoperationer er ansvarlige for at identificere barrierer, der forhindrer teamet i at nå salgsmål. Evnen til at identificere problemer og planlægge løsninger er en vigtig del af stillingen.

 • Kommunikation: Kommunikationsevner er afgørende, når du arbejder som direktør for salgsoperationer. Ud over offentlige taler og præsentationer skal direktører også have exceptionelle skrivefærdigheder til at lave rapporter og salgsvejledninger til teams.

 • Forhandling: Direktører for salgsoperationer bruger forhandlingsevner, når de opretter salgstræningsprogrammer. De skal muligvis også forhandle med andre afdelinger, når de opretter mål.

 • Projektledelse: En direktør for salgsoperationer er normalt en del af flere projekter på én gang. Evnen til at være organiseret og effektiv hjælper dem med at holde sig på en tidslinje.

 • Ledelse: De fleste direktører for salgsoperationer administrerer et team af salgsrepræsentanter. Lederevner er især vigtige for at træne og motivere teammedlemmer til at nå salgsmål.

 • Teknisk: Færdighed i computere og visse softwareprogrammer er normalt et krav som direktør for salgsoperationer. Direktører bruger disse programmer til at spore salgstal, oprette rapporter og administrere kundeoplysninger.

 • Salg: En direktør for salgsoperationer har brug for avancerede salgsfærdigheder. De er ofte ansvarlige for at træne salgsrepræsentanter og komme med anbefalinger til aktionærer om nye salgsteknikker.

Gennemsnitsløn for en salgsdirektør

Den gennemsnitlige årsløn for en salgsdirektør er $99.432. En direktør for salgsoperationer kan også være berettiget til yderligere kompensation gennem kontante bonusser med et gennemsnit på $42.500 eller kommission med et gennemsnit på $30.000 om året. De fleste direktører for salgsoperationer arbejder på lønbasis og kan også modtage ting som aktieoptioner, sygeforsikring, betalt afspadsering og bidrag til en 401(k).

Alexander Munch
Alexander Munch At øge salget er et af de vigtigste mål for en virksomhed. Af denne grund er direktøren for salgsoperationer et afgørende teammedlem, som ikke kun evaluerer fremskridt hen imod nuværende salgsmål, men også sætter nye mål. At kende de pligter og den uddannelse, du har brug for for at arbejde som direktør for salgsoperationer, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er den rigtige karrierevej for dig. I denne artikel diskuterer vi det daglige ansvar for en direktør for salgsoperationer, samt den nødvendige uddannelse og færdigheder, arbejdsmiljø og den gennemsnitlige årsløn for denne karriere.