Ofte Stillede Spørgsmål: Har Du Brug For En Grad Til Job I Fast Ejendom?

Ofte Stillede Spørgsmål: Har Du Brug For En Grad Til Job I Fast Ejendom?

Der er flere veje, du kan tage for at opnå en karriere inden for fast ejendom. I denne artikel diskuterer vi, om du har brug for en grad for at arbejde i fast ejendom, hvordan du får en ejendomslicens og andre nødvendige kvalifikationer for denne karriere.

Hvad har du brug for?

For at arbejde i fast ejendom skal du være fyldt 18 år og have en gymnasial eksamen. Ejendomsmæglere skal muligvis også bestå et baggrundstjek. Du bør også kende dit lokale boligmarked og statens boligkøbslovgivning.

Mens de fleste stater ikke kræver en universitetsgrad for at arbejde som ejendomsmægler, kan en grad hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet eller avancere til andre stillinger. En grad kan også give dig en stærk forståelse af væsentlig industriinformation.

Selvom en grad ikke er nødvendig, vil du blive bedt om at gennemføre specifikke kurser for at opnå en ejendomslicens. Tjek med din statslige ejendomsråd for at lære mere om detaljerne.

Læs mere: Sådan starter du i fast ejendom

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle almindelige spørgsmål om at arbejde i ejendomsbranchen.

Hvilket hovedfag skal jeg forfølge for en karriere inden for ejendomsmægler?

Nogle business colleges tilbyder ejendomsprogrammer og certifikater. Hvis fast ejendom ikke er en mulighed på din institution, så overvej at tage hovedfag i noget, der vil give dig et lignende færdighedssæt. Mulige hovedfag at forfølge inkluderer:

 • Markedsføring
 • Finansiere
 • Regnskab
 • Forretning
 • Psykologi

Relateret: En karriere i fast ejendom: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de forskellige typer af ejendomsmæglergrader?

Som de fleste karrierefelter er der flere typer af muligheder for ejendomsmægleruddannelser, som du kan tjene på campus eller online, afhængigt af programmet. De forskellige ejendomsmæglergrader omfatter:

Associeret grad

En associeret grad kan tjene som en introduktion til en ejendomskarriere. For at forfølge en associeret uddannelse skal du først afslutte din gymnasieuddannelse eller opnå et General Educational Development (GED) diplom. En associeret grad tager omkring to år at gennemføre. Nogle skoler tilbyder en Associate of Arts-grad i fast ejendom. Hvis du ikke ønsker den særlige grad, så overvej ejendomsrelaterede kurser såsom forretningsjura, ejendomsadministration, juridiske aspekter af fast ejendom og ejendomsprincipper.

Bachelorgrad

En bachelorgrad i fast ejendom eller et beslægtet område kan give dig specialiseret viden og færdigheder. Ejendomsfokuserede kurser dækker virksomhedsadministration, marketing og økonomi. Kurser bør omfatte ejendomsret og finansiering, økonomi for arealanvendelse, markedsdataanalyse og ledelses- og regnskabskoncepter. At gennemføre en bacheloruddannelse kan øge dit indtjeningspotentiale som mægler, agent eller ejendomsadministrator i fremtiden. Disse programmer tager i gennemsnit fire år at gennemføre.

Relateret: 7 bedste online ejendomsskoler og ofte stillede spørgsmål

Master of Business Administration (MBA)

En Master of Business Administration i fast ejendom er en kandidatuddannelse, der giver uddannelse i forretnings- og investeringsforvaltning, specifikt relateret til ejendomsudvikling. De, der driver ejendomshedgefonde og ejendomsinvesteringsfonde (REIT), eller dem, der leder efter ledende roller på højt niveau inden for ejendomsudvikling, vælger typisk denne grad. Kurserne omfatter emner som fast ejendom og investering, byøkonomi og ejendomsfinansiering.

For at forfølge en MBA skal du først gennemføre en bachelorgrad og tage Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examinations (GRE), afhængigt af dit valgte programs krav. MBA'er tager typisk to år at gennemføre, men nogle tilbyder fleksible muligheder, der giver dig mulighed for at studere på deltid, mens du arbejder.

Master i ejendomsudvikling (MRED)

En kandidatgrad i ejendomsudvikling er en specialiseret kandidatuddannelse. Dette program lærer eleverne at styre ejendomsudvikling og forklarer de inkluderede økonomiske faktorer. Kurser fokuserer på at forbedre brancherelaterede færdigheder såsom planlægning, byggeri og markedsanalyse. Typisk forfølger kandidater en karriere inden for udvikling, civilt byggeri, ejendomsfinansiering og ejendomsvurdering.

Mange af de samme forudsætninger for MBA gælder for MRED. En MRED tager typisk to år at gennemføre.

Hvad kan du gøre med en ejendomsmægleruddannelse?

Efter endt skolegang er der flere karrieremuligheder, du kan forfølge, afhængigt af hvilken grad du har gennemført. Mulige job inkluderer:

 • Ejendomsvurderingsmand
 • Ejendomskonsulent
 • Investeringsrådgiver
 • Virksomhedsejendomsforvalter
 • Ejendomsmægler
 • Porteføljeforvalter
 • Finansiel analytiker

Relateret: 17 typer af fast ejendom job at udforske

Har du brug for certificeringer for at arbejde i fast ejendom?

Mens ejendomsmæglere skal bestå en statslicenseksamen, kræver stater ikke yderligere certificeringer, men det kan gøre dig mere omsættelig. Ved at gennemføre uddannelse om emner som miljøvenlig fast ejendom og boligejendomme kan du udvikle en niche på ejendomsarbejdsmarkedet og appellere til et specifikt sæt af kunder.

Certificeringer kræver ofte, at enkeltpersoner er en del af den udstedende organisation. Ejendomscertifikatprogrammerne tager omkring et år at gennemføre og inkluderer normalt fem til otte kurser.

Relateret: 15 certificeringer i fast ejendom

Hvordan får man en ejendomsmæglerlicens?

Processen for at få en ejendomslicens varierer fra stat til stat. Sådan får du din ejendomslicens:

1. Tag ejendomsmæglerkurser

For at forberede dig til din ejendomslicenseksamen skal du tage relaterede kurser for at øge din viden. Du ønsker måske at tilmelde dig et eksamensforberedende kursus for at lære specifikke studiefærdigheder og -teknikker til at hjælpe dig med at få succes.

2. Bestå ejendomslicenseksamenen

Ejendomslicenseksamenen er en todelt prøve. Den første del dækker generelle principper og praksis for fast ejendom, og den anden del omhandler din stats ejendomslovgivning. Det er muligt at tage testen igen, hvis du ikke lykkes i første forsøg.

3. Send ansøgning og gebyrer til statsbestyrelsen

Når du har bestået din licenseksamen, skal du sende din ansøgning og gebyrer til statens bestyrelse til godkendelse. Når det er godkendt, sender bestyrelsen dit certifikat og tilføjer dit navn til listen over licenserede agenter.

Relateret: Sådan får du din ejendomslicens

Hvad sker der, efter du har fået en licens?

Du kan vælge at arbejde selvstændigt, men de fleste ejendomsmæglere er tilknyttet en ejendomsmægler eller mæglervirksomhed og arbejder på kommission. Som agent vil du tjene en procentdel af den samlede salgspris for bolig- eller erhvervsejendommen.

Sådan bestemmer du den bedste vej for dig

Når du skal afgøre, om du skal tage en uddannelse i ejendomsmægler, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. Her er nogle trin til at beslutte, hvilken vej der er bedst for dig:

1. Overvej hvilken type rolle du leder efter

Om du går i skole afhænger af, hvilken ejendomsmæglerstilling du forfølger. Hvis du overvejer en langsigtet karriere, bør du søge en grad, der giver dig mulighed for at avancere og specialisere dig.

2. Forstå din stats krav

Lær kravene i din stat for at blive ejendomsmægler. De fleste stater kræver ikke en grad for at være en praktiserende ejendomsmægler, men de kræver at få en licens.

3. Du kan gå tilbage til skolen

Mange institutioner gør det nemt at opnå en bachelorgrad efter at have opnået en associeret grad, så ved, at du har mulighed for at vende tilbage til din uddannelse, hvis dine karrieremål for ejendomsmæglere udvikler sig eller ændrer sig.

Alice Buch
Alice Buch Der er flere veje, du kan tage for at opnå en karriere inden for fast ejendom. I denne artikel diskuterer vi, om du har brug for en grad for at arbejde i fast ejendom, hvordan du får en ejendomslicens og andre nødvendige kvalifikationer for denne karriere.