Sådan Bliver Du Affaldssamler

Sådan Bliver Du Affaldssamler

Skraldesamlere er utroligt vigtige medarbejdere, som hjælper med at opretholde renligheden i vores miljøer og hjem. Disse fagfolk skal være i fremragende fysisk tilstand, kunne arbejde godt som en del af et team og være uddannet i affaldshåndtering. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en skraldemand gør, trin du kan tage for at forfølge denne karriere, gennemsnitslønnen for skraldesamlere og de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i dette erhverv.

Hvad laver en skraldemand?

En skraldemand er en affaldshåndteringsprofessionel, der arbejder for private og offentlige affaldshåndteringsorganisationer. Disse fagfolk samler op og fjerner affald fra boliger, virksomheder og andre steder og bringer affaldet til et udpeget sted for korrekt bortskaffelse. Skraldesamlere arbejder ofte som en del af et team af to eller tre andre fagfolk inden for affaldshåndtering. De kører typisk i en stor skraldebil for at hente affald ved hjælp af både lastbilens maskineri og deres hænder. Andre opgaver for en skraldemand omfatter:

  • Navigerer gennem bolig- og handelsgader for at hente affald på de relevante steder
  • Betjening af hydrauliske lifte, der er fastgjort til skraldebilen
  • Betjening af skraldebilen
  • Fjernelse af affald, der kræver særlig håndtering, såsom affald, der er giftigt eller meget stort
  • Arbejde med og fjernelse af farlige materialer og bortskaffelse af dem på passende måde

Relateret: En guide til embedsmandsjob

Arbejdsmiljø for skraldemand

Skraldesamlere arbejder i et udendørs miljø og bruger meget af deres tid i en skraldebil og håndterer affald uden for lastbilen. Disse fagfolk udsættes jævnligt for vejret, da affald skal samles op i al slags vejr inklusive sne og regn. De kan arbejde et almindeligt skift, såsom 9:00 til 17:00 eller flere utraditionelle timer, såsom meget tidligt om morgenen eller meget sent om aftenen.

Skraldesamlere skal være fysisk egnede og i stand til at samle og bortskaffe affald, betjene lastbilens hydrauliske system og køre skraldebilen. De skal ofte løfte tunge genstande og genstande og placere dem i skraldebilen eller anden affaldsbeholder.

Disse fagfolk udsættes også regelmæssigt for farlige og/eller farlige materialer og skal tage de rette forholdsregler for at beskytte sig selv. Potentielle farer, som affaldsopsamlere kan komme i kontakt med, omfatter støvindånding, knust glas, kemikalier, sygdomme og sprøjter.

Relateret: 12 måder at finde lokale job på

Sådan bliver du skraldemand

Selvom der ikke kræves nogen omfattende uddannelse til denne karrierevej, er der helt sikkert trin at følge, hvis du er interesseret i at forfølge en karriere som skraldemand, såsom:

1. Få en gymnasial eksamen

Næsten alle affaldssamlerstillinger kræver, at kandidater har en gymnasieeksamen eller tilsvarende. Hvis du ikke har en gymnasieeksamen, kan du forfølge en GED i stedet for.

2. Kom i form

Fordi jobbet som skraldemand er fysisk krævende, er det vigtigt at begynde at komme i form, før du forfølger denne karriere. Implementering af en regelmæssig træningsrutine kan hjælpe dig med at styrke din krop og opbygge udholdenhed. Overkroppens styrke er især vigtig for skraldesamlere, da de ofte løfter tunge genstande og affaldssække.

3. Få erfaring

Der er flere måder, hvorpå du kan få erfaring, inden du forfølger en karriere som skraldemand. At arbejde i stillinger, der kræver, at du arbejder som en del af et team og regelmæssigt udfører fysisk arbejde, vil hjælpe dig med at få den erfaring, der vil forberede dig til affaldsindsamling. At arbejde for et flyttefirma er for eksempel en god måde at få erfaring med at arbejde med et team og løfte tunge genstande regelmæssigt.

4. Ansøg om og få et erhvervskørekort

De fleste skraldesamlere skal have et erhvervskørekort. Dette giver dem mulighed for at betjene en skraldebil. Mens mange affaldsindsamlingsfirmaer vil ansætte skraldesamlere, der endnu ikke har denne licens, kan det at have en før du ansøger hjælpe med at adskille dig fra konkurrenterne og øge dine chancer for at blive ansat.

5. Søg stillinger

Når du har dit gymnasiale eksamensbevis eller tilsvarende, erfaring og et erhvervskørekort, kan du nu begynde at ansøge om affaldsopsamlerstillinger. Disse stillinger er ofte opført på jobsites såvel som lokale affaldshåndteringswebsteder. Overvej at søge indgangsstillinger til at begynde med, hvis du ikke tidligere har erfaring med at arbejde med affaldshåndtering.

Relateret: 10 tips til at udfylde en jobansøgning for at få en samtale

Gennemsnitsløn for skraldesamlere

Den gennemsnitlige nationale løn for skraldeopsamlere og dumperchauffører i USA er registreret her til $44.221 om året, selvom løngennemsnit ofte opdateres. Flere faktorer påvirker, hvor meget disse fagfolk tjener, herunder deres erfaringsniveau, hvor de arbejder og deres geografiske placering.

For eksempel tjener skraldesamlere med tre til fem års erfaring i gennemsnit $50.633 om året, mens dem med mindre end et års erfaring tjener omkring $38.347 om året i gennemsnit. Derudover tjener skraldesamlere, der bor og arbejder i Colorado Springs, CO, et gennemsnit på $49.932 hvert år, mens de, der arbejder i Orlando, FL, tjener omkring $37.764 årligt. Ud over løn modtager skraldesamlere, der arbejder på fuld tid, ofte fulde fordelspakker.

Nødvendige færdigheder for skraldesamlere

Selvom en formel uddannelse ikke er en forudsætning for dette erhverv, er følgende de vigtigste færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en karriere som skraldemand:

  • Kundeservicefærdigheder: Nogle skraldsamlere interagerer med offentligheden, såsom med husejere eller virksomhedsejere. At være venlig og have stærke kundeservicefærdigheder er nødvendigt, når du arbejder med andre i samfundet.
  • Fysisk udholdenhed: Fysisk udholdenhed og styrke er et must for alle affaldssamlere, da de bruger meget af deres dag på at betjene skraldebiler og løfte tunge affaldssække og andre genstande.
  • Teamwork færdigheder: De fleste skraldesamlere arbejder som en del af et to- eller tre-personers team. De skal være i stand til at koordinere med teammedlemmer og kommunikere på en måde, der sikrer, at alle teammedlemmer har de samme forventninger.
  • Tidsstyringsevner: Skraldesamlere har ofte flere stop hver dag, som de skal komme til rettidigt. At holde styr på tiden og administrere en tidsplan med flere stop på en effektiv måde sikrer, at disse fagfolk er effektive og udfører deres opgaver hver dag.

Andreas Enevoldsen
Andreas Enevoldsen Skraldesamlere er utroligt vigtige medarbejdere, som hjælper med at opretholde renligheden i vores miljøer og hjem. Disse fagfolk skal være i fremragende fysisk tilstand, kunne arbejde godt som en del af et team og være uddannet i affaldshåndtering. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en skraldemand gør, trin du kan tage for at forfølge denne karriere, gennemsnitslønnen for skraldesamlere og de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i dette erhverv.