Per Diem Sygepleje: Balancering Af En Sygeplejekarriere Med Forældreskab

Det kan være svært at finde en balance mellem at være forælder og sygeplejerske. Otte, 12 eller endda 16-timers vagter plus weekend- og feriemandater gør sygepleje til et af de mest krævende erhverv. At tilbringe tid med dine børn, opfylde familieforpligtelser og forpligte sig til dit professionelle ansvar kan gøre det svært at finde en balance mellem arbejde og privatliv. Med ordentlig planlægning og udforskning af mulighederne for dagpengeskift kan du dog finde balance i både dit personlige og professionelle liv.

Relateret: Tips til jobsøgning til enlige forældre og omsorgspersoner

Sådan balancerer du en sygeplejekarriere med forældreskab

At være forælder er et af de sværeste job på planeten. Kombiner det med en stadig mere krævende karriere, og det er svært at finde et øjeblik til at tænke. Du kan finde dig selv overvældet og stresset og søger måder at mindske din belastning og forhindre udbrændthed.

Hvis dette er din situation, er en mulighed at overveje at arbejde med dagpengejob. Dagpengestillinger giver sygeplejersker mulighed for efter behov eller dagligt. Med de ekstra fordele ved fleksibilitet, øget løn og frihed i din planlægning. En overgang fra fuldtidssygepleje til dagpengesygepleje kan være noget at overveje for at opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Her er et par yderligere måder at opnå balance mellem arbejde og privatliv som forælder og sygeplejerske:

1. Sæt rutiner

Skolearrangementer, børneaktiviteter, familieforpligtelser og sygeplejevagter vil holde dig beskæftiget. At fastlægge rutiner og forblive organiseret er nøglen til at holde styr på dit ansvar uden at gå glip af kritiske øjeblikke. Overvej at sætte en tidsplan for dine prioriteter, såsom familietid. For eksempel kan du sammen med din familie beslutte, at hver fredag ​​er filmaften, og hver lørdag er vaskedag. Indstil din rutine og hold dig til den. Ikke alene vil det hjælpe dig med at balancere alle dine pligter, men dine børn vil også vænne sig til denne tidsplan og kan begynde at hoppe ind for at hjælpe. At have fastsat dage til at tilbringe tid med din familie vil sikre, at du får noget tiltrængt bånd.

Sæt din arbejdstid på en kalender, og placer kalenderen et centralt sted, f.eks. køkkenet, så din familie kan se, hvilke dage du er væk. Du kan også markere din kalender med de familie- og pligtdage, du har valgt ovenfor. Overvej at bruge farverige kuglepenne, tuscher eller klistermærker til at fremhæve disse dage og opbyg spænding for at give dine børn (og dig selv) noget at se frem til. Efter en lang uge med 12-timers vagter, vil det være godt at vide, at der er lidt sjov på vej.

2. Administrer din tid

Du kan finde det udfordrende at styre alt, hvad der er på din tallerken. Men ligesom med dit sygeplejejob er tidsstyring afgørende for at imødekomme livets krav uden for arbejdet. Overvej at sætte lidt tid af til at skrive ned og prioritere forventninger til dig fra din familie, dit job og dig selv. Dernæst, baseret på dine prioriteter, beslutte hvilke områder du bruger for meget tid på, og hvilke du gerne vil dedikere mere tid til. Sæt grænser for din tid i overensstemmelse hermed.

Sørg for at holde dig til de planlægningsgrænser, du har sat for dig selv. For eksempel, hvis du bruger en ekstra time på arbejde hver dag, fordi du er bagud med at kortlægge, skal du finde ud af, hvad der forhindrer dig i at kortlægge til tiden. Har du brug for at blive dygtigere på arbejdet, så du kan komme afsted i rimelig tid? Hvis ja, hvordan kan du nå det mål?

3. Prioriter dit ansvar

Før du begynder på et sygeplejejob, skal du beslutte, hvem og hvad dine prioriteter er og holde fast i dem. Bestem dine arbejdsprioriteter:

  • Hvor mange skift skal du til for at arbejde på dit dagpengejob?
  • Skal du arbejde på ferie?
  • Hvor mange timer arbejder du?
  • Er det nemt for dig at bytte vagter med en anden sygeplejerske?

Bestem derefter din families prioriteter, og hvad der ikke kan kompromitteres. Antag f.eks., at du har børn i skolealderen, som er involveret i fritidsaktiviteter. I så fald kan du overveje at arbejde nattevagt for at arbejde, når de sover, og i løbet af dagen kan du hvile dig og derefter deltage i deres spil eller begivenheder. Hvis du har en ægtefælle, kan du overveje at arbejde modsat vagter. Det gode ved dagpengesygepleje er, at du kan lave din egen tidsplan og arbejde på skift, der passer til din families behov.

4. Vær til stede

På dine fridage skal du fokusere på din familie. Det betyder, at du måske ikke besvarer opkaldet for at hente en ekstra vagt. At tilbringe tid med dine børn og fokusere på at opfylde deres følelsesmæssige behov er lige så vigtigt, hvis ikke mere, end at føle sig tvunget til altid at gå på arbejde. Hvis du vil finde balancen, skal du vide, at det er okay at skrue ned for ekstravagter, overarbejde eller vagtvagter. Som sygeplejerske giver du dine patienter 100 %. Det er okay at give dine børn alt, når de er uden for uret.

5. Øv egenomsorg

Det er lige så vigtigt at tage sig tid til at genopfylde og genopbygge energien, selv om det er på små måder. Når du fastlægger din rutine, så overvej at afsætte lidt tid til egenomsorg. Dette kan være så simpelt som at planlægge en hel dag med hvile uden planer eller aktiviteter. Sygeplejersker håndterer stressede situationer hver dag på arbejdet. Brug lidt tid på at hvile din krop og dit sind. Det er vigtigt at indse, at du ikke kan hælde fra en tom kop. Ikke at passe på dig selv øger din risiko for udbrændthed.

Du kan også bruge et par minutter på at slappe af efter arbejde hver dag. Det betyder uinteresseret tid til dig selv. Det kan involvere at tage et brusebad eller et bad og drikke din yndlings-te, eller noget så simpelt som at sidde i et stille rum i 20 minutter. Det er vigtigt at bruge denne tid på at løsrive sig fra arbejdet, så du ikke bringer stress fra dagen ind i dit hjemlige liv.

Du kan også inkludere dine børn i din afslapningsproces. For eksempel kan de første 20 minutter efter du kommer hjem blive betegnet som "stilletid". Hvis du indstiller denne rutine, vil dine børn tilpasse sig det, og det kan også hjælpe dem med at slappe af fra skolen eller deres hverdag. Du kan også prøve afstressende aktiviteter som en gruppe, såsom familieyoga eller meditation.

Relateret: Hvordan en sygeplejerske slog udbrændthed ved at gå Per-Diem

6. Uddelegere opgaver

Ingen kan gøre det hele, så føl dig ikke skyldig over at bede om hjælp. Hvis du har en ægtefælle eller partner, så sørg for at have en ærlig samtale om deling af husholdningsansvar. Enlige forældre, overvej at bede betroede familiemedlemmer eller venner om hjælp. Du kan også overveje at ansætte ekstern hjælp som en rengøringsservice, en vaskeservice eller endda en underviser til at hjælpe dine børn med lektier.

Nogle dagpensjob tilbyder også en højere gennemsnitsløn. Overvej at bruge disse ekstra penge til at ansætte hjælp, hvis det er muligt. Dine børn kan også hjælpe - brug et opgaveskema til at uddelegere opgaver som rengøring, tøjvask og endda madlavning. At bede om eller ansætte hjælp kan lette din stress og hjælpe dig med at finde balance, før livet bliver overvældende.

Work-life balance for forældre med dagpenge

Dagsygepleje kan være en god karrieremulighed for forældre. Det kan tilbyde mere fleksibilitet, højere indkomst og mulighed for selv at vælge dine vagter. Dagsygepleje er fantastisk til balance mellem arbejde og privatliv, fordi du ikke er fuldtidsansat. Det betyder, at du bedre kan undgå den daglige "politik" af faciliteter og ikke er forpligtet til at arbejde for en organisation, der ikke fungerer for dig.

Her er nogle yderligere fordele ved at arbejde dagpenge:

  • Fleksibilitet i skift. Dagpenge for sygeplejersker giver fleksibilitet med din tidsplan. Fordi du arbejder efter behov, er det nemmere for dig at vælge dine egne vagter og sætte din tidsplan.

  • Potentielt højere indkomst. Dagsygeplejersker er ikke fuldtidsansatte. På grund af dette giver de fleste organisationer ikke fordele og tilbyder dagpengesygeplejersker en højere løn end fuldtidsansatte.

  • Evne til at afvise skift. Ofte vil den ansvarlige for at lave anlæggets tidsplan kontakte dig med ledige vagter. Fordi du vælger dine vagter og ikke er en dedikeret fuldtids- eller deltidsansat, kan du takke nej til vagter, der ikke fungerer for dig.

Relateret: Guide til Per-Diem sygepleje

Brug dagpengesygepleje til at fremme din karriere som sygeplejerske

Dagsygepleje er en måde at fremme din karriere på, mens du er forælder. Det giver dig mulighed for at forgrene dig til nye specialer eller enheder under skift, som du vælger. Fordi du måske skal flyde til forskellige enheder, giver dagsygepleje dig praktisk erfaring og træning. Derudover kan de ekstra penge og ekstra afspadsering give dig mulighed for at forfølge avancement i din karriere ved at gå tilbage til skolen for at forfølge en avanceret grad.

At balancere livet som forælder og sygeplejerske kan være svært. Men balance mellem arbejde og privatliv er muligt, hvis du prioriterer det. Der er ingen ensartet tilgang til at balancere arbejde og forældreskab. Husk - du gør det bedste, du kan, og der er ingen skyld eller skam i det.

Gennemse dagpenge sygeplejejob

Erika Knudsen
Erika Knudsen Det kan være svært at finde en balance mellem at være forælder og sygeplejerske. Otte, 12 eller endda 16-timers vagter plus weekend- og feriemandater gør sygepleje til et af de mest krævende erhverv. At tilbringe tid med dine børn, opfylde familieforpligtelser og forpligte sig til dit professionelle ansvar kan gøre det svært at finde en balance mellem arbejde og privatliv. Med ordentlig planlægning og udforskning af mulighederne for dagpengeskift kan du dog finde balance i både dit personlige og professionelle liv.