Realkreditmægler Vs. Ejendomsmægler: Hvad Er Deres Roller?

At arbejde i fast ejendom involverer mange karriereveje og forskellige stillinger for personer med et ønske om at hjælpe kunder med at købe og sælge ejendomme. Selvom ejendomsmæglere og realkreditmæglere begge er involveret i processen med salg af fast ejendom, bruger de hver især forskellig uddannelse og færdigheder til at hjælpe private og kommercielle kunder. I denne artikel forklarer vi ejendomsmæglernes og realkreditmæglernes roller, giver detaljer om kvalifikationerne for hver karriere og giver svar på ofte stillede spørgsmål om hver rolle.

Hvad er en ejendomsmægler?

En ejendomsmægler er en professionel, der faciliterer salg af ejendomme og fungerer i en tilsynsrolle over for andre ejendomsmæglere. Mens agenter typisk fungerer som et bindeled mellem enhver, der køber eller sælger et hjem, virksomheder, jord eller anden ejendom, påtager en mægler mere lovgivningsmæssige ansvar ud over deres ejendomssalg.

Ejendomsmæglere får en ekstra licens, så de kan arbejde bortset fra et ejendomsmægler. Mæglere kan åbne deres egne firmaer og overvåge de agenter, der praktiserer gennem deres forretning. Ejendomsmæglere opnår en licens med fokus på forskellige love og regler vedrørende køb og salg af ejendomme. De er ansvarlige for at sikre, at andre agenter følger alle retningslinjer, der kræves af stater og den føderale regering.

Ejendomsmæglere arbejder i en af ​​følgende roller:

 • Associeret mægler: En associeret mægler arbejder for en anden mægler, mens han stadig bevarer deres egen licens.
 • Administrerende mægler: En administrerende mægler fører tilsyn med andre agenter og hjælper med at overvåge den daglige drift af et ejendomskontor.
 • Principal/udpeget mægler: Hovedmæglere sikrer, at hver agent følger statslige og nationale regler i deres arbejde. Ethvert ejendomskontor ansætter en udpeget mægler.

Læs mere: Ejendomsmæglere vs. Agenter

Hvad er en realkreditmægler?

En realkreditmægler er en professionel med licens til at yde tjenester til kunder, der søger et lån. De arbejder også direkte med de finansielle institutioner, der låner penge ud til købere. Realkreditmæglere hjælper med at oprette lånekontrakter og samarbejder med kunder om at finde et realkreditlån, der bedst passer til købers økonomiske behov.

Realkreditmæglere fungerer som bindeled mellem finansielle långivere og en bolig- eller erhvervskøber. De vurderer lånemuligheder fra mange kilder, før de præsenterer køberen for valg, der passer godt til deres budget og økonomiske ressourcer. De kan repræsentere en køber i forhandlinger, hjælpe med at udfylde en låneansøgning og udføre nødvendige kredit- og baggrundstjek for långivere.

Læs mere: Sådan bliver du realkreditmægler

Realkreditmægler vs. ejendomsmæglerkvalifikationer

Realkreditmæglere og ejendomsmæglere deler nogle lignende krav til uddannelse og licenser, men deres løn og kvalifikationer er forskellige. Her er de vigtigste kvalifikationer for realkreditmæglere vs. ejendomsmæglere:

Uddannelse

For at kvalificere dig til et job som ejendomsmægler eller realkreditmægler skal du mindst have et gymnasium eller GED-ækvivalent. Mens ingen af ​​stillingerne kræver en specifik grad for at få et job inden for fast ejendom, vælger konkurrencedygtige kandidater ofte at tjene en associeret eller bachelorgrad i business administration, finans eller et andet relateret område.

Licensering

Både realkredit- og ejendomsmæglere skal tjene en licens i den stat, hvor de praktiserer. Ejendomsmæglere skal først opnå deres licens som ejendomsmægler og få erfaring, før de tager en licenseksamen for at blive mægler. Realkreditmæglere skal også tage eksamener for at få en statslicens. Licenskravene varierer for hver stat.

Ejendomsmæglere kan få en licens ved at tage præ-licenskurser og bestå en statseksamen. I nogle tilfælde kan en fireårig grad fritage dig fra forudgående licenskrav. Mange stater kræver også en vis mængde tidligere erfaring som autoriseret ejendomsmægler.

For at opnå din licens som realkreditmægler skal du normalt gennemføre 20 timers præ-licensuddannelse på en godkendt institution. Disse kurser omfatter information om føderale regler, ikke-traditionelle realkreditprodukter, etik og valgfag. Før du optjener din licens gennem National Mortgage Licensing System & Registry, skal du bestå SAFE Mortgage Loan Originator Test og en statseksamen.

Uddannelse

En ejendomsmægler starter med at uddanne sig til ejendomsmægler. Salgsagenter på begynderniveau lærer og arbejder ofte med en erfaren mægler, når de begynder en karriere. Når først de har fået nok erfaring, kan en ejendomsmægler beslutte at tage de yderligere kurser og uddannelser, der er nødvendige for at opnå en mæglerlicens. Uddannelsen involverer godkendte kurser, der underviser i de regulatoriske love og processer, der styrer ejendomstransaktioner.

Realkreditmæglere kan komme fra en ejendomsmæglerbaggrund, men træner ofte i finansielle tjenesteydelser. Mæglere kan lære meget af deres daglige opgaver, når de begynder at arbejde i en stilling for et lånefirma. Noget af deres træning kommer også fra at gennemføre præ-vurderingskurser og bestå licenseksamenen.

Færdigheder

En ejendomsmægler har brug for stærke bløde færdigheder for at arbejde med kunder med mange forskellige baggrunde sammen med en forståelse af købs- og salgsteknikker relateret til ejendomsmarkedet. Her er nogle af de nøglekompetencer, en ejendomsmægler bør have for at få succes i en stilling:

 • Salg og markedsføring
 • Organisation
 • Meddelelse
 • Ledelse
 • Kritisk tænkning
 • Forretningsadministration

Realkreditmæglere har brug for et stort kendskab til udlånsprocedurer og -institutioner, låneansøgningsprocessen og stærke analytiske færdigheder. Her er nogle af de nøglefærdigheder, en realkreditmægler har brug for for at forfølge deres karriere:

 • Matematik
 • Forhandling
 • Kommunikation (både mundtlig og skriftlig)
 • Analyse
 • Kunde service
 • Tilpasningsevne

Løn

Den nationale gennemsnitlige løn for en ejendomsmægler er registreret her til $81.450 om året ifølge US Bureau of Labor Statistics. Dette beløb varierer efter stat og region samt niveauet af erfaring og ansættelsessted. Ejendomsmæglere har typisk et højere indtjeningspotentiale end ejendomsmæglere på grund af deres ekstra licenskrav og tilsynsroller.

Den nationale gennemsnitlige løn for en realkreditmægler er $133.750 om året, selvom dette tal ofte opdateres på Bonjoures Salaries. En realkreditmægler kan have et højere indtjeningspotentiale på visse steder, herunder forskellige stater og storbyområder. Nogle realkreditmæglere, der arbejder for store virksomheder eller i virksomhedssammenhænge, ​​kan tjene endnu større beløb.

Relateret: 16 ejendomsjob med toplønninger

Ofte stillede spørgsmål om realkreditmægler vs. ejendomsmægler

Her er nogle ofte stillede spørgsmål vedrørende fast ejendom vs. realkreditmæglere:

Kan du både arbejde som ejendomsmægler og realkreditmægler?

Ja, det er muligt at arbejde som begge dele. Nogle fagfolk vælger at tjene deres licens i både mæglervirksomhed og realkreditlån. Dette ville kræve først at arbejde som ejendomsmægler og derefter erhverve begge licenser gennem kurser og test.

Ejendomsmæglere, der også er realkreditmæglere, kan hjælpe med at skaffe lån til kunder, når de køber en ejendom. Da de allerede har et professionelt forhold til en ejendomsmægler, sætter mange kunder pris på deres hjælp til at sikre økonomisk støtte. Ejendomsmæglere, der også fungerer som realkreditmæglere, kan tilbyde mange forskellige typer af lånemuligheder for en klient bortset fra FHA-lån.

Kan en ejendomsmægler åbne sit eget bureau?

Ejendomsmæglere tjener ofte deres licenser med planen om at åbne deres eget ejendomskontor. Når først de har fået licens, kan mæglere administrere deres eget team af ejendomsmæglere og drive et komplet agentur. At starte et ejendomsfirma giver mæglere mulighed for at fremme deres karriere ved at udvide deres lederskab og indtjeningspotentiale. At drive et ejendomskontor kræver de forretningsmæssige færdigheder og ressourcer, der er nødvendige for at starte en virksomhed.

Køber og sælger en ejendomsmægler stadig ejendomme?

Selvom ejendomsmæglere bruger mere tid på at føre tilsyn med andre agenter og muligvis administrere deres eget kontor, arbejder de stadig med kunder om at købe og sælge ejendom. Nogle mæglere vælger at specialisere sig i et nicheområde for salg såsom store erhvervsejendomme eller luksusejendomme.

Tjener en realkreditmægler en kommission?

Selvom realkreditmæglere ofte er lønbaserede, tilbyder mange stillinger også provision baseret på størrelsen af ​​et forhandlet realkreditlån. En realkreditmægler vil tjene en procentdel af låneværdien.

Læs mere: Realkreditmægler vs. långiver: Hvad er forskellene?

Skal ejendomsmæglere tage efteruddannelseskurser for at beholde deres licens?

Både ejendomsmæglere og mæglere skal deltage i et statsligt mandat antal faglige udviklingskurser hvert et til andet år for at bevare deres licens. Mange stater kræver specifikke emner eller studieområder som en del af de obligatoriske timer.

Hvordan hjælper realkreditmæglere kunder med at sikre et lån?

Realkreditmæglere hjælper kunder gennem processen med at købe ind og sikre finansiering til et realkreditlån. En mægler vil forhandle vilkårene for et lån ved at beregne de bedste renter på et realkreditlån. De vil kontakte finansielle institutioner for at finde den mest passende lånestruktur, der passer til en kundes budgetbehov. En realkreditmægler vil også hjælpe en klient med at finde en anden ressource, hvis en låneanmodning bliver afvist.

Tommy Mouritsen
Tommy Mouritsen At arbejde i fast ejendom involverer mange karriereveje og forskellige stillinger for personer med et ønske om at hjælpe kunder med at købe og sælge ejendomme. Selvom ejendomsmæglere og realkreditmæglere begge er involveret i processen med salg af fast ejendom, bruger de hver især forskellig uddannelse og færdigheder til at hjælpe private og kommercielle kunder. I denne artikel forklarer vi ejendomsmæglernes og realkreditmæglernes roller, giver detaljer om kvalifikationerne for hver karriere og giver svar på ofte stillede spørgsmål om hver rolle.