Hvad Er Ingeniører På Stedet? Definition, Pligter Og Krav

At have ingeniører på stedet giver mange fordele for arbejdsgiverne. Ingeniører på stedet har indgående kendskab til regler, sikkerhedsprotokoller og effektive teknikker, der kan hjælpe med at flytte holdet mod færdiggørelsen af ​​projektet. At identificere fordelene ved en ingeniør på stedet, samtidig med at du ved, hvilken uddannelse og træning der er nødvendig, kan hjælpe dig med at forberede dig til en karriere. I denne artikel diskuterer vi opgaver og arbejdsmiljø for en ingeniør på stedet, samt hvordan du kan blive det.

Hvad er ingeniører på stedet?

Ingeniører på stedet arbejder på stedet, normalt på en byggeplads. De bruger projektledelsesevner og deres baggrund inden for teknik til at føre tilsyn med entreprenører og leverandører, mens de også identificerer løsninger på problemer. On-site ingeniører kan også arbejde med kunder eller leverandører for at sikre, at de har alle de nødvendige ressourcer til at fuldføre projektet. De fleste ingeniører på stedet påtager sig en tilsynsrolle og leder direkte medarbejderne.

Ingeniører på stedet kan arbejde i mange forskellige miljøer, herunder at føre tilsyn med et projekt for regeringen. De kan også arbejde i den private sektor og overvåge design og færdiggørelse af en ny bygning. De kan være på stedet under opførelsen af ​​broer, bygninger eller andre strukturer. Nogle byggearbejdsgivere kan henvise til ingeniører på stedet som civilingeniører.

Relateret: Hvad er Civil Engineering? Definition og trin til at blive civilingeniør

Hvad laver ingeniører på stedet?

Ingeniører på stedet giver vejledning til medarbejdere om emner som landmåling og teknik. Mens der kan være andre anlægsledere på vagt på en byggeplads, har ingeniøren på stedet specifik, teknisk viden. Ingeniører på stedet arbejder i alle aspekter af et byggeprojekt, herunder:

 • Udførelse af forinspektioner på stedet, før du påbegynder et projekt
 • Ledelse og tilsyn med entreprenører
 • Udvikling af et projektbudget og forhandling af priser for at opfylde det
 • Opmåling af jobsteder for mere nøjagtige bygningsdesign
 • Vedligeholdelse af webstedsdokumenter, herunder tilladelser og arbejdsordrer
 • Overvågning af sikkerhedsprotokoller og sikre overholdelse
 • Yder teknisk rådgivning til mandskab på stedet
 • Udarbejdelse af rapporter med opdateringer til interessenter

Relateret: Hvad er forskellen mellem byggeledelse vs. civilingeniør?

Hvad er fordelene ved on-site teknisk support?

Der er mange fordele ved at have en ingeniør på stedet, herunder:

 • Ledelsen er altid tilgængelig. Ingeniører har ofte de ledelsesmæssige færdigheder og uddannelse, der er nødvendige for effektivt at lede teams og løse problemer. Dette kan forbedre holdets fremskridt mod at nå mål.

 • Sikkerhedsretningslinjer er en prioritet. Ingeniører på stedet er bekendt med de nyeste sikkerhedsprotokoller og retningslinjer, som kan hjælpe med at sikre sikkerheden for alle bygningsarbejdere.

 • Holdet har altid de relevante tilladelser. Ingeniører på stedet kan sikre, at teamet har de relevante tilladelser, før arbejdet påbegyndes.

 • Kunder kan stille spørgsmål. Fordi ingeniøren på stedet bruger meget af deres arbejdsdag på stedet, er de ofte i stand til at besvare kundernes spørgsmål vedrørende projektets fremskridt.

 • Projektets budget er en prioritet. On-site ingeniører kan hjælpe kunder med at holde sig til projektbudgettet. De kan overvåge materialerne og sikre, at arbejdskraften er passende.

 • Holdet kan forberede sig på problemer i sidste øjeblik. Fordi on-site ingeniøren er aktiv i den daglige praksis på arbejdspladsen, kan de normalt identificere udfordringer og komme med løsninger på forhånd.

Ingeniører vil ofte arbejde sammen med et team af andre fagfolk, herunder arkitekter, byggepladsledere, planlæggere og landinspektører for at fuldføre det overordnede projekt. Støtten til hver stilling, inklusive ingeniøren på stedet, er vigtig for at opfylde projektets mål og sikre, at arbejderne fuldfører det, mens de holder budgettet.

Relateret: Typer af erhverv inden for byggebranchen

Hvad er kravene for at blive ingeniør på stedet?

At blive ingeniør på stedet kræver gennemførelse af visse uddannelses- og erfaringskrav. Selvom en ingeniørs kvalifikationer kan afhænge af arbejdsgiveren og den professionelle, er disse de almindelige krav for at blive en on-site ingeniør:

Uddannelse

Et minimum af en bachelorgrad fra en uddannelse akkrediteret af Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) er normalt et krav for at arbejde som ingeniør på stedet. Nogle ingeniører kan vælge også at gennemføre en kandidatgrad.

De fleste ingeniører på stedet vil hovedfag i et byggerelateret felt, som bygningsteknik, bygningsopmåling, civilingeniør eller byggeundersøgelser. Ud over en grad kan arbejdsgivere også ønske, at ingeniører på stedet har tidligere erhvervserfaring. Nyuddannede kan få denne erfaring gennem et praktisk praktikophold i en kandidatuddannelse eller ved at tage en entry-level stilling ud af college.

Licens

Nogle arbejdsgivere kan også anmode om, at ingeniører på stedet har en professionel ingeniørlicens (PE). Dette er en licens, som du kan ansøge om efter fire års post-graduate erhvervserfaring og afslutningen af ​​to eksamener. Løbende efteruddannelse er også et krav. Ingeniører på stedet ønsker at holde sig ajour med den seneste lovgivning og overholdelseslovgivning, der kan påvirke byggeprocesser.

Relateret: Hvorfor du bør overveje en byggeledelsesgrad

Hvem ansætter ingeniører på stedet?

Ingeniører på stedet kan finde arbejde til forskellige typer byggeprojekter, da deres ekspertise er til gavn for bygningsarbejdere, kunder og grundejere. Ingeniører på stedet kan arbejde for enhver af følgende typer arbejdsgivere:

 • Entreprenører
 • Byggefirmaer
 • Anlægsvirksomheder
 • Offentlige virksomheder, herunder vand eller gas
 • Virksomhedskonsulenter
 • Statslige organisationer

Hvordan er en on-site ingeniørs arbejdsmiljø?

En typisk arbejdsdag for en ingeniør på stedet kan afhænge af den dag og det miljø, de arbejder i. De kan tilbringe en dag på et kontor på stedet, kommunikere med leverandører eller leverandører eller bedre forstå kundens behov. De kan bruge endnu en dag på at arbejde direkte med bygningsarbejdere, overvåge fremskridt og undersøge jorden for nybyggeri.

De fleste ingeniører på stedet vil arbejde i en fuldtidsstilling, deltid eller kontrakt kan være tilgængelig, afhængigt af projektet. Derudover, fordi on-site ingeniører arbejder under et projekt, kan de tilbringe mange måneder på ét sted, før de flytter til et andet. Nogle arbejdsgivere kan kræve, at ingeniører på stedet er lokale for projektet, hvilket kan kræve hyppige rejser.

Hvad er den gennemsnitlige ingeniørløn på stedet?

Den gennemsnitlige årsløn for en ingeniør på stedet er $88.117 om året. Ingeniører på stedet kan også være berettiget til yderligere kompensation for overarbejde. Mens den typiske ingeniør på stedet arbejder mellem 40-50 timer om ugen, kan nogle få overtidsbetaling på op til $5.000 om året.

On-site ingeniører kan også modtage andre fordele, som kan øge værdien af ​​deres kompensationspakke. Andre fordele, der kan være tilgængelige, afhængigt af din arbejdsgiver, inkluderer en fleksibel forbrugskonto, internetrefusion, 401(k) matching og henvisningsprogrammer. Derudover vil de fleste fuldtidsansatte ingeniører på stedet være berettiget til sundhedsforsikringsydelser, som kan omfatte tandlæge og syn.

Danny Leth
Danny Leth At have ingeniører på stedet giver mange fordele for arbejdsgiverne. Ingeniører på stedet har indgående kendskab til regler, sikkerhedsprotokoller og effektive teknikker, der kan hjælpe med at flytte holdet mod færdiggørelsen af projektet. At identificere fordelene ved en ingeniør på stedet, samtidig med at du ved, hvilken uddannelse og træning der er nødvendig, kan hjælpe dig med at forberede dig til en karriere. I denne artikel diskuterer vi opgaver og arbejdsmiljø for en ingeniør på stedet, samt hvordan du kan blive det.