Hvad Er Sophomore Praktikophold? : Med Fordele Og Tips

Hvad Er Sophomore Praktikophold? : Med Fordele Og Tips

At gennemføre et praktikophold, mens du er på college, kan hjælpe dig med at udvikle jobparate færdigheder, få erfaring på området og udvide dit professionelle netværk. Mens mange studerende vælger at tage i praktik som juniorer og seniorer, starter andre studerende endnu tidligere med at forfølge anden praktikplads. I denne artikel dækker vi definitionen af ​​sophomore praktikpladser, fordelene ved disse erfaringer og de skridt, du kan tage for at sikre din egen.

Relateret: 40 gode praktikophold for universitetsstuderende

Hvad er sophomore praktikophold?

En sophomore praktik er en professionel arbejdsmulighed for universitetsstuderende på deres andet studieår. Disse arbejdsmuligheder kan være betalt eller ulønnet og kan forekomme i løbet af det typiske semester eller i løbet af sommersemesteret, med eller uden undervisning. Typisk involverer disse praktikophold andenårsstuderende, der arbejder i en assistent- eller lærling-type rolle i en organisation eller i et felt, der relaterer til deres grad. I løbet af praktikken arbejder disse studerende sammen med erfarne fagfolk, støtter teams under projekter og opgaver, lærer at udføre relevante opgaver og endda gennemføre særlige projekter og opgaver under supervision.

Nogle virksomheder foretrækker måske, at kandidater er i deres tredje eller fjerde studieår, især for praktikophold med komplekse opgaver eller i et specialiseret område. Men andre virksomheder leder efter studerende i et hvilket som helst år af deres studier, herunder andenårsstuderende, til praktikophold, der ikke kræver specialiseret viden eller færdigheder, som ville blive opnået i senere år på college. Derudover tilbyder virksomheder i næsten alle brancher, herunder erhvervslivet, ingeniørvidenskab, forskningsvidenskab og nonprofit-administration, praktikpladser, så sophomore-studerende i mange forskellige uddannelser kan få praktisk erfaring.

Relateret: Definitiv guide til praktikophold

Hvad er fordelene ved et andet praktikophold?

Der er mange fordele ved at gennemføre en sophomore praktik, herunder:

Får praktisk erfaring hurtigere

Hvis du begynder at forfølge praktikophold i løbet af dit andet år, får du relevant erfaring hurtigere, end hvis du gennemførte praktikophold i dit junior- eller seniorår. At få en tidlig start på praktikerfaring kan hjælpe dig med at skille dig ud fra andre kandidater, når du søger til fuldtidsstillinger i fremtiden. Det forbedrer også din konkurrencefordel i forhold til dine medstuderende, som kan søge på de samme praktikophold som dig i løbet af junior- og seniorår.

Evne til at forfølge mere tid i praktik

Hvis du tager et praktikophold som andenstuderende, har du så chancen for at få tre års praktikerfaring i modsætning til et eller to år. At have mere praktikerfaring giver dig mulighed for bedre at forberede dig til brancheroller. Det kan også gøre dig til en mere effektiv praktikant, da du tager i praktik hvert semester, hvis du vælger det.

Vælger du at gennemføre praktik hos forskellige organisationer, kan du udvide dit faglige netværk mere, end du ville have haft, hvis du startede i praktik som junior eller senior. Hvis du vælger at tage praktik i samme organisation, kan du demonstrere tre års loyalitet, dedikation og faglig vækst, som du kan bruge, når du søger en stilling hos den pågældende virksomhed, når du er færdig.

Forbedret forståelse og anvendelse af akademiske principper

Som praktikant kommer du til at anvende den viden og de færdigheder, du lærer i klasseværelset, i arbejdsmiljøet. Når du er i praktik som sophomore, kan du begynde at anvende klasseværelsesviden i dit praktikophold, mens du tager grundkurser for dit hovedfag, og dermed forbedre din fastholdelse af grundlæggende koncepter. Du kan forbedre din forståelse af de akademiske principper, du lærer, ved at teste deres effektivitet på arbejdspladsen og huske dine erfaringer relateret til information under klassediskussioner, projekter og eksamener.

Mulighed for at tjene penge, mens du lærer

Nogle organisationer og virksomheder betaler praktikanter for deres arbejde, og hvis du er i stand til at sikre dig en af ​​disse praktikpladser, kan du tjene en lille indkomst i en relevant rolle eller område, mens du gennemfører din uddannelse. Du kan bruge disse penge til at betale for undervisning, forsyninger, bøger eller bolig og mad. Dette giver dig mulighed for at udvikle økonomiske vaner og strategier, som du vil bruge, efter du er færdiguddannet og forfølger en fuldtidsrolle i din branche.

Mulighed for at afgøre, om du nyder arbejdet og branchen

En af fordelene ved at gennemføre et praktikophold er, at du kommer til at arbejde i det felt eller den branche, du studerer for at forfølge som en karriere og afgøre, om du nyder arbejdet, miljøet, kollegerne og branchetendenserne. Ved at tage i praktik som sophomore, kan du bruge en praktikplads til at se, om du virkelig ønsker at forfølge denne uddannelse og gå ind i dette felt. Hvis du opdager, at du måske ikke ønsker at forfølge dette felt, er du bare en andenårsstuderende, så du stadig har tid til at skifte hovedfag og komme på sporet i en anden hovedfag, der passer bedre til din personlighed og dine mål .

Viser positive ansættelsesegenskaber

At tage et praktikophold viser følgende egenskaber:

 • Aktiv og kinetisk lærende
 • Samarbejdende
 • Gode ​​tidsstyringsevner
 • Har balance mellem arbejde og privatliv

Derudover, hvis du gennemfører praktikophold starter som anden studerende, kan du demonstrere kvaliteter som:

 • Proaktiv
 • Innovativ
 • Dedikation til branchen
 • Tilpasningsevne

Brug af praktisk erfaring til at opnå studiepoeng

Mange ulønnede praktikophold giver i stedet universitetskredit, som giver dig mulighed for at lære på jobbet og optjene kreditter til at fuldføre din grad. Som sophomore praktikant kan du være mere tilbøjelig til at finde disse ulønnede praktikophold, der tilbyder college-kredit, så du kan bruge disse kreditter til at komme videre med at tjene din grad.

Relateret: Hvorfor er et praktikophold vigtigt?

Sådan finder du en anden studerende praktikplads

Her er de trin, du kan tage for at finde en anden praktikplads:

1. Spørg dine professorer

Hvis du leder efter en praktikplads inden for dit felt, så overvej at spørge de professorer, der underviser i dine hovedrelaterede klasser. Dine professorer har sandsynligvis brancheforbindelser i området eller i hele landet i organisationer, der leder efter praktikanter.

Når du spørger dem, om de kender til ledige praktikpladser, skal du sørge for at informere dem om, hvilken rolle eller afdeling du leder efter, om du har en virksomhed i tankerne, og hvad der gør dig kvalificeret til at være praktikant som andenårig. At forstå hvilke færdigheder, viden og erfaring du har, der kan hjælpe dig i praktikken, kan hjælpe din professor med at anbefale dig til en relevant mulighed.

2. Mød din studievejleder

Din akademiske rådgiver kan muligvis give dig råd om, hvilke typer praktikophold tidligere studerende på andenpladsen gennemførte, og hvordan de klarede arbejdet med deres klasseskema. De kan også have forbindelser til virksomheder og organisationer i området, der ansætter praktikanter til semesteret eller sommeren, og hvis du udviser stærke akademiske evner, kan din rådgiver føle sig sikker på at anbefale dig.

3. Gennemgå online jobtavler

Søg online job boards som Bonjoures efter praktikpladser i din branche, i en specifik rolle eller specialisering eller hos en bestemt virksomhed. Hvis du f.eks. er finansstuderende, kan du søge efter "økonomipraktik" plus din placering på en jobtavle for at finde lokale praktikmuligheder. Derfra kan du også søge efter specifikke funktioner inden for økonomi, såsom økonomistyring eller analyse.

Der er også praktikspecifikke jobtavler online, hvor du kan søge efter muligheder baseret på dit hovedfag, din skole, dit eksamensår, din placering og din karrierevej.

4. Besøg din skoles karrierecenter

Lav en aftale til dit colleges eller universitets karrierecenter for at mødes med en karriererådgiver. De kan hjælpe dig med at skrive dit CV og følgebrev, identificere de mest relevante praktikmuligheder, øve dig i samtaleteknikker og oprette din online profil gennem skolens karrierecenter job board. Du kan bruge dette og andre værktøjer på karrierecentret til at annoncere dig selv for at søge praktikmuligheder og direkte søge praktikpladser, der tilbydes skolens elever.

5. Deltag i jobmesser

Dit karrierecenter kan også være vært for jobmesser i løbet af året for at bringe lokale og nationale arbejdsgivere til skolen for at mødes med universitetsstuderende i alle år, herunder andetårsstuderende, om praktikophold, stipendier, fuldtids- eller deltidsjobmuligheder og andre fremtidige professionelle muligheder.

På en jobmesse skal du sørge for at have kopier af dit CV, som du kan give til disse arbejdsgivere, hvis du skulle være interesseret i at arbejde med dem i fremtiden. Nogle virksomheder kommer endda på udkig efter ansøgere til job og praktikpladser, så du kan muligvis indsende en ansøgning på messen og give dem dit CV, hvilket skaber en endnu stærkere forbindelse.

6. Tjek virksomhedens hjemmesider

Mange virksomheder lægger deres praktikmuligheder op på deres individuelle online jobtavler. Sammensæt en liste over virksomheder, som du vil i praktik for, såsom virksomheder i din branche, dem, der har afdelinger eller teams, der er relevante for din branche og endda dine drømmearbejdsgivere. Søg derefter på deres jobtavle efter opslag om åbne ansøgninger til praktikprogrammer, ansøgninger til specifikke praktikroller og forespørgsler om praktikpladser.

7. Nå ud til virksomhedens HR-afdelinger

Overvej at kontakte en virksomheds HR-afdeling og spørg, om de har et praktikprogram eller har nogle hold i virksomheden, der ønsker at ansætte en praktikant. Dette trin er især nyttigt, hvis virksomheden ikke har nogen praktikpladser annonceret.

Når du henvender dig til HR-afdelingen, skal du inkludere dit CV og en professionel besked, der forklarer, at du er andenårsstuderende, der leder efter en praktikplads, hvilken grad og hovedfag du forfølger, hvor du går i skole, og hvorfor du er interesseret i at blive praktikant med dette firma. Dette trin kan føre til en professionel forbindelse med ansættelsesafdelingen, der fører til, at du bliver guidet til deres praktikansøgning, rettet til en teamleder, der kunne være interesseret i at ansætte en praktikant til deres team eller introduceret til virksomheden som en fremtidig kandidat til en anderledes rolle.

8. Tal med klassekammerater, der har været i praktik

Chat med andre sophomores og overklassemænd, der har gennemført praktikophold i din branche. Spørg dem, hvor de fandt praktikmuligheden, hvordan ansøgnings- og samtaleprocessen var, og om de kender til yderligere praktikpladser i organisationen. I nogle tilfælde kan du muligvis bede en kollega om at anbefale dig til et praktikophold, du søger, som de allerede har gennemført. De kender sandsynligvis stadig den vejleder, der ansætter, så de kan stå inde for dine færdigheder og evner i forbindelse med praktikopholdet.

Relateret: En guide til at finde en praktikplads under college

Tips til at få en anden studerende praktikplads

Brug disse yderligere tips til at sikre dig en anden studerende praktikplads, når du har fundet en:

 • Læg vægt på, hvordan praktikopholdet kan hjælpe din karriere. Forklar i dit følgebrev og interview, hvilke mål du har for praktikopholdet, herunder hvilke kompetencer du ønsker at udvikle, og hvilke opgaver du vil mestre. Beskriv derefter, hvordan dette praktikophold passer ind i hele dit karriereforløb, såsom hvordan det kan forberede dig til en rolle efter endt uddannelse, eller at det hjælper dig med at skabe forbindelser i en virksomhed, hvor du gerne vil arbejde på fuld tid.

 • Fremhæv de færdigheder, der gør dig til en god kandidat. Gennemgå praktikbeskrivelsen og noter de kvaliteter og evner, de leder efter hos en kandidat. Derefter skal du i dit CV og dit følgebrev understrege de kvaliteter og evner, du har, der matcher den kandidatprofil for bedre at tilpasse dine kvalifikationer til det, de leder efter.

 • Nævn tidligere relevant erfaring. Du har muligvis tidligere erfaring gennem tidligere del- eller fuldtidsjob, frivillig erfaring, tidligere klasseprojekter eller fritidsaktiviteter. På dit CV, i dit følgebrev og under din samtale skal du sørge for at forklare, hvordan disse oplevelser relaterer sig til praktikopholdet, og hvad du lærte i de oplevelser, som du kan anvende som praktikant.

 • Saml en liste over professionelle kontakter. Overvej at bede nogle få professionelle kontakter, såsom professorer, klassekammerater, tidligere kolleger og andre kolleger, om at være referencer for dig. Når du har sikret dig en liste på fire eller fem, kan du give en liste over referencer i dine praktikansøgninger til arbejdsgivere for at bekræfte dine kvalifikationer.

David Kirk
David Kirk At gennemføre et praktikophold, mens du er på college, kan hjælpe dig med at udvikle jobparate færdigheder, få erfaring på området og udvide dit professionelle netværk. Mens mange studerende vælger at tage i praktik som juniorer og seniorer, starter andre studerende endnu tidligere med at forfølge anden praktikplads. I denne artikel dækker vi definitionen af sophomore praktikpladser, fordelene ved disse erfaringer og de skridt, du kan tage for at sikre din egen.