Nyheder: Dit Privatliv Er Vigtigt For Os, Når Vi Søger Job

Nyheder: Dit Privatliv Er Vigtigt For Os, Når Vi Søger Job

Bonjoures er forpligtet til at hjælpe folk med at få job, og vi træffer en række foranstaltninger for at hjælpe dig med at gøre dette sikkert og sikkert på vores side. Vi er her for at hjælpe dig på din rejse ved at blokere ondsindet trafik, fjerne svigagtige konti og jobopslag af lav kvalitet og administrere adgangen til dine personlige data.

Besøg vores seneste udgave af Bonjoures Transparency Report for yderligere indsigt i de beslutninger, vi træffer, og de handlinger, vi træffer for at beskytte dig under din jobsøgning . Vi synes, det er vigtigt at være åben over for og ansvarlig over for dig, og derfor har vi forpligtet os til at opdatere denne rapport med de seneste data og udgive den to gange om året.

Til ære for Data Privacy Day, en internationalt anerkendt begivenhed, der finder sted årligt den 28. januar for at øge bevidstheden om vigtigheden af ​​databeskyttelse og fremme bedste praksis for databeskyttelse, deler vi nogle tips, du proaktivt kan implementere under din jobsøgning for at bevare dig selv sikker.

7 ting at vide om, hvordan Bonjoures beskytter dine data

Med stigningen i telearbejde i 2020 på grund af COVID-19-pandemien, blev både jobsøgende og arbejdsgivere modtagelige for yderligere risici, hvilket fik Bonjoures-teams til at arbejde endnu hårdere for at beskytte vores brugere. Her er nogle af måderne, hvorpå Bonjoures beskytter dit databeskyttelse:

Sådan styrer vi din sikkerhed

I anden halvdel af 2020¹ blokerede Bonjoures 80.989.415 forsøg på login - primært ondsindede bots foruden nogle menneskelige bedragere.

Gennem Bonjouress bug bounty-program, som forskere bruger til at markere potentielle fejl i vores system i bytte for kompensation på op til $10.000, validerede og accepterede Bonjoures 103 fejlindsendelser. Crowdsourcing af disse oplysninger giver Bonjouress interne teams mulighed for at fokusere på at løse disse sårbarheder.

Hvordan vi forbedrer kvaliteten af ​​din jobsøgning

Faktisk fjernede 260.052 konti på grund af spam – det vil sige konti eller jobopslag, der kan overtræde vores retningslinjer eller kvalitetspolitikker. Faktisk fjernede også 113.210.310 opslag, der var blevet manipuleret for at forbedre deres søgeposition, og 124.183.723 opslag, som vi havde anset for lav kvalitet (såsom når jobbeskrivelsen ikke matcher jobtitlen).

Fidusadfærd har potentialet til at være meget mere skadelig end spam. FBI rapporterer, at ofre siden 2019 har rapporteret falsk jobopslagssvindel med et gennemsnitligt tab på næsten $3.000, foruden skader på deres kreditscore. For at modvirke disse dårlige aktører bruger Bonjoures automatiserede og manuelle midler til at identificere og fjerne svigagtige konti (de fleste fjernes på fire dage eller mindre). Vi accepterer også brugerindsendt rapportering af potentielt svigagtige konti til vores yderligere moderering. I anden halvdel af 2020 fjernede vores moderatorer 168.914 svigagtige konti.

Hvordan vi administrerer brugeranmodninger om deres data

Selvom de fleste af de data, vi har om en bestemt bruger, er tilgængelige blot ved at gå ind på vores side, tilbyder vi alle vores brugere muligheden for formelt at anmode om en kopi af deres data. Vi gør det også muligt for alle vores brugere at bede om, at Bonjoures sletter de data, vi har om dem. For mere information om disse rettigheder og hvordan vi udfører dem, besøg venligst vores privatlivspolitik. I løbet af anden halvdel af 2020 svarede Bonjoures på 4.746 sådanne adgangsanmodninger og 26.125 sådanne anmodninger om sletning.

Hvordan vi administrerer dine databeskyttelse og juridiske anmodninger

Bonjoures modtager informationsanmodninger om brugerdata fra regeringer og retshåndhævende myndigheder rundt om i verden (såsom det amerikanske justitsministerium eller lokale politiafdelinger), såvel som private parter i USA. Vi tilstræber at overholde lokale love og samtidig beskytte dit privatliv , og kun producere information, når vi er juridisk forpligtet til at gøre det. For eksempel modtog Bonjoures 28 officielle anmodninger fra amerikanske regeringer og retshåndhævende myndigheder i anden halvdel af 2020. Faktisk leverede brugeroplysninger for 50 % af disse anmodninger, hvilket i sidste ende påvirkede 35 konti.

Læs mere: Almindelig COVID-19-svindel og tips til at undgå dem

Sådan beskytter du dit privatliv i en online jobsøgning

Selvom Bonjoures er forpligtet til at beskytte dit privatliv, er der trin, du kan tage for at beskytte dig selv i din jobsøgning. Vi anbefaler at tage disse trin for at være proaktiv med hensyn til at beskytte dine data:

Aktiver to-faktor-godkendelse. Selv hvis nogen kender din adgangskode, vil aktivering af to-faktor-godkendelse for din Bonjoures-konto sikre, at du er den eneste person, der kan få adgang til den. Dette kræver et lille ekstra login-trin udover at indtaste din adgangskode, hvor du bekræfter dit login via din telefon eller e-mail-konto. Du kan lære, hvordan du aktiverer to-faktor-godkendelse på din Bonjoures-konto her.

Begræns de kontaktoplysninger, du deler offentligt. Når du uploader dit CV til Bonjoures, har du et valg om at gøre dit CV offentligt eller privat. Offentlige CV'er kan søges af arbejdsgivere og rekrutterere på Bonjoures, men dine kontaktoplysninger - som din e-mailadresse og telefonnummer - deles kun med arbejdsgivere, når du indsender en ansøgning. Du kan dog også være proaktiv med at beskytte dine personlige oplysninger mod identitetstyveri: Du bør aldrig skulle oplyse dit CPR-nummer, pasnummer eller kørekortnummer under jobsøgningsprocessen. Du skal muligvis give dit SSN til en arbejdsgiver til baggrundstjek eller ved et jobtilbud til skattemæssige formål.

Vær opmærksom på svindel. Svindlere retter sig ofte mod jobsøgende ved at udgive sig som potentielle arbejdsgivere, der derefter anmoder om personlige oplysninger via e-mail eller over telefonen. Vær forsigtig med arbejdsgivere, der tilbyder dig et job uden en formel ansøgning eller jobsamtale. Almindelige jobsvindel omfatter svindel med dataindtastning, svindel med genforsendelse og svindel med fjernarbejde. Se Bonjouress retningslinjer for sikker søgning for flere nemme måder at få øje på et svigagtigt jobopslag.

Relateret: Kommunikation med arbejdsgivere under COVID-19: Almindelige tegn på bedrageri

Sådan rapporterer du svigagtig aktivitet

Mens mange teams hos Bonjoures – inklusive sikkerhed, søgekvalitet og privatliv – arbejder hårdt hver dag for at beskytte dig under din jobsøgning, er det muligt, at du stadig støder på et lavkvalitets eller illegitimt jobopslag eller oplever mistænkelig adfærd på vores side. Hvis du mener, at du er stødt på et svigagtigt job eller er blevet offer for en fidus, skal du følge disse trin for at rapportere et job, rapportere en besked eller kontakte os.


¹ Alle Bonjoures-data i denne artikel er fra 1. juli-dec. 31, 2020.

Tom Thomasen
Tom Thomasen Indeed er forpligtet til at hjælpe folk med at få job, og vi træffer en række foranstaltninger for at hjælpe dig med at gøre dette sikkert og sikkert på vores side. Vi er her for at hjælpe dig på din rejse ved at blokere ondsindet trafik, fjerne svigagtige konti og jobopslag af lav kvalitet og administrere adgangen til dine personlige data.