Hvad Er Industriteknik? Karrierevejledning For Ingeniører

Hvad Er Industriteknik? Karrierevejledning For Ingeniører

Industrielle ingeniører er ansvarlige for at optimere processer og operationer i en virksomhed for at øge produktiviteten, øge effektiviteten, reducere produktionsomkostningerne og forbedre produktkvaliteten, samtidig med at standarderne for medarbejdersikkerhed, miljøstandarder og regeringsbestemmelser overholdes. De finder nye, hurtigere og mindre spildende metoder i produktionen af ​​varer for at spare virksomheden for værdifulde ressourcer.

I denne artikel forklarer vi hovedtrækkene i industriteknik, hvad industriingeniører laver, og hvordan man bliver industriingeniør.

Hvad er industriteknik?

Industriel teknik er en type teknik, der involverer optimering af forskellige komponenter i industrien, såsom forretningsdrift, systemer og processer. Mens dens oprindelse kan spores til den industrielle revolution, blev den transformeret af teknikken med total kvalitetsstyring (TQM), som har til formål at forbedre både kvaliteten af ​​produktet og effektiviteten af ​​produktionsprocessen.

At øge effektiviteten, forbedre produktkvaliteten og reducere produktionsomkostningerne er vigtige mål inden for industriteknik. På grund af dets fokus på at finde ud af, hvordan man kan forbedre tingene, har det stor indflydelse på brancher som transport, kommunikation, energi, sundhedspleje, bank og detailhandel.

Hvad laver industriingeniører?

Industriingeniører kan have forskellige ansvarsområder, herunder:

 • Vurdering af processer, systemer og operationer for at identificere områder, hvor ressourcer spildes, og områder, hvor der kan foretages forbedringer for at forbedre outputkvaliteten
 • Anvendelse af tekniske metoder og videnskabelige principper til at forbedre systemer, systemintegration og virksomhedsdrift
 • Design eller redesign af faciliteter, udstyr, systemer såsom informationssystemer og processer såsom kvalitetssikring
 • At lave simuleringer af forsyningskæder og processtrømme ved at bruge computerstøttet ingeniørarbejde (CAE) og computerstøttet design (CAD)
 • Forske i problemer ved at studere simuleringer, analysere kvantitative data og observere de problemer, der skal forbedres ved handlinger, såsom at se et samlebånd på en fabrik
 • Reduktion af spild ved at koordinere materialer, maskiner og arbejdskraft og skabe systemer, der er mere effektive i forhold til energiforbrug, omkostninger og produktkvalitet

Sådan bliver du industriingeniør

Hvis det interesserer dig at blive industriingeniør, så overvej at tage følgende trin:

 1. Forfølge en uddannelse.
 2. Udvikl dine færdigheder.
 3. Optjen certificeringer.
 4. Få relevant erfaring.
 5. Forbedre dit CV.

1. Fortsæt med en uddannelse

En industriingeniør forventes at have visse uddannelsesmæssige kvalifikationer. Normalt har de brug for en bachelorgrad i industriel teknik eller et beslægtet felt, der inkluderer kurser i ingeniørprincipper, mekanik, matematik og statistisk databehandling. Brug stillingsopslag til at finde ud af uddannelseskravene til stillinger, der interesserer dig, og forfølge den uddannelse, du har brug for. At opnå en kandidatgrad kan give dig en fordel, når du søger til konkurrencedygtige virksomheder og hjælpe dig med at opnå stillinger på seniorniveau.

2. Udvikl dine færdigheder

Industriel teknik kræver et specifikt sæt færdigheder. Den bedste måde at finde ud af, hvad de færdighedsbaserede krav er, er at undersøge stillingsopslagene for dette erhverv. Du kan også bruge CV'er fra industriingeniører til at identificere de færdigheder, der ofte fremhæves. Specifikke bløde færdigheder - såsom kommunikation og tidsstyring - og hårde færdigheder - såsom færdigheder i at vurdere systemer og bruge CAE - er normalt nødvendige for at være en effektiv industriingeniør. Brug forskning til at identificere de færdigheder, du har brug for, og begynde at udvikle dit færdighedssæt.

3. Optjen certificeringer

Nogle stillinger kan kræve ingeniør- eller andre færdighedscertificeringer. At opnå certificeringer kan hjælpe med at bevise din kompetence til at arbejde som ingeniør. Mange arbejdsgivere, der tilbyder konsulenttjenester, kræver, at deres medarbejdere har en professionel ingeniør (PE) certificering.

For at opnå PE-certificering skal du have en bachelorgrad, fire års erfaring og bestå to eksamener. Efteruddannelse er påkrævet for at forny licensen.

4. Få relevant erfaring

Omfattende erhvervserfaring kan hjælpe en kandidat til at skille sig ud under en jobsøgning. Få den oplevelse på jobbet, du har brug for, ved at bruge erfaringskravene, der er angivet i stillingsopslag, som din guide. Du kan bruge frivilligt arbejde og praktikophold til at booste din oplevelse, mens du forfølger en grad eller en færdighedscertificering.

5. Forbedre dit CV

Et korrekt formateret, poleret CV kan give dig en betydelig fordel under din jobsøgning. Brug ordlyden og strukturen for CV-prøver for dette erhverv som en guide, når du skriver dit CV. Du bør også skræddersy dit CV til specifikationerne for hvert job, du søger. Lær om tips, der kan forbedre dit CV, såsom at detaljere din ansættelseshistorik med dit seneste job først og angive en færdighedscertificering, som du er i gang med at få, i din færdighedssektion.

Relateret: 3 bedste CV-formater i 2019 med eksempler

Tips til at få succes med industriteknik

Overvej at bruge følgende tips for at få succes med industriteknik:

 • Byg en imponerende portefølje ved at melde dig frivilligt eller praktik, mens du studerer mod din grad. Du kan dele dine designs med en senior industriingeniør, bede om feedback, forbedre dine designs og fremvise din ekspertise, så du skiller dig ud blandt andre industriingeniører på begynderniveau.

 • Forfølge avancerede grader, der er relevante for dit felt, mens du arbejder, da dette kan forbedre dine chancer for at blive forfremmet til ledende stillinger.

 • Opnå fremragende karakterer på college og ansøg til et universitet med en høj vurdering i kvalifikationer inden for industriingeniør, fordi en stærk akademisk rekord kan hjælpe dig med at få et bedre job.

 • Industriel teknik er et dynamisk felt, der ændrer sig med fremskridt inden for ingeniørteknologier, såsom computeringeniørteknologier og elektrotekniske teknologier. At lære om disse innovationer og bruge det, du lærer i din rolle, kan forbedre relevansen af ​​dit arbejde og imponere din arbejdsgiver.

Job, der involverer industriteknik

Industriel teknik er et alsidigt felt, der kræves i forskellige brancher såsom sundhedspleje, transport og finansielle tjenesteydelser samt specialiseringer såsom flydesign, robotteknologi, computersystemdesign og bilteknologi. Her er et par job, der involverer industriteknik:

 1. Industriingeniør
 2. Produktionsingeniør
 3. Maskiningeniør
 4. Computer ingeniør
 5. Systemingeniør

1. Industriingeniør

National gennemsnitsløn: $74.177 om året

Primære opgaver: Industriingeniører evaluerer processer, systemer og operationer, opdager svagheder i dem, udvikler løsninger og redesigner ineffektive aktiviteter. Disse fagfolk arbejder på at reducere omkostningerne, forbedre effektiviteten og forbedre kvaliteten. Du skal have en bachelorgrad i industriteknik for at arbejde inden for dette felt.

2. Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $78.259 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør evaluerer fremstillingsprocesserne i en virksomhed, identificerer problemer inden for områder som produktdesign; designer løsninger; implementerer disse løsninger og arbejder med økonomi-, marketing- og designteams. Normalt er det et krav at få en bachelorgrad i produktionsteknik for at få dette job.

Læs mere: Lær om at være produktionsingeniør

3. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $83.381 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør studerer de kræfter og tekniske principper, der påvirker bevægelse, designer mekaniserede systemer, tester prototyper, overvåger produktionsprocesserne for deres design og arbejder i teams. For at blive maskiningeniør skal du forfølge en bachelorgrad i maskinteknik eller et beslægtet område.

Læs mere: Lær om at være maskiningeniør

4. Computeringeniør

National gennemsnitsløn: $86.261 om året

Primære opgaver: Computeringeniører vurderer behov for computersoftware og hardware; bygge fysiske komponenter såsom printkort, designe computerprogrammer; teste deres designs; bruge fejlfindingsfærdigheder til at forbedre softwaredesign og arbejde i teams. Typisk skal du som minimum have en bachelorgrad i computeringeniør eller et beslægtet felt for at arbejde i dette erhverv.

Læs mere: Lær om at være computeringeniør

5. Systemingeniør

National gennemsnitsløn: $104.313 om året

Primære opgaver: Disse fagfolk vurderer de computersystemer, der bruges i forskellige brancher, identificerer systemiske svagheder, identificerer hardware- og softwareforbedringer, installerer forbedringer, yder teknisk assistance og arbejder i tværfaglige teams. For at blive systemingeniør på indgangsniveau skal du have en bachelorgrad i computeringeniør eller et beslægtet område. Avancerede grader er nødvendige for ledende stillinger.

Læs mere: Lær om at være systemingeniør

Jonathan Krog
Jonathan Krog Industrielle ingeniører er ansvarlige for at optimere processer og operationer i en virksomhed for at øge produktiviteten, øge effektiviteten, reducere produktionsomkostningerne og forbedre produktkvaliteten, samtidig med at standarderne for medarbejdersikkerhed, miljøstandarder og regeringsbestemmelser overholdes. De finder nye, hurtigere og mindre spildende metoder i produktionen af varer for at spare virksomheden for værdifulde ressourcer.