Hvad Er Sports Management?

En karriere inden for sportsledelse kan være tempofyldt og meget givende. Der er også en række forskellige karriereveje, du kan tage inden for dette felt, hvilket betyder, at der er en lang række muligheder for at møde forskellige interesser. At lære om de forskellige typer job inden for sportsledelse kan hjælpe dig med at afgøre, om denne branche kan passe godt til dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad sportsledelse er, hvorfor sportsledelse er vigtigt og deler 10 forskellige karrierer, du kunne overveje i denne branche.

Relateret: 11 seje job, du kan forfølge

Hvad er sportsledelse?

Sportsledelse refererer til alle de erhvervsrelaterede stillinger inden for sport og fritid. Det omfatter aktiviteter som planlægning, organisering, budgettering, ledelse og evaluering, der ledsager karrierer, der beskæftiger sig med sport og rekreation. Sportsledelse kunne involvere styring af økonomien for et hold, styring af logistikken i en sportsbegivenhed eller arbejde som bindeled mellem spillere, trænere og medier.

I modsætning til sportsadministration, som fokuserer på udviklingen af ​​spillerne, fokuserer sportsledelsen på holdet som helhed ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Grader i sportsledelse inkluderer klasser som ledelse, forretningsadministration, marketing, økonomi og regnskab. Jobs for dette felt inkluderer at arbejde for sportsorganisationer som NFL, NBA og andre professionelle og ikke-professionelle hold. Entry-level muligheder er tilgængelige for kandidater med en bachelorgrad. De fleste organisationer foretrækker, at kandidater har en kandidatgrad for at kvalificere sig til ledelsesroller.

Hvorfor er sportsledelse vigtig?

Der er en række grunde til, at sportsledelse er vigtig, herunder:

 • Jobmuligheder: Sportsindustrien er en af ​​de største industrier i USA, og stigningen i sportspublikationer og sportsrelaterede internetsider har ført til en stigning i behovet for personer, der har specialiserede færdigheder inden for sportskommunikation.

 • Mangfoldighed: Der er en række forskellige karriereveje, du kan tage inden for sportsledelse. Hvis du brænder for både forretning og sport, vil du have en bred vifte af forskellige karrieremuligheder, du kan udforske.

 • Rejser: Denne branche skaber ofte muligheder for at rejse nationalt eller internationalt.

Relateret: 11 populære rejsejob

Karriere inden for sportsledelse

Følgende er en liste over ti potentielle karrierer, du kan forfølge inden for sportsledelse. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

 1. Event planlægger
 2. Indvendig salgsrepræsentant
 3. Daglig leder
 4. Fitness direktør
 5. PR-chef
 6. Kundechef
 7. Marketingchef
 8. Professor
 9. Kontraktforhandler
 10. Sportsadvokat

1. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $41.572 om året

Primære opgaver: En sportsbegivenhedsplanlægger eller koordinator er ansvarlig for at føre tilsyn med sportskonkurrencer eller fitnessaktiviteter. Deres baggrund inden for forretning og marketing er medvirkende til denne stilling, da det kræver en stærk sans for detaljer og en dybdegående forståelse af det miljø og den fysiske aktivitet, de organiserer.

2. Indvendig salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $50.928 om året

Primære opgaver: Ansvaret for interne salgsrepræsentanter kan variere afhængigt af den virksomhed, de arbejder for. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at kommunikere med nuværende kunder, ringe til potentielle kunder og følge op på kundeemner. De forventes også at forstå deres kunders behov og identificere eventuelle potentielle muligheder.

3. Daglig leder

National gennemsnitsløn : $53.838 om året

Primære opgaver: En general manager er ansvarlig for at administrere forretningstransaktioner og handler for et sportshold. Deres primære opgaver inkluderer at administrere og tildele et budget, udarbejde spillere, ansætte cheftrænerne og være talsmand, der repræsenterer hele holdet under pressekonferencer.

4. Fitness direktør

National gennemsnitsløn: $56.727 om året

Primære pligter: En fitnessdirektør er ansvarlig for det generelle velbefindende for de mennesker, der træner i deres facilitet. Deres primære ansvar omfatter at organisere gruppeaktiviteter, føre tilsyn med logistikken for aktiviteter og begivenheder inden for anlægget og endda starte deres egne sundheds- og wellness-programmer.

Relateret: Lær om at være en atletisk træner

5. PR-chef

National gennemsnitsløn : $57.018 om året

Primære opgaver: En PR-chef er ansvarlig for at opbygge det professionelle image af et hold eller atlet, koordinere med mediekontakter for at dele pressemeddelelser og meddelelser og udvikle og implementere PR-strategier. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at organisere pressekonferencer, researche og skrive pressemeddelelser og håndtere medieforespørgsler.

6. Account manager

National gennemsnitsløn: $60.650 om året

Primære opgaver: En account manager administrerer normalt flere sportskonti på én gang og er ansvarlig for at formidle mellem virksomheden og kunden. Deres primære opgaver kan omfatte at udvikle stærke relationer med kunder, skabe forbindelse til virksomhedsledere og interessenter og besvare kundernes spørgsmål. De forventes også at identificere nye muligheder for forretning blandt deres nuværende kunder.

7. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $64.259 om året

Primære pligter: En marketingchef med en baggrund i sportsledelse er generelt ansvarlig for at markedsføre atletens sportsvirksomhed eller personlige brand. Nogle af deres primære ansvarsområder inkluderer at koordinere med agenter eller andre afdelinger, udvikle en marketingstrategi, der er i overensstemmelse med virksomhedens mål og overvåge marketingbudgettet.

8. Professor

National gennemsnitsløn: $67.352 om året

Primære opgaver: En professor med en koncentration inden for dette felt underviser i sportsledelse til studerende, der er interesserede i industrien. Ud over undervisningsansvar forventes professorer at deltage i forskningsarbejde og offentliggøre resultaterne af denne forskning i relevante publikationer.

9. Kontraktforhandler

National gennemsnitsløn: $71.868 om året

Primære pligter: En kontraktforhandler er ansvarlig for at forhandle vilkårene i en kontrakt og udvikle sproget for at sikre, at de er juridisk bindende. Andre primære opgaver omfatter udvikling af tidsplaner for kontrakter, der skal leveres, udarbejdelse af statusrapporter og håndtering af filer relateret til kontrakter.

10. Sportsadvokat

National gennemsnitsløn: $74.337 om året

Primære opgaver: En sportsadvokat fungerer som både advokat og agent, der repræsenterer deres klienters juridiske og økonomiske interesser. Advokater er ofte ansvarlige for at sikre og fortolke ansættelseskontrakter, forhandle løn, bonusser og andre former for kompensation, forhandle sponsoraftaler og give deres klienter juridisk rådgivning om andre spørgsmål, der måtte opstå. Sportsadvokater hjælper også klienter med oprettelsen af ​​juridiske enheder, såsom forretningsforetagender eller velgørende fonde.

Hjalmar Holm
Hjalmar Holm En karriere inden for sportsledelse kan være tempofyldt og meget givende. Der er også en række forskellige karriereveje, du kan tage inden for dette felt, hvilket betyder, at der er en lang række muligheder for at møde forskellige interesser. At lære om de forskellige typer job inden for sportsledelse kan hjælpe dig med at afgøre, om denne branche kan passe godt til dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad sportsledelse er, hvorfor sportsledelse er vigtigt og deler 10 forskellige karrierer, du kunne overveje i denne branche.