Liste Over Job, Du Kan Få Med En Informationssikkerhedsgrad

En kandidatgrad i informationssikring hjælper dig med at forberede dig på flere karrierer inden for computer-, sikkerheds- og informationsområdet, såsom computersystemingeniør, informationssikkerhedsanalytiker og computernetværksarkitekt. Forstå det job, der kan passe dig, når du forfølger din informationssikkerhedsgrad. En person kan evaluere forskellige stillinger relateret til graden og bestemme de job, de kan ansøge om. I denne artikel diskuterer vi informationssikkerhed og lister de jobs, du kan få med en informationssikkerhedsgrad.

Hvad er informationssikkerhed?

Informationssikring er en procedure til at beskytte relevante data mod misbrug af enkeltpersoner uden for eller inden for en organisation eller en virksomhed. Misbruget kan skyldes en virksomhedsspion eller en hacker, men også nuværende medarbejdere kan deltage i databasesabotage. Det er informationssikkerhedsprofessionelles ansvar at layoute et system, der kan forhindre, at disse problemer opstår.

Fagfolk inden for informationssikring understreger, at:

  • Autenticiteten af ​​oplysningerne skal verificeres
  • Informationens integritet er kuriøs
  • Oplysninger skal være fortrolige
  • Del bevis og datakilde
  • Information er tilgængelig, når det er nødvendigt

Informationssikringsprofessionelle er involveret i tekniske aspekter og organisatoriske planer for at skabe sikkerhedsstrategier og sikre, at enkeltpersoner i organisationen overholder de udviklede sikkerhedspolitikker. Disse specialister bør gøre sig bekendt med de statslige og nationale love, der regulerer elektronisk handel og privatlivsspørgsmål.

Relateret: 17 Management Information Systems Jobs

Liste over job, du kan få med en informationssikkerhedsgrad

Informationssikringsspecialister kan begynde deres karriere inden for andre relaterede områder og gå op ad stigen. Her er en liste over job, du kan forfølge med en informationssikkerhedsgrad:

1. Computersikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $70.789 om året

Primære opgaver: Computersikkerhedsspecialister i forskellige organisationer koordinerer, planlægger og implementerer informationssikkerhed. Deres ansvar omfatter installation af sikkerhedssoftware, træning af brugere i computersikkerhed, respons på alle hackerangreb og overvågning af mulige sikkerhedsbrud på organisationens netværk. En computersikkerhedsspecialist kan blive bedt om at indsamle beviser og relevante data til eventuel strafferetlig forfølgning. De kan arbejde for en mindre eller større virksomhed, afhængigt af deres karrieremål.

2. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $72.335 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer fokuserer på at opsætte computerdatabaser, gemme og organisere data. De kan også koordinere ændringer i computerdatabasen og teste dens effektivitet. Databaseadministratorer er også ansvarlige for at implementere allerede designede databaser og kan blive instrueret i at koordinere databaser og planlægge deres sikkerhedsforanstaltninger.

3. Datamatiker

National gennemsnitsløn: $75.887 om året

Primære opgaver: Informations- og computerforskere bruger deres ekspertise og kreative teknikker til at løse komplekse computerhardware- og softwareproblemer. De opererer ofte i forskellige organisationer som forskere, opfindere eller teoretikere. Disse fagfolk udnytter deres høje niveau af innovation og teoretisk ekspertise og dybe løsninger på computerhardware og softwareproblemer. Computerforskere med en uddannelsesbaggrund i sikkerhed kan fungere som sikkerhedseksperter til databeskyttelse og gendannelse. De kan også deltage i installationen af ​​brugerdefineret computersoftware.

4. Specialist i computerbrugersupport

National gennemsnitsløn: $77.632 om året

Primære opgaver: Computerbrugersupportspecialister har muligvis ikke den baggrund og uddannelse, der kræves til informationssikkerhed. At fungere som helpdesk-teknikere eller i teknisk support kan hjælpe med at få omfattende erfaring og lære om computersoftware, systemer og hardware. Disse fagfolk arbejder ofte som fejlfindere i en organisation eller virksomhed.

5. Computernetværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $79.534 om året

Primære opgaver: Computernetværksarkitekter evaluerer og designer netværkssystemer. De fokuserer på den daglige netværksmodellering, analyse og planlægning af tilbud, der giver en solid baggrund for udvikling til informationssikkerhed. De kan også være ansvarlige for webudvikling og -design, herunder sikkerhedsproblemer.

Relateret: Lær om informationsteknologiområdet

6. Specialist i risikostyring

National gennemsnitsløn: $81.502 om året

Primære opgaver: Risikostyringsspecialister identificerer eventuelle potentielle risici og vedligeholder risikostyringssystemer. Disse specialister kan få til opgave at vurdere ansvar, skabe risikomodeller og evaluere miljøpåvirkninger relateret til produkter. De præsenterer også resultater for offentligheden eller kolleger og analyserer statistikker for at hjælpe dem med at kvantificere mulige risici. Gennem sikkerhedssystemer kan de finde strategier til at kontrollere risici. Omfattende erfaring med informationssikring kan hjælpe dig med at bruge disse risikostyringsprincipper til forretning og informationsteknologi i den digitale verden.

7. Informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $83.774 om året

Primære opgaver: En grad i informationssikring kan hjælpe dig med at sikre et job inden for dette felt. Informationssystemlederes primære ansvar omfatter styring af rekrutteringspersonalet, udførelse af cost-benefit-analyser og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer. De fokuserer også på at føre tilsyn med informationsrelaterede aktiviteter i deres organisationer, herunder vedligeholdelse og installation af hardware- eller softwareenheder og forskning i de nødvendige opgraderinger af informationssystem. Disse specialister kan også træne andre medarbejdere i bedste praksis for cybersikkerhed og hjælpe med at undersøge eventuelle sikkerhedstrusler.

8. Projektledere

National gennemsnitsløn: $84.921 om året

Primære opgaver: Projektledere udvikler behov, budgetter og koordinerer informationsteknologiprojekter. De interagerer med eksterne og interne kunder, konsulenter, leverandører og computerspecialister for at overvåge udviklingsprojekter gennem implementering. De bliver mere involveret i projekter for at opgradere informationssikkerheden.

9. Lokal- og wide area network managers

National gennemsnitsløn: $87.244 om året

Primære opgaver: Lokal- og wide area network managers kan være ansvarlige for alle aktiviteter, lige fra oprettelse af netværk til opdatering og styring af dem. Konfigurationen af ​​software og hardware, der bruges ved oprettelse af forbindelser, falder ind under dette jobs operationer. Jo mere omfattende netværket er, jo mere kan sikkerhedsproblemerne blive en udfordring. Netværksadministratorer kræver omfattende viden om systeminstallation og hardware, der bruges til at betjene det.

Relateret: 21 forskellige typer it-job at udforske

10. Webindholdsspecialist

National gennemsnitsløn: $89.937 om året

Primære opgaver: Webindholdsspecialisters ansvar omfatter research og indsamling af data, arbejde med marketingafdelinger og grafiske designere, skrivning, publicering af webindhold, redigering, koordinering af proaktive skribenter, indsamling af brugerfeedback til forbedring af websteder, styring af redaktionelle kalendere og udvikling af indholdsstrategier. Disse specialister kan arbejde inden for forskellige områder, herunder offentlige myndigheder og private organisationer.

11. IT-analytiker

National gennemsnitsløn: $90.008 om året

Primære opgaver: Typiske opgaver og ansvar for en IT-analytiker omfatter koordinering med forskellige udviklere, design og implementering af IT-systemer, indsamle feedback fra slutbrugere, implementere teknisk træning, overvåge teknologiudvikling og styring af andre IT-relaterede projekter.

12. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $91.021 om året

Primære opgaver: Informationssikkerhedsanalytikere udfører forskellige ansvarsområder, herunder overvågning af computernetværk vedrørende sikkerhed, drift og installation af sikkerhedsforanstaltninger, udførelse af penetrationstest og efterforskning af sikkerhedsbrud. De udfører også sårbarhedstests, laver sikkerhedsanbefalinger til ledelsen og opretholder topsikkerhedsstandarder. Personer med informationssikkerhedsgrader kan forfølge et job inden for dette felt.

13. Dataansvarlig

National gennemsnitsløn: $92.026 om året

Primære opgaver: Dataansvarlige er specialister, der fører tilsyn med organisationens data- og netværkssystemer. Deres ansvar kan omfatte etablering af protokoller, sikring og indsamling af data, fejlfinding af problemer og hjælp til ledelsen med at udvikle datapolitikker og -procedurer. Med en informationssikkerhedsgrad kan du forfølge dette job for at blive en succesfuld datamanager.

14. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $93.467 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere har forskellige ansvarsområder, herunder at udføre gendannelsesfunktioner, designe prototyper, administrere kundens krav, skrive applikationskildekoder, samarbejde med it-professionelle, udføre testprocedurer, fejlfinde og omprogrammere de nuværende programmer. Applikationsudviklere fejlretter også applikationen, producerer tekniske dokumenter og bruger deres viden om informationssikkerhed til at udvikle software til at beskytte computerprogrammer mod cyberangreb. Personer med færdigheder og erfaring inden for dette område kan ansøge om denne stilling i private organisationer eller offentlige institutioner.

Relateret: 18 entry-level jobs for datalogi

15. Netværksingeniør

National gennemsnitsløn: $95.667 om året

Primære opgaver: En netværksingeniørs primære ansvar omfatter implementering af sikkerhedsforanstaltninger, forbedring af computernetværk, udførelse af datasikkerhedskopiering og filgendannelse, løsning af netværksproblemer og håndtering af systemproblemer. Disse fagfolk justerer også netværkets ydeevne, konfigurerer og overvåger netværksvirusbeskyttelsessoftware og vurderer netværkets ydeevne. De implementerer også sikkerhedsforanstaltninger og håndterer fejlfindingsproblemer.

16. Business intelligence manager

National gennemsnitsløn: $96.238 om året

Primære opgaver: Business intelligence-ledere udfører forskellige ansvarsområder, herunder gennemgang og indsamling af klientens data, oprettelse af dataudviklingsprogrammer, udarbejdelse af analyseprocedurer og politikker, udvikling af hardware- og softwareopgraderinger i samarbejde med it-professionelle. Business intelligence-ledere udfører også dataprofilering, evaluerer kundedata til indsamling og overvåger analyser. Du kan søge dette job, hvis du har opnået viden inden for informationssikring.

17. Direktør for informationsteknologi

National gennemsnitsløn: $97.083 om året

Primære opgaver: It-direktører, også kendt som direktører for informationsteknologi, er ansvarlige for it-funktioner og -systemer, fastlægger teknologibehov, koordinerer og ansætter it-chefer, assisterer med kunderelationer, kontrollerer budgetter, inspicerer teknologisk udstyr og fastlægger procedurer og politikker. Personer med informationssikkerhedsgrader kan ansøge om et job inden for dette felt.

18. Direktør for informationssikkerhed

National gennemsnitsløn: $112.095 om året

Primære opgaver: Direktører for informationssikkerhed fører tilsyn med og administrerer hele afdelingen for informationssikkerhed og informationsteknologi. Deres typiske ansvar omfatter at føre tilsyn med alle sikkerhedsafdelinger, analysere og spore sikkerhedssårbarhed, sikre implementering af procedurer og protokoller, uddannelse og ansættelse af medarbejdere, udvikling af effektive sikkerhedsstrategier og udarbejdelse af sikkerhedsbudget og driftsprognoser.

En direktør for informationssikkerhed administrerer også sikkerhedsprogrammer, vedligeholder og implementerer sikkerhedspolitikker, implementerer teknologisk forbedring af sikkerhedsteknologi og laver rapporter til organisationens direktion. At tjene en informationssikkerhedsgrad kan hjælpe dig med at forfølge dette job.

Rita Laustsen
Rita Laustsen En kandidatgrad i informationssikring hjælper dig med at forberede dig på flere karrierer inden for computer-, sikkerheds- og informationsområdet, såsom computersystemingeniør, informationssikkerhedsanalytiker og computernetværksarkitekt. Forstå det job, der kan passe dig, når du forfølger din informationssikkerhedsgrad. En person kan evaluere forskellige stillinger relateret til graden og bestemme de job, de kan ansøge om. I denne artikel diskuterer vi informationssikkerhed og lister de jobs, du kan få med en informationssikkerhedsgrad.