Hvilke Job Er Der Altid Stor Efterspørgsel På?

Uanset om du ønsker at skifte erhverv eller bare starte din karriere efter college, er det en fantastisk måde at finde succes på at vælge et område eller en branche med job, der efterspørges. Vi har samlet en liste over de topjobs, der altid er efterspurgte inden for fire felter.

Hvilke job er altid i høj efterspørgsel?

Der er job i høj efterspørgsel i en lang række brancher, hvilket betyder, at du kan finde en, der passer til dine interesser og færdigheder. De fire områder, der har oplevet hastig vækst i de seneste år, er sundhedspleje, informationsteknologi (IT), handel og gæstfrihed. Uanset om du kan lide at arbejde med dine hænder eller nyder problemløsning, vil du finde et job, der er meget efterspurgt i en af ​​disse brancher.

Sundhedsjob i høj efterspørgsel

Her er nogle af de mest efterspurgte sundhedsjob:

1. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $102.622 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter hjælper læger, kirurger og andre læger med at undersøge, diagnosticere og behandle patienter. Stillinger er tilgængelige på hospitaler eller private lægepraksis.

Krav: Lægeassistenter har typisk en kandidatgrad fra et akkrediteret program og skal opnå en licens i den stat, hvor de arbejder.

2. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $34,26 i timen

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker yder og koordinerer sundhedspleje til patienter, samt uddanner patienter i, hvordan de tager sig af deres lidelser. De kan også yde personlig og følelsesmæssig støtte til familier, der står med en helbredskrise.

Krav: De fleste registrerede sygeplejersker har en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet eller en associeret grad med et certifikat. Alle stater kræver registrerede sygeplejersker for at få en licens.

3. Medicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $64.163 om året

Primære opgaver: Også kendt som en medicinsk eller klinisk laboratorieforsker, en medicinsk teknolog indsamler blod- og vævsprøver og udfører tests på dem for en række forskellige sygdomme.

Krav: Kandidater skal typisk have en bachelorgrad på et lægestudie. Nogle stater kræver også en licens for at praktisere som medicinsk teknolog.

4. Medicinsk servicechef

National gennemsnitsløn: $18,73 i timen

Primære opgaver: En medicinsk serviceleder koordinerer, leder og overvåger den daglige drift af sundhedsfaciliteter såsom hospitaler, plejehjem og hospicer. De kan have tilsyn med hele anlægget eller arbejde for en afdeling.

Krav: De fleste medicinske serviceledere har mindst en bachelorgrad, selvom mange har en kandidatgrad.

5. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $13,42 i timen

Primære opgaver: Sygeplejersker yder primær pleje til patienter på hospitaler og plejehjem. De arbejder ofte under vejledning af en uddannet sygeplejerske, og hjælper med at udføre opgaver for at gøre jobbet som sygeplejerske lettere og smidigere.

Krav: Sygeplejersker skal gennemføre enten en associeret grad eller certificering. En Certified Nursing Assistant (CNA) sondring er obligatorisk i nogle stater og kan øge lønnen i stater, der ikke kræver det.

6. Hjemmesundhedshjælper

National gennemsnitsløn: $11,99 i timen

Primære opgaver: Også kendt som "plejere" eller "personlige plejemedhjælpere", hjælper hjemmehjælpere med handicap, sygdomme og andre sundhedsproblemer med daglige aktiviteter. Pleje finder sted i en række forskellige miljøer, men efterspørgslen er stor for at arbejde i patienternes hjem.

Krav: Hjemmehjælpere skal have en gymnasial eksamen og skal muligvis også gennemføre en uddannelse og en standardiseret test.

IT-job i høj efterspørgsel

Her er nogle af de mest efterspurgte it-job:

1. Scrum master

National gennemsnitsløn: $107.357 om året

Primære opgaver: Scrum-mestre eller "produktejere", leder produktteams i teknologiverdenen. De samarbejder med teams for at finde den bedste måde at skabe produkter på, kommunikere med interessenter og holde deres team på sporet til at nå mål.

Krav: De fleste Scrum-mastere har brug for en bachelorgrad i Business eller Information Science. Nogle virksomheder kræver også et Certified Scrum Master (CSM) certifikat.

2. Applikationssoftwareudvikler

National gennemsnitsløn: $85.314 om året

Primære opgaver: Med en stigning i tilgængeligheden og brugen af ​​mobilbaseret internet skaber applikationssoftwareudviklere apps, der kører på både iOS- og Android-enheder. De kan udvikle apps til virksomheder, freeware eller spil til store virksomheder, startups eller enkeltpersoner.

Krav: Applikationssoftwareudviklere har typisk en bachelorgrad i datalogi eller et beslægtet område. Men onlinekurser og udvikler "boot camps" har givet en bred vifte af mennesker mulighed for at blive udviklere.

3. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.972 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytikers job er at overvåge computernetværk og eliminere truslen om sikkerhedsbrud. For at fuldføre denne opgave kan de opdatere software, implementere nye sikkerhedssystemer og uddanne medarbejdere i internetbrug.

Krav: De fleste informationssikkerhedsanalytikere har en bachelorgrad i datalogi eller et beslægtet felt.

4. Operationsanalyseanalytiker

National gennemsnitsløn: $65.639 om året

Primære opgaver: En driftsanalytiker undersøger tekniske problemer i en virksomhed og udvikler et sæt løsninger, der gør det muligt for virksomheder at arbejde mere effektivt og omkostningseffektivt.

Krav: Operationsforskningsanalytikere har en bachelorgrad i datalogi, matematik eller analyse.

Handelsjob i høj efterspørgsel

Her er nogle af de bedste handelsjob, der er i høj efterspørgsel eller fortsætter med at vokse.

1. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $23,69 i timen

Primære opgaver: Disse personer installerer, vedligeholder og reparerer vindmøller på vindmølleparker i hele landet.

Krav: Fordi jobbet som vindmølletekniker er relativt nyt, er der kun en håndfuld handelsskoler rundt om i landet, der tilbyder en uddannelse. De fleste teknikere lærer stillingen gennem on-the-job træning.

2. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $17,58 i timen

Primære opgaver: Solcelleinstallatører, også kendt som "solinstallatører", installerer, vedligeholder og reparerer solpaneler i bolig- og erhvervsmiljøer.

Krav: De fleste handelsskoler tilbyder nu programmer i solcelleinstallation, men mange solcelleinstallatører får deres viden og ekspertise gennem on-the-job træning.

3. Byggearbejder

National gennemsnitsløn: $14,75 i timen

Primære opgaver: Byggearbejdere har generel byggeekspertise og arbejder på byggepladser. De kan udfylde områder omkring fundamentet, køre med små maskiner, male eller rense snavs fra en arbejdsplads.

Krav: Byggearbejdere har ikke et minimumsuddannelseskrav eller erfaringsniveau, hvilket gør det til et åbent felt for nybegyndere.

4. Materialebehandler

National gennemsnitsløn: $13,28 i timen

Primære opgaver: Selvom vækstraten er mindre end de andre job på denne liste, er materialebehandlere altid i høj efterspørgsel, fordi udbud, logistik og lagerstyring kræver dem. Materialehandlere bruger udstyr såsom gaffeltrucks eller manuelt arbejde til at flytte materialer og produkter rundt på et lager eller på lastbiler eller anden forsendelsestransport.

Krav: Uden formel uddannelse eller erfaring påkrævet, er det eneste krav fra arbejdsgiverne, at materialebehandlere kan håndtere den fysiske arbejdsbyrde regelmæssigt.

Hospitalitet job i høj efterspørgsel

Her er nogle af de bedste gæstfrihedsjob, der er meget efterspurgt:

1. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $14,34 i timen

Primære opgaver: Turguider planlægger, organiserer og gennemfører sightseeing- eller eventyrture for rejsende fra hele kloden. Disse ture kan strække sig fra bjergbestigningsekspeditioner til en sightseeingtur i en by eller et museum.

Krav: De fleste rejseledere har mindst en gymnasieeksamen, mens andre har en Associate's Degree eller Bachelor's Degree in Hospitality, Business eller History.

2. Kog

National gennemsnitsløn: $12,02 i timen

Primære opgaver: Kokke tilbereder og serverer mad i en række forskellige omgivelser. Mens selvstændige restauranter beskæftiger flest kokke, er feriesteder, hoteller og skoler også valg. Specialiserede kokke kan også finde beskæftigelse i private husholdninger.

Krav: De fleste kokke har ikke brug for nogen formel uddannelse. Men arbejdserfaring og en grad fra en kulinarisk skole kan øge deres løn.

3. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,63 i timen

Primære opgaver: Bartendere blander cocktails og skænker drinks til gæster på barer, restauranter, hoteller eller resorts. De skal interagere med gæster på en venlig måde.

Krav: Mens nogle bartendere går på bartendeskole for at lære det grundlæggende i faget, får andre praktisk erfaring.

4. Server

National gennemsnitsløn: $10,96 i timen

Jobvækst: 7 % (BLS)

Primære opgaver: Også kendt som "tjenere" eller "servitricer", servere kommunikerer kundernes ordrer til køkkenet, kører mad og busborde. De skal muligvis også gøre noget let rengøring eller forberede spisepladsen før åbning eller efter lukning.

Krav: Der kræves ingen formel uddannelse for at blive server, og mange modtager træning på arbejdspladsen. Stærke kommunikationsevner og evnen til at arbejde under pres er værdifulde færdigheder.

Uanset dit ekspertise- eller studieområde, kan du finde et job, der er meget efterspurgt i enhver branche. Du har et udvalg at vælge imellem baseret på dine præferencer og niveau af erfaring og uddannelse.

Kaj Mathiasen
Kaj Mathiasen Uanset om du ønsker at skifte erhverv eller bare starte din karriere efter college, er det en fantastisk måde at finde succes på at vælge et område eller en branche med job, der efterspørges. Vi har samlet en liste over de topjobs, der altid er efterspurgte inden for fire felter.