Hvad Er Miljøsundhed? Definitioner Og Karrierer I Miljøsundhed

Miljøsundhed er et fag inden for naturvidenskab og medicin, som folk kan studere på et kollegium eller universitet. At være vidende om miljømæssig sundhed kan åbne dig op for flere karrieremuligheder. Af denne grund kan det at lære om miljømæssig sundhed være starten på din karriererejse. I denne artikel lærer vi dig om miljøsundhed som et emne, og hvordan det udmønter sig i flere tilfredsstillende erhverv, som du kan vælge imellem.

Relateret: Miljøansvarlige CV-prøver

Hvad er miljøsundhed?

Miljøsundhed er en folkesundhedsdisciplin, der omfatter identifikation, sporing og løsning af miljørisici. Miljørisici er ting som bakterier og bakterier, astma-triggere, giftstoffer, allergener og andre komponenter i verden omkring os, der kan være potentielt farlige. Miljøer undersøgt i miljømæssig sundhed er både naturlige og menneskeskabte.

Et kritisk omdrejningspunkt for miljøsundhed er forebyggelse. Miljøfaglige sundhedsprofessionelle forsker i sikkerhedsrisici, såsom sygdom, og uddanner offentligheden i, hvordan man undgår dem. De kan lobbye for at forbedre den offentlige politik eller få deres forskning brugt til at inspirere til nye love om folkesundhed.

På samme måde, hvis en miljøtrussel bliver farlig, er det miljømæssige sundhedsprincipper, som forskere, videnskabsmænd og medicinske fagfolk henvender sig til for at finde en løsning. Der er fem hovedområder for miljømæssig sundhed og hver indeholder mange erhverv:

  • Miljøvidenskab: Dette er studiet af menneskers eksponering for forskellige forurenende stoffer i miljøet. Det tjener som grundlag for forebyggelse og politik.
  • Miljøteknik: Dette er et speciale, hvor udformningen af ​​effektive forebyggelses- og beskyttelsesmetoder tjener til at forhindre mennesker i at blive udsat for miljøfarer.
  • Miljøret: Advokater, der arbejder med miljølovgivning, har en specialiseret praksis, der beskæftiger sig med regler, traktater, lovgivning, retssager og andre juridiske standarder, der alle har at gøre med miljørisici, farer og bekymringer.
  • Toksikologi: Disse fagfolk studerer miljøeksponering for toksiner og den indvirkning, det har på mennesker og den større befolkning.
  • Miljøepidemiologi: Dette er undersøgelsen af, hvordan eksponering for miljøfarer påvirker menneskers generelle sundhed og velvære.

Typer af miljøfaglige sundhedsprofessionelle

Folk, der arbejder med miljømæssig sundhed, specialiserer sig normalt inden for et bestemt område som at reducere luft- og vandforurening, at sikre, at boliger er sikre og at implementere sikkerhedsvurderinger på arbejdspladsen. Nedenfor er nogle titler, lønninger og beskrivelser for job inden for miljøsundhed:

1. Miljøsundhedstekniker

National gennemsnitsløn: $35.610 om året

Primære opgaver: Disse fagfolk arbejder i et laboratoriemiljø og i marken. De indsamler prøver som jord- eller vandprøver, udfører tests og træffer beslutninger til slutningen af ​​at forbedre folkesundheds- og sikkerhedsforhold.

Relateret: Lær om at være sundhedsadministrator

2. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $69.419 om året

Primære opgaver: Miljøforskere udfører test, udfører forskning og praktiserer den videnskabelige metode for at bevise eller afkræfte en hypotese. Disse fagfolk bruger eksperimenter og forskning til at bestemme miljøfarer og hvordan man løser dem.

3. Folkesundheds- eller miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $79.341 om året

Primære opgaver: Miljøingeniører designer systemer, der informerer om politikker omkring offentlig sikkerhed. De arbejder normalt for private virksomheder eller offentlige myndigheder, der gør ting som at henvende sig til offentligheden om sundhed og sikkerhed, skabe forskning, der informerer om politiske ændringer, inspicere og analysere private faciliteter for forbedringer af miljøsundheden og mere.

4. Environmental Health and Safety Officer

National gennemsnitsløn: $88.841 om året

Primære pligter: Dette er en stilling, der ofte beskæftiger sig med overholdelse af sundheds- og sikkerhedslovgivning hos en privat virksomhed eller et statsligt organ. Disse fagfolk undersøger spørgsmål om folkesundhed og træffer afgørelser om miljømæssige årsager til sundhedsproblemer.

Sådan bliver du miljøfaglig sundhedsprofessionel

Miljøfaglige sundhedsprofessionelle er vigtige for den overordnede folkesundhed og sikkerhed. Hvis du overvejer at blive en offentlig eller miljømæssig sundhedsprofessionel, skal du følge disse tre karrierevejstrin:

Få den rigtige uddannelse

Generelt er minimumskvalifikationen for at arbejde inden for et område som miljøsundhed at have en bachelorgrad. I nogle tilfælde kan en studerende med den rigtige to-årige uddannelse, for eksempel gartneri, få en startstilling og fortsætte deres uddannelse til avancement. For specialisering kan en højere grad være påkrævet, som en kandidatgrad eller færdiggørelsen af ​​en ph.d.-uddannelse i et fag som hydrologi eller miljøpolitik.

Arbejde i marken

Offentlige myndigheder er et godt sted at lede efter erhvervserfaringer på begynderniveau inden for miljøsundhed. Agenturer som National Park Service eller Department of Natural Resources kan tilbyde miljømæssige sundhedskarrierer og erhverv. Men når nogle erfaringer er opnået, flytter mange miljømedarbejdere ind i den private sektor.

Specialisere sig gennem certificering

Der kræves ingen certificering for at arbejde inden for miljøsundhed. Du kan dog forbedre dine kompetencer og blive en mere omsættelig medarbejder ved at vælge et erhverv, hvor du kan certificere.

En sådan certificering er Board Certified Environmental Scientist. Denne certificering er opnået fra American Academy of Environmental Engineers & Scientists (AAEES) Admissions Committee. En anden mulighed er Certified Environmental Scientist (CES) gennem National Registry of Environmental Professionals (NREP).

Relateret: Hvad kan du gøre med en folkesundhedsgrad?

Hvor kan miljøprofessionelle arbejde?

Miljøsundhedsprofessionelle kan arbejde flere spændende steder med forskellige arbejdsforhold. Nogle af dem er anført nedenfor:

  • I et regeringskontor: Nogle fagfolk inden for dette felt vil arbejde i et regeringskontor. De kan udføre daglige pligter for at sikre, at den offentlige politik bliver fulgt eller informere nye politikker omkring folkesundhedsproblemer. Det kan være fagfolk, der arbejder med offentligheden om spørgsmål om folkesundhed eller folk, der forsker bag kulisserne.
  • I marken: Nogle mennesker arbejder i marken med at indsamle prøver eller udføre andre aktiviteter. Disse kan være enkeltpersoner fra offentlige myndigheder eller private industrier og kan variere fra offentlige parkarbejdere til landinspektører til videnskabsmænd.
  • I en privat virksomhed: Nogle miljøfaglige sundhedsprofessionelle arbejder på private virksomheders kontorer, forsker, eksperimenterer, tester forhold og udformer og implementerer virksomhedspolitik.
  • I et laboratorium: Forskere, teknikere og andre inden for den miljøvidenskabelige disciplin kan finde på at arbejde i et laboratorium med at udføre tests og eksperimenter, der gør plads til offentlig sikkerhed.

Filip Lauritsen
Filip Lauritsen Miljøsundhed er et fag inden for naturvidenskab og medicin, som folk kan studere på et kollegium eller universitet. At være vidende om miljømæssig sundhed kan åbne dig op for flere karrieremuligheder. Af denne grund kan det at lære om miljømæssig sundhed være starten på din karriererejse. I denne artikel lærer vi dig om miljøsundhed som et emne, og hvordan det udmønter sig i flere tilfredsstillende erhverv, som du kan vælge imellem.