Hvor Lang Er Air Force Basic Training? Uge-for-uge-forklaring

Det amerikanske luftvåbens grundlæggende træningsprogram forvandler rekrutter til professionelle flyvere. Denne transformation er fysisk krævende og udfordrer håbefulde Air Force-medlemmer til at blive det bedste, de kan. At forstå, hvad træningen omfatter, kan hjælpe dig med at blive medlem af denne militærgren.

I denne artikel giver vi en beskrivelse af grundtræningen, og hvad den går ud på i løbet af otte uger.

Hvad er luftvåbnets grunduddannelse?

Luftvåbnets grundlæggende militæruddannelse er programmet, hvorigennem civile bliver professionelle flyvere. Det er også kendt som AFBMT eller Air Force Boot Camp. Programmet dækker det grundlæggende i militærlivet, herunder militær disciplin og ceremonier. Det lærer også rekrutter nødvendige krigsfærdigheder, øvelser og fysisk kondition.

Ifølge mission statement fra Air Force Basic Military Training Command er missionen for Air Force Basic Training at forvandle civile til motiverede, disciplinerede krigerflyvere med grundlaget for at tjene i verdens største luftvåben.

AFBMT finder sted på Lackland Air Force Base i San Antonio, Texas. Uanset om du planlægger at gå ind i Air National Guard, det aktive luftvåben eller Air Force Reserves, vil du gennemgå den samme grunduddannelse. Over 35.000 nye rekrutter deltager i AFBMT hvert år.

Programmet lægger også stor vægt på Air Force Expeditionary Force (AEF) deployeringscyklussen, som består af tre faser: pre-deployment, deployment og post-deployment.

Længden af ​​flyvevåbnets uddannelse

Luftvåbnets grunduddannelse er otte en halv uge lang. Her er en tidslinje for AFBMT og en oversigt over, hvad du kan forvente under din dannelse:

Uge 0

Uge 0 starter med helbredsundersøgelser og uddeling af væsentlige elementer til grundtræningen. Du modtager kampstøvler, et par joggingbukser, læderhandsker, en duffeltaske, løbesko, uld- og bomuldsstrømper, to håndklæder, to T-shirts og en sweatshirt. Du får også din luftvåbengodkendte klipning. Luftvåbnet vil tildele dig en Military Training Instructor (MTI), som vil guide dig gennem din træning i løbet af de næste otte en halv uge.

Uge 1

Den første uge vil udfordre dig fysisk og mentalt til at forberede dig til træningen. Du vil gennemgå fysisk træningsevaluering, tandlæge- og medicinske tests. Derefter vil du begynde fysisk konditionering og øvelser. Du vil lære det grundlæggende i luftvåbnets liv, herunder hvordan man rapporterer og hilser, indgangskontrolprocedurer, deleidentifikation, fitness og ernæring, kulturel følsomhed og menneskelige relationer. Du modtager dine våben og dit ID-kort.

Uge 2

Den anden uge lærer dig om flyvevåbnets stolte historie og arv. Du vil modtage undervisning om krigerrollen, nødvendig ledelse og karakter. Kurser dækker også selvmordsbevidsthed og forebyggelse, grundlæggende situationsfornemmelse og cyberbevidsthed. Du vil træne på våbenhåndtering og vedligeholdelse samt fuldføre flyverens fitness. Træning i march- og borestillinger fortsætter.

Anden uge indeholder også jobklassifikationssamtaler. Under denne samtale vil du sidde sammen med en jobrådgiver for at gennemgå en liste over ledige job, som du er kvalificeret til, og du vil udtrykke dine præferencer ved at klassificere dem i rækkefølge.

Relateret: 21 Jobsamtaletips: Sådan gør du et godt indtryk

Uge 3

Fokus i den tredje uge er at forberede dig til kamp og udvikle din karakter. Det inkorporerer flyveøvelser og parademarch i programmet. Du vil lære antiterrorteknikker og reglerne for væbnet konflikt. Der vil være en-til-en samtaler med ledende medarbejdere. Du vil forstå, hvordan du opfører dig både på og uden for basen.

Relateret: Karaktertræk: Definition og eksempler

Uge 4

Den fjerde uge introducerer taktisk kamptræning, håndsignalering og hvordan man bevæger sig i kolonner. Du vil deltage i en forhindringsbane, der inkluderer kravling i sandet. Du vil lære defensive kampteknikker og avancerede førstehjælpsmetoder. Taktisk bevægelse, dækning og fortielse er en del af programmet, med vægt på selvforsvar og beskyttelse af de andre medlemmer af din enhed.

Uge 5

Også kendt som BEAST week, denne femte uge er en af ​​de mest udfordrende i din træning. BEAST står for Basic Expeditionary Airman Skills Training. Det inkluderer Combat Arms Training and Maintenance (CATM), kamptræning og brug af pugil-stokken.

Du vil deltage i felttræningsøvelser og kampscenarier, der er skabt for at få wingman og kriger frem i dig. Du vil lære, hvordan du håndterer stress, og hvad din rolle er i situationer med trusler mod den nationale sikkerhed. Du afslutter ugen med fysisk krævende Field Training Exercises (FTX).

Uge 6

Den sjette uge er testugen. Du vil tage de afsluttende prøver af din fysiske kondition og flyveevner og sidde til akademiske skriftlige prøver, mens kurserne fortsætter. Du lærer, hvordan du håndterer et kemisk, radioaktivt, nukleart eller biologisk angreb. Der vil være kurser om computertræning, bekæmpelse af stressrestitution og personlig økonomistyring. Der vil også være mulighed for karrierevejledning.

Relateret: Overførbare færdigheder: Definitioner og eksempler

Uge 7

Det er eksamensuge. Din familie og venner er velkomne på basen til møntceremonien, dimissionsceremonien og paraden. Du vil deltage i en 1,5-mile løbetur kaldet "Airman's Run." Dette løb fejrer alle rekrutters sejr på udfordringer under træningen. Efter løbeturen finder møntceremonien sted. Du vil modtage din Airman's Coin, det officielle tegn på din overgang fra praktikant til flyver. Det symboliserer din ret til at blive kaldt en Airman.

Uge 8

Du vil flytte til flyvernes uges sovesal i den sidste AFBMT-uge. Den følgende mandag vil du gå til den relevante tekniske træningsskole for din Air Force-specialkode. Din tekniske uddannelse kan vare mellem en måned og over to år.

Tips til at forberede Air Force boot camp

For at forberede dig til AFBMT er her nogle ting, du kan gøre:

  • Studer på forhånd. Du kan lære om militær tid, kommandovej og grundlæggende militær information såsom rækker, vagtpostens ordrer og historie ved at undersøge og studere før træningslejren for at være mere forberedt.

  • Komme i form. Start din fysiske forberedelse seks måneder før grundtræningen. Hvis du er forberedt på fysiske udfordringer, vil du være mere tilbøjelig til at bestå testene uden skader. Dine øvelser bør omfatte løb, rygsæk og motion.

  • Tal med din familie. Det er vigtigt at diskutere processen med din familie og venner. Du vil ikke have en mobiltelefon under grunduddannelsen, så de skal vide, hvordan de kan nå dig. I nødstilfælde skal de kontakte Røde Kors, som så finder dig.

  • Vælg din korrespondent. Du får kun lov til at sende et fortrykt postkort til én person, som så skal sprede nyheden blandt resten af ​​dine venner og familie.

  • Pakke. Pak til træning så let som muligt. Når du først er på basen, vil du have mulighed for at købe fornødenheder i troop mall, kaldet BX for Basic Exchange. Medbring kun væsentlige genstande såsom dine universitetsudskrifter, ID/kørekort, socialsikringskort, briller eller kontaktlinser, hygiejneartikler og recepter. Husk også, når du pakker, at din instruktør måske tømmer din taske foran andre.

Viggo Nissen
Viggo Nissen Det amerikanske luftvåbens grundlæggende træningsprogram forvandler rekrutter til professionelle flyvere. Denne transformation er fysisk krævende og udfordrer håbefulde Air Force-medlemmer til at blive det bedste, de kan. At forstå, hvad træningen omfatter, kan hjælpe dig med at blive medlem af denne militærgren.