Navy SEALs: Typiske Jobopgaver

Inden for militæret er der en bred vifte af job til rådighed for væbnede styrkers personel. Nogle mennesker arbejder i vid udstrækning administrativt, mens andre har langt flere fysiske roller. Navy SEALs er nogle af de mest elite og højtuddannede militære fagfolk på arbejdet. I denne artikel forklarer vi, hvad Navy SEALs er, beskriver kravene for at blive en Navy SEAL, tilbyder en liste over typiske Navy SEAL-opgaver og angiver trin for at blive en Navy SEAL.

Relateret: Hvordan bliver du en Navy SEAL?

Hvad er Navy SEALs?

Navy SEALs er en elitegruppe af specialoperationsmilitært personale, der er uddannet til meget specifikke, og ofte opslidende, missioner. SEAL står for sø-, luft- og landstyrker, der beskriver rækken af ​​opgaver, som disse elite militærfolk kan forvente at udføre. Navy SEALs deployerer ofte med lidt varsel og udfører jobopgaver eller opgaver, der kræver omfattende træning, uddannelse og fysisk formåen.

Relateret: Hvad kan du forvente i Navy SEAL-træning

Krav for at blive Navy SEAL

At blive en Navy SEAL kræver flittigt fokus, ekstrem kondition og voldsom mental dedikation. Kravene for at slutte sig til denne elitegruppe er omfattende og designet til at skabe en gruppe militært personel, der er i stand til at varetage opgavernes opgaver. Du skal opfylde disse minimumskrav for at blive en Navy SEAL:

  • Alder: Ansøgere skal være mellem 18 og 28 år eller 17 år gamle med forældres tilladelse.
  • Statsborgerskab: Ansøgere skal være amerikanske statsborgere.
  • Uddannelse: Ansøgere skal mindst have en gymnasial eksamen eller opfylde HP3-kriterierne, som står for High Performance Predictor Profile.
  • Juridisk status: Ansøgere kan ikke have nogen verserende eller tidligere retssager, såsom forseelser, sigtelser om stofmisbrug eller forbrydelser på deres journal.
  • Tests: Ansøgere skal opnå specifikke karakterer på ASVAB eller Armed Services Vocational Aptitude Battery eksamen.
  • Syn: Ansøgere skal have ukorrigeret syn, der opfylder visse krav og skal kunne rette deres syn til 20/20. Ansøgere med farveblindhed skal have særlig godkendelse til behandling.

Hvis ansøgere opfylder de grundlæggende krav for at blive en Navy SEAL, skal de gennemgå yderligere fysisk og mental test og træning for at blive officielt udvalgt til jobbet. Navy SEALs er en meget konkurrencedygtig enhed - langt flere mennesker ansøger end modtager titlen.

Relateret: Army Rangers vs. Navy SEALs

Navy SEAL jobopgaver

Navy SEALs udfører en bred vifte af jobopgaver afhængigt af detaljerne i deres opgave eller indsættelse. Navy SEALs kan forvente at håndtere jobansvar som disse i deres arbejde:

Håndtering af indføringer og ekstraktioner

Navy SEALs udfører ofte både indsættelser og ekstraktioner efter behov. Indsættelser involverer at placere en Navy SEAL eller et andet militærmedlem i en specifik situation eller sted for at håndtere en bestemt mission. Udtrækninger involverer ofte at fjerne gidsler fra alvorlige situationer for at bringe dem i sikkerhed.

At fange fjender

Lejlighedsvis fanger Navy SEALs fjender til forhør eller arrestation, når traditionelle midler til engagement svigter. At bringe fjender ind kan indebære en række specifikke færdigheder og taktikker, herunder at manøvrere gennem mørket, deaktivere andre kombattanter og sikkert bringe fjenderne til et sikkert hold i USA.

Indsamling af intelligens

En anden almindelig jobpligt for Navy SEALs er at indsamle oplysninger fra kilder. Dette kunne omfatte traditionelle metoder til rekognoscering, som at tale med lokale borgere eller se specifikke personers handlinger. Det kan også involvere undercover-missioner eller relaterede bestræbelser.

Håndtering af jordmissioner

Navy SEALs engagerer sig ofte i jordmissioner med meget specifikke mål, der kræver højt specialiserede færdigheder, tilpasningsevne og fokus på målet. Disse missioner kan finde sted hvor som helst i verden og i enhver form for miljø.

Udførelse af undervandsmissioner

Navy SEALs modtager træning i at udføre deres opgaver som indsættelser, ekstraktioner, fangst og indsamling af efterretninger i et væld af miljøer. Udover at arbejde på land eller med fly, er Navy SEALs også yderst dygtige svømmere og arbejder ofte i vandet.

Engagerer sig i psykologi

Mange Navy SEALs modtager træning i sprog og psykologi. Denne uddannelse hjælper dem med at komme i kontakt med lokale mennesker, som måske ikke har et fremragende forhold til det amerikanske militær, og hjælper med at skabe nye bånd og nye opfattelser.

At yde støtte

Navy SEALs arbejder nogle gange med andre militærenheder eller grupper for at yde yderligere støtte eller vejledning efter behov i begyndelsen af ​​en mission eller som backup, hvis tropperne på jorden har brug for hjælp til deres arbejde.

Relateret: Navy Officer Jobs forklaret

Sådan bliver du en Navy SEAL

At opfylde de grundlæggende krav for at blive en Navy SEAL er det første af mange trin i at blive en Navy SEAL. Hvis du er interesseret i denne karrierevej, er her, hvad du skal gøre:

1. Meld dig til søværnet

Selvom du kan tilslutte dig Navy SEALs uden at melde dig til Navy, er dette den mest almindelige måde at opnå SEAL-betegnelsen på. Mød en rekrutterer og del dit ønske om at blive SEAL. Du skal bestå forhøjede fysiske konditions- og udholdenhedstests for at kvalificere dig til denne karrierevej.

2. Deltag i bootcamp

Alle nye tilmeldte deltager i boot camp, uanset deres langsigtede marinekarrieremål. På boot camp vil du igen blive bedt om at demonstrere din elite fysiske kondition og udholdenhed for at komme til næste trin i SEAL træningsprogrammet.

3. Gå til fortræning

Hvis du har bestået de nødvendige tests på boot camp, vil du deltage i SEAL fortræning, kendt som BUD/S Prep. Denne træning er delvist traditionel klasseværelsesundervisning og delvist fysisk træning for at forberede sig på de intensive krav fra faktiske BUD/S - den officielle SEAL-uddannelse - før du går dertil.

4. Gennemgå officiel uddannelse

Officiel Navy SEAL træning, BUD/S, er meget intensiv og designet til at eliminere alle deltagere, der ikke er i stand til at opfylde de fysiske og mentale krav til jobbet. Denne berømte opslidende træning omfatter fire forskellige sektioner med afskedigelser efter hver runde.

5. Gennemfør videregående uddannelse

For de personer, der består de første fire faser af BUD/S, er næste trin avanceret træning kaldet SQT eller SEAL Qualification Training. Denne uddannelse fokuserer på at arbejde som et team eller en enhed snarere end som et individ.

6. Modtag din opgave

Endelig, efter at have gennemført alle SEAL-træningsfaserne, vil du blive tilknyttet en enhed og få mentorskab og vejledning fra nuværende Navy SEALs med omfattende erfaring. Du vil sandsynligvis modtage mere træning og uddannelse, før du implementerer.

Paul Hammer
Paul Hammer Inden for militæret er der en bred vifte af job til rådighed for væbnede styrkers personel. Nogle mennesker arbejder i vid udstrækning administrativt, mens andre har langt flere fysiske roller. Navy SEALs er nogle af de mest elite og højtuddannede militære fagfolk på arbejdet. I denne artikel forklarer vi, hvad Navy SEALs er, beskriver kravene for at blive en Navy SEAL, tilbyder en liste over typiske Navy SEAL-opgaver og angiver trin for at blive en Navy SEAL.