Hvad Er En Produktudviklingsdirektør? : Med Færdigheder Og Pligter

At forene et team ved at udvikle realistiske mål kan hjælpe afdelinger med at nå målene effektivt. Produktstyringsdirektører hjælper med at organisere flere teams, administrere produktionsprocesser for at sikre, at alle teams har de materialer, de har brug for, og overvåger et produkts livscyklus. At forstå mere om produktudviklingsdirektører kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karriere er den rigtige for dig. I denne artikel beskriver vi, hvad en direktør for produktudvikling er, hvordan man bliver en og de nødvendige kompetencer, jobudsigt og gennemsnitsløn for denne rolle.

Hvad er en direktør for produktudvikling?

En direktør for produktudvikling er en ledelsesprofessionel, der udfører forskning for nye produkter, designkoncepter og produktforbedringer. De samarbejder med teammedlemmer for at evaluere det praktiske ved produktionsideer og til sidst udvikle dem til pålidelige, salgbare produkter. Produktudviklingsdirektører stoler på erfaring med tidligere produktkoncepter og ledelsesevner til at planlægge og evaluere et teams mål. De forstår ofte, hvordan man opererer uafhængigt og udøver ordentlig dømmekraft på nye ideer og udviklingsplaner.

Relateret: Hvad er produktudviklingsstrategi?

Hvad laver en direktør for produktudvikling?

Nogle ansvarsområder for en produktudviklingsdirektør omfatter:

Supervision af et produktionshold

En direktør for produktudvikling leder en afdeling i at nå dens produktrelaterede mål. De er med til at sikre, at et produkts udvikling er punktlig og effektiv. Hvis der er ændringer i et produkts udviklingsbehov, såsom en funktion eller designændring, kan en produktudviklingsdirektør justere deres tidsplan for at kompensere for ændringen. En effektiv produktudviklingsdirektør kan også foreslå ændringer til et oprindeligt produkts design af hensyn til omkostninger, effektivitet eller produktionsformål.

Foreslå produkter

Disse direktører gennemgår ofte tidligere produktløsninger og nuværende strategier, som deres team foreslår. Efter at have gennemgået koncepter, kan direktøren danne og implementere deres egne strategier, efterhånden som fremskridtene fortsætter. Hvis en produktudviklingsdirektør hjælper med at organisere deres team i begyndelsen af ​​et produkts udvikling, kan de i første omgang foreslå en plan for at stimulere produktionen.

Samarbejde med interessenter

Direktører for produktledelse kommunikerer også med medlemmer af et produktionsteam og interessenter. Efterhånden som et produkt ændrer sig under udvikling, opdaterer direktører interessenter for at holde dem informeret om dets fremskridt. De organiserer møder, besvarer spørgsmål og uddyber eventuelle produktdetaljer, når de bliver bedt om det. Direktører i produktledelse forstår ofte, hvordan man klart beskriver et produkts skiftende karakter og eventuelle funktioner eller forbedringer, som et team kan tilføje til et produkt.

Håndtering af et produkts livscyklus

Når man udvikler et produkt, forstår en effektiv direktør hele dets livscyklus og fremmer dets salgbarhed gennem hver fase. Mens det første salg og salgbarhed af et produkt er vigtigt, har resten af ​​produktets livscyklus potentiel salgbarhed, som produktudviklingsdirektører indser, hvordan de kan forbedre. Når et produkt er bygget korrekt, kan det sælge pålideligt gennem hele dets livscyklus snarere end kun i begyndelsen.

Indsamling af feedback

Gennem de indledende produktions- og salgsfaser kan et produkt modtage feedback fra kunder og interessenter. En produktudviklingsdirektørs opgave er derefter at indsamle og overveje at implementere produktfeedback. De forstår ofte, hvordan man udvikler nye funktioner baseret på kundernes meninger og det optimale tidspunkt at udgive en ny udgave af et eksisterende produkt. Produktdirektører forstår også, hvordan man selektivt vælger korrekt feedback i stedet for at foretage ændringer under hensyntagen til hver kundes meninger.

Strategisering

Succesfulde produktdirektører forstår, hvordan man skaber et produkt med succesfulde marketingstrategier, der kan sælge effektivt til deres virksomheds målgruppe. De planlægger også, hvordan man sparer penge under produktionen og overvejer elementer som byggematerialer, produktionsprocesser og forsendelsesdetaljer. For eksempel, hvis et materiale, der er nødvendigt til et produkt, er billigere i løbet af sommeren, kan en direktør vente med at købe dette materiale indtil den sæson for at hjælpe med at spare på produktionsomkostningerne.

Relateret: En guide til produktstyringsstadier

Sådan bliver du direktør for produktudvikling

Hvis du overvejer at blive direktør for produktudvikling, kan du prøve at følge disse trin:

1. Få en grad

De fleste arbejdsgivere kræver, at potentielle produktudviklingsdirektører i det mindste opnår en bachelorgrad i produktteknik eller et beslægtet område. Ansættelsesledere kan søge kandidater med disse grader, fordi de viser, at du forstår grundlæggende ledelsesprincipper. At forfølge en grad i et beslægtet felt kan også hjælpe dig med at udvikle færdigheder, der forbedrer din evne til at innovere. At forfølge en uddannelse – uanset området – kan hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder som kommunikation, interpersonelle færdigheder og tidsstyring.

2. Saml erhvervserfaring

Når du har opnået en grad for din produktudviklingskarriere, så prøv at forfølge erhvervserfaringsmuligheder. En måde at opnå dette på er ved at gennemføre et praktikophold på college eller ansøge om en entry-level position, når du er færdiguddannet. Nogle af disse fagfolk starter deres karriere i stillinger uden for ledelsen, men ved at samle erfaring forfølger de i sidste ende avancementmuligheder.

3. Udvikle nødvendige færdigheder

Efter at have arbejdet for at opnå en lederstilling, er det vigtigt at fortsætte med at specialisere dine kompetencer og udvikle nye. Du kan begynde at opbygge færdigheder, der er nødvendige for mere dybdegående produktstyring, såsom styring af salgsestimater og forståelse af produktparametre. Prøv at få viden om hvert produkt, din afdeling producerer for at fortsætte med at forbedre dine evner. Når du har opnået tilstrækkelig erfaring, kan du overveje at søge efter ansøgningsmuligheder i andre firmaer eller din nuværende til produktudviklingsdirektørstillinger.

Relateret: 8 faser af produktudviklingsprocessen

Produktudviklingsdirektør færdigheder

Nogle færdigheder, som er nyttige for produktudviklingsdirektører at have, omfatter:

  • Samarbejde: Projektudviklingsdirektører arbejder tæt sammen med teammedlemmer, andre ledere og interessenter for at styre hver komponent i et produkt. De forstår, hvordan man planlægger et projekt og etablerer klare mål for at hjælpe produktionen fremskridt uden forsinkelse.

  • Kommunikation: Projektudviklingsdirektører kommunikerer med ledere, direktører og interessenter, så de forstår ofte, hvordan man oversætter projektdetaljer til et forståeligt format. De forstår også, hvordan man beskriver nødvendige ændringer, kommunikerer udviklinger og deres indvirkning på interessenter og teammedlemmer på passende vis.

  • Lederskab: Når produktdirektører planlægger et produkts fremtid, anvender de ofte lederskabsevner vedrørende vigtige produktudviklingsbeslutninger. De forstår, hvornår ændringer bør ske, og hvilke handlinger de kan tage for at nå målene.

  • Marketingfærdigheder: Produktudviklingsdirektører forstår ofte, hvordan de skal danne og markedsføre deres produkter. De kan ændre et produkts design - ikke kun for funktionalitet, men også for at hjælpe dets salgbarhed.

  • Forskningsfærdigheder: Som et produkt fremskridt i produktionen, kan direktører udføre forskning for at sikre, at det er både unikt og salgbart. Hvis en produktdirektør slutter sig til et produkts udviklingsprojekt, efter det er påbegyndt, kan de undersøge produktets tidligere versioner for at forstå, hvordan det er blevet forbedret.

Relateret: Guide til at forstå produktudvikling

Produktudviklingsdirektør løn og jobudsigt

Direktører for produktudvikling tjener en gennemsnitlig årsløn på $96.462 om året. Det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS) forudsiger også, at jobudsigterne for produktudviklingsdirektører kan stige med 6 % i 2029. Denne vækstrate er hurtigere end gennemsnittet, hvilket BLS tilskriver den efterspørgsel, som organisationer konstant har efter vejledning om markedsføring, prisstrategier og hvordan man effektivt når ud til målgrupper.

Jasmin Dam
Jasmin Dam At forene et team ved at udvikle realistiske mål kan hjælpe afdelinger med at nå målene effektivt. Produktstyringsdirektører hjælper med at organisere flere teams, administrere produktionsprocesser for at sikre, at alle teams har de materialer, de har brug for, og overvåger et produkts livscyklus. At forstå mere om produktudviklingsdirektører kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karriere er den rigtige for dig. I denne artikel beskriver vi, hvad en direktør for produktudvikling er, hvordan man bliver en og de nødvendige kompetencer, jobudsigt og gennemsnitsløn for denne rolle.