Hvordan Man Tjener Penge Mellem Jobs

Hvordan Man Tjener Penge Mellem Jobs

Medarbejdere forlader jobbet af mange professionelle og personlige årsager. Det kan være udfordrende at finde et andet job i perioder med økonomisk tilbagegang. Du kan dog skabe indkomstmuligheder ved at bruge dine talenter, færdigheder og ressourcer. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det er vigtigt at tjene penge mellem job, og vi tilbyder flere måder at tjene penge på, mens du søger efter en fast stilling.

Hvorfor er det vigtigt at tjene penge mellem jobs?

At tjene penge mellem job er vigtigt, så du kan fortsætte med at have indkomst til at betale for nødvendige udgifter, såsom dit realkreditlån eller husleje, forsyningsselskaber, mad og bilbetalinger, mens du fortsætter din jobsøgning. At have andre forpligtelser uden for dit almindelige arbejde kan holde dig engageret og beskæftiget. Du kan bruge disse muligheder til at udvikle og forbedre dine faglige kompetencer, hvilket kan gøre dig mere omsættelig over for fremtidige arbejdsgivere. At tjene penge mellem job hjælper dig også med at udfylde huller i beskæftigelsen på dit CV. Potentielle arbejdsgivere kan se, at du er kreativ, arbejdsom og hårdtarbejdende.

Læs mere: Ofte stillede spørgsmål: At tage fri mellem job

Hvordan man tjener penge mellem job

At klokke ind og ud til fuldtidsarbejde er ikke den eneste måde at tjene penge på på nogen måde. Faktisk er her 37 måder at tjene penge på mellem jobs:

1. Deltag i betalte undersøgelser

Tilmeld dig hos virksomheder, der udfører markedsundersøgelser. Du kan indtaste din demografi, og virksomhederne sender advarsler, når du kan kvalificere dig til en undersøgelse. Du kan gennemføre undersøgelser eller deltage i betalte fokusgrupper.

2. Brug dine evner til at freelancere

Bestem dine stærkeste færdigheder, og overvej at freelancere. Du kan rådføre dig med virksomheder inden for dit felt og promovere dine tjenester på jobtavler.

Læs mere: Sådan starter du freelancing

3. Lær en færdighed

Mens du har fritid, kan du tage et kursus for at lære nyttige, overførbare færdigheder, såsom grundlæggende programmering, grafisk design eller et softwareprogram relateret til dit felt. Du kan derefter annoncere dine færdigheder på sociale medier eller jobtavler ud over at tilføje mere ansættelseskraft til dit CV.

4. Sælg dit tøj

Overvej at sælge tøj og tilbehør, du ikke længere bruger. Angiv dine varer på gensalgswebsteder, aflever dem i en forsendelsesbutik eller post dem på sociale medier.

5. Sælg unødvendige varer

Saml genstande, som du ikke længere bruger, såsom sportsudstyr, børneudstyr og elektronik. Post dem på online klassificerede websteder, sælg dem til forsendelsesforretninger eller opret et virtuelt garagesalg.

6. Arbejde på deltid

Forudsat at dit fokus er på at finde arbejde med fuldtidstimer, kan du overveje at tage et deltidsjob som indtægtskilde i mellemtiden. Du kan godt lide at arbejde som bartender, barista eller salgsmedarbejder - måske endda nok til at gøre det til dit fuldtidsjob på et tidspunkt.

7. Udfør opgaver på online jobtavler

Digitale jobtavler og kvarternetværkssider er altid modne med engangskoncerter, opgaver og projekter. Du kan udføre opgaver som dataindtastning, maling og opsætning af elektronik.

8. Tilbyd landskabstjenester

Tilbyd at klippe, luge og klippe græsplæner i dit område. Faktisk er der mange opgaver om hjemmet, som beboerne overvejer pligter, men for dig kunne være en potentiel indkomst. Du kan sende dine tjenester på sociale medier eller online klassificerede tavler.

9. Lej et værelse eller dit hus

Tilbyd et ledigt værelse i dit hus eller hele dit hjem til leje gennem en ferie- eller boligdelingsside.

10. Lej din bil

Tilmeld dig en delebilstjeneste, og lad brugerne leje din bil. Du kan angive antallet af miles, brugere kan gå.

11. Deltag i en samkørselstjeneste

Tilmeld dig som rideshare-chauffør og giv ture til brugerne. Du kan selv vælge dine timer og steder. Du skal have et rent kørekort og et gyldigt kørekort.

12. Bliv leveringschauffør

Du kan arbejde som udbringningschauffør for en række forskellige virksomheder, herunder levering af måltider, levering af pakker eller levering af dagligvarer. Mange af disse stillinger giver tips ud over din almindelige løn. Du skal bruge pålidelig transport, ren kørehistorik og et gyldigt kørekort.

13. Afskriv udgifter til jobsøgning

Hold styr på alle dine udgifter i forbindelse med din jobsøgning, inklusive transport, måltider og tøj. Du kan muligvis afskrive disse udgifter på din skat.

14. Sag om arbejdsløshed

Undersøg arbejdsløshedsunderstøttelse og processer for din stat. Afhængigt af din status kan du være berettiget til disse fordele. Overvej at kontakte din stats arbejdsløshedskontor for at lære alle detaljerne. Ofte skal du opfylde krav om indkomst og ledighedstid.

15. Brug et cashback-program til køb

Når du handler online, så overvej at bruge et program, der giver penge tilbage til dine køb. Du kan tjene penge på ting, du allerede køber.

16. Invester i fast ejendom

Hvis du har penge til rådighed, kan du med fordel investere i et lille ejendomsprojekt. Tal med en agent eller din revisor om dine muligheder.

17. Oplad for din hobby

Identificer enhver hobby, som du kan dele, og reklamer for dine tjenester til venner og familie. Hvis du kan spille et instrument, vinde i skak, er en enestående kok, ved, hvordan man syr eller er dygtig til billedkunst, er det alt sammen ting, som folk vil betale for enten at lære at gøre eller på anden måde drage fordel af dine tjenester.

18. Underviser

Tilmeld dig som tutor gennem en vejledningsvirksomhed eller arbejd selvstændigt. Du kan undervise i fag, du er fortrolig med, såsom sprog, algebra, skrivning eller standardiseret prøveforberedelse.

19. Undervis online klasser

Du kan tilmelde dig som underviser til onlinekurser, såsom engelsk som andetsprog. Virksomhederne kræver generelt en bachelorgrad og mock lektion for at gennemgå dine undervisningsevner.

20. Ansøg om at blive vikar

Overvej at ansøge med dine lokale skoledistrikter om at blive lærervikar. Skoler kontakter dig, når en lærer er fraværende, og du kan beslutte, om du vil tage vagten. Du kan bestemme, hvilke aldre du gerne vil arbejde med, f.eks. folkeskolen, gymnasiet eller gymnasiet. Kravene til vikarundervisning varierer fra stat til stat, men du bliver sandsynligvis nødt til at bestå et baggrundstjek og få fingeraftryk.

Læs mere: Sådan bliver du lærervikar

21. Sælg håndlavede stykker

Hvis du har kunstneriske evner, kan du sælge dine varer på online markedspladser. Mange mennesker nyder at støtte små virksomheder og individuelle håndværkere. Af denne grund kan du være i stand til at sælge dine smykker, billedkunst, hæklearbejde, håndlavede tilbehør og mere.

22. Send dine varer til en leveringsservice for at sælge for dig

Du kan sende dine unødvendige varer til et fysisk leveringscenter, som kan sælge varerne for dig og give dig en procentdel af salget.

23. Bliv en hemmelig shopper

Tilmeld dig som hemmelig shopper. Du modtager et stipendium til at spise på restauranter, shoppe i detailbutikker eller prøvekøre biler. Du bliver derefter kompenseret for de anmeldelser, du giver.

24. Gå tur med hunde eller hundepasning

Annoncer for at gå tur med hunde eller grave-sit i dit nabolag eller gennem venner og familie. Du kan indsamle referencer fra venner eller tidligere kunder. Slå gennemsnitspriserne op i dit område for at få en ide om, hvad du skal debitere dine kunder.

25. Husmand

Du kan også tilbyde huspasning, når venner, familie eller naboer går ud af byen. Du kan annoncere i dit kvarters nyhedsbrev, fællesarealer eller sociale medier.

26. Babysit eller barnepige

Hvis du nyder at tilbringe tid med børn, så overvej at blive babysitter eller barnepige. Tilføj en profil til plejesider. Du kan hjælpe forældre med at hente børn fra skole, hjælpe med lektier og passe børn, når forældre skal ud af byen. Du vil måske tage et grundlæggende børnepasningskursus, især hvis du arbejder med spædbørn. Du kan også blive certificeret i CPR og grundlæggende førstehjælp.

27. Skriv lykønskningskort

Send dine ideer til lykønskningskort online. Hvis dit eksemplar er valgt, sender virksomheder dig kompensation.

28. Arbejde som voice-over kunstner

Du kan tilmelde dig arbejde som voice-over-kunstner og få betalt pr. projekt. Undersøg virksomheden og tekniske krav.

29. Start en indtægtsgenererende blog

Opret en blog, og overvej at deltage i et annoncenetværk for at tjene penge på den. Jo flere følgere du har, jo flere penge kan du tjene. Markedsfør din blog på sociale medier med indlægsuddrag og links.

30. Bliv ledsager for ældre voksne

Tilmeld dig for at arbejde som ledsager for ældre voksne. Ledsagere kan hjælpe med let husholdning og enkle opgaver som at klæde sig på, men også med fornøjelige tidsfordriv som at læse højt, spille spil eller på anden måde bare holde nogen med selskab. Ledsagere udfører ikke sundhedsrelaterede opgaver.

31. Skriv en e-bog

Find et emne, du er meget vidende om, og skriv en e-bog om emnet. Du kan bruge et forlag eller selvudgive din bog til at sælge gennem online-forhandlere.

32. Sælg en idé til en app

Hvis du har en idé til en app, kan du overveje at sælge den til et udviklingsfirma. Undersøg markedet, lav en forretningsplan og mød investorer. Du vil måske præsentere dem på dine møder med en fortrolighedsaftale.

33. Markedsfør produkter på sociale medier

Med en stor følgeskare på sociale medier, kan du arbejde som influencer på sociale medier. Mærker betaler dig for at promovere deres produkter eller tjenester på dine konti. Du kan blive betalt pr. indlæg eller baseret på antallet af brugere, der køber produkter fra dine unikke links.

Læs mere: 10 typer sociale medier til at promovere dit brand

34. Vær vært for en trivia-aften

Kontakt en lokal bar eller restaurant for at spørge, om du kan være vært for en trivia-aften. Dette kan være en god mulighed for udadvendte, personlige personligheder.

35. Opret et online kursus

Hvis du er ekspert i et emne, kan du oprette en læseplan for et onlinekursus. Beslut dig for en disposition, skab materialet, inkorporer grafik og reklamer for dit kursus på sociale medier.

36. Arbejde som forfatter eller redaktør

Du kan arbejde på freelancebasis med at skrive eller redigere. Find projekter gennem online jobtavler, der er specifikke for freelance skrivestillinger. Du kan også kontakte virksomheder direkte for at promovere dine tjenester. Overvej at oprette en hjemmeside med eksempler på dit arbejde.

37. Annoncer for dine fotograferingstjenester

Hvis du er en dygtig fotograf, kan du tilbyde fotograferingstjenester til events og marketing, stockfotografering eller portræt.

René Svenningsen
René Svenningsen Medarbejdere forlader jobbet af mange professionelle og personlige årsager. Det kan være udfordrende at finde et andet job i perioder med økonomisk tilbagegang. Du kan dog skabe indkomstmuligheder ved at bruge dine talenter, færdigheder og ressourcer. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det er vigtigt at tjene penge mellem job, og vi tilbyder flere måder at tjene penge på, mens du søger efter en fast stilling.