Law School FAQ: Alt, Du Behøver At Vide

Law School FAQ: Alt, Du Behøver At Vide

Ved at undersøge kravene og forventningerne kan du beslutte, om jurastudiet er det rigtige valg for dig og dine fremtidige mål. I denne artikel forklarer vi, hvor lang tid jurastudiet tager, udforsker nogle af de forskellige koncentrationer, giver trin til at ansøge på jurastudiet og lister nogle få klasser, der er tilgængelige i de fleste juraprogrammer.

Relateret: Skal jeg gå på jurastudiet? (Med FAQ)

Hvad er jurastudiet?

Juraskoler tilbyder specialiserede uddannelsesprogrammer. En bachelorgrad og en konkurrencedygtig score på Law School Admission Test (LSAT) er blandt ansøgningskravene. Kandidater opnår Juris Doctor (JD) grader, det første skridt til at praktisere jura i USA. Juraskoler er akkrediteret af American Bar Association.

Relateret: 11 fordele ved jurastudiet

Hvor lang er jurastudiet?

Jurauddannelser tager normalt tre år at gennemføre, efter at du har opnået en bachelorgrad. Husk, at juraskoler normalt har en streng tidslinje, og forlængelser gives kun i særlige situationer. Nogle tilbyder accelererede programmer, der kan afsluttes om to år eller deltids JD-programmer om natten, der tager mindst fire år at gennemføre.

Avancerede jurauddannelser

Der er to avancerede grader, som du kan forfølge, efter du har opnået en JD-grad.

 • Master of Laws (LLM): Det etårige studieforløb tilbyder de studerende avanceret viden inden for et bestemt juraområde.
  Doctor of Juridical Science (SJD): Den treårige uddannelse, den højeste akademiske grad på det juridiske område, ligner en ph.d. program. Det forfølges normalt af studerende, der ønsker at undervise i jura.

Relateret: Sådan bliver du advokat på din tidslinje

Hvordan kommer du ind på jurastudiet?

Der er grundlæggende fire trin, du skal tage, før du kan gå på jurastudiet.

1. Få din bachelorgrad

Amerikanske juraskoler kræver ikke, at du har en specifik bachelorgrad eller forudsætninger. Faktisk accepterer juraskoler studerende fra næsten alle studieområder. Vælg en akkrediteret skole for at sikre, at juraprogrammer anerkender og ærer din bachelorgrad. Juraskoler har også en konkurrencedygtig acceptproces, så eksamen med en høj GPA bør være en prioritet. Nogle fag kan hjælpe dig med at forberede dig til jurakurser, herunder:

 • Filosofi
 • Strafferet
 • Historie
 • Statskundskab
 • engelsk
 • Økonomi
 • Forretning
 • Journalistik
 • Psykologi
 • Sociologi

2. Undersøgelse til LSAT

Når du er færdig med din bachelorgrad, skal du tage LSAT. Administreret af Law School Admission Council (LSAC) er denne test en vigtig del af lovskoleoptagelsesprocessen. Admissionskontorer bruger LSAT-score til at identificere topkandidater og vurdere en ansøgers kvalitet, intelligens og evne til at lykkes i programmet.

Det anbefales, at du begynder at studere til LSAT før eksamen, afhængigt af sværhedsgraden af ​​dine bachelorstudier, da det kan tage op til et års intens forberedelse at bestå eksamen.

3. Tag LSAT

LSAT har en skrivesektion uden point og fem multiple-choice-sektioner, der tester færdigheder, der er relevante for juridisk arbejde, som:

 • Argumentation
 • Kritisk tænkning og analyse
 • Informationsstyring
 • Læseforståelse

LSAT tager omkring 3½ time at gennemføre og tilbydes normalt i februar, juni, september/oktober og december. Du har lov til at tage testen tre gange inden for et tidsrum på to år og syv gange i alt, og dine point er gyldige i op til fem år. Scoringsintervallet er 120 til 180. Selvom nogle juraprogrammer blot ser på din højeste score, kan andre tage gennemsnittet af dine scores.

4. Forbered dig på og ansøg på juraskoler

Inden du sender din ansøgning til jurastudiet, bør du oprette en ansøgning, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne. Du kan gøre dette ved at:

 • At skrive en personlig udtalelse
 • Udarbejdelse af et CV for jurastudiet
 • Modtagelse af anbefalingsbreve fra juridiske fagfolk, alumner og/eller undervisere
 • At blive medlem af relevante klubber eller organisationer
 • Deltagelse i samfundstjenesteaktiviteter
 • Få relevant erhvervserfaring ved at arbejde i et prelaw-job

I sidste ende afhænger hvilken jurastudie du vælger af dine personlige præferencer og professionelle mål. Overvej at diskutere dine muligheder med alumner og studerende på kommende skoler. Tag også højde for de kurser, som jurastudiet tilbyder, og både skolens og dens instruktørers omdømme.

Relateret: 15 Prelaw-job at udforske

Hvilke kurser dækkes på jurastudiet?

I løbet af din treårige juridiske uddannelse lærer du om forvaltningsret, juridisk teori, konkurs, etik, borgerrettigheder med mere. Det første år giver kernekurser og indledende valgfag designet til at undervise i grundlaget for juridiske procedurer, juridisk analyse, politikker og skrivning. Dit andet og tredje år består primært af valgfrie kurser, så du kan koncentrere dig om specifikke retsområder som international ret, appelret, erhvervsret, fortalervirksomhed og offentlig ret.

Mellem andet og tredje år kan du søge en praktikplads for at få praktisk erfaring. På dit tredje år kan du vælge valgfag, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om forskellige retsområder, som du kan forfølge efter endt uddannelse.

Når du optjener din Juris Doctor, inkluderer kurser, du måske finder i dit juraprogram:

 • Erstatningsret: Denne klasse fokuserer på erstatningsretsreform og medicinsk fejlbehandling, mens den undersøger civilretligt ansvar for adfærd.
 • Forfatningsret: I dette kursus lærer de studerende om den amerikanske forfatning og den overordnede struktur af det amerikanske retssystem.
 • Civil procedure: Dette kursus udforsker retsprocedurer for ikke-straffesager, herunder jurisdiktionsregler, opdagelsesprocessen og retssager.
 • Kontrakter: Instruktører, der underviser i denne klasse, giver eleverne en introduktion til de grundlæggende principper for kontraktoprettelse, ændring og opsigelse.
 • Juridiske færdigheder: Denne introduktionsklasse lærer eleverne det grundlæggende i at praktisere jura, herunder skrivning, politik og juridisk analyse.

Hvad er de forskellige koncentrationer for jurauddannelser?

Du kan vælge at koncentrere dine studier om specifikke bekymringer og juridiske spørgsmål, der tilbydes gennem valgfag, herunder:

 • Intellektuel ejendomsret: Dette hurtigt voksende speciale lærer eleverne om patentstrategier, internetlovgivning, antitrust, intellektuelle aktiver og cyberlovgivning.

 • Underholdnings- og medielovgivning: Denne specialisering forbereder studerende til at praktisere jura i kreative industrier, såsom film, tv og musik. Læreplanen for denne koncentration overlapper ofte med intellektuel ejendomsret, mens man undersøger emner som varemærkelovgivning, tv-lovgivning, digitale medier, filmdistribution og lov om ophavsret.

 • Miljøret: I forhold til de øvrige koncentrationer er miljøret et relativt nyt speciale. Kurser i denne specialisering udforsker emner som vandretslovgivning, mægling, international miljølovgivning, landbrugsret og kontrol med arealanvendelse.

 • Strafferet: Denne koncentration fokuserer på at forberede eleverne til at blive kriminelle forsvarsadvokater, hvilket betyder, at de forsvarer klienter anklaget for at begå en forbrydelse. I denne specialisering studerer de studerende retssagspraksis, funktionær kriminalitet, national sikkerhedslovgivning, beviser og straffesager.

 • Erhvervsret: Som et af de bredeste områder af juridiske studier kan studerende forvente at lære om de forskellige komponenter i erhvervslivet, herunder virksomhedsfinansiering, kapitalmarkeder, fusioner og opkøb, finansielt regnskab, konkurs og føderal indkomstbeskatning.

Hvilke færdigheder er nødvendige i jurastudiet?

Du bør arbejde på at forbedre visse færdigheder under jurastudiet for at få en succesfuld juridisk karriere. Dette kan gøres gennem fritids- og uddannelsesmæssige erfaringer. Nogle af de vigtigste færdigheder for jurastuderende og fagfolk er:

 • Kommunikation og lytning: Evnen til at kommunikere dit budskab klart og kortfattet er en grundlæggende færdighed for jurastudiet og i advokatpraksis. At blive involveret i debatgrupper og talemuligheder kan forbedre dine verbale kommunikationsevner. Ligeledes er lytteevner vigtige for korrekt at forstå lærere, klienter og alle andre i dine professionelle interaktioner.

 • Skrivning og redigering: At kunne forklare budskaber korrekt gennem skrivning er lige så vigtigt som at kunne gøre det verbalt. Det anbefales, at du udvikler gode skrivefærdigheder og kritiske læsefærdigheder før jurastudiet.

 • Forskning: En væsentlig del af jurastudiet og det meste juridiske arbejde er at udføre forskning. Det kan være en fordel at have stor forskningserfaring, inden du begynder på jurastudiet, men det er en færdighed, der kan forbedres, når du læser jura.

 • Netværk og samarbejde: At vide, hvordan man danner relationer er en afgørende færdighed for advokater, da det meste juridiske arbejde kræver samarbejde. Nogle af dine interpersonelle færdigheder kommer naturligt, men de kan også forbedres gennem praksis.

Relateret: Guide til at arbejde, mens du går på jurastudiet

Hvad er det næste skridt efter jurastudiet?

Når du er færdiguddannet fra jurastudiet, kan du "sidde til advokateksamenen", en eksamen, der kræves for at praktisere jura i en "jurisdiktion", en bestemt stat eller territorium under føderal kontrol. Du kan normalt kun udøve advokatvirksomhed i den jurisdiktion, hvor du tog advokateksamenen. Nogle stater har dog en gensidighedsaftale, der giver dig mulighed for at øve dig der uden at tage en ekstra advokateksamen.

National Conference of Bar Examiners tilbyder detaljer om jurisdiktioner og statslige advokatsammenslutninger.

Hvad er karriereudsigterne for jurastuderende?

Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes jobudsigterne for advokater at vokse med 4 % i 2029. Dette tal er dog muligvis ikke højt nok til at give job til alle, der ønsker et. Derudover bemærker BLS, at flere og flere advokatfirmaer bruger advokatfuldmægtige eller andre ikke-advokater til at håndtere forskning og forberedelsesarbejde, der traditionelt udføres af advokater for at skære ned på omkostningerne.

Hvad er gennemsnitslønnen for en person med en jurauddannelse?

Den gennemsnitlige grundløn for amerikanske advokater er $54.534 om året. Faktorer som jobansvar, erfaring, uddannelse, placering og arbejdsmiljø kan alle påvirke den faktiske løn for individuelle advokater. De fem højest betalende byer inkluderer:

 • New York, NY: $136.720
 • Austin, TX: $128.198
 • Los Angeles, Californien: $95.252
 • Washington, DC: $93.924
 • Chicago, IL: $85.568

Overvej gennemsnitslønnen for advokater for hver stat i USA. Lønningerne nedenfor blev udfyldt ved hjælp af statsspecifikke data fra Bonjoures Salaries. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket.

 • Alabama: $51.916 om året
 • Alaska: $55.732 om året
 • Arizona: $84.694 om året
 • Arkansas: $51.050 om året
 • Californien: $94.509 om året
 • Colorado: $119.766 om året
 • Connecticut: $83.237 om året
 • Delaware: $53.949 om året
 • Florida: $45.808 om året
 • Georgien: $61.794 om året
 • Hawaii: $54.189 om året
 • Idaho: $49.840 om året
 • Illinois: $61.068 om året
 • Indiana: $51.852 om året
 • Iowa: $52.408 om året
 • Kansas: $80.704 om året
 • Kentucky: $50.998 om året
 • Louisiana: $52.036 om året
 • Maine: $52.041 om året
 • Maryland: $90.307 om året
 • Massachusetts: $70.948 om året
 • Michigan: $74.907 om året
 • Minnesota: $79.909 om året
 • Mississippi: $49.432 om året
 • Missouri: $99.319 om året
 • Montana: $49.867 om året
 • Nebraska: $52.073 om året
 • Nevada: $57.499 om året
 • New Hampshire: $75.131 om året
 • New Jersey: $63.031 om året
 • New Mexico: $145.141 om året
 • New York: $66.904 om året
 • North Carolina: $72.666 om året
 • North Dakota: $53.079 om året
 • Ohio: $59.300 om året
 • Oklahoma: $50.979 om året
 • Oregon: $55.304 om året
 • Pennsylvania: $61.857 om året
 • Rhode Island: $54.686 om året
 • South Carolina: $51.917 om året
 • South Dakota: $51.199 om året
 • Tennessee: $64.932 om året
 • Texas: $109.191 om året
 • Utah: $62.574 om året
 • Vermont: $52.269 om året
 • Virginia: $66.651 om året
 • Washington: $90.686 om året
 • West Virginia: $97.691 om året
 • Wisconsin: $53.109 om året
 • Wyoming: $51.956 om året

Jakob Danielsen
Jakob Danielsen Ved at undersøge kravene og forventningerne kan du beslutte, om jurastudiet er det rigtige valg for dig og dine fremtidige mål. I denne artikel forklarer vi, hvor lang tid jurastudiet tager, udforsker nogle af de forskellige koncentrationer, giver trin til at ansøge på jurastudiet og lister nogle få klasser, der er tilgængelige i de fleste juraprogrammer.