Ledelsesanalytiker: Lignende Erhverv, Færdigheder Og Krav

Ledelsesanalytiker: Lignende Erhverv, Færdigheder Og Krav

Ledelsesanalyse er et nyttigt værktøj for virksomheder, der ønsker at forske i deres præstationer og finde måder at eliminere organisatorisk ineffektivitet. Ledelsesanalytikere og lignende roller som finansanalytikere eller marketinganalytikere leverer målrettede tjenester for at hjælpe med at forbedre forretningsdriften. At lære, hvad en ledelsesanalytiker gør, kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil forfølge en karriere som en eller en karriere i et lignende erhverv. I denne artikel beskriver vi de væsentlige funktioner for en ledelsesanalytiker, diskuterer kravene for at blive en og undersøger lønninger og primære opgaver for lignende roller.

Relateret: 16 typer analytikere og hvad de gør

Hvad er en ledelsesanalytiker?

En ledelsesanalytiker eller ledelseskonsulent er en professionel, der observerer en virksomhed og giver måder, hvorpå den kan forbedre effektiviteten og øge profitten. De indsamler og analyserer data om en virksomheds drift, før de anbefaler ændringer, den kan foretage. Virksomheder hyrer ledelsesanalytikere, hvis de ønsker at se en stigning i salget, forbedre produktiviteten, øge værdien eller udforske forskellige arbejdsgange eller processer.

Nogle af de primære funktioner for en ledelsesanalytiker inkluderer:

 • Indsamling, organisering og præsentation af data om en virksomheds nuværende processer for at identificere, hvor der kan være problemer
 • Observere medarbejdere og stille spørgsmål om deres processer for at hjælpe med at bestemme, hvilke ændringer de kan foretage
 • Afholdelse af møder med nøgleinteressenter
 • Analyse af finansielle data, såsom årsafslutningsrapporter, resultatopgørelser og udgifter for at identificere forbedringsområder
 • Design af løsninger eller nye processer for virksomheder at forbedre
 • Anbefaling af organisatoriske ændringer eller eksterne værktøjer og ressourcer, som en virksomhed kan bruge
 • Gennemførelse af præsentationer for at vise data, og hvordan nye løsninger eller værktøjer kan påvirke driften
 • Afholdelse af møder, efter at en virksomhed implementerer løsninger for at sikre, at de fungerer som planlagt

Relateret: Specialist vs. analytiker: Hvad er forskellen?

Krav for at blive ledelsesanalytiker

Der er flere krav for at blive ledelsesanalytiker, herunder:

Uddannelse

Minimumsuddannelseskravet for denne stilling er en bachelorgrad, typisk inden for business administration, finans, offentlig administration eller et beslægtet område. Nogle organisationer kan også kræve en mastergrad i business eller finans. Kursusarbejde kan omfatte projektledelse, informationsteknologi og matematik.

Certificeringer

Du kan overveje at få en Certified Management Consultant (CMC) legitimation, som involverer indsendelse af referencer og bevis på ledelseserfaring og bestå en eksamen. At opnå denne certificering kan vise, at du er dedikeret til din karriere og har indgående kendskab til ledelsesrådgivning.

Du kan også overveje projektledercertificeringer for at hjælpe med at analysere data, planlægge forbedringer, identificere ressourcebehov og udføre eventuelle procesændringer. Der er flere projektledercertificeringer at vælge imellem, så det er nyttigt at udføre nogle undersøgelser og finde en legitimation, der bedst passer til dine behov.

Relateret: Forretningsanalytiker vs. projektleder: Hvad er forskellen?

Erfaring

Ledelsesanalytikere har typisk tidligere erfaring enten som analytiker eller inden for et beslægtet felt. For eksempel kan en ledelsesanalytiker have haft en stilling i et finansselskab, før han blev ledelsesanalytiker hos et konsulentfirma. Denne erfaring hjælper dem med at sætte sig ind i den branche, hvor de giver anbefalinger.

Færdigheder

Der er flere kompetencer, som analytikere har, selvom de kan afhænge af branchen. Men her er nogle, der gælder for de fleste analytikere:

 • Analytiske færdigheder: Ledelsesanalytikere organiserer og fortolker data for at tydeliggøre processer og foreslå forbedringer til virksomheder.

 • Forskning: Meget af en analytikers job er at bestemme, hvad en virksomhed kan forbedre. Dette kræver, at man stiller de rigtige spørgsmål og identificerer, hvilken information de kan have brug for for at foreslå løsninger.

 • Kommunikation: At lytte er vigtigt for at forstå en virksomheds behov. Analytikere kan også kommunikere komplekse problemer eller løsninger, så forretningsbrugere kan forstå.

 • Interpersonelle færdigheder: Ledelsesanalytikere kan arbejde med medarbejdere i organisationer, hvor de konsulterer i perioder. At arbejde i et team og interagere med andre teammedlemmer er nødvendigt for at forstå en organisations mål og hvordan man opnår dem.

 • Problemløsning: At identificere problemer i en organisation er det første skridt for analytikere, før de foreslår kreative løsninger. Hver virksomheds efterspørgsel kan være forskellig, så du kan have et nyt problem at løse hver gang.

 • Tidsstyring: Afhængigt af jobbet skal ledelsesanalytikere styre møder med interessenter og projektdeadlines.

Gennemsnitsløn

Den gennemsnitlige løn for en ledelsesanalytiker er $86.705 om året. Løn kan variere baseret på erfaring, placering og certificeringer. De kan også variere for uafhængige entreprenører, konsulentbureauer eller ledelsesanalytikere, der arbejder direkte i en virksomhed.

Lignende erhverv til en ledelsesanalytiker

Der er flere andre analytikere eller konsulentstillinger, der ligner ledelsesanalytikere. Listen nedenfor indeholder lønninger og korte beskrivelser af nogle af disse roller:

1. Facility manager

National gennemsnitsløn: $62.831 om året

Primære opgaver: Facility managers koordinerer aktiviteter, der hjælper en organisation med at fungere, såsom planlægning, bygningsstyring, arkivering og mailing. De fører typisk tilsyn med administrativt supportpersonale, administrerer optegnelser og anbefaler politikændringer baseret på budgetter eller behov. Et af facility managerens største ansvar er at sikre, at alle bygninger følger korrekte miljø-, sundheds- og sikkerhedsstandarder i henhold til lokale og føderale love.

Relateret: Lær om at være en Facilities Manager

2. Marketinganalytiker

National gennemsnitsløn: $63.021 om året

Primære opgaver: Marketinganalytikere sporer trends, udfører markedsundersøgelser og overvåger reklameudgifter. Virksomheder kan ansætte marketinganalytikere for at se, hvor de kan forbedre deres marketingindsats eller for at identificere nye markeder, de kan målrette mod. Som eksperter i konkurrent- og forbrugeradfærd kan markedsanalytikere hjælpe med at beslutte, hvilke markedsføringsændringer en virksomhed kan foretage for at maksimere profitten.

3. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $68.845 om året

Primære opgaver: Finansanalytikere hjælper virksomheder med planlægning, analyser og fremskrivninger for salg og andre økonomiske tal. De analyserer nuværende og tidligere forretningsudgifter og andre faktorer for bedst muligt at beslutte sig for budgetjusteringer eller måder, virksomheden kan spare penge på. Når de undersøger økonomiske og markedsmæssige tendenser, kan de også anbefale potentielle investeringer til en virksomhed.

Relateret: Lær om at være finansanalytiker

4. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $76.720 om året

Primære opgaver: En forretningsanalytiker er ekspert i at dokumentere aktuelle processer og systemer i en virksomhed. De opretter arbejdsflowdiagrammer, holder møder med interessenter og anbefaler, hvordan virksomheden kan forbedre sin effektivitet for at øge indkomsten. En virksomhed har typisk et mål og henvender sig til en forretningsanalytiker for at identificere, hvordan de kan nå dette mål inden for en bestemt tidsramme eller budget.

Relateret: Lær om at være forretningsanalytiker

5. Økonom

National gennemsnitsløn: $111.682 om året

Primære opgaver: Økonomer forsker i økonomiske tendenser og designmodeller, der er specifikke for virksomheder. De analyserer data og statistik i økonomien og anbefaler, hvordan virksomheder kan opføre sig for at få succes på markedet. Økonomer organiserer ofte deres resultater i grafer og diagrammer og præsenterer dem for virksomheder, investorer eller andre forretningsinteressenter.

Bemærk venligst, at ingen af ​​produkterne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Axel Lorentzen
Axel Lorentzen Ledelsesanalyse er et nyttigt værktøj for virksomheder, der ønsker at forske i deres præstationer og finde måder at eliminere organisatorisk ineffektivitet. Ledelsesanalytikere og lignende roller som finansanalytikere eller marketinganalytikere leverer målrettede tjenester for at hjælpe med at forbedre forretningsdriften. At lære, hvad en ledelsesanalytiker gør, kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil forfølge en karriere som en eller en karriere i et lignende erhverv. I denne artikel beskriver vi de væsentlige funktioner for en ledelsesanalytiker, diskuterer kravene for at blive en og undersøger lønninger og primære opgaver for lignende roller.