Hvad Kan Du Gøre Med En Folkesundhedsuddannelse?

Sundhedsindustrien omfatter en bred vifte af erhverv, især i den offentlige sundhedssektor. En person med en folkesundhedsgrad kan tilbyde uddannelseskurser for at forbedre andres fysiske velvære eller hjælpe med at skabe love, der styrker sundhedsstandarder. En folkesundhedsgrad kan hjælpe med at forfine din jobsøgning og øge dit indtjeningspotentiale.

I denne artikel udforsker vi nogle af de bedste job, du kan få med en grad i folkesundhed.

Top job i folkesundhed 

En folkesundhedsgrad kan involvere en karriere inden for feltforskning eller klinisk pleje, med muligheder tilgængelige på alle niveauer. Nedenfor er en liste over 13 karrieremuligheder, du kan forfølge med en folkesundhedsgrad sammen med typiske jobopgaver og gennemsnitlige lønninger. 

1. Folkesundhedspædagog

National gennemsnitsløn:  $19,57 i timen

Primære pligter:  En folkesundhedsunderviser lærer lokalsamfund, hvordan man fremmer velvære. De rådgiver ofte om emner som ernæring og motion. Folkesundhedsundervisere indsamler data for at bestemme samfundets sundhedsbehov og skabe politikker, der forbedrer praksis. Nogle sundhedspædagoger arbejder muligvis primært med sundhedsudbydere for at fremme sikker praksis.

Virksomheder med denne stilling:  Kaiser Permanente, Planned Parenthood, Humana

2. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $49.336 om året

Primære opgaver: Ernæringseksperter analyserer spisevaner og egenskaber hos patienter og klienter for at lave madplaner og give råd. Ernæringseksperter og diætister er eksperter i kostkrav til enkeltpersoner. Pligter kan omfatte at skabe specifikke sundhedsmål eller arbejde med patienter for at opretholde eller forbedre deres generelle helbred.

Virksomheder med denne stilling: The Hastings Group, Morrison Community Living, Berkeley County School District

3. Socialdirektør

National gennemsnitsløn: $50.040 om året

Primære opgaver: En direktør for sociale tjenester fører tilsyn med og organiserer sundhedsprogrammer i lokalsamfundet. Som supervisorer rekrutterer og træner de nye medarbejdere. De kan skrive forslag til at opnå finansiering eller udarbejde rapporter om tilskud eller sponsorering. Socialtjenestedirektører kan have karrierer i både den offentlige eller private sektor, hvor de kan tjene et helt samfund eller fokusere på en bestemt befolkning.

Virksomheder med denne stilling: Frelsens Hær, Bridgewood Health Care Center, Department of Health and Human Services

4. Sundheds- og velværechef

National gennemsnitsløn:   $52.803 om året

Primære opgaver: Sundheds- og wellness-ledere fører tilsyn med udviklingen af ​​planer for grupper som f.eks. virksomheder, universiteter eller medicinske centre. Sundheds- og velværeledere implementerer planer og kommunikerer resultater. De kan også tilbyde undervisning i sundhed og udføre forskning for at måle succesen af ​​igangværende sundhedsprogrammer.

Virksomheder med denne stilling: Profil af Sanford, LA Fitness, Brookdale Senior Living

5. Beredskabschef

National gennemsnitsløn: $64.022 om året

Primære opgaver:  Beredskabsledere sørger for beredskabsplanlægning til førstehjælpere og offentligheden. De evaluerer samfundets nødberedskab og kan hjælpe med at formulere katastrofeberedskabsplaner. Disse fagfolk kan overvåge reaktionen på lokalsamfund før, under og efter en nødsituation. En anden fælles pligt for beredskabsledere omfatter at skrive forslag til beredskabsstøtte.

Virksomheder med denne stilling:  Department of Homeland Security, Total Healthcare, University of Wisconsin–Madison

6. Offentlig sundhedsplejerske

National sverage løn: $67.145 om året

Primære opgaver:  Offentlige sundhedssygeplejersker fremmer samfundets sundhed ved at levere klinisk pleje og udvikling af wellness-program. Sygeplejersker arbejder ofte for at forbedre adgangen til sundhedsydelser i områder, der mangler tilstrækkelige tjenester. Offentlige sundhedsplejersker tjener samfundet og stræber efter at gøre sundhedsvæsenet tilgængeligt. Mens nogle sundhedsfaciliteter vil ansætte offentlige sundhedssygeplejersker med en associeret grad, tjener mange sygeplejersker en bachelorgrad i sygepleje for at øge deres udvalg af jobmuligheder.

Virksomheder med denne stilling:  US Department of Agriculture, Boston Public Health Commission, Work for Progress

7. Sundhedstjenesteadministrator

National gennemsnitsløn: $70.677 om året

Primære opgaver:  Sundhedstjenesteadministratorer overvåger og administrerer en række sundhedsfaciliteter. Sundhedstjenesteadministratorer kan også føre tilsyn med de enkelte afdelingers særlige opgaver. De kan arbejde i den private og offentlige sektor, hvor de administrerer sundhedsvæsenet og koordinerer lægehjælp. Opgaverne omfatter administration af budgetter, udarbejdelse af facilitetspolitikker og tilsyn med alle medarbejdere.

Virksomheder med denne stilling: Naphcare, Inc., Seattle og King County Public Health, VantagePoint Healthcare Advisors

8. Vaccineforsker

National gennemsnitsløn: $73.406 om året

Primære opgaver: Vaccineforskere bruger den videnskabelige metode til at skabe medicin, der forebygger sygdomme. Forskere kan arbejde sammen med læger, kliniske laboratorieteknikere, medicinske videnskabsmænd eller mikrobiologer for at studere kroppens immunsystem. Forskere forbedrer vacciner og udvikler ny medicin for at forhindre udbrud. Mange vaccineforskere har en folkesundhedsuddannelse samt en ledsageruddannelse i kemi, mikrobiologi eller biokemi.

Virksomheder med denne stilling:  Centers for Disease Control and Prevention, Bristol-Myers Squibb, Teva Pharmaceuticals

9. Miljøansvarlig for sundhed og sikkerhed

National gennemsnitsløn: $81.600 om året

Primære opgaver: Miljøsundheds- og sikkerhedsansvarlige identificerer miljøtrusler, der kan bidrage til eller forårsage sygdomme eller sygdomme. De kan udføre forskning og indsamle data om forurenende stoffer eller toksiner for at vurdere trusler mod offentligheden. I nogle roller arbejder de med organisationer for at forhindre, at praksis påvirker miljøet. Miljøsundheds- og sikkerhedsansvarlige kan også rådgive om sikre steder at planlægge og bygge lokalsamfund.

Virksomheder med denne stilling: US Air Force, Lodestar, The Pursell Group

10. Epidemiolog

National gennemsnitsløn:   $85.972 om året

Primære opgaver:  Epidemiologer identificerer folkesundhedsproblemer og bestemmer årsagen til sygdomme. De studerer mønstre i spredningen af ​​sygdomme og bruger denne information til at rådgive politikere om at eliminere eller reducere deres fremskridt. Epidemiologer deltager i samfundsuddannelse for at beskytte befolkninger mod sygdom og sygdom.

Virksomheder med denne stilling:  US Department of Defense, New York City Department of Health and Mental Hygiene, State of Hawaii

11. Klinisk sygeplejerskepædagog

National gennemsnitsløn:   $90.168 om året

Primære opgaver:  Kliniske sygeplejerskeundervisere tilbyder sygeplejekurser og fungerer som mentorer for nye sygeplejersker. De arbejder på administrativt niveau for at udvikle lektionsplaner og forbedre sundhedsundervisningen. Disse undervisere uddanner personalet til at sikre, at de følger etableret praksis for at sikre patienternes sundhed og sikkerhed. De fleste kliniske sygeplejerskeundervisere har stor erfaring som sygeplejerske forud for at opnå denne rolle.

Virksomheder med denne stilling:   Ashfield Healthcare, Rayco Technical Solutions, The Pursell Group

12. Arbejdsmiljøspecialist

National gennemsnitsløn:   $91.644 om året

Primære opgaver:  Arbejdsmiljøspecialister identificerer og analyserer sundheds- og sikkerhedsforhold på arbejdspladsen. De eliminerer farer, der kan true sundheden og sikkerheden for arbejdsgivere og ansatte i virksomheden. Disse fagfolk kan inspicere arbejdspladser for at afgøre, om de følger regler og forskrifter samt designe og implementere processer for at forbedre arbejdsforholdene.

Virksomheder med denne stilling: US Department of Energy, Oklahoma State University, US Department of Labor

13. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $96.862 om året

Primære opgaver:  Medicinske forfattere udarbejder dokumenter om medicinske spørgsmål i et klart og ligetil sprog. Forfattere bidrager til folkesundheden ved at komponere pressemeddelelser, webindhold og patientuddannelsesmaterialer. De kan samarbejde med medicinske centre eller andre organisationer for at udarbejde rapporter til ny medicingodkendelse eller forbedring af medicinsk udstyr. 

Virksomheder med denne stilling: Biotech Partners, Barrington James, CorTech, LLC

Janus Buch
Janus Buch Sundhedsindustrien omfatter en bred vifte af erhverv, især i den offentlige sundhedssektor. En person med en folkesundhedsgrad kan tilbyde uddannelseskurser for at forbedre andres fysiske velvære eller hjælpe med at skabe love, der styrker sundhedsstandarder. En folkesundhedsgrad kan hjælpe med at forfine din jobsøgning og øge dit indtjeningspotentiale.