Jobs Af En Advokatfuldmægtig

Paralegals er en vigtig del af ethvert advokatfirma eller advokatkontor, og de udfører mange forskellige opgaver afhængigt af firmaet. At lære om en advokatfuldmægtigs opgaver kan hjælpe dig med at afgøre, om det er en god karriere for dig. I denne artikel forklarer vi de forskellige jobs for en advokatfuldmægtig.

Hvad er en advokatfuldmægtig?

En advokatfuldmægtig er en advokat, der bistår advokater og advokater i deres særlige advokatfirma eller organisation. Paralegals fungerer ofte som juridiske administrative assistenter, og de udfører en række forskellige opgaver relateret til retssager og retssager. En advokatfuldmægtig kan arbejde i den offentlige sektor eller for et privat advokatfirma eller organisation, og de kan specialisere sig i mange forskellige former for jura, såsom familie- eller skatteret.

Relateret: Hvad er en advokatfuldmægtig, og hvad gør advokatfuldmægtig?

Hvilke opgaver har en advokatfuldmægtig?

Paralegals er ansvarlige for at udføre en bred vifte af forskellige opgaver relateret til at støtte advokater og det advokatfirma eller den organisation, de arbejder for. Generelt skal advokatfuldmægtige have en dyb forståelse og viden om loven og juridiske procedurer for at udføre deres arbejde.

Ansvaret for en advokatfuldmægtig er ikke ensartede og vil variere mellem firmaer og organisationer. Nogle af de almindelige opgaver og opgaver, som de fleste advokatfuldmægtige udfører, omfatter dog:

Udførelse af research

En nøgleopgave for advokatfuldmægtige er at støtte advokater med at forberede sig til retssager og høringer. Dette indebærer, at der udføres juridisk research og indsamles oplysninger, der er relevante for sagen. En advokatfuldmægtig bruger en del tid på at undersøge de faktiske forhold, der er relevante for sagen med hensyn til dokumenter, begivenheder, vidner og understøttende information og undersøge relevante love og retsafgørelser. De kontrollerer også fakta for at sikre, at de leverer nøjagtige oplysninger, som advokaten kan bruge.

En del af denne proces involverer sædvanligvis at undersøge sagen nøje og søge gennem offentlige registre og andre relevante ressourcer for at finde lignende sager med det ultimative mål at bestemme de bedste handlinger at tage. Den advokatfuldmægtige indsamler og analyserer enhver information, de kan finde i form af vedtægter, juridiske afgørelser, artikler og andre data. Der kan gå meget tid på at undersøge aktuelle og historiske retssager, der har ligheder med den konkrete sag. Efter at have udført omfattende research, analyserer advokaten den information, de har indsamlet, og udarbejder en rapport.

Udførelse af juridiske administrative opgaver

Paralegaler udfører en række administrative opgaver inden for det advokatfirma eller den organisation, de arbejder i, herunder:

 • Slynge og organisere papirer
 • Vedligeholdelse og styring af diverse dokumenter og informationer
 • Fakturering af kunder
 • Besvarelse af opkald og mails
 • Kontakt til klienter, vidner, advokater og andre personer, der er relevante for en sag
 • Organisering af kalendere og rejsearrangementer

Større firmaer kan også ansætte juridiske assistenter, der udfører mange af disse opgaver. I nogle tilfælde fører advokatfuldmægtige tilsyn med juridiske assistenter for at sikre, at de udfører disse opgaver rettidigt og præcist.

Oprettelse af juridiske dokumenter

En vigtig opgave for advokatfuldmægtige er udarbejdelsen af ​​juridiske dokumenter. Mens advokaten eller advokaten forbereder en sag, støtter advokater denne proces ved at indsamle eller oprette relevante dokumenter. En advokatfuldmægtig bruger normalt en stor del af deres tid på at skrive udkast til juridiske dokumenter på vegne af advokaten, såsom:

 • Juridiske trusser
 • Deponeringsmeddelelser
 • Indsigelser
 • Kontrakter
 • Appeller
 • Affidavits
 • Korrespondance
 • Indberetninger for igangværende sager
 • Begæringer og indlæg

Forberedelse til forsøg og deponeringer

I retssager hjælper advokater med at forberede sig til retssager ved at organisere udstillinger og koordinere vidneplaner. Dette indebærer at sammenstille dokumenter, arrangere og håndtere bevismateriale og indhente oplysninger fra eventuelle involverede retsrepræsentanter.

Paralegaler er også involveret i deponerings- og stævningsprocessen. Deres rolle indebærer også at forberede vidnerne og udstillingerne. Den advokatfuldmægtige kan også deltage i deponeringer og støtte advokaten ved at tage notater.

Relateret: Sådan bliver du advokatfuldmægtig

Kommunikerer med kunder

Interview og kommunikation med klienter og vidner er en vigtig del af at være advokatfuldmægtig. En advokatfuldmægtig observerer normalt det indledende møde med en advokat og en ny klient og tager noter, så de kan gennemføre yderligere interviews med klienterne og vidnerne.

En advokatfuldmægtig er også ansvarlig for at opretholde den løbende kommunikation med klienter. Dette indebærer at arbejde med nuværende kunder gennem hvert trin i den juridiske proces via telefon, e-mails og personlige møder. Den advokatfuldmægtige mødes normalt med klienter, vidner og andre advokater for at diskutere relevante detaljer og informere dem om eventuelle fremskridt eller opdateringer.

En vigtig del af en advokatfuldmægtigs job er også at oprette og udsende korrespondance relateret til sager. En advokat kan skrive, underskrive og sende forskellige typer klientkorrespondance på vegne af en advokat.

Relateret: Paralegal følgebrev eksempler og skabeloner

Forskellige typer af advokatfuldmægtige

Der er flere forskellige typer af advokatfuldmægtige afhængigt af, hvilken type lov advokaterne arbejder i. En advokatfuldmægtigs pligter og ansvar varierer afhængigt af den type lov, de opererer inden for, og de typer tjenester, firmaet tilbyder. De mest almindelige typer af advokatspecialiseringer er:

 • Administrativt: Paralegaler, der arbejder inden for forvaltningsret, fokuserer på offentlige myndigheder, regler og handlinger. En administrativ advokat kan arbejde inden for en række forskellige områder, herunder finansiel regulering og immigration.
 • Retssager: En advokatfuldmægtig er specialiseret i uetisk og ulovlig praksis inden for loven, og almindelige praksisområder for denne type advokatfuldmægtig medfører uretmæssig død og medicinske forpligtelser.
 • Handicap: En handicapadvokat fokuserer på medarbejderkompensationskrav, handicaplovgivning og arbejdstagernes rettigheder.
 • Immigration: En advokatfuldmægtig, der arbejder inden for immigration, fokuserer på aspekter vedrørende immigrationslovene og -processen.
 • Personskade: Paralegal med speciale i personskade er bekymret for love og procedurer i forbindelse med sager om personskade, såsom medicinsk fejlbehandling og arbejdsskade.
 • Kriminelt forsvar: Kriminelle forsvarsadvokater specialiserer sig i at støtte kriminelle forsvarsadvokater i deres repræsentation af klienter, der er anklaget for at begå forbrydelser.
 • Fast ejendom: Ejendomsadvokater bistår advokater og advokater med at repræsentere interessenter i juridiske spørgsmål relateret til fast ejendom og ejendom.
 • Familie: Familieretlige advokater fokuserer på at bistå i retssager i forbindelse med skilsmisse, ægtepagter, forældremyndighed og adoptioner.
 • Beskæftigelse: En ansættelsesretlig advokat hjælper advokater, der arbejder for at beskytte både medarbejderes og arbejdsgiveres rettigheder.
 • Sundhedspleje: Paralegal med speciale i sundhedslovgivning støtter advokater i deres repræsentation af patienter, hospitaler og forsikringsselskaber.

Annie Rasmussen
Annie Rasmussen Paralegals er en vigtig del af ethvert advokatfirma eller advokatkontor, og de udfører mange forskellige opgaver afhængigt af firmaet. At lære om en advokatfuldmægtigs opgaver kan hjælpe dig med at afgøre, om det er en god karriere for dig. I denne artikel forklarer vi de forskellige jobs for en advokatfuldmægtig.