Sådan Bliver Du Bygningsmekaniker I Flåden

Sådan Bliver Du Bygningsmekaniker I Flåden

Konstruktionsmekanik spiller en vigtig rolle i den amerikanske flåde. Udover at arbejde på en række forskellige maskiner, systemer og køretøjer og sikre, at udstyret er sikkert og funktionelt til enhver tid, sikrer de, at den daglige drift kører effektivt. Disse uddannede specialister har typisk et kernesæt af færdigheder og uddannelse til at udføre disse opgaver. I denne artikel forklarer vi alt, hvad du behøver at vide om at blive bygningsmekaniker i søværnet, herunder ansvar, arbejdsmiljø og påkrævet træning og uddannelse.

Relateret: Top 12 job i søværnet

Hvad er en flådens byggemekaniker?

En flådens byggemekaniker er en person, der reparerer og vedligeholder tungt byggeudstyr, herunder bulldozere, kraner, busser, dumpere, rendegravere og taktiske køretøjer, både ombord på skibe og på land. En flådens byggemekanikerdag kan omfatte håndtering af udstyr i stor skala, fejlfinding, anskaffelse af dele, udarbejdelse af vedligeholdelsesoptegnelser og reparation af motorer.

Relateret: Ingeniør i søværnet: Jobansvar og krav

Hvad er en flådens byggemekanikers ansvar?

Ansvaret for en flådens byggemekaniker kan variere afhængigt af flere faktorer, men nogle af de mest almindelige opgaver omfatter:

 • Fejlfinding og diagnosticering af udstyrsfejl
 • Reparation og vedligeholdelse af udstyr
 • Lave skøn over udstyr og arbejdskraftbehov
 • At finde reservedele
 • Tildeling og supervision af assistenter
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesjournaler
 • Opretholdelse af kampberedskab
 • Udførelse af opgaver, der kræves i katastrofeberedskab

Hvordan er deres arbejdsmiljø?

Der er mulighed for at blive udstationeret hvor som helst, fordi den amerikanske flåde har baser over hele verden. Som flådens byggemekaniker vil du udføre fysisk arbejde i klimaer, der kan variere fra isende kulde til ekstrem varme, så det er vigtigt at være tilpasningsdygtig. De fleste medarbejdere arbejder måske i et garage-lignende miljø, men lejlighedsvis er arbejdere ude i marken for at reparere udstyr og udføre andre opgaver.

Fordele ved at blive flådens byggemekaniker

En karriere som flådens byggemekaniker kan føre dig over hele verden, så hvis du elsker at rejse, kan dette vise sig at være det perfekte job for dig. Andre fordele ved at blive medlem af serviceafdelingen omfatter træning i verdensklasse, muligheden for at fortsætte din uddannelse gratis, sundheds- og tandplejeydelser, en pensionsordning og skattemæssige incitamenter.

Relateret: Skal jeg melde mig ind i militæret?: Faktorer at overveje

Jobudsigt og løn for en flådens byggemekaniker

Den gennemsnitlige byggemekaniker i den amerikanske flåde tjener $45.992 om året. Ifølge US Bureau of Labor Statistics er jobudsigterne for denne karriere lovende for alle grene af militæret frem til 2028. Alle grene skal udfylde entry-level og professionelle stillinger, efterhånden som medlemmer rykker op gennem rækkerne, forlader tjenesten eller går på pension .

Målet for de væbnede styrker er at opretholde en styrke, der er tilstrækkelig til at afskrække, bekæmpe og overvinde forskellige trusler eller konflikter i flere regioner, hvilket betyder, at USA bliver nødt til at opretholde tilstrækkeligt personale.

Sådan bliver du en flådens byggemekaniker

For at melde dig til den amerikanske flåde eller en anden militærgren skal du være amerikansk statsborger og være mellem 17-39 år. Hvis du er 17, skal du have dine forældres tilladelse. For at melde dig som officer skal du være mellem 19 og 42 år. Tilmelding involverer:

Træning og uddannelse

Den mindste uddannelse, der kræves for at arbejde som mekaniker i søværnet, er en gymnasieeksamen eller GED-ækvivalent, dog kan en associeret grad eller bachelorgrad i et program relateret til mekanik også give dig et forspring i din militære karriere. Søværnet kræver et otte ugers grundlæggende træningskursus, også kendt som boot camp, ved indtræden i specialstyrkerne, efterfulgt af 16 ugers teknisk træning, der relaterer til dit felt. Du gennemfører din tekniske uddannelse på et sted i Port Hueneme, Californien, der almindeligvis omtales som "A"-skole.

Efter en flådens konstruktionsmekanikerelev har afsluttet "A"-skolen, går de videre til enten en flådens mobilkonstruktionsbataljon (NMCB) eller en amfibisk konstruktionsbataljon (ACB) til deres første opgave. Her lærer flådens mekanikere specialiserede færdigheder inden for kamp og konstruktion. NMCB og ACB opererer på roterende basis og involverer ofte udsendelser til oversøiske lokationer.

Du bør også have den fysiske evne og færdighed til at betjene forskellige maskiner og udstyr og have problemløsnings-, kommunikations- og opfindsomhedsevner, når du arbejder inden for dette felt. For at blive bygningsmekaniker i søværnet kan du følge disse trin:

 1. Afslut gymnasiet: Det er her din rejse begynder. Da du skal have en gymnasieeksamen eller GED-ækvivalent for at blive en vervet sømand i et mekanisk felt i flåden, er dette trin særligt vigtigt.
 2. Få din associerede eller bachelorgrad: Selvom dette er et valgfrit trin, kan få en associeret eller bachelorgrad inden for et område relateret til maskiner eller konstruktion hjælpe med at sætte gang i din karriere. Du vil sandsynligvis også forstå tekniske termer meget hurtigere, hvis du har en vis baggrundsviden om disse begreber, før du går ind i dit job.
 3. Meld dig til flåden: Du kan melde dig til flåden ved at tale med en lokal rekrutterer, som vil lede dig til dine næste trin, som begynder med at rapportere til en Military Entrance Processing Station (MEPS) for yderligere behandling.
 4. Sørg for, at du opfylder kvalifikationer: Du skal ikke kun opfylde de fysiske og mentale standarder, der forventes af dem i militæret, men du skal også bestå en lægeeksamen og opnå en bestået score på Armed Services Vocational Aptitude Battery ( ASVAB) test.
 5. Deltag i grunduddannelse: Når du formelt er indskrevet, vil du deltage i et otte ugers grunduddannelseskursus, der tilbyder en formel introduktion til søværnet og rekrutteringstræning.
 6. Lær specialiserede færdigheder, mens du er i teknisk skole: Det sidste trin i at blive en flådens byggemekaniker er at gå på en teknisk skole, hvor du vil lære alle de færdigheder og viden, der er nødvendige for at udmærke dig i dit valgte erhverv. Da der er hundredvis af forskellige jobs inden for Søværnet, vil disse kurser være meget mere jobspecifikke end grunduddannelse.
 7. Begynd din karriere og fortsæt med at komme videre: Efter al den tid og indsats, du har investeret i at forberede dig til din nye rolle i flåden, bliver du en bygningsmekaniker, der officielt er ansat i den militære afdeling. Men din træning og uddannelse stopper ikke der - avancementmuligheder og karrierefremmende foranstaltninger kan også være tilgængelige for dig i hele din embedsperiode med flåden.

Ove Vestergaard
Ove Vestergaard Konstruktionsmekanik spiller en vigtig rolle i den amerikanske flåde. Udover at arbejde på en række forskellige maskiner, systemer og køretøjer og sikre, at udstyret er sikkert og funktionelt til enhver tid, sikrer de, at den daglige drift kører effektivt. Disse uddannede specialister har typisk et kernesæt af færdigheder og uddannelse til at udføre disse opgaver. I denne artikel forklarer vi alt, hvad du behøver at vide om at blive bygningsmekaniker i søværnet, herunder ansvar, arbejdsmiljø og påkrævet træning og uddannelse.