Lær Mere Om At Være En Escrow Officer

Lær Mere Om At Være En Escrow Officer

Ejendomsbranchen giver en god beskæftigelsesudsigt for de fleste stillinger. En stilling, du måske vil overveje, hvis du ønsker at arbejde i fast ejendom, er en escrow officer. Dette kan være en entry-level stilling, men du kan stadig vokse i rollen. I denne artikel fortæller vi, hvad en deponeringsofficer gør, hvor meget de tjener, hvordan deres arbejdsmiljø er, hvordan man bliver en deponeringsofficer og de færdigheder, du muligvis har brug for for at få succes som en deponeringsofficer.

Læs mere: 17 typer af fast ejendom job at udforske

Hvad er en escrow officer?

Escrow er en del af boligkøbsprocessen. Det indebærer, at en tredjepart holder på penge, som du senere kan bruge til et køb. Den person, der tager dine penge i besiddelse, indtil en handel går igennem, er escrow-officeren.

Du vil typisk lægge dine penge i spærret for at vise dine gode intentioner om at købe ejendommen fra sælgeren, i hvilket tilfælde en ejendomsmægler, nogen hos et ejendomsselskab eller banken kan holde dine penge i spærret. Du kan også have penge i spærret til at betale for husejerforsikring og ejendomsskatter. I dette tilfælde holder din långiver spærret for dig.

Hvad laver en deponeringsbetjent?

En escrow officer er involveret i købstransaktionen af ​​fast ejendom. Inden for fast ejendom kan de være ansvarlige for at kommunikere deponeringskrav til ejendomskøbere, sikre midlerne og holde midlerne på en konto, indtil de involverede parter opfylder visse parametre i købsprocessen. Escrow officerer kan have nogle administrative opgaver, de også er ansvarlige for, som at udfylde det korrekte papirarbejde, få underskrifter fra køber, sælger og ejendomsmægler og lette overførslen af ​​midler, når det er tid.

Det er vigtigt at vide, at et deponeringstilbud er en upartisk tredjepart. Selvom de måske arbejder for virksomheder, der normalt er involveret i ejendomsprocessen, har de personligt ingen involvering i forhandlinger eller andet end at lette pengeoverførslen, opbevare midlerne på en forvaltningskonto og udarbejde dokumentation. De andre ansvarsområder, som en escrow-officer kan have, omfatter:

 • Efter instruktioner, som køber og sælger er blevet enige om for spærrede midler.
 • Sørg for, at deponeringskontoen har modtaget alle de nødvendige midler og alle fakturaer, der måtte være mellem køber og sælger, hvad angår deponering.
 • Sikring af rapporter til køber som en del af købskontrakten.
 • Få købers og sælgers underskrifter på alle nødvendige dokumenter, som kan omfatte et bevillingsskøde, estimerede afsluttende opgørelser, deponeringsinstruktioner og købsaftaler.
 • Bestilling af forsikringsbeviset fra køberens forsikringsselskab og levering af det til den nye långiver.
 • Sikring af, at alt relateret papirarbejde også er deponeret.
 • Sende alle udfyldte lån og andre nødvendige dokumenter, med underskrifter, til den nye långiver for køberen.
 • Udarbejdelse af tidslinjen for lukningen af ​​fast ejendom.
 • Udførelse af research for at sikre, at titlen er klar.
 • Gennemgang af købskontrakten og eventuelle escrow-instruktioner for at sikre, at detaljerne er fuldstændige.
 • Udarbejdelse af escrow-instruktioner, eventuelle ændringer, en afsluttende erklæring eller ethvert andet dokument, som en långiver kræver, eller som et ejendomsselskab skal producere en klar titel.
 • Sikring af, at alle parter har opfyldt de krav, de er blevet enige om i forbindelse med deponering og ejendomskøb.
 • Assistere med udarbejdelse af afsluttende dokumenter.
 • Udarbejdelse af yderligere dokumenter baseret på, hvad en købers långiver kræver i deres lånedokumenter.
 • Indsendelse af dokumenter og udgivelser, hvis det er nødvendigt, til titelfirmaet, så de kan verificere og producere en ren titel for transaktionen.
 • Sørge for, at sælger har tilstrækkelig egenkapital i ejendommen til at kunne gennemføre deres del af aftalen, som normalt omfatter afdrag på deres lån, fakturaer og meromkostninger, som de har aftalt med køber.
 • Lukke deponering, når alle parter har opfyldt deres betingelser.
 • Assistere med ejendomsoverdragelse fra sælgers navn til købers navn.

Hvor meget tjener escrow-officerer?

Den gennemsnitlige grundløn for escrow-officerer er $60.099 om året. Dette kan variere afhængigt af placering, erfaring og jobansvar. En stilling som escrow officer kan også komme med fordele som sygeforsikring, 401(k), betalt fri, tandforsikring, livsforsikring og muligheder for at tilmelde sig sundhedsopsparinger og fleksible udgiftskonti. De kan også få medarbejderrabat, afhængigt af hvor de arbejder. Nogle virksomheder tilbyder deres escrow-officerer bonusser, provisionsbetaling og overskudsdeling.

Arbejdsmiljø for escrow officerer

At arbejde som escrow officer er stort set et skrivebordsjob. Du kan blive bedt om at bruge flere timer ved et skrivebord eller på kontoret for at fuldføre dit arbejde. Nogle escrow-officerer er også klient-vendte og har brug for at kommunikere om titler og økonomiske krav til både købere og sælgere. En escrow officer arbejder normalt hos en långiver, titelselskab, forsikringsselskab eller mæglerfirma. De kan rapportere til en senior escrow officer eller en person med ansvar for titler eller lån.

Afhængigt af virksomhedens krav kan nogle escrow-officerer være nødt til at rejse til tilstødende titelfirmaer, mæglerkontorer eller ethvert andet sted, hvor en ejendomslukning vil finde sted.

Sådan bliver du en escrow officer

Hvis du er interesseret i at blive et deponeringskontor, skal du følge disse trin:

1. Optjen dit gymnasieeksamen

For at sikre en stilling som escrow officer, skal du først opnå dit gymnasiale eksamensbevis eller tilsvarende. Selvom du ikke behøver at få din associerede eller bachelorgrad, kan det forbedre dine chancer for, at en virksomhed kontakter dig til en samtale.

Læs mere: Gymnasium CV-tips og eksempel

2. Gennemfør et specialiseret kursus

Det er vigtigt at finde ud af så meget som muligt om det område, du er interesseret i, så du er fuldt ud forberedt på at sikre dig et job inden for det. Overvej at gennemføre et kursus hos American Escrow Association (AEA). Denne organisation tilbyder uddannelse i, hvordan man bliver en escrow officer og tilbyder certificeringer og konferencer, hvor du kan lære mere om branchen. Du kan også kigge ind på Escrow Training Institute, da de tilbyder kurser for både begyndere og professionelle inden for området.

3. Brug tid i fast ejendom

Selvom du ikke sikrer dig et job som escrow officer med det samme, kan du stadig være i stand til at ansøge om andre ejendomsmæglerstillinger, som en administrativ assistent hos et mæglerfirma eller en arkivassistent på et titelkontor. At være i branchen og stifte bekendtskab med jargonen og hvordan bestemte transaktioner foregår, kan give dig en vis indsigt og erfaring, der gør dig tiltalende for en arbejdsgiver.

Læs mere: Sådan starter du i fast ejendom

4. Ansøg om din licens

Selvom du måske ikke behøver at have en licens for at arbejde som escrow officer, kan nogle stater og virksomheder kræve det, og du har normalt brug for noget relateret erfaring, før du kan tage en licenseksamen. Når du har erfaring på området, skal du betale et gebyr og ansøge om at tage eksamen, så du kan appellere endnu mere til arbejdsgiverne.

De kvalifikationer, som escrow-officerer har brug for på jobbet

For at udføre deres arbejde godt, bør en deponeringsofficer:

 • Kunne tænke analytisk.
 • Har grundlæggende matematiske færdigheder.
 • Kommuniker godt.
 • Hold dig organiseret.
 • Kunne håndtere flere opgaver ad gangen.
 • Vær kundeserviceorienteret.
 • Har stor viden om titler.
 • Besidder beslutningsevner.
 • Vær fortrolig med computere og visse programmer og værktøjer.
 • Har kendskab til ejendomsmæglerprocedurer.
 • Kunne læse ejendomsdokumenter, såsom undersøgelser, vurderinger og tegninger.
 • Har fremragende gejstlige evner.
 • Har telefonfærdigheder.
 • Kunne løse problemer, der kan dukke op under en ejendomshandel.

Trine Møller
Trine Møller Ejendomsbranchen giver en god beskæftigelsesudsigt for de fleste stillinger. En stilling, du måske vil overveje, hvis du ønsker at arbejde i fast ejendom, er en escrow officer. Dette kan være en entry-level stilling, men du kan stadig vokse i rollen. I denne artikel fortæller vi, hvad en deponeringsofficer gør, hvor meget de tjener, hvordan deres arbejdsmiljø er, hvordan man bliver en deponeringsofficer og de færdigheder, du muligvis har brug for for at få succes som en deponeringsofficer.