Progressive Care Sygeplejersker: Pligter, Uddannelse Og Færdigheder

Helbredelse fra skade eller operation kræver ofte overgange fra en afdeling eller etage på et hospital til en anden. En patient i bedring kan skifte til den progressive plejeenhed efter udskrivning fra intensiv pleje, og hver enhed holder certificerede fagfolk på personalet, så patienterne er komfortable og i stand til at helbrede. Progressive sygeplejersker har vitale roller i forskellige aspekter af genopretningsprocessen. I denne artikel forklarer vi, hvad en progressiv plejeenhed er, diskuterer, hvad en progressiv plejesygeplejerske laver, og giver information om træning, uddannelse, arbejdsmiljø og færdigheder, der kræves til jobbet.

Hvad er en progressiv plejeenhed?

En progressiv plejeenhed eller mellemliggende plejeenhed er en etage eller sektion af en medicinsk facilitet dedikeret til progressiv helbredelse og pleje. Det fungerer som næste fase for patienter, der kommer fra intensivafdelingen. Patienter flytter typisk til PCU'en efter rehabilitering til et punkt, hvor de kan genoptage grundlæggende funktioner. Dette adskiller sig fra en intensivafdeling eller intensivafdeling. Her er nogle vigtige forskelle mellem de to:

 • Forskellige stadier i helingsprocessen: ICU er for patienter, der kræver konstant, specialiseret pleje for at helbrede fra større sygdomme eller operationer. Den progressive plejeenhed er næste skridt efter ICU, der yder specialiseret pleje med fokus på rehabilitering.
 • Forskelligt antal medarbejdere: PCU- og ICU-enheder beskæftiger ofte et andet antal medarbejdere. For eksempel kan en intensivafdeling have flere sygeplejersker til enhver tid for at implementere et 1-til-1 forhold mellem sygeplejersker og patienter, da patienter er kritisk syge. Når først patienter er stabile nok til at gå videre til PCU og kræver mindre opmærksomhed og pleje, behøver enheden muligvis kun et 1-til-3 eller 1-til-5 forhold mellem sygeplejersker og patienter.

Relateret: 32 karriereveje på det medicinske område at udforske

Hvad er en progressiv plejesygeplejerske?

En progressiv plejesygeplejerske er en certificeret læge, der yder medicinsk behandling til patienter i den progressive plejeenhed. Sygeplejersker arbejder sammen med sygeplejersker, læger, kirurger og fysioterapeuter for at lette patientens helbredelse og beslutte sig for den bedste fremgangsmåde for at hjælpe dem med at helbrede.

Progressive sygeplejerske opgaver

Progressive sygeplejersker har mange opgaver, herunder:

 • Grundlæggende patientpleje: Grundlæggende patientpleje kan omfatte opgaver som administration af medicin, fodring og påklædning af patienter og at hjælpe dem med badeværelses- og hygiejnebehov. Sygeplejersker arbejder sammen med sygeplejersker og autoriserede praktiske sygeplejersker for at yde pleje til patienter, indtil de forlader den progressive plejeenhed.

 • Avanceret patientpleje: Avanceret patientpleje kan omfatte opgaver som at administrere IV'er, yde førstehjælp eller CPR og rådgive patienter om sårpleje.

 • Kommunikation: Progressive plejeenheder arbejder tæt sammen med andre sundhedsprofessionelle for at overvåge patientfremskridt og justere genopretningsprogrammet for at imødekomme yderligere behov eller forbedre den overordnede pleje. Dette kræver god kommunikation mellem den progressive sygeplejerske, læger, kirurger, sygeplejersker, patienten og patientens familiemedlemmer.

 • Papirarbejde: Progressive sygeplejersker håndterer medicinsk papirarbejde, såsom plejejournaler, medicinjournaler, patientskemaer og udskrivningspapirer. Progressive sygeplejersker udfylder det relevante papirarbejde, arkiverer det de rigtige steder og kontrollerer, at alle oplysninger er nøjagtige.

 • Programforbedring: Progressive sygeplejersker giver værdifuld feedback til programkoordinatorer eller medicinske ledere om status for den progressive plejeenhed, og hvordan den kan forbedres.

Relateret: Sådan bliver du sygeplejerskekoordinator

Uddannelse og træning for progressive sygeplejersker

Progressive sygeplejersker kræver omfattende klinisk træning og uddannelse i sygepleje. Et typisk uddannelsesforløb kan omfatte:

 • At opnå en sygeplejegrad: PCU-sygeplejersker har brug for enten en associeret eller bachelorgrad i sygepleje. Efter at have opnået en grad, skal kandidater bestå National Council Licensure Examination for RN'er og ansøge om en statslig sygeplejelicens.

 • Modtagelse af uddannelse: Hvert lægehus har sit eget træningsprogram for nye sygeplejersker. Når du har afsluttet din grad og accepteret et job, kan du arbejde inden for et træningsprogram for at blive erfaren i vigtige kliniske færdigheder og viden om den progressive plejeenhed og andre dele af anlægget.

 • Få brancheerfaring: Sygeplejersker går typisk videre til den progressive plejeenhed efter at have fået erfaring i andre kliniske omgivelser, såsom skadestuer eller lægekontorer.

 • Optjening af en certificering: Sygeplejersker kan også opnå certificeringer til specialiserede opgaver og medicinske processer. For eksempel giver en Progressive Care Certified Nurse (PCCN) certificering en sygeplejerske mulighed for at arbejde direkte med patienter, der er klinisk syge.

Relateret: Sådan bliver du sygeplejerske

Arbejdsmiljø

Progressive sygeplejersker arbejder typisk på fuld tid, men nogle stillinger er på deltid eller mindre end 30 timer om ugen. Nogle arbejder også på vagt, afhængigt af behovene hos den progressive plejeenhed og patienter. Progressive sygeplejersker arbejder i et klinisk miljø, der inkluderer eksponering for medicin og andre medicinske forsyninger. Dette kan omfatte hospitaler, langtidsplejefaciliteter eller specialiserede behandlings- og genopretningsfaciliteter. Sygeplejersker kan også støde på nogle farer, som omfatter:

 • Biologiske farer: Patienters sygdom eller traumer kan udsætte progressive sygeplejersker for biologiske farer, såsom blod og andre kropsvæsker og smitsomme sygdomme eller sygdomme.
 • Fysiske farer: Kliniske arbejdsmiljøer omfatter ofte skarpe genstande, såsom nåle og skalpeller, og andre fysiske farer, såsom defibrillatorer.

Relateret: Bedste steder at arbejde for sygeplejersker

Progressive sygeplejerske færdigheder

Progressive sygeplejersker har tekniske færdigheder, der hjælper dem med at yde pleje til patienter, og visse bløde færdigheder kan hjælpe sygeplejersker med bedre kontakt til patienterne. Nogle eksempler på branchefærdigheder og bløde færdigheder hos progressive sygeplejersker inkluderer:

 • Medfølelse: Medfølelse hjælper sygeplejersker med at forstå en patients behov og støtte dem gennem hele genopretningsprocessen. Sygeplejersker viser medfølelse ved at tage sig af andre og ofre deres egen tid og energi for at yde fremragende lægehjælp. Medfølelse hjælper også sygeplejersker med at forstå følelserne hos patienternes familier og giver dem mulighed for at tilbyde trøst.

 • Kliniske færdigheder: Sygeplejersker lærer kliniske færdigheder under deres træning, og disse færdigheder kan omfatte at tage blodtryk, påføre IV'er, administrere medicin, give HLR eller førstehjælp og køre test.

 • Grundlæggende matematiske færdigheder: Progressive sygeplejersker kan måle medicin og har brug for grundlæggende matematiske færdigheder for at sikre nøjagtigheden af ​​doser.

 • Computerfærdigheder: Mange medicinske faciliteter bruger digital cloud-lagring til at gemme, sikre og dele medicinsk papirarbejde. Dette kræver grundlæggende computerfærdigheder og kendskab til fillagring og deling.

 • Medicinsk etik: Sygeplejersker lærer medicinsk etik under deres uddannelse. Dette inkluderer, hvordan man behandler patienter og andet personale, hvordan man yder uvildig pleje, og hvorfor privatlivets fred og sikkerhed for en patients information er en prioritet.

 • Kommunikation og teamwork: Progressive plejesygeplejersker fungerer som en del af et større plejeteam, der består af andre sygeplejersker, terapeuter og læger. De kommunikerer patientbehov, diskuterer pleje med familiemedlemmer og rapporterer ændringer i en patients helbred. Dette kræver fremragende kommunikationsevner og evnen til at arbejde godt i et team.

Bemærk venligst, at ingen af ​​produkterne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Holger Ebbesen
Holger Ebbesen Helbredelse fra skade eller operation kræver ofte overgange fra en afdeling eller etage på et hospital til en anden. En patient i bedring kan skifte til den progressive plejeenhed efter udskrivning fra intensiv pleje, og hver enhed holder certificerede fagfolk på personalet, så patienterne er komfortable og i stand til at helbrede. Progressive sygeplejersker har vitale roller i forskellige aspekter af genopretningsprocessen. I denne artikel forklarer vi, hvad en progressiv plejeenhed er, diskuterer, hvad en progressiv plejesygeplejerske laver, og giver information om træning, uddannelse, arbejdsmiljø og færdigheder, der kræves til jobbet.