Hvad Skal Du Gøre Efter At Have Fået Din Associate Degree

Hvad Skal Du Gøre Efter At Have Fået Din Associate Degree

Når du har opnået en associeret grad, er der flere muligheder, der bliver tilgængelige for dig. At vide, hvilken vej du skal følge efter at have opnået din associerede grad, kan hjælpe dig med at maksimere dit karrierepotentiale og hjælpe dig med at få det job, du ønsker. I denne artikel diskuterer vi muligheder, efter du har opnået din associerede grad, og hvilke skridt du kan tage for at fremme din karriere.

Opret et CV på Bonjoures

Hvad er en associeret grad?

En associeret grad er en bachelorgrad, der optjenes mellem et gymnasium eller GED og en bachelorgrad og omfatter cirka 60 kredittimers kurser. At fuldføre en associeret grad tager normalt omkring to år for en fuldtidsstuderende.

Associerede grader er tilgængelige fra flere typer af post-sekundære institutioner, herunder tekniske skoler, community colleges, online colleges og universiteter. En associeret grad kan give den tekniske træning, almene uddannelse og væsentlige færdigheder, der er nødvendige for at komme i gang med en professionel karriere eller for at fortsætte på en bacheloruddannelse.

Relateret: Når en professionel grad vil hjælpe dig med at komme videre i din karriere

Muligheder efter at have opnået en associeret grad

Der er flere muligheder for dig, når du har opnået en associeret grad. Du kan vælge enten at fortsætte med at forfølge din uddannelse for at opnå en grad på højere niveau, såsom en bachelor- eller kandidatuddannelse, få et job på associeret niveau eller begge dele. Den vej, der er den rigtige for dig, afhænger af en række faktorer, herunder hvilken type karriere du ønsker at forfølge, hvor mange penge du gerne vil tjene og det nødvendige niveau for at nå dine mål.

Relateret: Sådan anføres uddannelse på et CV

Sådan gør du din associerede grad til en bachelorgrad

Når du har opnået en associeret grad, kan du overveje at fortsætte med at forfølge din uddannelse for at opnå en bachelorgrad. Mange studerende vælger at få deres associerede grad, før de opnår en bachelorgrad, så nye karrieremuligheder vil blive tilgængelige for dem mellem de to grader. Følg disse trin for at gøre din associerede grad til en bachelorgrad:

1. Evaluer dine karrieremuligheder

Før du beslutter dig for, om du vil forfølge en bachelorgrad, skal du overveje dine karrieremuligheder og hvilken type bachelorgrad, du skal have succes på det felt.

2. Undersøg dine skolemuligheder

Når du ved, hvilken type bacheloruddannelse du ønsker at forfølge, kan du begynde at undersøge skoler, der tilbyder det program, du er interesseret i. Der er flere faktorer, du skal overveje, når du søger efter den skole, der passer til dig, herunder om kurser udbydes online , på campus eller begge dele, hvad prisen på undervisning er, og hvor lang tid det vil tage dig at gennemføre det program, du er interesseret i.

3. Find ud af, hvad dine overførselsmuligheder er

Mange associerede grader har 60 kredittimers kurser, du er berettiget til at overføre til en bacheloruddannelse. Det betyder normalt, at du skal gennemføre yderligere 60 kredittimer, eller omkring to år mere på fuld tid, for at fuldføre din bachelorgrad.

Nogle associerede grader med et mere teknisk fokus har dog muligvis ikke så mange kreditter til rådighed for overførsel. Du kan diskutere, hvor mange af dine merittimer, der er berettiget til overførsel, med en rådgiver på den skole, du er interesseret i at gå på til din bacheloruddannelse.

4. Søg ind på en bacheloruddannelse

Dit næste skridt er at søge ind på de bacheloruddannelser, du er interesseret i. Ansøgningsprocessen omfatter typisk at udfylde en ansøgning med personlige oplysninger, give oplysninger om uddannelse og baggrundstjek, betale et ansøgningsgebyr og kan omfatte at skrive et essay eller tage en indgang eller placeringseksamen. Mange ansøgninger kan udfyldes online. Du kan finde ud af den specifikke ansøgningsproces for dit program ved at spørge optagelsesvejlederen på den skole, du ønsker at gå på.

5. Fuldfør bachelorgradskrav

Når du er blevet accepteret til en bacheloruddannelse, er dit sidste trin at tilmelde dig klasser og fuldføre de nødvendige kurser for at opnå din grad. Typisk vil kurser primært bestå af klasser relateret til din specifikke hovedfag, da de fleste af dine generelle uddannelseskrav skulle have været gennemført under dit associerede uddannelsesprogram.

Sådan finder du et job efter at have opnået en associeret grad

En anden mulighed, du har efter at have opnået en associeret grad, er at finde et associeret job på niveau. Følg disse trin for at finde et job efter at have opnået din associerede grad:

1. Søg efter ledige job relateret til din uddannelse

Dit første skridt til at få et job efter at have opnået en associeret grad er at gennemse aktuelle jobåbninger relateret til din grad.

2. Forbered dit CV og følgebrev

Når du har fundet de jobs, du ønsker at søge, skal du bruge oplysningerne fra jobbeskrivelsen til at oprette dit CV og følgebrev med den erfaring, kompetencer og uddannelse, som arbejdsgiveren søger.

3. Ansøg til dine foretrukne job

Brug derefter Bonjouress online ansøgningsproces til at indsende dit CV og ansøge til de stillinger, du er interesseret i.

4. Vær godt forberedt til samtaler

Du bør begynde at forberede dig til et interview, før du hører fra en arbejdsgiver, da din første kontakt med dem kan være et telefoninterview. Brug de oplysninger, du har undersøgt om virksomheden og stillingen, mens du laver dit CV, og forbered svar på almindelige interviewspørgsmål, som du forventer, at intervieweren stiller.

Læs mere: The New Graduate's Guide to Job Search

Topbetalende job for en associeret grad

Der er flere karrierer tilgængelige for folk, der har en associeret grad. Her er de bedst betalte job for associerede grader:

  1. Politimand
  2. Flytekniker
  3. Fysioterapeut assistent
  4. Registreret sygeplejerske
  5. web-udvikler

1. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $51.176 om året

Primære opgaver: En politibetjent eller retshåndhævelseskontor afskrækker kriminalitet og beskytter personer og ejendom inden for deres jurisdiktion. Betjente er ansvarlige for at patruljere deres tildelte områder, reagere på nødopkald, efterforske forbrydelser, indsamle beviser og udfylde rapporter. Som medlem af politistyrken kan du pågribe mistænkte, genoplive sårede ofre, afgive kendelser og foretage trafikstop.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller associeret grad

2. Flytekniker

National gennemsnitsløn: $26,79 i timen

Primære opgaver: Flyteknikere installerer, inspicerer og tester flyelektronikudstyr. Dette omfatter radar, radionavigationsværktøjer, elektriske kontroller, tanksystemer til flyvning, invertere og magneter. Disse teknikere vil justere, reparere og udskifte udstyr efter behov. Dette kan kræve brug af loddekolber, håndværktøj, voltmetre og oscilloskoper. Luftfartsteknikere skal vide, hvordan de tolker flytestdata, tegninger og ledningsdiagrammer for at sørge for den nødvendige vedligeholdelse på deres fly.

Uddannelseskrav: Associeret grad i luftfart eller handelsskolecertifikat

3. Fysioterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $31,23 i timen

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent arbejder tæt sammen med en superviserende fysioterapeut for at hjælpe patienter med øvelser og stræk. Denne assistent vedligeholder behandlingsområdet ved at vaske sengetøj, rengøre rummet og opsætte eller tage udstyr ned. Fysioterapeutassistenter kan også yde gejstlig støtte ved at håndtere patientplanlægning, besvare telefonopkald og vedligeholde filer.

Uddannelseskrav: Fysioterapeutassistent (PTA) associeret grad

4. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $33,85 i timen

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker registrerer symptomer, gennemfører diagnostiske tests, administrerer medicin og betjener medicinsk udstyr efter behov for at yde behandling og pleje til deres patienter. Registrerede sygeplejersker arbejder tæt sammen med læger, mens de overvåger, registrerer og rapporterer om patienter. Disse sygeplejersker kommunikerer også med patienter og familiemedlemmer og forklarer forhold, behandlinger og behov for hjemmepleje.

Uddannelseskrav: Associate Degree in Nursing

5. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.302 om året

Primære opgaver: En webudvikler arbejder med hjemmesidekodning som HTML, CSS og JS for at skabe og vedligeholde layout og design af websider. Webudviklere skaber wireframes og prototyper til ledelsesgodkendelse og udfører disse ved hjælp af både grafisk design og tekniske computerfærdigheder.

Uddannelseskrav: Associate Degree i Webudvikling

Johnny Dalgaard
Johnny Dalgaard Når du har opnået en associeret grad, er der flere muligheder, der bliver tilgængelige for dig. At vide, hvilken vej du skal følge efter at have opnået din associerede grad, kan hjælpe dig med at maksimere dit karrierepotentiale og hjælpe dig med at få det job, du ønsker. I denne artikel diskuterer vi muligheder, efter du har opnået din associerede grad, og hvilke skridt du kan tage for at fremme din karriere.