Hvad Kan Du Gøre Med En Marketinguddannelse? 22 Karrierer Efter Grad

Marketing er et fantastisk område at overveje, hvis du enten i øjeblikket forfølger en marketinguddannelse eller prøver at vælge en hovedfag. I denne artikel diskuterer vi de bedste job, du kan få med en marketinguddannelse, deres ansvar og gennemsnitlige lønninger, samt de bedste færdigheder at have.

Relateret: Hvad gør marketingfolk?

Marketingjob efter gradsniveau

Forskellige marketingstillinger kræver ofte forskellige uddannelsesniveauer. Her er populære stillinger inden for marketing, deres lønninger og jobbeskrivelser - kategoriseret efter gradsniveau.

For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på linket til den nationale gennemsnitlige løn for hver stilling nedenfor.

Relateret: Hvad kan du gøre med en marketinguddannelse?

Job til associerede grader i marketing

Her er nogle jobs, som du måske vil overveje, hvis du forfølger eller har en associeret grad i marketing.

1. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,62 i timen

Primære opgaver: En detailsalgsmedarbejder er ansvarlig for at betjene et kasseapparat, gennemføre finansielle transaktioner, besvare kundespørgsmål og henvise kunder til merchandise i en butik.

Læs mere: Hvad er detailsalg?

2. Junior account manager

National gennemsnitsløn: $49.471 om året

Primære opgaver: En junior account manager har en række forskellige opgaver, herunder at kontakte kunder, udforme salgsplaner, yde eftersalgssupport for at forbedre kundefastholdelse og indsamle oplysninger om tildelte kunder.

3. Annoncesælger

National gennemsnitsløn: $54.682 om året

Primære opgaver: En annoncesælger undersøger konkurrenternes produkter, priser og tjenester og identificerer behovene hos både nuværende og potentielle kunder.

Læs mere: Sådan bliver du en annoncesælger i 3 trin

4. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $63.213 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant sælger produkter eller tjenester til eksisterende og nye kunder, etablerer og vedligeholder kunderelationer og kalder op.

Jobs til bacheloruddannelser i marketing

Her er nogle job at overveje, hvis du forfølger eller har en bachelorgrad i marketing.

1. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.577 om året

Primære opgaver: En social media manager udvikler og implementerer en virksomheds sociale medie strategi, administrerer og overvåger indholdet på sociale medier, måler succesen af ​​sociale medie kampagner og samarbejder med salg og marketing for at promovere produkter og tjenester.

Læs mere: Sådan bliver du Social Media Manager

2. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $3.779 pr. måned

Primære opgaver: En SEO-specialist er ansvarlig for at analysere, gennemgå og implementere ændringer på hjemmesider, så de er mere tilbøjelige til at blive vist øverst i søgeresultaterne. SEO-specialister udfører løbende søgeordsforskning, udvikler link-building-strategier og arbejder med udviklingsteamet for at sikre, at bedste praksis implementeres.

Læs mere: Hvad er en SEO-specialist?

3. Marketingkoordinator

National gennemsnitsløn: $45.593 om året

Primære opgaver: En marketingkoordinator udvikler og implementerer reklamekampagner, sporer salgsdata, udarbejder marketingrapporter, undersøger konkurrerende produkter og tjenester og overvåger budgetter.

4. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $45.984 om året

Primære opgaver: En marketingassistent er ansvarlig for at samarbejde med marketingchefen og interne teams for at udvikle en marketingstrategi, identificere trends og muligheder og vedligeholde en marketingdatabase. Marketingassistenter arbejder tæt sammen med salgs- og marketingafdelingen og skaber ofte marketingmateriale som casestudier, hvidbøger og præsentationer.

5. Eventkoordinator

National gennemsnitsløn: $47.090 om året

Primære opgaver: En eventkoordinator er ansvarlig for at identificere en kundes forventninger og krav før planlægning af arrangementer, at have kontakt til leverandører og interessenter, opretholde budgetter for en begivenhed, booke fotografer, entertainere, foredragsholdere eller andre tredjepartsleverandører og udføre de endelige inspektioner på dagen for arrangementet for at sikre, at alt lever op til de standarder, som kunden har sat.

Læs mere: Sammenligning af job: Event Coordinator vs Event Planner

6. Annoncemanager

National gennemsnitsløn: $47.439 om året

Primære opgaver: En annoncechef er ansvarlig for at lede en virksomheds annonceaktiviteter, herunder at udvikle billeder og skrive annoncetekst. De kan også være ansvarlige for at opstille mål og overvåge resultaterne af kampagnen.

7. Mediekøber

National gennemsnitsløn: $53.455 om året

Primære opgaver: En medieindkøber er ansvarlig for at identificere målgrupper og planlægge mediekampagner, optimere budgetter i henhold til det ideelle mediemix, eksperimentere med nye platforme og sikre, at annoncerne er kreative og korrekt vist.

8. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $58.445 om året

Primære opgaver: En forskningsmedarbejder indsamler data om forbrugere, industrien og konkurrenter og samler disse oplysninger i rapporter og præsentationer. De er også ansvarlige for at forstå virksomhedens mål og designe undersøgelser, der hjælper virksomheden med bedre at forstå sine kunders præferencer.

Læs mere: Sådan bliver du en klinisk forskningsmedarbejder

9. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $61.096 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter er ansvarlig for at skabe og redigere originale, gennemarbejdede kopi, der opfylder kundens behov. Copy kan referere til skrivning til hjemmesider, blogs, sociale medier, trykte annoncer og mobiltekster.

Læs mere: Sådan bliver du tekstforfatter trin-for-trin

10. Betalt søgemanager

National gennemsnitsløn: $63.362 om året

Primære opgaver: En betalt søgemanager er ansvarlig for at implementere betal-per-klik-kampagner for virksomheder for at øge mængden af ​​webtrafik til virksomhedens hjemmeside og øge antallet af salg.

Læs mere: Hvad er PPC? Og hvordan man bruger det

11. Account manager

National gennemsnitsløn: $63.746 om året

Primære opgaver: En account manager er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer og føre tilsyn med styringen af ​​kundekonti, som omfatter forhandling af kontrakter og diverse aftaler.

Læs mere: Account Manager vs. Account Executive: Vigtige forskelle

12. Marketinganalytiker

National gennemsnitsløn: $66.379 om året

Primære opgaver: En marketinganalytiker er ansvarlig for at indsamle og analysere data, designe markedsundersøgelser og identificere fremtidige tendenser for branchen. De er også ansvarlige for at udvikle strategier for at forbedre virksomhedens markedsrækkevidde.

Læs mere: Sådan bliver du markedsanalyseanalytiker

13. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $71.840 om året

Primære opgaver: En marketingchef er ansvarlig for at udvikle en prisstrategi for at maksimere produkter og kundetilfredshed, opbygge brandbevidsthed og identificere nye kunder. De har også til opgave at udvikle og administrere annoncekampagner og udvikle budgetter.

Læs mere: Lær om at være marketingchef

14. Brand manager

National gennemsnitsløn: $72.791 om året

Primære opgaver: En brand manager er ansvarlig for at analysere en virksomheds brandpositionering, forme og kommunikere dens mission og vision og omsætte brandelementer til go-to-market strategier. De er også ansvarlige for at overvåge markedstendenser og overvåge marketing- og reklameaktiviteter.

Læs mere: Lær hvordan du bliver brand manager

Job til kandidatuddannelser i marketing

Følgende er en liste over job, du kunne overveje, hvis du forfulgte en mastergrad i marketing:

1. PR-chef

National gennemsnitsløn: $61.931 om året

Primære opgaver: En PR-chef er ansvarlig for at koordinere alle en virksomheds PR-aktiviteter og udvikle dens PR-strategi, budget og mål og identificere taktikker, virksomheden vil bruge.

Læs mere: Hvad er en Public Relations Manager?

2. Kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $67.620 om året

Primære opgaver: En regnskabschef er ansvarlig for at skabe en detaljeret forretningsplan for at nå sine forudbestemte mål og kvoter. De er også ansvarlige for at styre hele salgscyklussen, fra at finde kunder til at sikre sig handler. De identificerer også nye muligheder for salg gennem netværk.

3. Marketingdirektør

National gennemsnitsløn: $100.710 om året

Primære opgaver: En marketingdirektør er ansvarlig for at føre tilsyn med marketingafdelingen og udvikle en marketingstrategi. De er også ansvarlige for at udføre konkurrentforskning og arbejde med en salgsafdeling for at udvikle priser.

Læs mere: Lær om at være marketingdirektør

4. Chief marketing officer

National gennemsnitsløn: $131.348 om året

Primære opgaver: En chief marketing officer er ansvarlig for at planlægge, udvikle og implementere en virksomheds marketingstrategi. De udfører markedsundersøgelser, samarbejder med andre afdelinger for at imødekomme markedets krav og definerer virksomhedens marketingstrategier for at understøtte virksomhedens overordnede mål.

Vigtige marketingkompetencer at have

Studerende, der forfølger - eller overvejer at forfølge - en marketinggrad, skal være klar til at udvikle følgende færdigheder:

Interpersonelle færdigheder

Interpersonelle færdigheder, ellers kaldet "folkefærdigheder", er de træk, du har brug for for at interagere godt med andre. Eleverne skal udvikle evnen til at engagere sig godt med andre for at opmuntre dem til at købe en virksomheds produkter eller tjenester.

Forskningskompetencer

Markedsføringsledere skal ofte være i stand til at udføre markedsundersøgelser for at lære mere om et målmarked eller forstå deres kunders markedsbehov. For at gøre det effektivt skal de have både kvalitative og kvantitative forskningsfærdigheder.

Kommunikationsegenskaber

Markedsføringsfag skal være i stand til at kommunikere mundtligt og skriftligt med effektive kommunikationsevner. De vil måske også overveje at udvikle deres præsentationsevner til at levere præsentationer for kunder eller nøgleinteressenter.

Relateret: 7 tips til forbedring af kommunikationsevner

Event planlægning færdigheder

Uanset om du overvejer at arbejde i en stilling, hvor du promoverer begivenheder eller planlægger marketingkampagner, vil færdigheder i begivenhedsplanlægning hjælpe dig med at blive dygtigere til multi-tasking, planlægning og organisering.

Relateret: Sådan får du erfaring med eventplanlægning

Samarbejde

Markedsføringsfag arbejder ofte for at udføre teamopgaver, hvilket hjælper dem med at finpudse deres teamwork og lederevner til karrierer inden for marketing.

Relateret: 11 fordele ved teamwork

Sådan fortæller du, om markedsføring er det rigtige for dig

Sådan vurderer du, om en karriere inden for marketing er det rigtige for dig:

1. Overvej, hvad der tiltrækker dig til markedsføring

Der er generelt to typer mennesker, der er tiltrukket af at forfølge en marketinguddannelse:

Kommunikatører

Disse personer har et stærkt ønske om at udtrykke sig gennem skriftsprog eller billedsprog. Roller for disse typer individer omfatter skabelse af indhold, sociale medier og copywriting.

Analytisk indstillet

Folk, der nyder at fortolke information og syntetisere resultater, nyder ofte karrierer inden for marketing. Analytiske mennesker har ofte karrierer, hvor de kan evaluere kundernes købsadfærd, måle digital markedsføring ved hjælp af webanalyse eller andre værktøjer og udføre split-beta-test for at optimere konverteringsraterne.

2. Evaluer dit komfortniveau med forandring

Nogle mennesker er tiltrukket af karrierer, hvor de nyder en konsekvent rutine. Markedsføring er dog et felt, der ofte er i konstant forandring. Ny teknologi bliver ofte frigivet, og nye strategier udvikles for at forblive konkurrencedygtige. Folk inden for marketing skal være fleksible og komfortable med at arbejde med forskellige taktikker, værktøjer og målgrupper ofte.

3. Overvej dine empatiniveauer

De bedste marketingfolk er dem, der har en medfødt evne til at forstå, hvad andre føler. Virksomheder bruger værdifulde ressourcer på at prøve at forstå deres publikum.

Karriereudsigter for personer med marketinguddannelser

Karriereudsigterne for personer med marketinguddannelser er noget højere end den samlede vækst forudsagt for alle erhverv. Den forventede vækst for marketingchefer er 7 % fra 2019 til 2029, hurtigere end gennemsnittet på 4 % for alle erhverv. Efterspørgslen efter dette erhverv vil stige, da organisationer er afhængige af reklame- og marketingkampagner for at udvide deres markedsandele.

Læs mere: Sådan starter du din marketingkarriere

Tove Nicolaisen
Tove Nicolaisen Marketing er et fantastisk område at overveje, hvis du enten i øjeblikket forfølger en marketinguddannelse eller prøver at vælge en hovedfag. I denne artikel diskuterer vi de bedste job, du kan få med en marketinguddannelse, deres ansvar og gennemsnitlige lønninger, samt de bedste færdigheder at have.