Master Of Engineering Vs Master Of Science: Hvad Er Forskellen?

Master Of Engineering Vs Master Of Science: Hvad Er Forskellen?

At forfølge en karriere inden for specialiserede videnskabelige eller teknologiske områder kan ofte kræve en kandidatgrad. Når du prøver at vælge mellem en Master of Engineering og en Master of Science-grad, er der flere forskelle, der adskiller disse to felter. Derudover kan begge gradsfelter understøtte en karriere inden for ingeniørvidenskab, hvilket nogle gange kan gøre begge grader udfordrende at skelne mellem. I denne artikel diskuterer vi forskellene mellem en kandidatgrad i ingeniørvidenskab versus en kandidatgrad i naturvidenskab og tips til at vælge mellem hvert grads fokus for at hjælpe dig med at bestemme den karrierevej, der passer til dig.

Relateret: Certifikat vs. grad: Hvad er forskellen?

Hvad er en Master of Engineering vs. en Master of Science?

En Master of Engineering (ME) grad og en Master of Science (MS) grad er to separate legitimationsoplysninger, du kan optjene efter at have gennemført et kandidatprogram i begge discipliner. Typisk fokuserer en ingeniøruddannelse på at opbygge praktiske færdigheder, der gælder for både ingeniør- og virksomhedsledelse, og ingeniører kan ofte gå videre til at lede ingeniør- og designteams.

En Master of Science-grad kan omfatte en række videnskabelige områder, og kandidatstuderende vælger ofte et specifikt område at fokusere deres MS-grader på, såsom ingeniørvidenskab eller teknologi. Derudover fokuserer de fleste MS-uddannelser mere på forskning og udvikling, videnskabelig analyse og teoretiske studier. En MS-grad kan også forberede dig til forsknings- og udviklingsroller og avancerede studier for at opnå en doktorgrad i dit speciale.

Relateret: Hvilken kandidatgrad skal jeg få? En guide til at træffe det bedste valg

Forskelle mellem en Master of Engineering og en Master of Science

Mens begge mastergradsfelter kan dele ligheder i principper og læringskoncepter, er der flere forskelle mellem at opnå en ME-grad og en MS-grad:

Forudsætninger

Forudsætningerne kan være forskellige mellem kandidatuddannelserne. For eksempel gennemfører studerende, der tilmelder sig et Master of Engineering-program, ofte ABET-akkrediterede bachelorkurser for at kvalificere sig til optagelse i et kandidatprogram for ingeniør. Omvendt skal studerende, der tilmelder sig et Master of Science-program, generelt indsende deres graduate record eksamen (GRE) score til overvejelse.

For at blive optaget på en kandidatuddannelse for ingeniør, kan de fleste universiteter kræve, at studerende har deres bachelorgrad i ingeniørvidenskab. Studerende, der tilmelder sig MS-uddannelser, har dog typisk bachelorgrader i naturvidenskab eller en Bachelor of Science i en bestemt disciplin, som biologi, statistik eller ingeniørvidenskab. De fleste masteruddannelser i naturvidenskab kræver også anbefalingsbreve for at optage kandidatstuderende.

Relateret: Sådan anmoder du om et anbefalingsbrev for Graduate School

Kandidatkurser

Et element, der adskiller kandidatuddannelserne fra hinanden, er kursusarbejdet. Generelt fokuserer en ME-grad på at udvikle tekniske færdigheder og anvende teknologier og metoder til projekter i den virkelige verden. Nogle universiteters kurser for ingeniørkandidater kan også inkorporere virksomhedsledelse, politik og økonomi for bedre at understøtte de faglige færdigheder, der er nødvendige for ingeniørkarriereområdet. Mens studerende på ingeniøruddannelser kan gennemføre et afsluttende projekt, er det ikke et krav for de fleste ingeniøruddannelser.

Kursusarbejde for en MS-grad er forskningsfokuseret og kan omfatte færdiggørelsen af ​​en afhandling eller et forskningsprojekt som et krav for at opnå din kandidatgrad. Afhængigt af dit felt kan kurserne dække teoretisk praksis, forskning og analyse og test som en del af læseplanerne for at udvikle dine færdigheder inden for dit valgte område. Derudover kan de fleste Master of Science-programmer tage alt fra to til tre år at gennemføre, mens en Master of Engineering-grad kan tage så lidt som et år at gennemføre.

Væsentlige færdigheder

Begge gradsområder kræver tekniske, analytiske og matematiske færdigheder, men der er flere forskelle mellem de specialiserede færdigheder, kandidater udvikler under deres uddannelse. De fleste kandidater med ME-grader tilegner sig færdigheder inden for specifik ingeniørpraksis, som softwaredesign, computerprogrammering, elektriske funktioner og mekanik i en forretningssammenhæng. Derfor gælder deres færdigheder til industrielle, fremstillings- og produktionsapplikationer snarere end forskning og analyse.

Kandidater med deres kandidatuddannelser udvikler en dyb viden om forskningsteknikker og -metoder, statistiske tilgange til forskningsstudier og videnskabelig dokumentation. Dette betyder, at en MS-grad kan fokusere mere på forskning og analytiske færdigheder, der forbereder kandidater til erhverv inden for disse områder.

Relateret: 20 efterspurgte færdigheder i dagens arbejdsstyrke

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøerne for dimittender med ME- og MS-grader kan også være forskellige. På grund af ME-gradens praktiske fokus går de fleste fagfolk ind i arbejdsmiljøer, der befordrer deres ingeniørspeciale. For eksempel kan en luftfartsingeniørs arbejdsmiljø kræve, at de arbejder i flyhangarer, fabrikker og landingsbaner for at udvikle og konstruere flydesign. En kandidat med en MS-grad kan dog arbejde i laboratorier, kontorer og universiteter for at udføre deres forskning, instruere universitetsstuderende eller udgive innovative forskningsresultater og rapporter.

Jobmuligheder

En kandidat i ingeniørvidenskab er en professionel legitimation, hvilket betyder, at kandidater udvikler de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at udfylde industriroller inden for deres ingeniørspecialiteter. For eksempel kan en professionel med en ME-grad arbejde inden for områder som elektronik, teknologi, konstruktionsdesign og civilingeniør. Dette adskiller sig fra de kvalifikationer, en MS opfylder, da en MS-grad typisk forbereder kandidater til roller inden for forskning og udvikling, test og analyse og akademiske områder. Også en MS-grad kan gælde for mange discipliner, så kandidater har typisk et forskningsbaseret grundlag inden for deres felter, når de tjener denne grad.

Relateret: De 10 bedste kandidatgrader til at finde et job

Tips til at vælge mellem programmer

Uanset om du overvejer en ME- eller en MS-grad, kan følgende overvejelser være gavnlige for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken grad der er den rigtige for dig:

  • Overvej dine interesser inden for STEM-områder. Begge gradsfelter kræver færdigheder inden for STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik), selvom ME-graden kan kræve mere anvendt matematik til teknik. En MS fokuserer dog på din videnskabelige viden og udvikling sammen med brugen af ​​teknologi til at udføre forskning og analyse.

  • Undersøg tilgængelige programmer i dit område. Det er også vigtigt at overveje, hvilke programmer der er tilgængelige på gymnasier og universiteter i nærheden af ​​dig, da mange programmer tilbyder økonomiske incitamenter til lokale studerende.

  • Drøft mulighederne for økonomisk støtte med en rådgiver. Sørg for at tjekke med en rådgiver for at forstå din økonomiske situation. Disse fagfolk kan ofte hjælpe dig med at finde legater, stipendier og velegnede lånemuligheder, der passer til dit budget.

  • Tænk over dine fremtidige lønkrav. Overvej dit lønpotentiale med begge grader. For eksempel kan den specialiserede karakter af en ME-grad betyde et højere indtjeningspotentiale end en generel MS-grad.

Olaf Mouritsen
Olaf Mouritsen At forfølge en karriere inden for specialiserede videnskabelige eller teknologiske områder kan ofte kræve en kandidatgrad. Når du prøver at vælge mellem en Master of Engineering og en Master of Science-grad, er der flere forskelle, der adskiller disse to felter. Derudover kan begge gradsfelter understøtte en karriere inden for ingeniørvidenskab, hvilket nogle gange kan gøre begge grader udfordrende at skelne mellem. I denne artikel diskuterer vi forskellene mellem en kandidatgrad i ingeniørvidenskab versus en kandidatgrad i naturvidenskab og tips til at vælge mellem hvert grads fokus for at hjælpe dig med at bestemme den karrierevej, der passer til dig.