Job Fra Telefon: Eksempler Og Ressourcer

Job Fra Telefon: Eksempler Og Ressourcer

Arbejde fra telefonjob kan være noget, du udelukkende udfører via telefonen, uanset hvor du er, eller det kan kræve, at du skal løbe ærinder ved hjælp af en bil eller andet udstyr. Hvis du er interesseret i at arbejde fra din telefon, kan du måske finde muligheder for at arbejde et fuldtidsjob på den måde, eller du kan finde job med fleksible tidsplaner. I denne artikel diskuterer vi ni arbejde fra telefonjob, hvordan man finder et job fra telefon, og hvilke virksomheder kan tilbyde job fra telefon.

Relateret: 13 app-baserede job

Arbejde fra telefonjobs

Arbejde fra telefonjob er de job, du kan udføre direkte fra din smartphone. Nogle af disse job kan udføres på deltid eller fuld tid efter din egen tidsplan, mens andre har mere traditionelle tidsplaner og forventninger. De fleste af dem kræver kun en smartphone, mens nogle måske kræver ekstra udstyr lige fra en bil til en computer. Her er noget arbejde fra telefonjobs:

1. App tester

National gennemsnitsløn: $33.342 om året

Primære opgaver: En app-tester er en person, der hjælper udviklere af smartphone-applikationer med at opdage eventuelle potentielle problemer med deres app. De kan arbejde for en bestemt virksomhed for at hjælpe med test, eller der er virksomheder, der hjælper testere med at finde apps, der skal teste, og betale for hjælpen.

Relateret: Hvad er en app? Typer af apps og eksempler

2. Mystery shopper

National gennemsnitsløn: $34.178 om året

Primære pligter: En mystery shopper er en person, der handler hos en forhandler eller anden virksomhed for at evaluere virksomhedens præstation. Mystery shoppere kan muligvis udføre deres job gennem en smartphone sammen med besøg på lokationer efter behov. Nogle virksomheder har personale mystery shoppere, mens andre virksomheder hyrer mystery shoppere på per-besøg basis.

3. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $35.473 om året

Primære opgaver: En hundelufter er en dyrepasser, der går tur med hunde, mens deres ejere er væk. De kan også passe andre typer dyr, herunder katte, fisk og krybdyr. Hundeluftere kan arbejde for en bestemt lokal virksomhed og blive tildelt deres opgaver, men der findes også hundelufter-apps, der kan give mulighed for at blive betalt direkte pr.

4. Teknisk support

National gennemsnitsløn: $43.839 om året

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist er en teknologiprofessionel, der guider brugere gennem fejlfinding af teknologiske problemer. For dem, der har uddannelse i at arbejde som teknisk professionel, kan de muligvis finde arbejde med at yde denne assistance via deres telefon i stedet for via en computer eller personligt.

5. Kvalitetssikringstester

National gennemsnitsløn: $54.026 om året

Primære opgaver: En kvalitetssikringstester er en professionel, der tester forskellige systemer og produkter for at sikre, at de fungerer korrekt. Dette ligner en app-tester, selvom en kvalitetssikringstester kan fungere på en række forskellige produkter. Der er kvalitetssikringstesterstillinger, der kan udføres via en smartphone.

6. Sprogvejleder

National gennemsnitsløn: $54.550 om året

Primære opgaver: En sprogvejleder er en pædagogisk professionel, der hjælper elever i alle aldre med at lære et nyt sprog. Der er mange online muligheder for sprogvejledere, herunder for dem, der har engelsk som modersmål, og nogle af dem giver også mulighed for undervisning via en smartphone.

Relateret: Lær om at være underviser

7. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $56.655 om året

Primære opgaver: En markedsforsker er en professionel, der taler med folk for at diskutere produkter og få feedback på, hvordan de har det med bestemte emner. Dette er en stilling, der involverer cold-calling, men som også kan udføres fra en smartphone.

8. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $60.259 om året

Primære opgaver: En specialist i sociale medier er en marketingmedarbejder, der bruger sociale medier til at nå ud til kunder og opbygge brandbevidsthed. Afhængigt af virksomheden og typen af ​​sociale medier kan nogle af disse stillinger udelukkende udføres fra en smartphone, mens andre kan kræve en computer.

9. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $60.621 om året

Primære opgaver: En budchauffør er en professionel chauffør, der leverer varer til kunder. Der er budchauffører, der arbejder for restauranter og butikker direkte og får timeløn samt drikkepenge, og der er også budchauffører, der finder arbejde gennem en app. Begge muligheder bruger normalt en smartphone.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

Måder at finde arbejde

Der er steder online, der viser job, du kan udføre fra din smartphone, som ikke er velrenommerede, så det er vigtigt at finde en god kilde til arbejde fra telefonjobs, der er rigtige. Der er en række forskellige virksomheder, du kan arbejde for, men det kan kræve noget ekstra arbejde at bekræfte, at muligheden er legitim og passer til dine behov. Du kan altid undersøge en virksomhed online, spørge folk, du kender, som har udført den type arbejde eller stille spørgsmål i et interview, hvis du har nogen bekymringer.

Noget arbejde fra telefonjob er gig-baseret, så betalt pr. mulighed eller opgave, mens andre er fuldtidsjob med traditionel løn. Hvis du overvejer at arbejde fra telefon, er det nyttigt at beslutte, hvilken type løn du er tryg ved. Der er job ud over det, der er på listen ovenfor, som måske ikke har så mange tilgængelige data vedrørende indkomst endnu, såsom opgavetager og rideshare-chauffør, men som også er arbejde fra telefonjobmuligheder.

Virksomheder, der tilbyder arbejde fra telefon

En af de bedste måder at finde godt arbejde fra telefonarbejde på er at se på velrenommerede virksomheder, der tilbyder muligheder. Her er nogle virksomheder, du muligvis kan finde arbejde fra telefonmuligheder hos, sammen med den type arbejde, du kan finde:

 • Lyft (rideshare-driver)
 • Gigwalk (opgavetager)
 • Call Center QA (mystery shopping calls/kvalitetssikring)
 • Maritz (markedsundersøgelsesinterviewer)
 • TaskRabbit (opgavetager)
 • Swagbucks (reklamevisning)
 • Shipt (opgavetager)
 • Palfish (sproglærer)
 • Appen (vurder søgemaskiner og sociale medier)
 • iSoftStone (dataindsamling)
 • Lionbridge (vurder søgemaskiner og sociale medier)
 • Instacart (opgavetager)
 • Survey Junkie (markedsundersøgelse)
 • Postkammerater (madudbringning)
 • Wag! (hundelufter)

Johnny Wulff
Johnny Wulff Arbejde fra telefonjob kan være noget, du udelukkende udfører via telefonen, uanset hvor du er, eller det kan kræve, at du skal løbe ærinder ved hjælp af en bil eller andet udstyr. Hvis du er interesseret i at arbejde fra din telefon, kan du måske finde muligheder for at arbejde et fuldtidsjob på den måde, eller du kan finde job med fleksible tidsplaner. I denne artikel diskuterer vi ni arbejde fra telefonjob, hvordan man finder et job fra telefon, og hvilke virksomheder kan tilbyde job fra telefon.