Hvad Kan Du Gøre Med En Medicinsk Laboratorievidenskabsgrad? : Med 16 Jobs

Hvad Kan Du Gøre Med En Medicinsk Laboratorievidenskabsgrad? : Med 16 Jobs

Medicinske laboratorievidenskabelige uddannelser giver de studerende de praktiske færdigheder og viden, de har brug for til at analysere data og udføre vellykkede test i et laboratoriemiljø. Denne type uddannelse kan forberede kandidater til en bred vifte af karrierer inden for anvendt medicin, medicinsk forskning og bioteknologi. Hvis du er interesseret i en karriere, der giver dig mulighed for at anvende dine kritiske tænkningsfærdigheder og udføre væsentlig medicinsk forskning, så kan du overveje at forfølge en medicinsk laboratorievidenskabsgrad.

I denne artikel undersøger vi, hvad en medicinsk laboratorievidenskabsgrad er, lister 16 job, der er populære blandt kandidater inden for dette felt, og deler, hvor meget du kan forvente at tjene.

Relateret: 14 typer af sundhedsuddannelser

Hvad er en medicinsk laboratorievidenskabsgrad?

En uddannelse i medicinsk laboratorievidenskab tilbyder erfaringsbaseret og praktisk læring i et klasseværelse og i et klinisk laboratoriemiljø. Nogle af de kurser, du kan tage for at fuldføre din medicinske laboratorievidenskabsgrad, inkluderer:

 • Kemi
 • Biologi
 • Mikrobiologi
 • Flebotomi
 • Biokemi
 • Urinalyse
 • Immunologi
 • Hæmatologi

Relateret: En omfattende liste over medicinske felter

Hvad kan du gøre med en medicinsk laboratorievidenskabsgrad?

En medicinsk laboratorievidenskabsgrad kan hjælpe dig med at forberede dig på at analysere data og prøver, der er afgørende for at give nøjagtige patientdiagnoser og behandlingsplaner, udvikle sygdomshåndterings- og forebyggelsesprotokoller og skabe nye farmaceutiske produkter. Nogle af de karriereområder, du måske udforsker efter at have modtaget din medicinske laboratorievidenskabsgrad, inkluderer:

 • Klinisk analyse
 • Folkesundhed
 • Videregående uddannelse
 • Forskning og udvikling
 • Retsmedicin og retshåndhævelse
 • Narkotika- og alkoholscreening
 • Miljøsundhed og sikkerhed
 • Sundhedsadministration
 • Bioteknik
 • Farmaceutisk fremstilling
 • Genetisk test

Relateret: Laboratoriefærdigheder: Definition og eksempler

16 populære medicinske laboratorievidenskabsjob

Uanset om du ønsker at arbejde i medicinalindustrien, folkesundhed eller videregående uddannelse, kan din grad hjælpe med at forberede dig til adskillige medicinske laboratorievidenskabelige job. Her er 16 populære job for medicinske laboratorievidenskabelige hovedfag, der tjener en gennemsnitlig årsløn på mere end $30.000 om året:

1. Farmaceutisk tekniker

National gennemsnitsløn: $30.035 om året

Primære opgaver: En medicinaltekniker hjælper farmaceuter med at forberede receptpligtig medicin til kunder. De arbejder typisk på apoteker eller apoteker, men de kan også arbejde på hospitaler eller ambulatorier. Farmaceutiske teknikere samarbejder med læger og sundhedsudbydere for at sikre, at de modtager de korrekte tilladelser til genopfyldning af recepter. De er ansvarlige for at skrive og påføre etiketter på receptpligtige flasker, udfylde recepter til patienter og føre detaljerede lageroptegnelser. Farmaceutiske teknikere kan også kommunikere med sygeforsikringsselskaber for at løse problemer med forsikringsdækning og hjælpe patienter med at få den behandling, de har brug for.

2. Kemitekniker

National gennemsnitsløn: $45.466 om året

Primære opgaver: En kemitekniker hjælper kemikere og kemiingeniører ved at hjælpe dem med at udvikle, producere og teste kemiske produkter. Også kendt som kemiske teknikere, arbejder de typisk i laboratorier på forsknings- og produktionsfaciliteter. Kemiteknikere er ansvarlige for at forberede laboratorier til eksperimenter ved at rense instrumenter, kalibrere udstyr og blande forbindelser. De kan også hjælpe med at overvåge eksperimenter, kompilere forskningsdata og analysere resultater. Kemiteknikere kan arbejde sammen med andre teammedlemmer for at oprette tekniske rapporter for at dele deres resultater med deres overordnede eller andre afdelinger i organisationen.

3. Medicinsk laborant

National gennemsnitsløn: $49.793 om året

Primære opgaver: En medicinsk laborant er ansvarlig for at udføre forskellige tekniske projekter og eksperimenter i et medicinsk laboratorium. Også omtalt som en laboratorieanalytiker eller en laboratorieassistent forbereder medicinske laboratorieteknikere prøver til analyse, overvåger tests og procedurer og udfører test, der hjælper læger med at diagnosticere og behandle sygdomme. Afhængigt af hvor de arbejder, kan medicinske laboratorieteknikere også bruge særligt udstyr til at lokalisere mikroorganismer, matche blodtyper til transfusioner, analysere det kemiske indhold af væsker og teste for forskellige stoffer, såsom stoffer eller alkohol.

Medicinske laboratorieteknikere kan arbejde for hospitaler, private laboratorier, offentlige sundhedsorganisationer, farmaceutiske virksomheder eller ambulatorier.

4. Medicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $53.828 om året

Primære opgaver: Medicinske teknologer udfører en bred vifte af tests i et medicinsk laboratoriemiljø. Også kendt som kliniske laboratorieforskere er de en vigtig del af sundhedsteamet, fordi de giver læger, sygeplejersker og andet medicinsk personale resultater og data fra patienttests. Dette hjælper læger med at diagnosticere og behandle patienter korrekt. Medicinske teknologer kan specialisere sig i et bestemt område, såsom kemi, transfusionsmedicin, immunologi, hæmatologi eller mikrobiologi. De arbejder ofte på hospitaler, ambulante centre, forskningslaboratorier eller industrielle laboratorier. Medicinske teknologer kan også arbejde med salg for medicinske forsyninger eller farmaceutiske virksomheder.

Læs mere: Lær om at være medicinsk teknolog

5. Kriminalteknisk leder

National gennemsnitsløn: $60.796 om året

Primære opgaver: En retsmedicinsk leder er ansvarlig for overvågning, test og screening af patienter, der har en historie med psykisk sygdom eller stofmisbrug. De kan udføre stof- og alkoholtest og dokumentere en patients fremskridt for at sikre, at de følger deres foreskrevne behandlingsprogram. Retsmedicinske ledere arbejder tæt sammen med domstole og kriminalforsorgen, sagsbehandlere og sundhedspersonale for at give deres patienter de nødvendige ressourcer og støtte. De kan også udarbejde skriftlige og mundtlige statusrapporter vedrørende deres patients fremskridt til det strafferetlige system.

6. Senior medicinteknolog

National gennemsnitsløn: $61.312 om året

Primære opgaver: En senior medicinsk teknolog træner og overvåger andre medicinske teknikere om de korrekte testprocedurer og sikkerhedsprotokoller. De kan være ansvarlige for at opdatere proceduremanualer og foretage ændringer for at forbedre nøjagtigheden og hastigheden af ​​testresultater. Senior medicinske teknologer overvåger andre teammedlemmer, når de udfører medicinske tests og validerer resultaterne. De kalibrerer, vedligeholder, tester og fejlfinder også laboratorieudstyr for at sikre, at alt fungerer.

Senior medicinske teknologer kan også være ansvarlige for gejstlige opgaver, såsom at vedligeholde korrekt beholdning og bestille nye forsyninger. Denne stilling rapporterer normalt til en medicinsk laboratorieleder eller direktør.

7. Kemiingeniør

National gennemsnitsløn: $63.762 om året

Primære opgaver: En kemiingeniør bruger deres viden om matematik, biologi, fysik og kemi til at løse produktfremstillingsproblemer. Nogle almindelige produkter, som kemiingeniører arbejder med, omfatter fødevarer, kemikalier, lægemidler og brændstof. Kemiske ingeniører tester behandlings- og produktionsmetoder for at øge produktionshastigheden, reducere omkostningerne og forbedre produktkvaliteten. De kan også arbejde på at udvikle bæredygtige løsninger, der mindsker forureningen.

8. Mikrobiolog

National gennemsnitsløn: $66.031 om året

Primære opgaver: En mikrobiolog er en forskningsprofessionel, der har specialiseret sig i studiet af mikroorganismer. Eksempler på mikroorganismer, de kan studere, omfatter bakterier, alger, protozoer og mikroskopiske dyr såsom støvmiden. Mikrobiologer dyrker og indsamler prøver af forskellige mikroorganismer til brug i eksperimenter og udvikler nye produkter, såsom livsvigtig medicin, der kan redde liv. Mikrobiologer kan også hjælpe os med at forstå, hvordan man opretholder et afbalanceret økosystem. De fleste mikrobiologer arbejder i et laboratorium, hvor de kan overvåge de mikroorganismer, de arbejder med, og omhyggeligt registrere deres observationer.

9. Stråleterapeut

National gennemsnitsløn: $72.137 om året

Primære opgaver: Stråleterapeuter er læger, der administrerer strålebehandlinger til patienter, der har kræft eller andre sygdomme. De arbejder sammen med medicinske fysikere, strålingsonkologer og andre sundhedsudbydere for at bestemme, hvilke behandlinger der er mest effektive for hver patient. Stråleterapeuter kan tage røntgenstråler for at identificere, hvilket område af en patients krop der kræver strålebehandling. Derefter giver de den målrettede strålingsdosis, som lægen har ordineret. Stråleterapeuter betjener specielle maskiner, registrerer præcise data for hver behandling og overvåger computerprogrammer for at sikre, at deres patienter er sikre og velplejede.

Læs mere: Lær om at være stråleterapeut

10. Retsmedicinsk analytiker

National gennemsnitsløn: $73.022 om året

Primære opgaver: Retsmedicinske analytikere samarbejder med retshåndhævende myndigheder, politiafdelinger og detektiver for at hjælpe dem med at identificere mistænkte. De undersøger og analyserer gerningsstedets beviser, såsom fingeraftryk, hår, blodprøver, kropsvæsker eller andre genstande, der er efterladt på gerningsstedet. Retsmedicinske analytikere kan også besøge gerningssteder for at udføre felttest og give retshåndhævelse oplysninger, der kan hjælpe dem med at løse forskellige sager. Retsmedicinske analytikere samler rapporter om deres resultater og rådgiver retshåndhævelsen om de passende foranstaltninger, der skal tages. De kan også vidne som vidne under retssager og retssager.

11. Epidemiologisk leder

National gennemsnitsløn: $74.597 om året

Primære opgaver: En epidemiologisk leder arbejder sammen med politikere og embedsmænd for at forhindre sygdomsudbrud. De indsamler og analyserer data om alvorlige infektionssygdomme for at udvikle planer, der kan begrænse spredningen og beskytte deres lokalsamfund. Epidemiologiske ledere er også ansvarlige for at skabe rapporter og udvikle præsentationer for at dele deres resultater med politiske beslutningstagere. De kan oprette og administrere folkesundhedsprogrammer og føre tilsyn med andre teammedlemmer i et laboratoriemiljø for at sikre, at embedsmænd modtager nøjagtige oplysninger.

12. Miljøsundheds- og sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $75.537 om året

Primære opgaver: Miljøsundheds- og sikkerhedsspecialister er ansvarlige for at beskytte miljøet, ansatte, kunder og lokale beboere ved at sikre, at produktions- og produktionsvirksomheder følger sikker og bæredygtig praksis. Også kendt som virksomhedssikkerhedsspecialister, inspicerer de arbejdspladser for at identificere potentielle farer og udvikler løsninger, der hjælper virksomheder med at overholde statslige og føderale sikkerhedsbestemmelser. Miljøsundheds- og sikkerhedsspecialister kan også give forslag til at mindske risikoen, lette sikkerhedstræningsprogrammer for medarbejdere og indsamle prøver til analyse.

13. Biolog

National gennemsnitsløn: $80.436 om året

Primære opgaver: En biolog er en videnskabsmand, der indsamler og analyserer data om levende organismer for at forstå, hvordan deres kroppe fungerer. Afhængigt af hvilket område de er specialiseret i, kan biologer studere dyr, mennesker, planter eller bakterier. Biologer fokuserer også på de forhold, organismer har med deres miljø. De bruger prøver til at identificere og klassificere forskellige plante- og dyrestrukturer, udvikle forskningsteorier og præsentere information om deres resultater. Den forskning, som biologerne udfører, kan hjælpe os med bedre at forstå miljøproblemer, genetik, sygdomme og helbredelser.

14. Arbejdsmiljøleder

National gennemsnitsløn: $96.396 om året

Primære opgaver: En arbejdsmiljøchef fører tilsyn med en virksomheds sundheds- og sikkerhedsprogrammer, arbejdskompensation og sundhedsrelaterede politikker og procedurer. De kan arbejde sammen med andre ledere i organisationen for at etablere medarbejder-wellness-programmer eller implementere sygeforsikringsdækning. Arbejdsmiljøledere arbejder ofte tæt sammen med Occupational Health and Safety Administration (OSHA) for at vurdere deres arbejdsmiljø og sikre, at alle sikkerhedsbestemmelser overholdes. De kan dokumentere deres resultater, analysere data og indgive rapporter for at sikre, at ledere i virksomheden har de oplysninger, de har brug for, for at yde den bedste pleje til deres medarbejdere.

15. Bioprocesingeniør

National gennemsnitsløn: $108.627 om året

Primære opgaver: En bioprocesingeniør bruger biologiske materialer til at skabe en bred vifte af produkter. Nogle produkter, de kan udvikle, omfatter lægemidler, biobrændstoffer, spiselige produkter og vandfiltreringsprodukter. Bioprocesingeniører kan også ændre biologiske materialer for at forbedre eksisterende produkter. For eksempel kan en bioprocesingeniør manipulere en bakteriestamme for at udvikle et stærkere antibiotikum eller tilføje en specifik forbindelse til et fødevareprodukt for at forlænge dets holdbarhed. Bioprocesingeniører er ansvarlige for at udføre eksperimenter, analysere data og rapportere deres resultater. De arbejder ofte i laboratorier for fremstillings- eller medicinalvirksomheder.

16. Laboratoriedirektør

National gennemsnitsløn: $109.543 om året

Primære opgaver: Laboratoriedirektører fører tilsyn med alle operationer i et medicinsk laboratorium. De er ansvarlige for at ansætte og træne nye medarbejdere, etablere sikkerhedsprotokoller og -procedurer og sikre den overordnede kvalitet af forskningstests. Laboratoriedirektører udarbejder også rapporter, udvikler programbudgetter, fører tilsyn med personalet og sikrer, at udstyret og faciliteterne er velholdte. En laboratoriedirektør kan også mødes med andre virksomhedsledere og ledere for at give opdateringer om forskningsprojekter og aktiviteter.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Ove Jepsen
Ove Jepsen Medicinske laboratorievidenskabelige uddannelser giver de studerende de praktiske færdigheder og viden, de har brug for til at analysere data og udføre vellykkede test i et laboratoriemiljø. Denne type uddannelse kan forberede kandidater til en bred vifte af karrierer inden for anvendt medicin, medicinsk forskning og bioteknologi. Hvis du er interesseret i en karriere, der giver dig mulighed for at anvende dine kritiske tænkningsfærdigheder og udføre væsentlig medicinsk forskning, så kan du overveje at forfølge en medicinsk laboratorievidenskabsgrad.