Hvordan Man Bliver En Vice Sherif

Hvis du er interesseret i en karriere inden for retshåndhævelse, kan du overveje at blive vice sheriff. Ikke alene får du en anstændig løn, men du kan også beskytte liv og ejendom i dit nærområde. At forstå, hvad denne rolle indebærer, giver dig en idé om, hvad du kan forvente, hvis du beslutter dig for at forfølge denne karrierevej. I denne artikel forklarer vi rollen som en vice sheriff, citerer løn og jobudsigter, giver dig trinene til at forfølge dette erhverv og besvarer ofte stillede spørgsmål.

Relateret: 20 karrierer inden for retshåndhævelse

Hvad er en vice sheriff?

En vice-sheriff er en retshåndhævende embedsmand, der har amtsdækkende jurisdiktion i modsætning til by eller stat. Nogle vice sheriffer fungerer som det vigtigste retshåndhævende organ i et område, hvis områdets lokale politiafdeling ikke kan opretholde det. En vicefoged kan også have titel af overlensfoged, stedfortræder, amtmandsfuldmægtig, lensmandsbetjent og amtmandspatruljebetjent.

Hvad laver en vice sheriff?

Mens vice sheriffer har lignende pligter som politibetjente, har de også deres egne pligter, der er specifikke for deres egen rolle inden for deres jurisdiktion. Det er også værd at bemærke, at en vice sheriffs opgaver varierer fra stat til stat. Her er nogle af de almindelige pligter for en vice sheriff:

 • Undersøg ulovlige eller mistænkelige aktiviteter og ulykker.
 • Anhold kriminelle.
 • Besvar opkald.
 • Udsted warrants.
 • Patruljer et bestemt område af deres amt.
 • Tjen som operatør ved amtsfængslet.
 • Fungere som landsretssikkerhed.
 • Vedligeholde driftsjournaler.

Løn til vicefoged

En vice sheriff tjener en national gennemsnitsløn på $40.398 om året. Din løn i denne stilling kan variere afhængigt af din geografiske placering og erfaringsniveau. Ud over en løn kan vice-sheriffer også modtage fordele som forsikring, betalt orlov og betalt jurytjeneste.

Relateret: Hvor meget tjener vice sheriffer?

Jobudsigter for vice sheriffer

Ifølge US Bureau of Labor Statistics (BLS) kan politi og detektiver forvente en vækst i beskæftigelsen på 5 % fra 2019 til 2029 – en vækst hurtigere end gennemsnittet for alle job i arbejdsstyrken. Mens efterspørgslen kan variere fra sted til sted, tilskriver BLS behovet for offentlig sikkerhed til flere åbninger til denne branche.

Hvordan bliver man vice sheriff

Som kommende vice sheriff skal du opfylde centrale krav, som håndhæves af sheriffens afdeling, hvor du ønsker at arbejde. Jo bedre du opfylder disse kvalifikationer, jo større chance har du for at sikre dig ansættelse som vice sheriff. Brug disse trin for at blive en vice sheriff:

1. Få dit gymnasieeksamen eller GED

Optjen dit gymnasieeksamen eller GED for at forfølge en karriere som vice-sherif. Hvis det er muligt, tag klasser i strafferet eller kriminologi for at give dig nyttig viden til denne karrierevej. Hvis du planlægger at forfølge en bachelorgrad, skal du sørge for at opretholde gode karakterer for at få adgang til et college eller universitet.

2. Opfyld de generelle krav

De fleste sheriffafdelinger har lignende generelle krav til vice sheriffkandidater. Sørg for at opfylde disse krav, før du forfølger denne retshåndhævende stilling. Bortset fra et gymnasieeksamen eller GED omfatter almindelige krav til vice-sheriffer:

 • Mindst 18 år gammel
 • Gyldigt kørekort
 • amerikansk statsborgerskab

Det er også vigtigt ikke at have nogen af ​​følgende:

 • Forbrydelser
 • Seneste DWI-domme
 • Uærlig udledning
 • Alkohol misbrug
 • Alvorlige trafikforseelser
 • Seneste dom om forseelse
 • Dom for vold i hjemmet
 • Seneste domme om forseelser

3. Udfyld eventuelle andre uddannelseskrav

Selvom du måske kun har brug for et gymnasieeksamen eller GED, foretrækker nogle sheriffafdelinger kandidater, der har gennemført retshåndhævelsescertificering eller strafferetlige uddannelser. Nogle afdelinger kan endda kræve eller acceptere universitetskredit i stedet for en universitetsgrad. Gennemgå instituttets uddannelseskrav for den afdeling, hvor du ønsker at søge. Hvis det kræver en certificering eller grad, forfølge kravene.

Hvis du vælger at forfølge en associeret eller bachelorgrad, skal du overveje at tage hovedfag i kriminalvidenskab, strafferet og retshåndhævelse. Klasser i psykologi, offentlige taler, skrivning og kriminologi kan også hjælpe.

4. Gennemfør politiskoleuddannelsen

Uddannet fra en politiskole. Husk på, at stater har forskellige krav til de fysiske standarder, de ønsker i en kandidat.

Når du har modtaget optagelse på akademiet, skal du tilmelde dig et 18-24-ugers program, der involverer både en militær-lignende bootcamp og et pædagogisk læseplan. Her er noget af det, du kan forvente at lære af akademiet:

 • Våbentræning
 • Anholdelsesprocedurer
 • Kørsel i høj hastighed
 • Vidneafhøring
 • Grundlov
 • Eftersøgning og beslaglæggelser

5. Få erfaring med retshåndhævelse

Inden du ansøger om en stedfortræder for sheriff, skal du få værdifuld erfaring i en anden retshåndhævende rolle. Aspirerende vice sheriffer har typisk brug for mindst fem års erfaring i en retshåndhævende rolle for at stille op til valget som vice sheriff. Overvej at blive politibetjent eller korrigerende stedfortræder i mellemtiden.

6. Ansøg om at blive vicefoged

Udfyld din ansøgning og indsend den til sheriffens kontor efter eget valg. Husk på, at nogle afdelinger kan kræve, at du indsender dokumenter som dine universitetsudskrifter eller arbejdsgiveranbefalinger. Sørg for, at du har de nødvendige dokumenter klar til at indsende din ansøgning.

7. Opfyld berettigelseskravene

Hver jurisdiktion har forskellige berettigelseskrav for sine vice-sheriffs. Nogle af disse krav kan omfatte beståelse af forskellige eksamener, evalueringer og at gennemgå et baggrundstjek. Fuldfør disse berettigelseskrav for at blive en vice sheriff.

Mens en standard skriftlig test vurderer dine læse-, skrive- og matematikfærdigheder, evaluerer fysiske eksamener din styrke, udholdenhed og behændighed, og fysiologiske evalueringer afgør, om du er i stand til at håndtere de strabadser, der følger med denne arbejdslinje. Baggrundstjek sikrer, at de oplysninger, du giver sandfærdige og nøjagtige oplysninger under ansøgningsprocessen. Her er nogle områder, som en baggrundsundersøgelse gennemgår:

 • Straffeattest
 • Tidligere stofbrug
 • Trafikovertrædelser
 • Beskæftigelseshistorie
 • Økonomisk historie

Du skal muligvis også gennemføre en polygrafundersøgelse for at bekræfte de oplysninger, du har givet gennem din ansøgning, samtale og baggrundseksamen. Nogle stater kan endda kræve, at du bor i den stat, hvor du søger i mindst et år, før du stiller op til sheriff.

8. Kør som vice sheriff i dit amt

Når du opfylder berettigelseskravene, skal du stille op som vice-sheriff i dit amt ved et kommende valg. Når din ansøgning er blevet godkendt, skal du begynde at føre kampagner. Sørg for, at din kampagne fremhæver dine holdninger til forskellige emner.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål vedrørende rollen som en vice sheriff:

Hvad er forskellen mellem en vice sheriff og en politibetjent?

Den største forskel mellem de to roller ligger i jurisdiktion. Mens en politibetjent forhindrer kriminalitet i deres by, forhindrer en vice-sherif kriminalitet for et helt amt. Husk, at et amt kan omfatte flere byer. Jobopgaverne, kvalifikationerne og uddannelsen er også forskellige for disse to roller. F.eks. kræver suppleanter yderligere uddannelse.

Relateret: Forskelle mellem lovhåndhævelsesjob

Er en vicefoged højere end en sherif?

Vicefogeder rangerer ikke højere end sheriffer. Faktisk arbejder de under en sherif for at håndhæve love i deres jurisdiktion.

Hvad er nogle lignende karriereveje for vice sheriffer?

Alternative karrieremuligheder for stedfortrædende sheriffer omfatter akutmedicinske teknikere, brandmænd, politibetjente, kriminelle efterforskere, FBI-agenter, efterforskere af gerningssted, amerikanske marskaler og sheriffer.

Hvilken type tidsplan arbejder en vice sheriff?

Typisk arbejder vicefogederne 12-timers vagter, uanset om det er om natten eller om dagen. De kan også have roterende dag- og nattevagter.

Johan Birch
Johan Birch Hvis du er interesseret i en karriere inden for retshåndhævelse, kan du overveje at blive vice sheriff. Ikke alene får du en anstændig løn, men du kan også beskytte liv og ejendom i dit nærområde. At forstå, hvad denne rolle indebærer, giver dig en idé om, hvad du kan forvente, hvis du beslutter dig for at forfølge denne karrierevej. I denne artikel forklarer vi rollen som en vice sheriff, citerer løn og jobudsigter, giver dig trinene til at forfølge dette erhverv og besvarer ofte stillede spørgsmål.