Hvad Er Uddannelsesmulighederne For Automekanikere?

Hvad Er Uddannelsesmulighederne For Automekanikere?

At være bilmekaniker er den ideelle karriere for folk, der interesserer sig for biler, forstår tekniske koncepter og nyder at arbejde med deres hænder. Hvis du overvejer at blive mekaniker, er der flere måder, hvorpå du kan lære alle de komplekse mekaniske koncepter, der er involveret i reparation af biler som automekaniker. At få en grad eller et diplom kan hjælpe dig med at blive kvalificeret til automekanikerstillinger og fremme din karriere inden for bilteknologi.

I denne artikel diskuterer vi uddannelsesmulighederne for aspirerende automekanikere og forklarer fordelene ved hver.

Har automekaniker brug for en uddannelse?

At få en grad er ikke altid nødvendigt for at finde et job som automekaniker, men det kan hjælpe dig med at bevise dine kvalifikationer over for potentielle arbejdsgivere. Mange arbejdsgivere inden for automekanikere, især store forhandlere, forventer, at ansøgere har en grad fra et community college eller handelsskole for at sikre, at de ansætter kvalitetskandidater. Bilmekanikere, der ønsker at specialisere sig i en bestemt type køretøjsreparation, kan også have brug for en grad for at kvalificere sig til topstillinger. Selvom du kan forberede dig til et job som mekaniker gennem andre former for uddannelse, kan det at få en traditionel uddannelse være en god måde at kvalificere dig til flere automekanikerstillinger.

Relateret: Lær om at være automekaniker

Fordele ved at få en uddannelse som automekaniker

At have et eksamensbevis eller en grad kan forbedre dine muligheder på mange områder, herunder bilreparationer. Jo mere uddannet du er i det grundlæggende ved at være bilmekaniker, jo bedre vil du være i stand til at mestre nye koncepter, når du arbejder på kundernes biler. Der er mange fordele, som håbefulde automekanikere kan få ved at tage en uddannelse, herunder:

  • Etablering af karrieregrundlag: Din automekanikeruddannelse vil lære dig en bred vifte af færdigheder, der understøtter vækst gennem hele din karriere. At have en grad vil hjælpe dig med at lære det grundlæggende, hvilket giver et grundlag for vækst og specialisering.
  • Højere indtjeningspotentiale: Arbejdsgivere kan tilbyde en højere løn til mekanikerkandidater, der har en grad eller diplom for at bekræfte deres færdigheder og ekspertise.
  • Øget ansvar: Ved at tage en uddannelse som automekaniker kan du påtage dig flere opgaver på arbejdet og være i stand til at arbejde med en bredere vifte af mekanikeropgaver.
  • At finde professionelle muligheder: At få en automekanikeruddannelse kan også hjælpe dig med at kvalificere dig til lederstillinger eller være i stand til at specialisere sig i nye områder inden for autoreparation.

Relateret: 15 karrierer i bilindustrien at udforske

Hvad er typerne af automekanikergrader?

Når du søger en uddannelse for at forberede dig til en karriere som automekaniker, har du et par muligheder at overveje. Du kan få en bachelor- eller associeret grad fra et universitet, tage en diplomuddannelse på en erhvervsskole eller tage certificeringsklasser for et bestemt automekanikerfag. Når du vælger et program, er det vigtigt at finde et akkrediteret program, der vil hjælpe dig med at forberede dig til et rigtigt job som automekaniker. Hvilken type uddannelse du skal følge afhænger af dine egne ressourcer og mål. Nogle af de bedste typer uddannelsesprogrammer mekanikere kan forfølge inkluderer:

associeret med anvendt videnskab i bilteknologi

En associeret med anvendt videnskab (AAS) i bilteknologi eller bilreparation er en to-årig grad, som du kan få fra en teknisk skole, community college eller handelsskole. En associeret medarbejder i bilteknologi vil omfatte kurser, der lærer dig om det grundlæggende i autoreparation, vedligeholdelse og større bilsystemer. Du lærer om bilvarme- og kølesystemer, ledninger, planlagt service, affjedringssystemer, transmissioner, motorkonfigurationer og grundlæggende karrosseriarbejde. Disse programmer kombinerer typisk undervisning i klassen og praktiske muligheder for at reparere biler og samle bilsystemer.

At få en associeret grad i bilteknologi er ideel for enhver fremtidig automekaniker uanset deres erfaringsniveau. Automekanikere, der allerede har en vis erfaring, kan forfølge denne grad for at kvalificere sig til bedre stillinger eller få en holistisk forståelse af alle aspekter af mekanikerarbejde. Hvis du ikke har tidligere erfaring, kan en associeret uddannelse lære dig de grundlæggende principper for autoreparation og give dig praktiske oplevelser, som du kan angive på dit CV.

Relateret: Alt du behøver at vide om handelsskolen

Bachelor of science i bilteknologi

En bachelor of science (BS) i bilteknologi er en fire-årig universitetsuddannelse, der forbereder dig til at blive mekaniker og lærer dig de forretningsmæssige færdigheder til at avancere inden for autoreparation. Bachelorgrader i bilteknologi giver dig den grundlæggende autoreparationsviden om emner som kollisionsreparation, motorteknologi, bilmærkespecifikationer, vedligeholdelse af tungt udstyr og fremstilling af autodele. Du vil også lære om, hvordan man styrer en bilvirksomhed ved at lære om bilforsikring, bilsalg, avancerede servicefaciliteter og lagerstyring.

At tjene en BS i bilteknologi eller automotive technology management er et godt valg for mekanikere, der ønsker at gå ind i en tilsynsstilling eller endda eje deres egen mekanikerforretning. Fordi bachelorgraden er mere omfattende end andre automekanikeruddannelsesmuligheder, kan den give dig uddannelsen til at gennemføre avancerede reparationer, administrere serviceplaner og organisere kundefiler, efterhånden som du udvider din kundebase.

Diplom som autoreparatør

Mange community colleges og tekniske skoler tilbyder autoreparationsteknikeruddannelser, som typisk tager fra et par måneder til et år at gennemføre. Disse programmer giver håbefulde automekanikere mulighed for hurtigt at få den nødvendige viden til at finde et job. De sigter mod at hjælpe kandidater med at blive certificeret og være i stand til med succes at diagnosticere og løse almindelige bilproblemer. I løbet af automekanikeruddannelsen lærer du om transaksler, manuelle drivlinjer, affjedring og styresystemer. Når du forstår mekanikken bag hvert system, vil du lære om, hvordan du reparerer forskellige problemer.

Autoreparationstekniker-diplomprogrammer er tempofyldte og fokuserer på kernekoncepterne for bilreparation. De er ideelle til folk, der leder efter entry-level mekaniker stillinger, hvor de kan få on-the-job træning for at udvide på de grundlæggende grundlæggende ting, de lærte, mens de fik deres eksamensbevis.

Højtydende tekniker diplom

Et højtydende teknikerdiplom er et specialskoleprogram, der fokuserer på motorsportskøretøjer, racerbiler og andre biler med højtydende motorer. Specialiteten af ​​disse typer biler kræver avanceret viden om, hvordan man vedligeholder store mængder strøm og foretager reparationer efter hårdt brug. Du lærer om racerteknologi, automatisk tilpasning, eftermarkedsmotorændringer og hvordan du optimerer hestekræfter.

Mange mennesker, der opnår højtydende tekniker eksamensbeviser, har også et andet eksamensbevis eller grad. Det højtydende teknikerdiplom kan bygge videre på grundlæggende autoreparationsviden og hjælpe dig med at specialisere dig yderligere. Hvis du er interesseret i at arbejde i autoracerindustrien eller tilbyde komplekse tilpassede muligheder som mekaniker, bør du overveje denne gradsvej.

Dieseltekniker diplom

Køretøjer, der bruger diesel, har andre vedligeholdelses- og reparationsbehov end køretøjer, der bruger benzin, så nogle handelsskoler tilbyder diplomer og grader specifikt til dieselmekanikere. At få dit diplom som dieseltekniker tager normalt et par måneder, mens du lærer om, hvordan dieselmotorer fungerer i tunge køretøjer som busser og lastbiler. Dieselteknikeruddannelserne lærer eleverne om, hvordan elektriske systemer, hydraulik, drivlinjer og styring fungerer med store dieselkøretøjer. De behandler også emner relateret til langdistancelastbilvedligeholdelse som traktor- og trailerservice og kooperativ motorteknologi.

Du kan starte din uddannelse som automekaniker ved at tage et dieseldiplom eller gennemføre uddannelsen efter at have afsluttet en grundlæggende autoteknikeruddannelse. Denne grad er ideel til automekanikere, der er interesserede i at lave reparationer på arbejdskøretøjer og andre maskiner, der bruger diesel. At få et diplom som dieseltekniker kan også hjælpe standard automekanikere med at udvide deres tjenester.

Eksamensbevis som tekniker for alternative brændstoffer

Hvis du er interesseret i at arbejde med el- eller hybridbiler, kan du overveje at tilmelde dig et diplomprogram for alternative brændstoffer. At studere alternative brændstoffer på en handelsskole lærer dig, hvordan du vedligeholder og reparerer biler, der bruger alternative brændstoffer og ren energi. Diplomprogrammer for alternative brændstoffer inkluderer klasser om grøn teknologi, alternative kraftmetoder, reparation af hybridmotorer, batterivedligeholdelse, ladesystemer og alternativ brændstofsikkerhed.

Efterhånden som flere mennesker køber biler, der bruger alternative brændstoffer, kan et diplom som tekniker for alternative brændstoffer udstyre nye eller erfarne automekanikere med de værktøjer, de har brug for til at betjene et bredere publikum.

Alternative automekanikeruddannelsesmuligheder

At få en officiel grad er ikke den eneste måde, du kan få en uddannelse som automekaniker på. Andre metoder, du kan bruge til at lære at være automekaniker, omfatter:

  • At gennemføre en læreplads hos en erfaren mekaniker
  • Undervisning i autoforretninger, mens jeg gik i gymnasiet
  • At finde et assistentjob i en bilforretning og bede om træning på jobbet

Frederikke Enevoldsen
Frederikke Enevoldsen At være bilmekaniker er den ideelle karriere for folk, der interesserer sig for biler, forstår tekniske koncepter og nyder at arbejde med deres hænder. Hvis du overvejer at blive mekaniker, er der flere måder, hvorpå du kan lære alle de komplekse mekaniske koncepter, der er involveret i reparation af biler som automekaniker. At få en grad eller et diplom kan hjælpe dig med at blive kvalificeret til automekanikerstillinger og fremme din karriere inden for bilteknologi.