Hvad Kan Du Gøre Med En Museumsuddannelse? : 25 Job At Overveje

Hvad Kan Du Gøre Med En Museumsuddannelse? : 25 Job At Overveje

Der er ikke én standard jobbeskrivelse for en person, der opnår en museumsuddannelse. Den specifikke retning for din karriere kan afhænge af den type institution, du gerne vil arbejde for, og den slags arbejde, du håber at udføre. Dem med interesse for uddannelse, social adfærd, forskning eller historie kan forfølge denne grad. I denne artikel diskuterer vi, hvad en museumsuddannelse er, og giver en liste over 25 job, som du kan udføre efter endt uddannelse.

Hvad er en museumsuddannelse?

En museumsstudiegrad er et kunst- og humanioraprogram, der forbereder eleverne til uddannelsesmæssige og sociale roller i deres lokalsamfund. Folk, der forfølger dette felt, indsamler, viser og konserverer genstande fra forskellige kulturer, industrier og epoker. Kandidat- og ph.d.-studerende er de primære kandidater til disse uddannelser. De har ofte bachelorgrader inden for områder som kunst, videnskab, historie eller antropologi. At tjene denne type grad kan forberede dig til ansættelse i en af ​​de fire mest grundlæggende typer museer: kunst, historie, natur og videnskab. Du kan også finde job hos regeringen, nonprofitorganisationer og privatejede institutioner.

Hvilke job kan du udføre med en museumsuddannelse?

En museumsuddannelse kan hjælpe dig med at starte en karriere med institutioner af alle størrelser. Disse roller spænder over entry-level- til senior-level-stillinger. Brug denne guide til at hjælpe dig med at opdage 25 potentielle jobmuligheder, hvis du har opnået denne type grad:

1. Lærer

National gennemsnitsløn: $23.631 om året

Primære opgaver: Lærere er uddannelsesprofessionelle, der instruerer elever ud fra læseplanens retningslinjer inden for deres fagområder. De udarbejder lektionsplaner og undervisningsmateriale og opmuntrer eleverne til at deltage i diskussioner og projekter. Lærere vurderer elevernes adfærd og bedømmer projekter som arbejdsark, essays, projekter og tests. De kan arbejde på ethvert klassetrin, førskole til 12. klasse.

Relateret: Lær om at være lærer

2. Bibliotekarassistent

National gennemsnitsløn: $25.820 om året

Primære opgaver: Bibliotekarassistenter hjælper bibliotekarer med at udføre alle funktioner i at drive et bibliotek. De udlåner materialer til lånere og katalogiserer og vedligeholder bøger, film, magasiner og andre genstande. Nogle af deres andre funktioner omfatter sortering og omlægning af returnerede materialer, vedligeholdelse af bibliotekets computerdatabaser og besvarelse af referencespørgsmål. Bibliotekarassistenter kan arbejde for offentlige, private, museums- eller akademiske biblioteker.

3. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $29.092 om året

Primære opgaver: Rejseledere er informationsprofessionelle, der leder besøgsgrupper gennem museer, bygninger eller byer. De deler information om attraktioner både indendørs og udendørs. Nogle daglige opgaver omfatter forskning og planlægning af turruter, præsentationer om artefakter eller steder og rådgivning om sightseeing. Rejseledere kan arbejde med turister, den lokale offentlighed og skole- eller samfundsgrupper.

4. Galleriassistent

National gennemsnitsløn: $31.263 om året

Primære opgaver: Galleriassistenter yder kreative, administrative og kundesupporttjenester på kunstgallerier. De taler med besøgende, besvarer telefonopkald og koordinerer arrangementer. Nogle gange arbejder de med galleridesignere for at administrere samlinger. Galleriassistenter kan have flere opgaver afhængigt af de aktuelle udstillinger og typen af ​​kunstgalleri, som de arbejder for.

5. Park ranger

National gennemsnitsløn: $35.804 om året

Primære opgaver: Parkvagter beskytter lokale, statslige og nationalparker. De bevarer og overvåger økosystemer, dyreliv og ressourcer i dem. Nogle rangers har historikere, miljømæssige eller retshåndhævende baggrunde. Daglige opgaver omfatter håndhævelse af parkregler, at hjælpe besøgende, give gruppeture og præsentere besøgsprogrammer. Ansvaret kan variere afhængigt af parkens størrelse og placering. Rangers kan også arbejde på slagmarker, nationale monumenter og historiske steder og stier.

Relateret: Lær om at være en Park Ranger

6. Galleri leder

National gennemsnitsløn: $38.242 om året

Primære opgaver: Galleriledere tager ansvar for den kommercielle og kunstneriske succes for et galleri og dets udstillinger. De udvælger kunst og kunstnere til at vise med vejledning fra galleriejeren. De planlægger, organiserer, markedsfører og præsenterer også udstillinger og shows. Andre ansvarsområder omfatter udvikling af relationer med kunstnere, budgettering, fundraising og tilsyn med salg af kunstværker.

7. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $39.570 om året

Primære opgaver: Forskningsassistenter bruger internettet, juridiske dokumenter, undersøgelser og anden offentliggjort information til at finde svar på spørgsmål eller problemer. De arbejder med hovedforskere, forfattere, historikere og videnskabsmænd for at indsamle information om forskellige emner. Disse assistenter faktatjekker information, gennemfører interviews, laver projektskitser og kompilerer data.

8. Community outreach koordinator

National gennemsnitsløn: $42.816 om året

Primære opgaver: Community outreach-koordinatorer udvikler programmer til at tjene mennesker i deres lokalsamfund. De tager ideer og gør dem til små og store begivenheder som fællesdage, fundraisers, gallaer, konkurrencer, atletik og uddannelsesprogrammer. Andre ansvarsområder omfatter opstilling af budgetter, organiseringsudvalg, at finde sponsorer og frivillige og skaffe midler.

9. Museumsregistrator

National gennemsnitsløn: $44.018 om året

Primære opgaver: Museumsregistratorer administrerer samlingerne inden for et museum eller et historisk samfund. De koordinerer logistikken involveret i at flytte kunst eller artefakter, dokumentere stykkerne og forberede genstande til visning og udstilling. Registratorer logger oplysninger om hver vare ind i et informationsstyringssystem, overvåger den direkte installation af udstillinger og overvåger international toldbehandling for stykker, der kommer fra udlandet.

10. Koordinator for offentlige programmer

National gennemsnitsløn: $45.538 om året

Primære opgaver: Offentlige programkoordinatorer fører tilsyn med planlægningen og udførelsen af ​​uddannelsesmæssige, velgørende og professionelle programmer. De leder forberedelsesteams og uddelegerer opgaver. De opretter også budgetter og prioriterer finansiering til visse aspekter af arrangementet. Programkoordinatorer kan købe udstyr og forsyninger, forberede bevillingsanmodninger og markedsføre og koordinere opsøgende arbejde for at appellere til lokalsamfundet. Fælles arbejdspladser omfatter museer, nonprofitorganisationer, skoler og samfundsorganisationer.

Relateret: Lær om at være programkoordinator

11. Kunstlærer

National gennemsnitsløn: $45.662 om året

Primære opgaver: Kunstlærere arrangerer foredrag, workshops, undervisning og rundvisninger for studerende, der er interesserede i kunstneriske udtryk. De kan arbejde i forskellige medier som tegning, maleri, fotografi eller skulptur. De kan også undervise i vidensfag som kunsthistorie og principper som farveteori. Kunstlærere kan finde arbejde hos skoler, museer og offentlige virksomheder.

12. Markedskommunikationskoordinator

National gennemsnitsløn: $47.158 om året

Primære opgaver: Markedskommunikationskoordinatorer fungerer som mægler mellem disse to afdelinger. De skaber konsistente og sammenhængende budskaber til alt marketingmateriale. Disse omfatter print, web og andre medier. De har mulighed for at arbejde for enten små eller store virksomheder og organisationer. Institutionsstørrelsen kan afgøre, om de har andre ansvarsområder, såsom offentlige og medierelationer.

13. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $50.006 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuals og layouts til marketing- og designprojekter. De udvikler medier til brochurer, magasiner, rapporter og annoncer. De kan også lave supplerende materialer til museums- og galleriudstillinger. Nogle grafiske designere skaber ved hjælp af computersoftware, og andre udfører deres arbejde i hånden. Et af de primære mål for en designer er at formidle inspirerende, informative og fængslende koncepter til seere eller forbrugere.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

14. Museumsinspektør

National gennemsnitsløn: $53.493 om året

Primære opgaver: Museumsinspektører fører tilsyn med permanente museumssamlinger og nyerhvervelser. De kan specialisere sig i samlinger fra et bestemt sted, æra eller type medie. Kuratorer arbejder ofte sammen med et team for at beslutte, hvad der skal vises. De vælger også indholdet af støttematerialet, såsom informationstavler, skilte og guidebøger på et museum. Andre ansvarsområder omfatter at fremme kommunikationen mellem personalet og bestyrelsen og varetage fundraising-indsatsen.

15. Uddannelsesprogramleder

National gennemsnitsløn: $54.064 om året

Primære opgaver: Uddannelsesledere skaber og evaluerer uddannelsesprogrammer for organisationer og institutioner. De fokuserer ofte specifikt på at skabe indhold til børn og teenagere i børnehaven til og med tolvte klasse. Programledere kan hjælpe med at bringe disse pædagogiske erfaringer ind i skoleklasser, lokaler og biblioteker. Andre ansvarsområder omfatter at kommunikere med lærere for at planlægge programmer, lede træningssessioner for fakultetet og personalet, at gennemføre opsøgende lokalsamfund og spore programmets succes.

16. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $54.292 om året

Primære opgaver: Bibliotekarer hjælper lånere med at udføre forskning og finde ressourcer inden for biblioteket og dets relaterede onlinesystemer. De organiserer interne ressourcer, så de er lette at finde og opretter fællesskabsprogrammer for børn og voksne. Andre ansvarsområder omfatter forberedelse af nyt materiale til cirkulation ved at katalogisere dem, anbefale materialer til lånere og undersøge og købe nyt biblioteksmateriale baseret på popularitet og offentlig interesse. Bibliotekarer kan specialisere sig inden for områder som forskning, reference og teknologi.

Relateret: Lær om at være bibliotekar

17. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.404 om året

Primære opgaver: Undervisere er uddannelsesprofessionelle, der hjælper elever med lektier, projekter eller andre opgaver uden for almindelig skoletid. De identificerer elevernes læringsbehov og hjælper dem med at udvikle læringsteknikker til at fuldføre deres opgaver og studere til prøver og eksamener. Undervisere kan specialisere sig inden for ét fagområde og arbejde for skoler og distrikter, samfundsorganisationer, virksomheder eller selvstændigt.

Relateret: Lær om at være underviser

18. Professor

National gennemsnitsløn: $55.450 om året

Primære opgaver: Professorer underviser i college- og universitetskurser inden for deres foretrukne fagområder. De forbereder forelæsninger, skaber og distribuerer elevopgaver og bedømmer materialer som essays og prøver. Andre ansvarsområder omfatter at vejlede studerende og forske inden for deres områder.

19. Museumslæringsspecialist

National gennemsnitsløn: $55.952 om året

Primære opgaver: Museets læringsspecialister udfører forskningsaktiviteter relateret til uddannelsesprogrammer på et museum. De kan lave klassens eller præsentationsmaterialer - som lysbilledshow, arbejdsark og publikationer - til museumsgæster. Læringsspecialister kan også holde personaletræningssessioner for at lære rejseledere, undervisere eller andre fagfolk, hvordan man præsenterer materiale for offentligheden.

20. Record manager

National gennemsnitsløn: $56.321 om året

Primære opgaver: Journalister fører tilsyn med klassificeringen og organiseringen af ​​en institutions digitale og fysiske dokumenter. De kan opbevare optegnelser med historisk værdi, ødelægge følsomt materiale, skabe dokumentation og logisk organisere information. Når de arbejder med historiske samfund eller museer, kan de arbejde specifikt med historiske optegnelser som jorddokumenter eller vitale optegnelser. Ledere skal overholde al informationslovgivning, der omhandler privatliv og sikkerhed.

21. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $56.991 om året

Primære opgaver: Forskere planlægger, organiserer og udfører forskning i deres branche. Dette job er almindeligt inden for regnskabs-, investerings- og erhvervserhverv, men er også populært blandt uddannelser, museer og nonprofitorganisationer. Forskningsmedarbejdere kan arbejde internt for en virksomhed eller yde konsulenttjenester. De ansætter og træner forskningsteamet, skaber dokumentation for protokoller, besvarer spørgsmål fra deltagere og overvåger undersøgelsens resultater. De sikrer også, at alle forskningsundersøgelser overholder lokale og føderale love.

22. Filantropileder

National gennemsnitsløn: $59.710 om året

Primære opgaver: Filantropi-ledere planlægger, koordinerer og implementerer fundraising-indsatser for en organisation. De fører tilsyn med bevillingsskrivning, planlægger begivenheder, administrerer donorporteføljer og koordinerer donorengagementkampagner. De kan også udvikle og implementere årlige gaveinitiativer og udarbejde rapporter om fundraising fremskridt og succes.

23. Arkivar

National gennemsnitsløn: $62.298 om året

Primære opgaver: Arkivarer analyserer, katalogiserer og vedligeholder udstillingsgenstande og samlinger for forskere og offentligheden. De arbejder for historiske selskaber, museer og offentlige myndigheder. De bevarer medier som fotografier, dokumenter og artefakter. Arkivarer opretter og gemmer også optegnelser om deres fund for hvert emne.

24. Forskningsleder

National gennemsnitsløn: $63.766 om året

Primære opgaver: Forskningsledere koordinerer og driver forskningsprojekter og undersøgelser. De samarbejder med et team om at evaluere arbejdsprocesser, vejlede om studiet og evaluere arbejdsforløbet. De bruger også analyser til at komme med strategiske anbefalinger og sikre, at projekter lever op til deres forventninger til tid og budget. Forskningsledere kan arbejde på en række forskellige områder for mange typer organisationer.

25. Historiker

National gennemsnitsløn: $82.415 om året

Primære opgaver: Historikere indsamler historiske data fra artefakter, arkiver og bøger for at bestemme deres ægthed. De fortolker informationens historiske betydning for at spore udviklingen på et bestemt område. De kan også rådgive om konserveringsteknikker og skrive artikler om nye opdagelser.

Asbjørn Bjørn
Asbjørn Bjørn Der er ikke én standard jobbeskrivelse for en person, der opnår en museumsuddannelse. Den specifikke retning for din karriere kan afhænge af den type institution, du gerne vil arbejde for, og den slags arbejde, du håber at udføre. Dem med interesse for uddannelse, social adfærd, forskning eller historie kan forfølge denne grad. I denne artikel diskuterer vi, hvad en museumsuddannelse er, og giver en liste over 25 job, som du kan udføre efter endt uddannelse.