Hvilken Slags Job Kan Du Få Med En Kandidatgrad I økonomi?

Hvilken Slags Job Kan Du Få Med En Kandidatgrad I økonomi?

En af fordelene ved en videregående uddannelse i økonomi er, at det kan føre til mange forskellige slags job. Hvis du har en kandidatgrad i økonomi, eller hvis du overvejer at tjene en, kan du finde på at spekulere på, hvilke slags job du kan få med din uddannelse, og hvilke slags job du kan nyde. I denne artikel udforsker vi 10 job, du sandsynligvis er kvalificeret til med en kandidatgrad i økonomi.

10 jobs til en kandidat i økonomi

Hvis du har en kandidatgrad i økonomi, så overvej disse 10 slags job, når du begynder eller fortsætter din karrieresøgning. Selvom nogle af disse job kan kræve yderligere specialiseret uddannelse, vil folk med en kandidatgrad i økonomi have en fordel i disse typer af karrierer.

1. Erhvervsjournalist

National gennemsnitsløn: $35.454 om året

Primære opgaver: En journalist bruger research-, interview-, skrive- og talefærdigheder til at formidle vigtig information til offentligheden. En erhvervsjournalist kan deltage i konferencer, interviewe fremtrædende forretningsfolk eller undersøge komplekse spørgsmål for at finde information, der skal inkluderes i deres historier. Erhvervsjournalister kan arbejde for en trykt publikation, tv, internettet eller alle disse kilder. En erhvervsjournalist kan arbejde i et almindeligt kontormiljø, men de kan også arbejde uden for kontoret, hvis de rejser for at dække forretningsrelaterede begivenheder.

Relateret: Lær om at være journalist

2. Økonomiinstruktør

National gennemsnitsløn: $27.814 om året

Primære opgaver: Økonomiinstruktører lærer eleverne om forskellige økonomiske politikker og processer. Økonomiinstruktører udvikler lektionsplaner, underviser elever i klasseværelset og online, giver feedback til eleverne og bidrager nogle gange til udvalg og andre opgaver efter behov. En økonomiinstruktør arbejder typisk i et klasseværelse på enten gymnasie- eller universitetsniveau eller i kontormiljøer.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

3. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.728 om året

Primære opgaver: Revisorer er ansvarlige for at dokumentere, analysere og føre tilsyn med mange af de økonomiske aspekter af en virksomhed. Selvom en revisors specifikke opgaver varierer afhængigt af den type virksomhed, de arbejder for, involverer deres job normalt sporing af forretningsudgifter, udførelse af interne revisioner, tilsyn med skatter og kommunikation af økonomiske oplysninger med virksomhedens ledelse. Revisorer arbejder normalt normal arbejdstid på et kontor, men de kan arbejde overarbejde i travle tider af året, såsom skattesæson.

Relateret: Lær om at være revisor

4. Økonomisk planlægger

National gennemsnitsløn: $63.836 om året

Primære opgaver: Finansielle planlæggere administrerer penge for deres kunder og giver dem økonomisk rådgivning. En finansiel planlægger kan se på en kundes pensionsordninger, opsparingsportefølje og investeringer og komme med anbefalinger baseret på deres bedste professionelle skøn. De hjælper også med at danne økonomiske mål baseret på en klients personlige mål, såsom at spare op til college eller købe et hjem. Økonomiske planlæggere kan arbejde for en virksomhed eller på konsulentbasis.

Relateret: Lær om at være finansiel planlægger

5. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $71.795 om året

Primære opgaver: En finansanalytiker undersøger omhyggeligt industridata og finansiel information for at komme med forudsigelser om, hvor mange penge investeringer vil tjene. Finansanalytikere kan være involveret i at købe eller sælge aktier, og de arbejder for en række forskellige virksomheder, herunder banker, investeringsselskaber, forsikringsselskaber og investeringsselskaber. Finansanalytikere kan give indsigt i virksomhedens økonomi eller enkeltpersoners behov.

Relateret: Lær om at være finansanalytiker

6. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.673 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere undersøger store mængder data, normalt i form af datasæt, og behandler disse oplysninger, så andre kan forstå dem. De importerer data fra forskellige kilder, organiserer dem og finder den nødvendige information gennem forskellige søgefunktioner. De kan også oprette præsentationer baseret på de data, de har fundet. Virksomhedsledere bruger derefter disse oplysninger til at træffe vigtige beslutninger. Da teknologien fortsætter med at udvikle sig, er dataanalyse ved at blive et populært område, og mange arbejdsgivere søger dataanalytikere til at løse komplekse forretningsproblemer.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

7. Advokat

National gennemsnitsløn: $99.178 om året

Primære opgaver: En advokat er ekspert i juridiske spørgsmål. Advokater kan arbejde for et advokatfirma, en større organisation eller for sig selv i deres egen juridiske praksis. Advokater udfører forskning i hver af deres sager, udvikler meningsfulde juridiske strategier og rådgiver deres klienter baseret på deres juridiske ekspertise. Advokater arbejder i et normalt forretningsmiljø, men de rejser også ofte til retssale, advokatbiblioteker og deres klienters placering. Advokater specialiserer sig normalt i en bestemt type lov, såsom virksomhedsret, ophavsret eller familie. Advokater har brug for en Juris Doctor, men en kandidatgrad i økonomi kan hjælpe.

Relateret: Lær om at være advokat

8. Ledelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $103.928 om året

Primære opgaver: Ledelseskonsulenter hjælper organisationer med at identificere udfordringer i deres virksomhed og samarbejder med ledelsen om at finde løsninger på disse problemer. De skaber også nye processer, der strømliner opgaver og tidslinjer for at reducere spild og hjælper med at finde nye værktøjer, såsom software, til bedre at administrere forskellige funktioner. Managementkonsulenter arbejder ikke for de virksomheder, de rådgiver, men arbejder i stedet normalt for konsulentfirmaer, hvilket hjælper dem med at give et udefrakommende perspektiv på en virksomheds forretningsforhold.

9. Økonom

National gennemsnitsløn: $109.207 om året

Primære opgaver: En økonom er ansvarlig for at forstå specifikke økonomiske spørgsmål og hjælpe virksomheder med at træffe forretningsbeslutninger baseret på økonomisk information. De råd, som en økonom giver, kan hjælpe virksomheder med at prissætte varer og bestemme, hvor meget de skal forsøge at sælge. Økonomer skal behandle betydelige mængder data, forstå disse data og kommunikere dem på en måde, som folk kan forstå. I nogle tilfælde arbejder økonomer sammen med statistikere for at destillere særligt komplekse eller store datasæt.

10. Aktuar

National gennemsnitsløn: $115.858 om året

Primære opgaver: Aktuarer er eksperter i at forstå finansielle risici i forsikringsbranchen og hjælpe forsikringsselskaber med at træffe beslutninger om priser og dækning. Aktuarer måler de mulige økonomiske resultater af forskellige usikre situationer og kommunikerer omkostningerne til virksomheden. De indsamler data om potentielle risici, analyserer information og skaber detaljerede rapporter, som er nemme at forstå for beslutningstagere.

Bendt Jensen
Bendt Jensen En af fordelene ved en videregående uddannelse i økonomi er, at det kan føre til mange forskellige slags job. Hvis du har en kandidatgrad i økonomi, eller hvis du overvejer at tjene en, kan du finde på at spekulere på, hvilke slags job du kan få med din uddannelse, og hvilke slags job du kan nyde. I denne artikel udforsker vi 10 job, du sandsynligvis er kvalificeret til med en kandidatgrad i økonomi.