Job, Der Er Efterspurgt Under COVID-19

COVID-19-pandemien har ændret arbejdslandskabet enormt og forårsaget en stigning i efterspørgslen efter visse typer job. Noget af dette skift er relateret til en stigning i fjernarbejde og shopping online samt nye krav til produktionsvirksomheder. I denne artikel diskuterer vi forskellige job, der oplever en stigning i ansættelser under COVID-19 for at hjælpe dig med at finde den rigtige karrierepasning.

Relateret: COVID-19 og dit job: Tips og handlinger at overveje

Værktøjer til at hjælpe med din jobsøgning

For at se jobopslag i dit område, søg på Bonjoures. Husk, at mange af disse job er uden for hjemmet. Hvis du er syg, immunkompromitteret eller en omsorgsperson for din familie, er disse måske ikke de rigtige job for dig på nuværende tidspunkt. Du kan måske finde det nyttigt at søge efter fjernarbejde i stedet for.

Læs mere: Sådan bruges Bonjoures til jobsøgning under COVID-19

Job, der er efterspurgt under COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien vil efterspørgslen efter visse job sandsynligvis stige. Her er en liste over job, der er dukket op under dette udbrud. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Lagermedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,71 i timen

Primære opgaver: En lagermedarbejder er ansvarlig for lagerhylder, styring af lager, behandling af forsendelsesordrer og kontakt til leverandører om produktproblemer. De skal have fysisk udholdenhed, opbevare viden og kommunikationsevner for at få succes i denne rolle. Da folk altid har brug for mad, forsyninger og medicin, kan efterspørgslen efter lagermedarbejdere i dagligvarebutikker og apoteker være i høj efterspørgsel.

Læs mere: Lær om at være stocker

2. Fremstillingsoperatør

National gennemsnitsløn: $14,55 i timen

Primære opgaver: En produktionsoperatør, også kaldet en maskinoperatør, bruger forskellige maskiner til at producere, pakke og opbevare produkter. De inspicerer maskiner, laver reparationer og følger sikkerhedsprotokoller. Disse fagfolk skal have tekniske færdigheder, såsom computerfærdigheder og færdigheder med håndværktøj, for at udføre deres job. Food and Drug Administration rapporterer, at forsyningskæden kan opleve en større efterspørgsel med folk, der lagerfører visse produkter, medicin og medicinsk udstyr, hvilket betyder, at der kan være flere job for professionelle fremstillingsvirksomheder som operatører.

Læs mere: Lær om at være maskinoperatør

3. Lagerarbejder

National gennemsnitsløn: $15,42 i timen

Primære opgaver: En lagermedarbejders arbejdsopgaver omfatter emballeringsordrer, lastning af leveringslastbiler, transport af varer, holde styr på inventar og underrette deres tilsynsførende om tabte eller beskadigede varer. Lagerarbejdere skal typisk kunne betjene en gaffeltruck, løfte tunge genstande og arbejde på fødderne i timevis af gangen.

Læs mere: Lær om at være lagerarbejder

4. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,02 i timen

Primære opgaver: En leveringschauffør er ansvarlig for at håndtere mad og pakker, levere de korrekte ordrer og sikre, at de modtager betaling fra kunden. Leveringschauffører skal kunne håndtere mad og pakker ordentligt og få folk deres ordrer til tiden. Jobs for leveringschauffører kan stige, fordi den amerikanske regering anbefaler, at folk bestiller levering eller takeaway, så de kan praktisere social distancering, hvilket kan hjælpe med at reducere spredningen af ​​COVID-19.

Læs mere: Lær om at være leveringschauffør

5. Kommunikationsspecialist

National gennemsnitsløn: $13,79 i timen

Primære opgaver: En kommunikationsspecialist håndterer informationsoutput, pressemeddelelser, medieforespørgsler og opdateringer på sociale medier for en virksomhed, organisation eller offentlig person. De skal være i stand til at forske og bruge pålidelige ressourcer til deres rapportering. Mange mennesker søger på nettet for at finde ud af mere om coronavirus, så det er sandsynligt, at flere arbejdsgivere søger at hyre kommunikationsspecialister til at skrive nyheder, indlæg på sociale medier og andre opdateringer vedrørende COVID-19. Denne stilling er en stilling, du muligvis kan blive interviewet til og arbejde eksternt.

6. Freelancer

National gennemsnitsløn: $22,28 i timen

Primære opgaver: Selvom de fleste freelancere arbejder på deres computere, varierer en freelancers jobopgaver meget fra branche til branche. Freelancere arbejder ofte på projektbasis og er meget dygtige inden for et specifikt område. Nogle almindelige freelancejob omfatter kodning, skrivning, grafisk design, webudvikling og webdesign. Prøv at indstille jobadvarsler for denne søgeterm, så du kan være blandt de første til at se nye freelancejob, efterhånden som de opstår.

7. Kriserådgiver

National gennemsnitsløn: $22,85 i timen

Primære pligter: Efterhånden som flere mennesker og deres familier bliver påvirket af udbruddet, kan behovet for kriserådgivere vokse. En kriserådgiver støtter mennesker under og efter en større krise opstår. De arbejder med patienter på kort sigt for at hjælpe dem med at reducere nød, bruge mestringsstrategier og finde mental stabilitet. En kriserådgiver skal have empati for deres patienter og finde løsninger, der kan hjælpe dem videre efter en livsændrende begivenhed.

8. Købmandsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $16,60 i timen

Primære pligter: CDC anbefaler, at folk bliver hjemme under COVID-19-udbruddet. Folk bør kun forlade deres hjem for fornødenheder såsom mad. Da dagligvarebutikker fortsat holder åbent og kan opleve øget salg, kan efterspørgslen efter købmandspartnere stige. En købmandsmedarbejder er ansvarlig for at opbevare hylder, pakke dagligvarer, gennemføre kundetransaktioner og hjælpe kunder. De skal have fremragende kundeservicefærdigheder og lære at bruge point-of-sale-systemer.

Læs mere: Lær om at være butiksmedarbejder

9. Kommunikationsrådgiver

National gennemsnitsløn: $29,20 i timen

Primære opgaver: Flere virksomheder kan have brug for rådgivning om, hvordan de kan kommunikere ændringer i deres forretningspraksis til offentligheden. Virksomheder kan overveje at hyre en kommunikationskonsulent til at hjælpe dem med deres PR-indsats under udbruddet. En kommunikationsrådgiver tilbyder virksomheder råd og anbefalinger til deres kommunikation med kunder. De skal være dygtige til skriftlig og mundtlig kommunikation, kritisk tænkning og krisehåndtering.

10. Dataspecialist

National gennemsnitsløn: $19,89 i timen

Primære opgaver: En dataspecialist er ansvarlig for at analysere og overvåge data, identificere væsentlige tendenser, oversætte data til rapporter og samarbejde om at forbedre statistiske testprocedurer. Efterspørgslen efter dataspecialister kan vokse i betroede organisationer, der indsamler, analyserer og rapporterer data om en række forskellige virkninger og løsninger for at informere folk om udbruddet.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

Anders Vester
Anders Vester COVID-19-pandemien har ændret arbejdslandskabet enormt og forårsaget en stigning i efterspørgslen efter visse typer job. Noget af dette skift er relateret til en stigning i fjernarbejde og shopping online samt nye krav til produktionsvirksomheder. I denne artikel diskuterer vi forskellige job, der oplever en stigning i ansættelser under COVID-19 for at hjælpe dig med at finde den rigtige karrierepasning.