Sådan Arbejder Du På Wall Street: Med Typer Af Karrierer

Sådan Arbejder Du På Wall Street: Med Typer Af Karrierer

Wall Street er hjemsted for en række investeringsbanker, handelsselskaber, mæglerselskaber og gensidige og hedgefonde, der understøtter aktiemarkedet i Amerika. Her kan du finde personer, der har opbygget deres karriere som bankfolk, hedgefondsforvaltere, analytikere, investeringseksperter og finansielle rådgivere, sammen med fagfolk, der arbejder som børsmæglere. Hvis du leder efter en lukrativ karriere på Wall Street, er det vigtigt at forstå det ideelle kvalifikationssæt, universitetsgrad og erfaring, der kan hjælpe dig med at sikre dig en stilling.

I denne artikel forklarer vi, hvad Wall Street er, deler fordelene ved at finde en karriere på Wall Street og præsenterer de trin, du kan tage for at arbejde på Wall Street.

Relateret: Sådan bliver du aktiehandler: En trin-for-trin karrierevejledning

Hvad er Wall Street?

Wall Street er navnet på en gade på Manhattan, der er hjemsted for New York Stock Exchange, hvor mange finansielle institutioner er centreret. Det bruges også til at beskrive kapitalfinansieringsmarkedet og de institutioner, personer eller aktiviteter, der er involveret i bank eller finans. Wall Street er et center for finansiel handel og drift.

Relateret: Sådan bliver du finansanalytiker

Fordele ved Wall Street job

Der er flere fordele ved at arbejde på Wall Street. Hvis du bygger din karriere her, kan du muligvis:

Få en bæredygtig indkomst

Afhængigt af din erfaring, jobtitel, uddannelse og andre kvalifikationer kan du tjene en højtbetalende løn på Wall Street. Her er nogle almindelige holdninger og deres gennemsnitlige årlige indtjening:

  • Bankkonsulent : $62.325 om året
  • Finansanalytiker: $68.831 om året
  • Fondsbogholder : $69.488 om året
  • Finansiel rådgiver: $71.288 om året
  • Trader: $84.980 om året
  • Investeringsforvalter: $86.316 om året
  • Hedgefondsanalytiker: $87.542 om året
  • Investeringsanalytiker: $89.705 om året
  • Økonomidirektør: $130.392 om året

Lær at arbejde under pres

Som professionel på Wall Street kan du have brug for at arbejde med mange kunder med forskellige behov eller have det fulde ansvar for en arbejdsopgave eller et projekt. I begge tilfælde og i mange andre tilfælde skal du muligvis arbejde under pres. Dette arbejdsmiljø kan dog hjælpe dig med at få udholdenhed og tillid til din rolle og hjælpe en leder til at se dig som en værdifuld ressource på arbejdspladsen. Det er også almindeligt for dem, der arbejder på Wall Street, at arbejde længere end en standard otte-timers arbejdsdag med nogle weekender også nødvendige afhængigt af din stilling.

Uddyb din viden

Selv i en entry-level rolle på Wall Street kan du hurtigt få erfaring i forskellige finansielle sektorer på grund af din eksponering for branchen hver dag. Overvej den viden om økonomistyring, regnskab og investering, du kan tilegne dig i din rolle, mens du arbejder sammen med fagfolk på området. At arbejde på Wall Street kan også give dig mulighed for at få den erfaring, du muligvis har brug for til fremtidige stillinger. For eksempel kan enhver virksomhedsledelseserfaring hjælpe dig med at komme i kontakt med kunder og hjælpe dem med at investere i profitable børssektorer.

Bliv en bedre formidler

Wall Street kan give dig chancen for at kommunikere med en række mennesker, der kommer fra forskellige baggrunde og unikke oplevelser. Blot at lære disse personer at kende kan hjælpe dig med at øge dine kommunikationsevner, efterhånden som du lærer at tilpasse dig forskellige stilarter og forbinde dig med nogen gennem mundtlig eller skriftlig kommunikation. Dine færdigheder som kommunikatør kan være nyttige, når du bygger din kundeliste, udvikler professionelle relationer eller laver investeringsaftaler.

Læs mere: 10 kommunikationsevner til karrieresucces

Typer af Wall Street-karrierer

Bestem, hvilken type Wall Street-karriere du vil forfølge baseret på dine færdigheder, personlighed og interesser. Start med at overveje disse tre almindelige typer roller:

Investeringer

De karrierer, du kan forfølge i denne kategori, omfatter porteføljeforvaltere, forskningsanalytikere og handlende. Hos mange virksomheder er porteføljeforvaltere og forskningsanalytikere lignende roller, hvor en porteføljeforvalter typisk tjener forfremmelser i et hurtigere tempo på grund af den mangfoldighed af arbejde, de udfører. Det er typisk for fagfolk i disse roller at forstå økonomi, matematik og regnskab.

Investeringsteamet starter dagen før markedet åbner og slutter deres arbejdsdag efter dets lukning. Teammedlemmer kombinerer de mest aktuelle finansielle, virksomhedsspecifikke nyheder og økonomi i en investeringsafhandling og bestemmer, hvilke investeringer der skal sælges, holdes eller købes. At arbejde i et investeringsteam kræver tidsstyring og organisationsevner samt stærk opmærksomhed på detaljer, så du kan forfølge hurtige investeringsmuligheder på vegne af dine kunder.

Nogle investeringspositioner inkluderer:

  • Investeringsforvalter
  • Hedgefondsanalytiker
  • Børsmægler
  • Værdipapirbørsanalytiker

Operationer

Operationsroller på Wall Street kan være ekspansive og dække mange supportstillinger, der hjælper med virksomhedens processer. Personer, der ikke har direkte erfaring i den finansielle sektor, kan starte i en driftsrolle, så de kan få den nødvendige eksponering til feltet, opbygge deres færdigheder, arbejde med branchespecifikke programmer og udvide deres netværk af erhvervsfolk til senere at forfølge andre karriere på Wall Street.

Hvis du vil arbejde i en driftsrolle, så overvej hvordan du kan udvikle dine analytiske, selvledelses-, kommunikations- og organisatoriske færdigheder. Du kan også drage fordel af at udvide din forståelse af markeder og porteføljer, især hvis du ønsker at opbygge din karriere inden for investeringer.

Almindelige operationsstillinger omfatter:

  • Compliance officer
  • Receptionist
  • Dataindtastningsanalytiker
  • Informationsteknologi associeret

Salg

På Wall Street repræsenterer salgsstillinger en bred kategori med lukrative karrierer. Typiske salgsstillinger kræver evnen til at opbygge og vedligeholde stærke relationer med kunder, hvilket ofte udmønter sig i indtjening for virksomheden. Hvis du ønsker at forfølge denne karriere, så overvej at opbygge dine interpersonelle og kommunikationsevner, så du kan komme i kontakt med kunder og kolleger. Det er også vigtigt at have en indgående forståelse af de produkter eller tjenester, du sælger.

Nogle salgsstillinger at overveje omfatter:

  • Salgskoordinator
  • Personlig bankmand
  • Kundeansvarlig

Relateret: Hvor meget tjener revisorer?

Sådan arbejder du på Wall Street

Hvis du vil arbejde på Wall Street, skal du gennemgå disse trin:

1. Få en bachelorgrad

De fleste stillinger på Wall Street, især dem i den finansielle industri, kræver en bachelorgrad på området. Selvom det er muligt, at nogle arbejdsgivere fokuserer mere på en kandidats erfaring og færdigheder end deres uddannelse, kan en relevant grad hjælpe dig med at skille dig ud fra andre, der ansøger om den samme stilling. Overvej en grad i finans, regnskab, økonomi, virksomhedsledelse eller et beslægtet felt. Du kan senere inkludere dine relevante kurser på dit CV, såvel som de projekter, du har gennemført, og eventuelle anerkendelser, du har opnået.

2. Vælg en karrierevej

Din eksponering for bestemte fag i skolen kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken karrierevej du er mest interesseret i. For eksempel kan du virkelig nyde og præstere godt i dine regnskabsklasser og vælge at forfølge en karriere, der er specifik for det pågældende område. Du kan også tale med fagfolk, der i øjeblikket arbejder på Wall Street, diskutere dine karrieremuligheder med dine professorer eller udføre research på de forskellige stillinger, du er mest interesseret i, for at lære mere om de typiske ansvarsområder, arbejdsmiljø og tidsplan for hver rolle.

3. Få en MBA

At erhverve en Master of Business Administration (MBA) fra et akkrediteret universitet kan være en effektiv måde at begynde at arbejde på Wall Street. Mens mange arbejdsgivere måske ikke overvejer bachelorer til åbne stillinger på grund af stillingens ansvar, rekrutterer og ansætter de ofte dygtige MBA-kandidater. Selvom at have en MBA kan være tiltalende for ansættelsesledere, vil de sandsynligvis også se på din relevante erfaring for at afgøre, hvor godt du ville passe ind i deres ledige stilling som nyansat.

Relateret: Top 10 fordele ved at få en MBA

4. Netværk med andre på området

Du kan finde mere succes i at få en stilling på Wall Street, hvis du kender nogen, der i øjeblikket arbejder der. En professionel kontakt i en beslægtet stilling, som kan vejlede dig i dine karrierevalg eller tilbyde rådgivning under din jobsøgning, kan hjælpe dig med at finde en rolle i branchen. Du kan sandsynligvis finde muligheder for at komme i kontakt med andre i feltet ved at deltage i netværksarrangementer, deltage i branchespecifikke medlemsgrupper eller deltage i onlinefora med fokus på emner relateret til feltet. Mens du taler med andre, så overvej, om en af ​​dem ville tjene som en god mentor, der kan være mere tilgængelig for at hjælpe dig med at finde en karriere eller muligheder for at forbedre dine færdigheder.

5. Få relevant erfaring

College kan give dig noget erfaring, men at udforske yderligere måder at få mere ekspertise på inden for dit valgte område kan hjælpe dig med at finde en karriere på Wall Street. Du kan for eksempel gennemføre et praktikophold, arbejde som freelance revisor for små erhvervskunder eller arbejde i en supportstilling, mens du lærer det fag, du er mest interesseret i.

Hvis du arbejder i en entry-level stilling og lærer dine kolleger og ledere at kende, kan et ledelsesteam overveje dig til deres ledige stilling, når de har en chance for at arbejde med dig og blive fortrolige med din arbejdsmoral og dine evner.

Anker Petersen
Anker Petersen Wall Street er hjemsted for en række investeringsbanker, handelsselskaber, mæglerselskaber og gensidige og hedgefonde, der understøtter aktiemarkedet i Amerika. Her kan du finde personer, der har opbygget deres karriere som bankfolk, hedgefondsforvaltere, analytikere, investeringseksperter og finansielle rådgivere, sammen med fagfolk, der arbejder som børsmæglere. Hvis du leder efter en lukrativ karriere på Wall Street, er det vigtigt at forstå det ideelle kvalifikationssæt, universitetsgrad og erfaring, der kan hjælpe dig med at sikre dig en stilling.