Hvilken Uddannelse Har En Baggrundsforsker Brug For?

Hvilken Uddannelse Har En Baggrundsforsker Brug For?

Mange virksomheder og organisationer udfører baggrundstjek af nyansatte for at sikre, at alle medarbejdere er berettiget til at arbejde og afspejler nøjagtige oplysninger i deres dokumenter. Når en organisation ønsker at bruge baggrundstjek, hyrer de ofte en baggrundsefterforsker til at udføre research og verificere medarbejderoplysninger. Hvis du har enestående opmærksomhed på detaljer og fremragende skriftlige kommunikationsevner, kan du trives i en karriere som baggrundsforsker. I denne artikel overvejer vi, hvordan det kan være at arbejde som baggrundsforsker, og udforsker den uddannelse, der kræves for at blive det.

Relateret: En omfattende vejledning til baggrundstjek

Hvad er en baggrundsforsker?

En baggrundsforsker er en forskningsprofessionel, der verificerer enkeltpersoners personlige oplysninger og nogle gange indsamler oplysninger om organisationer. En af de mest populære grunde til, at virksomheder ansætter baggrundsefterforskere, er at gennemgå de oplysninger, som nyansatte giver for at sikre, at der ikke er problemer, der kan forhindre dem i at arbejde lovligt i virksomheden, såsom en straffeattest eller kompliceret ansættelseshistorie. Et medarbejderbaggrundstjek kan også være værdifuldt til at bekræfte, at de oplysninger, nyansatte giver under ansøgningsprocessen, er nøjagtige.

Men virksomheder kan også hyre en baggrundsforsker til at undersøge virksomheder, de planlægger at fusionere med eller erhverve for at lære om deres økonomiske status og identificere eventuelle detaljer, der kan påvirke virksomheden efter transaktionen. Dette kan være særligt nyttigt, fordi det kan forhindre virksomheder i at indgå i fusioner eller opkøb, der kan være et ansvar og negativt påvirke deres forretning.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvad er inkluderet i et jobbaggrundstjek?

Hvad laver en baggrundsforsker?

En baggrundsforsker kan have flere ansvarsområder, der relaterer sig til at undersøge en persons baggrundsinformation. For eksempel kan de udføre forskning i personlige oplysninger om en medarbejders baggrund, såsom deres kredithistorik, potentielle interessekonflikter og historie med kriminel aktivitet. Baggrundsefterforskere kan også gennemgå specifikke materialer, som medarbejdere indsender under ansøgningsprocessen, såsom deres CV'er, følgebreve og anbefalingsbreve for at sikre, at de oplysninger, hvert materiale giver, er nøjagtige. Dette kan nogle gange indebære at kontakte kontakter eller referencer, der er opført på en nyansats materialer for at bekræfte, at de sandfærdigt rapporterer deres ansættelseshistorik.

Her er nogle mere almindelige jobopgaver, som en baggrundsefterforsker typisk har:

  • Interview af nyansatte og andre, der måske kan tilbyde mere information om dem og deres historie
  • Møde med personer, der bliver undersøgt for at spørge om falskheder eller uregelmæssigheder, som de finder
  • Bestemmelse af årsagerne til modstridende oplysninger om en kandidat
  • Skrive rapporter, der viser deres resultater
  • Fordeling af rapporter til ansættelsesledere, supervisorer og andre ledere i en virksomhed
  • At give bevis for eventuelle uoverensstemmelser, de bemærker
  • Deltagelse i due diligence-undersøgelser ved at gennemgå interessekonflikter, skatteangivelsesoplysninger og økonomi

Relateret: Hvad kan afsløres i et baggrundstjek?

Påkrævet baggrundsforskeruddannelse

Her er nogle oplysninger om de typer træning, som en baggrundsforsker normalt har brug for, før de går ind i feltet:

Uddannelse

Mens de fleste job for baggrundsefterforskere ikke har specifikke uddannelseskrav, kan det være almindeligt, at håbefulde baggrundsefterforskere opnår en bachelorgrad. Dette skyldes, at fuldførelse af en bachelorgrad kan give kandidater mulighed for at lære dybdegående information om de områder, de er interesserede i, som de måske ellers ikke har adgang til. For eksempel kan en baggrundsforsker, der ved, at de vil arbejde for finansielle institutioner, tage kurser i finans, så de nemt kan fortolke data på disse arbejdspladser.

To af de mest populære hovedvalg for baggrundsefterforskere er strafferetspleje og politividenskab, da disse programmer kan lære de færdigheder, som de ofte bruger i feltet, såsom at indsamle og analysere beviser.

Felt erfaring

Det meste af den træning, som en baggrundsforsker har brug for, kommer fra felterfaring. Felterfaring refererer til ekspertise, som du opnår ved at arbejde professionelt inden for området. Aspirerende baggrundsefterforskere kan få felterfaring på mange måder, hvoraf den mest almindelige er at arbejde i et retshåndhævende job. Dette skyldes, at mange af de processer, som en baggrundsefterforsker bruger, ligner dem, retshåndhævere bruger.

Baggrundsefterforskere kan også opbygge felterfaring ved at arbejde med private efterforskere, der udfører undersøgelser for private kunder, da disse stillinger kan lære dem om efterforskningsteknikker og give dem mulighed for at udvikle de færdigheder, de muligvis har brug for for at få succes.

Certificering

Certificeringskravene for baggrundsefterforskere kan variere afhængigt af den stat, hvor du bor, og den branche, hvor du planlægger at udføre undersøgelser. Det kan dog være en fordel for baggrundsefterforskere at søge certificering for at verificere deres færdigheder og modtage en legitimation, der kan kvalificere dem til flere job. For eksempel har de fleste føderale baggrundsefterforskere brug for certificering for at udføre føderale baggrundstjek. En af de mest populære certificeringer for baggrundsefterforskere er den Professional Certified Investigator-legitimation fra ASIS International.

Når den er certificeret, kan en baggrundsforsker tilslutte sig Association of Certified Background Investigators (ACBI). Dette er en organisation, der forbinder certificerede baggrundsefterforskere med hinanden og med potentielle arbejdsgivere. Medlemskab af ACBI kan være særligt nyttigt for nye baggrundsefterforskere, da det kan hjælpe med at introducere dem til flere jobmuligheder.

Relateret: Sådan udfører du et baggrundstjek på dig selv

Løn og jobudsigt for en baggrundsforsker

Den nationale gennemsnitlige løn for baggrundsefterforskere i USA er i øjeblikket $42.920 om året. Viser faktisk også, at baggrundsefterforskere typisk modtager personalegoder ud over deres løn, såsom betalt fri, fleksible forbrugskonti og adgang til medarbejderhenvisningsprogrammer.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes antallet af personer ansat som privatdetektiver og efterforskere, inklusive baggrundsefterforskere, at stige med 8 % fra 2019 til 2029, hvilket er en ret hurtig vækstrate. BLS bemærker, at denne vækst kan skyldes en stigning i kvalificerede kandidater, der kan udføre de krævede jobopgaver. De siger også, at baggrundstjek sandsynligvis vil stige i popularitet på grund af den potentielle unøjagtighed i at udføre undersøgelser online.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Hedvig Antonsen
Hedvig Antonsen Mange virksomheder og organisationer udfører baggrundstjek af nyansatte for at sikre, at alle medarbejdere er berettiget til at arbejde og afspejler nøjagtige oplysninger i deres dokumenter. Når en organisation ønsker at bruge baggrundstjek, hyrer de ofte en baggrundsefterforsker til at udføre research og verificere medarbejderoplysninger. Hvis du har enestående opmærksomhed på detaljer og fremragende skriftlige kommunikationsevner, kan du trives i en karriere som baggrundsforsker. I denne artikel overvejer vi, hvordan det kan være at arbejde som baggrundsforsker, og udforsker den uddannelse, der kræves for at blive det.