Hvorfor Blive Advokatfuldmægtig?: 15 Fordele Ved At Være Advokatfuldmægtig

Advokatprofessionen er et populært valg for personer, der er interesseret i jura og har en positiv indflydelse i deres lokalsamfund. Efterhånden som kravene til mere økonomiske juridiske tjenester stiger, har advokatfuldmægtige et gunstigt miljø for at finde arbejde inden for en række forskellige specialer. De kan forfølge job hos advokatfirmaer, private virksomheder, nonprofitorganisationer og offentlige agenturer. I denne artikel diskuterer vi, hvad en advokatfuldmægtig er, fordelene ved at blive advokatfuldmægtig og ting, du skal overveje, før du forfølger denne karrierevej.

Hvad er en advokatfuldmægtig?

Paralegals er professionelle inden for advokatområdet, der bistår advokater og advokatfirmaer med administrative, forberedende og juridiske opgaver. De er en del af et juridisk team og støtter advokat ved at hjælpe med at forberede sig til høringer, kommunikere med klienter og andre parter og udarbejde juridiske dokumenter. Paralegal kan udføre følgende opgaver:

 • Planlæg møder med kunder
 • Forskning til retssager, høringer og møder
 • Indgiv anmodninger til retten
 • Kommunikere med klienter om den juridiske proces, retssager og resultater
 • Afhøre vidner
 • Saml dokumenter
 • Skrive rapporter
 • Udkast til processkrifter og forslag
 • Udarbejde civile dokumenter, såsom testamenter, separationsaftaler, kontrakter og realkreditlån

Paralegals kan arbejde i private advokatfirmaer eller i den offentlige sektor. De kan ikke udføre nogen opgaver, der anses for at "praktisere jura", såsom at yde juridisk rådgivning, acceptere klienter og repræsentere klienter.

Læs mere: Sådan bliver du advokatfuldmægtig

15 fordele ved at være advokatfuldmægtig

Her er nogle fordele ved en karriere som advokatfuldmægtig:

Løn

Paralegals tjener et gennemsnit på $48.458 om året, selvom lønningerne varierer baseret på erfaring, speciale og geografisk placering. Ifølge Bonjouress lønninger er de højest betalende byer for advokatfuldmægtige:

 • Washington, DC: $70.591 om året
 • Dallas, TX: $57.655 om året
 • Chicago, IL: $55.480 om året
 • Phoenix, AZ: $54.226 om året
 • New York, NY: $53.076 om året

Jobudsigt

Ifølge Bureau of Labor Statistics vil advokatjob stige med en sats på 10% mellem 2019 og 2029, hvilket er meget hurtigere end den gennemsnitlige sats på 4% for alle job. Det svarer til 35.300 nye job i løbet af denne tid. BLS tilskriver denne vækst en øget efterspørgsel efter billigere juridiske tjenester. Ud over advokatfirmaer ansætter store virksomheder også advokatfuldmægtige til at reducere omkostningerne i deres juridiske afdelinger.

Øget ansvar

Paralegaler påtager sig mere ansvar end i årtier tidligere. De hjælper med vigtige juridiske aktiviteter, såsom at indgive forslag, undersøge sagens fakta og interviewe klienter, der gavner deres advokater og firmaer.

Varierede daglige opgaver

Efterhånden som omfanget af deres opgaver øges, udfører advokatfuldmægtige en bred vifte af opgaver på daglig basis, som kan omfatte papirarbejde, levering af dokumenter til klienter eller retsbygningen, tale med vidner eller skrive en beslutning.

Læs mere: 17 retsområder at arbejde i

Færre uddannelseskrav

Paralegals kan begynde deres karriere inden for det juridiske område med meget mindre uddannelse end krævet af advokater. Paralegals skal opnå en bachelorgrad inden for ethvert felt og gennemføre et akkrediteret advokatfuldmægtigt program, der ofte tilbydes gennem universiteter, erhvervsskoler og community colleges.

Intellektuel stimulering

Paralegals engagerer sig i udfordrende funktioner på højt niveau. De skal have stærke analytiske ræsonnementskompetencer og være i stand til at løse komplekse problemer på kreative måder. Paralegals skal holde sig opdateret om ændrede love og procedurer og have en dybdegående forståelse af deres speciale, såsom ejendomsret eller familieret.

Positivt omdømme

Offentligheden respekterer og værdsætter generelt fagfolk inden for det juridiske område for deres dybdegående viden og betydelige ansvar. Advokater og klienter får også mere respekt for advokatfuldmægtige som værdsatte medlemmer af det juridiske team.

Mulighed for at gøre en forskel

Paralegaler har muligheder for at forbedre deres klienters livskvalitet og støtte implementeringen af ​​politikker, der forbedrer fællesskaber. Afhængigt af specialet kan en advokatfuldmægtig hjælpe en forælder med at få forældremyndigheden over deres barn, en familie med at købe deres første hjem, en opfinderpatentere et produkt eller en regeringsmyndighed med at vedtage miljøbeskyttelsespolitikker.

Kundevendt ansvar

Klienter, der arbejder med advokatfuldmægtige, kan opleve en vanskelig situation. En del af en advokatfuldmægtigs opgaver kan være at repræsentere advokatfirmaet over for deres klienter. De skal være tålmodige, forstående, høflige og trøstende. Disse elementer i advokatvirksomheden kan være ekstremt givende, hvilket fører til øget arbejdsglæde.

Erfaring fra advokatbranchen

At blive advokatfuldmægtig kan være en chance for at "prøve" det juridiske område, før du afsætter tid og penge til jurastudiet. Du kan få et indblik i arbejdsmiljøet, ansvarsområder og tidsplaner for advokater og andre juridiske fagfolk for at beslutte, om du vil fortsætte denne karrierevej.

Læs mere: FAQ: Skal du arbejde som advokatfuldmægtig før jurastudiet?

Tid i retssalen

Som advokatfuldmægtig kan du bruge tid på at assistere advokater i retssalen, hvilket kan være et spændende, glædeligt aspekt af jobbet, som kan hjælpe dig til at føle dig værdsat og selvsikker.

Hurtigt skema

Paralegals arbejder på strenge deadlines, såsom høringer og retsdatoer, og har typisk travle tidsplaner. Dette kan hjælpe med at forhindre kedsomhed, holde dig motiveret og engageret i dit job.

Udvikling af færdigheder

At arbejde som advokat hjælper dig med at udvikle en række overførbare færdigheder, som kan gavne dig i dit professionelle og personlige liv, herunder:

 • Interpersonelle færdigheder
 • Kommunikationsegenskaber
 • Forskningskompetencer

Nem flytning

Paralegals kan have muligheder for at finde job overalt, hvor der er advokatfirmaer. Hvis du ønsker at flytte, har du mere frihed og fleksibilitet ved, at du har mange jobmuligheder over hele landet.

Konstant læring

Paralegal skal forblive opdateret på ændrede love og procedurer. De skal hurtigt tilpasse sig nye politikker, uddanne andre om disse ændringer og sikre overholdelse.

Ting at overveje, før du bliver advokatfuldmægtig

Når du udforsker advokatkarrieren, skal du overveje følgende:

 • Dine karrieremål: Beslut om karrierefremgang og øget løn er vigtigt for dig. Diskuter disse muligheder med en rekrutterer eller ansættelseschef, før du accepterer en stilling.
 • Dit interesseområde: Paralegals kan arbejde inden for ethvert juridisk speciale, fra patentret og sundhedslovgivning til selskabsret. Du bør identificere dine vigtigste interesseområder for at hjælpe med at guide din uddannelse og jobsøgning.
 • Din tidsplan: Nogle retsområder, som f.eks. retssager, kan kræve længere timer, mens andre områder tilbyder en mere traditionel tidsplan. Dit job skal stemme overens med dit personlige ansvar.

Robert Bruun
Robert Bruun Advokatprofessionen er et populært valg for personer, der er interesseret i jura og har en positiv indflydelse i deres lokalsamfund. Efterhånden som kravene til mere økonomiske juridiske tjenester stiger, har advokatfuldmægtige et gunstigt miljø for at finde arbejde inden for en række forskellige specialer. De kan forfølge job hos advokatfirmaer, private virksomheder, nonprofitorganisationer og offentlige agenturer. I denne artikel diskuterer vi, hvad en advokatfuldmægtig er, fordelene ved at blive advokatfuldmægtig og ting, du skal overveje, før du forfølger denne karrierevej.