Hvad Er En Specialist I Den Amerikanske Hær?

Hvad Er En Specialist I Den Amerikanske Hær?

At kende pligterne og fordelene for forskellige US Army-rækker kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken rolle der er den rigtige for dig. Uanset den amerikanske hærs rangering, som du stræber efter, vil det sandsynligvis øge chancerne for, at du når det, hvis du kender alle dens krav. At blive specialist i den amerikanske hær er et vigtigt karrieretrin, men det kræver forskning og disciplin. I denne artikel diskuterer vi, hvad en hærspecialist er, hvad deres arbejdsopgaver er, hvor meget de tjener, og hvordan man bliver det.

Hvad er en US Army-specialist?

En hærspecialist er en junior-indrulleret rang i den amerikanske hær og svarer i løn til en korporal. Rangen af ​​specialist er en E-4 stilling, der typisk involverer grundlæggende ledelsesopgaver samt kommandering af lavere rangerede soldater. Rangen lige under specialist er privat førsteklasses, og rangen lige over det er korporal.

Relateret: Top 7 fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær

Hvad gør en specialist?

Specialisten er den laveste rang i den amerikanske hær, der involverer lederansvar. Denne rang kaldes uofficielt en teamleder og administrerer normalt en lille gruppe af lavere rangerede menige. Den officielle rolle for en specialist er at sikre, at de menige, de får tildelt at lede, har ekspertise i deres opgaver og ansvar. Titlen som specialist udspringer af kravet om, at de besidder specialiseret viden om de aktiviteter, som udføres af de soldater, de er udpeget til at lede.

Specialister har en bred vifte af aktiviteter afhængigt af arbejdsmiljøets karakter og de forskellige opgaver, som soldaterne under deres kommando skal udføre. Deres arbejdsmiljø kan være indendørs, udendørs eller begge dele, mens deres arbejdssteder kan omfatte kampsituationer, flyvepladser, klinikker, hospitaler, rekreative faciliteter og byggepladser.

Relateret: Den amerikanske hærs 13 indrullerede rækker

Hvor meget tjener en specialist?

En specialists løn afhænger af deres samlede anciennitetsår. Ifølge det amerikanske forsvarsministeriums hjemmeside er grundlønnen for en specialist med mindre end to års tjeneste $27.151 om året. Lønnen stiger for hvert ekstra år i tjenesten, og en specialist med fem års erfaring vil tjene en løn på $32.958 om året.

En amerikansk rmy-specialist modtager også adskillige andre fordele ud over den årlige løn. Det drejer sig blandt andet om syge- og tandforsikring og en boligstøtte tilpasset leveomkostningerne i speciallægens geografiske område. Specialister modtager også hærpension efter 20 års tjeneste. De kan også være berettiget til andre bonusser, såsom den farlige pligtbonus.

Relateret: Hvad er E-4 Rank i den amerikanske hær? (med løn)

Sådan bliver du specialist i den amerikanske hær

De sædvanlige trin for at blive en US Army-specialist er:

1. Få en gymnasieeksamen

Alle soldater skal have en gymnasial eksamen eller tilsvarende. Andre strenge krav er, at de er amerikanske statsborgere og er i sund psykologisk og fysisk tilstand.

2. Gennemfør grunduddannelsen

Også kaldet Initial Entry Training, dette består af grundlæggende kamptræning designet til at udfordre rekrutten både fysisk og mentalt. Det varer typisk 10 uger.

3. Meld dig til den amerikanske hær

Det første skridt mod rang af specialist er at melde sig til den amerikanske hær og opnå den mest grundlæggende rang af menig. Alle, der med succes gennemfører grundlæggende uddannelse, modtager rang som menigt, og de beholder den rang, indtil de flytter til en aktiv US Army-enhed.

4. Gennemfør avanceret individuel træning

Kurser for avanceret individuel træning kan vare fra fire uger til syv måneder og er designet til at specialisere soldater til forskellige roller i den amerikanske hær. Disse kurser giver soldater de hårde færdigheder, der kræves til forskellige US Army-roller, og hjælper dem også med at få vigtige bløde færdigheder som arbejdsmoral og disciplin. Nogle af de mest populære avancerede individuelle træningskurser er:

 • Adjudant Generalskole
 • Luftforsvarets Artilleriskole
 • Militærpolitiskolen
 • Infanteriskolen
 • Ordnance Mekanisk Vedligeholdelse Skole
 • Forsvarets Brandskole
 • Ingeniørskolen
 • Økonomisk ledelsesskole
 • Feltartilleriskolen

5. Bliv en privat anden klasse

For at blive privat 2. klasse skal du gennemføre grunduddannelsen og opnå rang som privatist. Du vil derefter gennemføre de avancerede individuelle træningskurser og med succes slutte dig til en aktiv US Army-enhed.

6. Bliv privat førsteklasses

Du opnår rang som privat førsteklasses ved at gennemføre mindst et års private førsteklasses opgaver og opretholde et højt præstationsniveau. Rangen som privat førsteklasses indebærer et større niveau af individuelt ansvar, fordi du opnår det som en anmodning fra en overordnet officer, der anerkendte dit stærke arbejde.

7. Bliv forfremmet til specialist

Private førsteklasses soldater kan opnå forfremmelse til specialister efter mindst to års succesfuld tjeneste. Menige, der konstant demonstrerer deres evner og holder en stærk overordnet præstationsrekord, forfremmes typisk til specialister lige efter at have afsluttet de mindst to års tjeneste. De, der har præsteret mindre tilstrækkeligt eller inkonsekvent, kan forvente at bruge mere tid som privat førsteklasses, før de tjener forfremmelsen.

8. Få en universitetsgrad

Alternativt kan du direkte opnå specialistrangen ved at dimittere med en fireårig universitetsgrad. Soldater, der viser exceptionelle resultater og disciplinniveauer, kan tjene forfremmelser til specialister direkte fra rækker som privat og privat anden klasse. Det gør de normalt efter at have gennemført den avancerede individuelle træning, og en gruppes befalingsmand har bemyndigelse til at forfremme op til 10 % af de menige under deres kommando.

9. Følg alle regler og forskrifter

Soldater, der viser disciplin og demonstrerer både fysisk og mental styrke, kan øge deres odds for at blive forfremmet og opnå grader.

Relateret: Hvad er forskellen mellem den amerikanske hær og marinesoldaterne?

Lige rækker i andre grene af militæret

Andre grene af militæret har rang, der svarer til en specialists. De er:

 • Luftvåben: Seniorflyver
 • Kystvagt: Underofficer tredje klasse
 • Marinekorps: Korporal
 • Søværnet: Underofficer tredje klasse

Bendt Schou
Bendt Schou At kende pligterne og fordelene for forskellige US Army-rækker kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken rolle der er den rigtige for dig. Uanset den amerikanske hærs rangering, som du stræber efter, vil det sandsynligvis øge chancerne for, at du når det, hvis du kender alle dens krav. At blive specialist i den amerikanske hær er et vigtigt karrieretrin, men det kræver forskning og disciplin. I denne artikel diskuterer vi, hvad en hærspecialist er, hvad deres arbejdsopgaver er, hvor meget de tjener, og hvordan man bliver det.